- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.341
Bütün kalpler size gelsin canlarim
Gercekten hepinizi cok özlemişim
Ispanak maydonozla falan sebze corbasi seklinde yapsan olmammi :)))Ne yaptıysam yiyemedim
Kuzum kaciyormu iş niye kendine isgence ediyon :)) neyse bitirmisin rahatina bak sporunu yap artik
Öyle ama insanın karnı değil gözü aç canım ben sahurda yiyemiyorum rahatsız ediyor beni midem kaldırmıyor o yüzden akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum açıkçası. Doğru olmayabilir ama bana böyle iyi geliyor zayıfkende yemezdim sahurCogumuzun ramazanda dengesi bozuldu zaten cnm
Ama iftarda corba 1 ana yemek salata yogurt yense yeterde artar bile
Sahurda saglikli bi kahvalti
Ben heryerindeyim canım (göçebe yaşıyorum), sen neresindesin...Bende hataydayım nirancım bi sevindirik oldum valla yakınmıyız acaba
Ispanak maydonozla falan sebze corbasi seklinde yapsan olmammi :)))
Antakyadaym canım benBen heryerindeyim canım (göçebe yaşıyorum), sen neresindesin...
ne kadar kalacaklarÖyle yapacaktım da Pazartesi görümcelerim yatılı gelecekler mecburen hallettim
malesef oyle oluyorÖyle ama insanın karnı değil gözü aç canım ben sahurda yiyemiyorum rahatsız ediyor beni midem kaldırmıyor o yüzden akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum açıkçası. Doğru olmayabilir ama bana böyle iyi geliyor zayıfkende yemezdim sahur
sahura mi kalktin niran :))Ben heryerindeyim canım (göçebe yaşıyorum), sen neresindesin...
pirincli dolmalari artik yemiyoruz degilmiCanım bende asla kabak yemezdim önceden hele ki kabak dolmaama zeytinyağlı olanı Harika olur bol acılı eşim bile yiyor valla asla kabak yemeyen adam haftada bir kesin ister oldu
Yok ne yesem sanki midemde taş varmış gibi oluyor ertesi sabah mahvoluyorum canım bir kaşık pirinç pilavı yedim diye bir kamyon laf işittim tövbe artık diyet boyunca pirinç yokne kadar kalacaklar
malesef oyle oluyor
Ama kilo vermek istiyorsak tatli hamurislerinden uzak durmak lazim :))
Süt kuruyemis falan yesen rahatsiz edermi acaba
sahura mi kalktin niran :))
pirincli dolmalari artik yemiyoruz degilmi
Burda kacamagi bi yapan pisman bi yapmayanYok ne yesem sanki midemde taş varmış gibi oluyor ertesi sabah mahvoluyorum canım bir kaşık pirinç pilavı yedim diye bir kamyon laf işittim tövbe artık diyet boyunca pirinç yok
Evet canım, oruç tutmayacağım ama kızlarım için kalktımsahura mi kalktin niran :))
Yok artık kaçamak falan boğazıma dizildi börekler zatenBurda kacamagi bi yapan pisman bi yapmayanburnundan getiririz adamin
Dokunuyorrsa yemicen o zaman :)) ama suyunu ihmal etme
Güneşin tepede olduğu zamanlarda avuç içleri ve yüzünden alırsın d vitaminini... ama damla damla zor bu iş...bir dahiliye uzmanına gitte canım adam gibi yazsınlar ilacı...yoksa böyle vaktin d vitamini yükseltmeye çalışmakla geçecek...kilo da veremeyeceksin bu süre zarfında...Kapalıyım canım ama güneşlenebileceğim yerlere gideceğim. Bu aralar hep temizlikle geçiyor çok yoruluyorum boş kalsam yapacam spor
Annem sık sık kabak dolması yapar çok severler. Ama ne ben ne eşim yemeyizCanım bende asla kabak yemezdim önceden hele ki kabak dolmaama zeytinyağlı olanı Harika olur bol acılı eşim bile yiyor valla asla kabak yemeyen adam haftada bir kesin ister oldu
Tam bilmiyorum ama en fazla 1 hafta muhtemelen.ne kadar kalacaklar
Annem kabağı hep bulgurlu yoğurtlu yaparpirincli dolmalari artik yemiyoruz degilmi
kürtaj da aynı doğum gibi sayiliyor kırkın çıkması gibi düşün 41.gun tekrar regl olmuştum ben arti olmaman iyi ama kayısı çayı vs belki işe yaradı bende artık yaramıyormerhaba,
geçen hafta: 74,5
bu hafta: 74,4
fark: 0,1
yüzde: 0,13
kızlar kusura bakmayın bu hafta özellikle son 4 gündür hiç kaçamak yapmıyorum veremedim. kabızım ve acayip şişlik var. ben 17 nisandan yani kürtaj olduğumdan beri adet olmadım doktor 35-40 gün sonra olursun demişti belki adet günüm yaklaşıyor bu yüzdendir bilmiyorum
menü güzelbugün menüsü;
sahur
1 kase mercimek çorbası
iftar
yarım but fırında tavuk
salata
yarım kk beyaz peynir
ara
1 şekersiz Türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 tuzsuz badem
eee burda ne yaziyor alintilayinca çıkmadı
her an agresif olabilirim o potansiyel hep var bendeÖldürdün beni ya, niye durup dururken döküldün
Ben de heveslendim itiraf etcem, başta bana biraz agresif gelmiştin ama sonra kankilop samimiyeti aldımNorth River
tovbeAslında doğru yol Karatay ama eşimle başladığımız 3 haftalık Karatay maceramızda hayat neydi, sevgi neydi, insanlar neden böyle tarzında duvarlara bakarak varoluş sancıları çekip bıraktık.. işlenmiş gıda bağımlılığı ertesi şoku olabilir:) gene de bazı kurallarına uymaya çalışıyorum ve eksik yapmama rağme hayatımı düzene sokuyor.
