Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha dogumdan beri regl olmadim bi olsam 5 kilo gitcek heralde spor kaynakli dedi hoca az yememek gerekiyomus kalori cetveliyle yap diyet dedi

Bizim deneme süremiz ne zaman bitecek kaptanim

son arayi kacta yapiyosun cnm
Nohut oldugu icin bulgur olmayabilirdi ama tartildigin icin bisey demiyorum :)) cuma kaccamagina saydim

21:30 gibi yaptım arayı ablam

Günaydın kızlar
Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 63,4
Bu hafta: 62,9
Fark: -500
Yüzde: 0,79

Tebrikler canım güzel eksi

Bildirimler yapılmış bi ben kaldım heralde
Gecen hafta 85
Bugün 84.7
Fark 300
Yüzde 0.35

Bence buda iyi canım .

Eki Görüntüle 2269662 Geçen hafta 102
Bu hafta 99.4
Aradaki fark 2.6
Yüzde 2.54...diye gidiyor

Süper sonuç tebrikler

Cuma: 76.7
Bugün: 75.5
Fark: -1.2(%1.56)

Vayyy rakibemm harikasin süper eksi' artiyi çok güzel eksiye cevirmissin

Tamamdir tatlim iyi uykularr
allah kabul etsin simdiden
saol cnm tskler
Bildirimler yapılmış bi ben kaldım heralde
Gecen hafta 85
Bugün 84.7
Fark 300
Yüzde 0.35
tebrikler canım
saol cnm tskler
Bu hafta 99.4
Aradaki fark 2.6
tebrikler cnm cok iyi
afiyet olsun canm
Cuma: 76.7
Bugün: 75.5
Fark: -1.2(%1.56)
Tebrikler cnm ghzel eksi

Kalmayacak balım çok üzgünüm ama
Ben banyodan bile oyuncak topluyorum

Sagol cnm tamam bakalim insallah hayirlisiyla guzel bisi buluruz ikimizde :)
Ben cok kararsizim belkide travel alirim ya biyandan korkuyorum sonra elimde kalir diye ama bazi baston kullananlarda memnun bilemiyorm aman :)

Bu hafta 99.4
Aradaki fark 2.6

Oo super baslangic canim tbrk edrrim :)

Hayirli cumalar ablaa

Çok ileri değil ama baya dikkat ediyor sanırım. İçecek ayran yaparım, İngilizler pek bilmiyor ayranı, değişik olur onlara.
Ayva tatisi olabilir
Yada kabak tatlisi
Aslında benim de aklıma geldi ama ayva burada, bu mevsimde kesin bulamam. Kabak tatlısına aşırı zaafım var kendimi zorlamamak için başka alternatif düşüneyim, bulamazsam yaparım artık.

Teşekkür ederim

Günaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
Bence yapmaman daha iyi canim. Annem seker hastasi gorunce cok üzülüyor ben sevmiyomuyum saniyosunuz bende yemek isterim ama yiyemiyorum diyor
Hosgeldin tatlimm
Her Pazartesi korkutuyorum sizi

Yaşasın kötülük...
Ay böyle şoklar yasatma bize nirann
Bi haftalik örnek menü iste oyle denesen canim
Gunaydin tatlim
Kizlar benim kilo durumum:

Gecen hafta: 75.6
Bu hafta: 76.0
Fark +400gr
Bence ideal tatlim

Ay böyle şoklar yasatma bize nirann
Sebebini henüz çözemesem de ilginç bir şekilde vücudumda çok fazla ödem var... Cumaları tartı için ödem çayı yapıp içince ancak eksi görüyorum... Cuma hariç hergün artıdayım ben.

Ah canım üzüldüm annene, Allah yardımcısı olsun. Hiç bir tatlı yiyemiyor mu? Şekersiz kuru kayısı hoşafı veya meyve salatası olur mu acaba?

Sebebini henüz çözemesem de ilginç bir şekilde vücudumda çok fazla ödem var... Cumaları tartı için ödem çayı yapıp içince ancak eksi görüyorum... Cuma hariç hergün artıdayım ben.
Niye boyle oluyorki tatlim doktorlar filan bisi dedimi
Ah canım üzüldüm annene, Allah yardımcısı olsun. Hiç bir tatlı yiyemiyor mu? Şekersiz kuru kayısı hoşafı veya meyve salatası olur mu acaba?
Cok nadir canim cani cok cekerse oda bi lokma aliyor onun disinda yemiyor. Kayısı hoşafı cok tatli zaten seker oranı yüksek bence ama sen bilirsin tatli yerine tuzlu biseyler ikram etsen ?

Evet en iyisi kuruyemiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…