Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

egzersisi hic duymamistim ilginçmiş
Bende yeni öğrendim.

nirann sende takimin aile danismani ol en iyisi
Olmaz mefkuş, herkesin gözünü açarım, evli takım üyesi kalmaz sonra...

ayyyy bunlar ogrencimi teroristmi

Ah ah... nelerle kimlerle uğraşıyoruz bir bilsen, daha neler var anlatamayacağım.... Ailelerinin "okul açılsında evden çıksın gitsin" dediği çocuklarına biz hergün, tek bir kırıcı söz söylemeden idare etmeye çalışıyoruz...

Bedenim 38-40 gibi.... en çok basende toplanıyordur herhalde kilom. Ama orantısız değil. Sırtımda da biraz var göğüs bölgem de fena sayılmaz

Hakikaten çok zor işiniz

Evet canım en iyisi ise enjeksiyon. Ayda bir yapılan enjeksiyon 3ayda d vit. Düzeyini düzeltir. Enjeksiyon yapılamıyorsa ampul kırılıp içilebilir .

Canım küçükler aslında ama kendileri tutmak istiyor, bizde birşey demiyoruz.
masallah kuzulara cnm
Olmaz mefkuş, herkesin gözünü açarım, evli takım üyesi kalmaz sonra
kiz boşat demiyoz ama millete pozitif uyarilar yapman iyi olur :)))
Bedenim 38-40 gibi.... en çok basende toplanıyordur herhalde kilom. Ama orantısız değil. Sırtımda da biraz var göğüs bölgem de fena sayılmaz
neresi kaldi

Boyuna yasina göre 58 kurtarir heralde cnm seni
Sporda yaparsan oldugundan ince görünürsün

Zor ama görünen kısmı tatilleri....kimse bilmiyor ki bu meslekte bu kadar tatil olmazsa kimse bu işi yapmaz... oruç halimle 8 saat ders anlattım mesela dün, konuş konuş boğazım kurudu..
guzelim emzirirken tutmasan iyi olur aslinda
Susuz zor olur o sicakta
1 gunluk yalniz birakiverseydin :)))
Neyse ins. Yarin guzel eksi gelir

Vallahi özledim takım eksik sensiz
Bi arkadaşın tanıdığının tanıdığı abla
Kamera koyduracağız eve, görümcem bakmaz mı diye bi öneride bulundum anneannesi bakmıyorken halasına mı düşermiş dedi ablam nasıl bakacak dedi hem uzakta nasıl götürüp getireceğiz dedi
Bizim kiranın yarısını da babam verdiği için onlardan uzağa da taşınamıyoruz
Bakalım hayırlısı abla inşallah vicdanlı bi kadındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…