Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayat müşterek arabada müşterek oluversin dimi ama
kesinlikle haklısın bu kreşinde sahibi ünvde çocuk gelişimi öğretim üyesi haftada 3 gün özel branş öğretmeni geliyomuş ingilizce,müzik bide bişey dedide anlamadım telefonda akşama bilgilenirim artık ve mutlaka çocuğuda getirin dedi 20 dk sonra evimdeyim paşamı özledim zaten haftasonundan sonra pazartesiler eymenede banada zor oluyo

murcumm dün çok yanlışlar yaptım evet
sabah kıymalı pide yedim kola içtim akşam döner yedim cips kolaa dün yasak ne varsa yedim (

ahhh edda ahhhh

Hopıscımm acnm sanada aynı akılı verıcem belırlı gunlerde belırlı saatlerde gırsın ...Bu derece bagımlılık bence tehlıklı bende bı ara boleydım ama sonradan gectı ve kendımde farkındaydın hıc dısarı cıkmıyodum hep pc basında hep oyunda facede engelde olamıyodum kendıme resmen bagımlı oluyosun...O 4 gunde verdıgı tepkıler resmen esaretın bedelı gıbı esır almıs onu o oyun...Hopıscım sen genelde ozel hayatından bahsetmeyı sevmeyen bırısın onun ıcın o zamanlar sana bakı yapmamıstım anlat anlat dıe.Ama sende bızden teklıf bekleme bıda ne paylasmak ıstıyorsan herzaman yanındayız aklımızın yettıgınce fıkır verırız sana

Fulyacım sende ıns bas edersın ama esınde bunu ıstemeden bılınc altıyla yapıo yaptıktan sonrada pısman oluyo sanırsam sende bunu asabılırsın ınanıyorum...

romantiklik hassaslık yok benim eşimde..boğa burcu işte..ye iç yat modunda..ev kuşu..hee birde ne diyo biliyomusun.."daha ne istiyosun , dizinin dibinde oturuyorum iştee"....gülermisin ağlarmısın yaww

Son düzenleyen: Moderatör:
...inşallah çağırılırsın canım.

cnm oğlum 27 aylık ama inan bu fiyat araştırdıklarımın içinde en makulü üstü var altı yok yani altında olanlarda işe yaramaz burasıda aslında 550+serviste yeni açıldı diye ucuz
o zaman sen bilirsin canım..birde dediğin gibi kaliteli eğitim veren bi yerse artık parayı çok fazla önemsemeyeceksin..

canım bende bi ara öyleydim ama baktım önünü alamıycam ben bıraktım..tövbekar oldum anlayacağın..ama gel gelelim eşime laf söz dinletemiyorum..bir ara takmıyorum , durumu kabullenecek gibi oluyorum..fakat daha sonra ben kendimi paralarken onun kayıtsızca oyun oynaması bana çok dokunuyo..çok öfkelendiriyo..özellikle regl dönemlerimde..ısonrası malum işte ..giriyoruz birbirimize...bakalım sonunda kim galip gelicek , kim kazanıcak oyunu.

menüm
sabah avuç içi kadar kuru üzüm bir bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek byaz peynir bir kayısılı aktivya şekersiz çay
ara sade kahve
öğle orta boy bir kase yeşil mercimekli bulgur pilavı salata
ara bir elma 13 tane fındık
akşam bir tabak türlü yemeği öğlenki pilavdan yedim sonuydu yemeseydim çöpe gidicekti yoğurt salata azda ekmek yedim
akşam çok oldu biraz :26::26:
su bir buçuk litre devamı gelir yatana kadar bir bardak biberiye bir bardak yeşil çay
spor 5milin 2 mili leslie

ben bilgisyarın bozuk diye kalmış aklımda hoppiş
anaa neler olmuş :))
öfkeyle kalkan zararla oturur zararı kendi çekmiş boşver
ama bu oyun işlerine ben sinir oluyorum çünkü okeyde alttan sohbet olabiliyo farketsem varya tırnaklarımı çıkarırım ))
ama bu bi tutku kötü bişeyi yok aslında alışınca bağımlılık yapıyo oyunlar
Allahtan bizimkinin yok oyun tutkusu
bi ara oynuyodu futbol içerde Allahım neydi kendi kendine bagırıyodu delimisin diyodum =)

ben bu konuda bazen abartıyorum hoppiş kendime engel olmaya çalışıyorum
öyle bir hal aldımkii azcık sinirlensem tırnaklarım bakıyorum ellerini yara yapmış

ben olsam o çocugu kenara çeker gizliden o deldigi şeyle kafasına 3 delik açardım =)))

evettt bencede saat koy mesela akşam 7 den 9 a kadar oynayabilirsin gibi..
9 da kafasına dikil bitir diye :))

bizdede tek araba ve eşimin şirketin
ben araba istiyorum
ama almıyooo (
ben seni nere istersen götürüyorum 2. araba boş yatırım diyo
işten ayrılırsam ozaman alırsın diyo
ama çoook istiyorum ben çünkü şirket arabasını kullanmam yasak

bugünkü menüm

Sabah:
kahvaltıda beyaz peynir
tulum peyniri
anzer balı 1 çay kaşıgı
1 yumurta ve 1 domatesten menemen
2 fincan çay
2 dilim ekmek

ara yok

öğle 1 muz

ara yok

akşam pilaki
2 kaşık makarna

gün içinde 2 litre su

iste ben de onunla normal filiz cayi karistirdim cok guzel ya annem her geliste bana cay getiriyor yoksa burada bulmak imkansiz, turk bakkalina dandik dandik urunler geliyor sadece

55.2 yi gördüm ohhh beeee Ayyy benim sayemde bütün apartman diyette 20 kişiyiz 14ü diyet yapyor ufff çok mutluyum beni anlayan çok insan var Valla cnm özlemini annen gideriyor gurbette bile çok şanslısın bence

günaydıııııın

günaydın güne 1 bardak su ve 2 dilim ekmekten tostla başladım
kaç zamandır ara öğün yapmıyodum ve inanılmaz acıkıyodum bugün evden bir poşet incir ve 1 elma getirdim ara öğün şart en azından benim gibi obur için :) akşamada pazara uğramam lazım biraz sebze meyve almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…