yanlış bakmış olmayasınkabızlığa ne iyi gelir diye internetten bakayım dedim karşıma ilk çıkan şey patlamış mısır
diyetin ve Ramazan'ın birleşmesi büyük tabi ki hem hacim azalıyor hemde malesef susuz kalıyoruzaaaa kızlar diyette kabızlık sık görülürmüş yediklerimizin hacmi azaldığı için ve daha az yağlı beslendiğimiz için olurmuş
seni Mısır'a gomecegimTedavi amaçlı 1 leğen patlamış mısır gömebilirimevet, leğen...
bence eşini takip etmeyi bırak , geçen msjinda demiştin ya hani ölümle sonuçlanması vs korkuyorum diye sen buna bu şekilde zemin hazırlama kişilik bozukluğu olan birini niçin hala takip ediyorsun illa çok kötü birşeyle sonuçlanmasi mi gerekliİşte aradığım destek mesajıduygusal açlık içindeyim sanırım bide eşimin sürekli paylaştığı şeyleri falan görünce bi acaba diyorum. Bakmayın bende iyi sayılmam bu olaylar psikolojimi bozdu =)
cosssss sesini duydumKiz vala bayadr yapamiom ya alev çıkıyor her yerimden sanki yanma varyağlar yanıyordur umarim
afiyet olsun yarına bol eksileerKızlar gün boyu pencere, kapı dip köşe temizlik yaptım. Daha yeni oturabildim. Ben yarın tartılacağım. Menümü yazıp geçmiş yapayım
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
2 dlm peynir
Çay
İftar
4 kaşık et sote
1 kase cacık
Su:2.5 lt
Barışma mesajları yada onu yarı yolda bıraktığıma dair şeyler =)
bence onun kötü yanlarını gör hep hamileliklerinde bile dayak yemişsin sevgi bu muHatta şimdi şey yazmış severken vazgeçmiş insanı hiçbirşey le korkutamazsınız
duble alıntı olmuş , abla yaptım yağ içmek dışında ona cesaret edemiyorumyok cnm
Yoksunluk sendromu heralde :))
Gunduzleri sigara kahve olmayinca hic bisey yapamiyorum
egzersisi hic duymamistim ilginçmiş
sonucunu almisin zaten
kendini wc ye kapat arada
sahura kadar iciyorum ben hemde baya :))
kizlar soylemis zaten engel cnm
Sen kapalimiydin acikmiydin
Disari cikinca kollarini falan guneslensen
Çünkü gunes almadan vucuttaki d vit. Aktive olmuyor
Bide kan grubuna göre beslenmeye dikkat etsen
Iftar sonrasi spor yapabilsen cok iyi olur
yukarda yazdim cnm
Sorun motivasyon degil
Şu ara hic kilo vermek de icimden gelmiyor umursamamazlik var
peşimi birakin benim diyet yapmak istemiyorum
Yarin basliyalimmi menü yazmaya
inş. Daha fazla cikmaz cnm
Can sıkıcı ama olan olmuş artik
coook gecmis olsun cnm Allahtan eşin evdeymis
Simdi nasilsin
bence salata sebze o kadar etkili olmuyor cnm
Hep konustugumuz seyleri yapsana
hadi kizzz yalan atma okadar işinin arasinda benimi dusunuyon
kadini nerden buldun nasil biri cnm
en guzel temizlik taşınırken oluyor
Alllah kolaylik versin yaa oruc olanlara cok zor olur
kuru meyveler sicak suda islatilip yada kaynatilirsa daha etkili cnm
bence guzel fikir
cok guzel baslangic cnm tebrikler
tugcecim bence seninki bu kadar sorundan sonra aliskanliklarindan vazgecememek korkusu
Biraz mantikli ol cnm
nirann sende takimin aile danismani ol en iyisi
masallah cok guzel cnm
Ama takima dahil olmak icin paylasimini artirman lazim
uyku duzenin ve menulerin dengelenirse dahada guzel olur cnm
oruc tutmuyon dimi cnm
vavvvvvv bu neeee masallahhhhh cnm
Harikasin hilalim kapanışı guzel yaptin
guzel tatlim tebrikler
Ama kacamaklar olmasa eminim daha iyi olabilirdi
gayet guzel istikrarla gidiyosun gulbecim
aksam kabagi daha fazla yiyip humus ve yufka olmasa daha iyiymis cnm
kisir yada pilavi tercih etseydin cnm
kofteyi daha fazla yiyip hurma yada karpuzu tercih etseydin cnm
onceki gunlere gorede soyluyorum cnm
Menulerin kilona gore yetersiz dengesiz oluyor
her zamanki gibi harika ececim,
detoklarin günlük etkisi nekadar oldu cnm
kac beden giyorsun cnm
Kilon nerede toplaniyor
bende hic beceremiyom yaaa
bahar gece aç karna yağ icip kurumeyve kaynat cnm belki wc ye etkisi olur
Bide sicak limonlu su ic
bende spor yaparken tele nasil bakiyon dicektim
ayyyy bunlar ogrencimi teroristmi
cocugun degil boyle ana babalarin sucu bu genclik
cok guzel masallah cnm
İşlerde bitmis gözün aydin
cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk gecer
kubra yukarda bahara yazdigimi gece yap cnm
Wc ye cikarsan belki yarina düşer tartin
Ayrica az yagli beslenmek dogru drgil
Yag degil karbon kilo yapar
guzel gorunuyor
Spor yapabiliyonmu cnm
herkes etegindeki taşları döksün
kesinlikle tam vaktinde attım kapağı listeye
@Sweetyy83 sevilay gel bebegim sende dökül bakalim ne yapiyon ne ediyon :)))
bütün kacaklar toplansin :)
kız seninke ne anlaştık hani bomba gibi mezuniyet nerdeEhe yakalandımRamazan beni çok fena yaptı, sabit kalmaya çalışıyorum. Bugün niyetli değildim o yüzden menümü yazmaya daha meyilliyim hatta az önce spor bile yaptım..
Ramazan’da evde olmak iyidir, sonra gene bakarız. Misafir sezonunu kapattın mı?
afiyet olsun canımBugunku menum
Sahur:
1 kase baharatlı yoğurt
1 has. Yumurta
Iftar 20:25
1 kase yoğurtlu sebze çorbası
2 servis k. Etli nohut
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
2 hurma
Biraz kuru üzüm
Çay
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok yapmaya çok üşeniyorum malesef
az ama geç saatte olmuş sabah tartı için biraz bekle bence15.00
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 küçücük avakado
1 avuç yer fıstığı-kızılcık kurusu karışımı
20.50(iftar vakti)
Yarım kase domates çorbası
3 yk kaşığı pattisli et kavurma
Salata
Çayla beraber de 10 tane falan yer fıstığı
Su: 1.5 dan azdır
Spor: 30 dk zumbamsı 105 @Pnrrr-20
ibret olsun diye yapılan program sanırım hiç bu açıdan dusunulmemistirBen de bi ara aşırı aşırı aşırı takmıştım.
Evde her şeyi yiyip, 38484 öğün yapıp, ağır yaşamlar pestonun hikayesi diye geziyordum.
Bula bula özenecek o programı bulmuşum, tövbe tövbe, Allah korusun hepimizi
oo iki ay var rahat 8kg gider bozmaz isen20 Temmuz’da canım. Niran Neresinde acaba yakınmıyız merak ettim valla
Bütün kalpler size gelsin canlarim
Gercekten hepinizi cok özlemişim
ne kadar kalacaklar
malesef oyle oluyor
Ama kilo vermek istiyorsak tatli hamurislerinden uzak durmak lazim :))
Süt kuruyemis falan yesen rahatsiz edermi acaba
sahura mi kalktin niran :))
pirincli dolmalari artik yemiyoruz degilmi
sen de bizi ozlemissin kalp kalbe karşı hadi artık show timeBenim cay fasli bitti kahveye basladim
Kızlar küçük değil miydi canım tutuyorlar mi hemde Hatay gibi sıcak bir yerde hemde bu kadar uzun vakitte maşallahEvet canım, oruç tutmayacağım ama kızlarım için kalktım
Canım ben zaten dahiliyeye gitmiştim.Güneşin tepede olduğu zamanlarda avuç içleri ve yüzünden alırsın d vitaminini... ama damla damla zor bu iş...bir dahiliye uzmanına gitte canım adam gibi yazsınlar ilacı...yoksa böyle vaktin d vitamini yükseltmeye çalışmakla geçecek...kilo da veremeyeceksin bu süre zarfında...
eceboce eczacım bilirkişi olarak seni bu konuya davet ediyorum....devit-3 formatındaki vitamini takviyelerinii doktorlar artık tek seferde içmeyi öneriyor, senin bilgin vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?