- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.441
Daha dogumdan beri regl olmadim bi olsam 5 kilo gitcek heraldecanım uyaninca daha da düşer bence senin tartı sabahın 4 ünde tartı çok çıkar
aslında oruçta tutmuyorsun meto yavaşlamadı neden böyle oldu regl dönemi mi
başlangıçta kolay gider canım nasıl olsa gider diye düşünüp salma
valla süper hele ptesiye göre şok oldum bu kadar beklemiyordum
Bizim deneme süremiz ne zaman bitecek kaptanim** * 9.Takim 622. Etap * * *
Fatlayd(95,5/
AhSen_2504 (78,3/77,3/1/%1,28)
Bi prenses annesi (86,3/85,7/0,6/%0,70)
pesto26 (69,1/) mezun olmak istiyor
Gulbeseker(99/98,2/0,8/%0,81)
ebruebrulii (85/84,7/0,3/%0,35)
CurukElma (58,0/55,8/2,2/%3,79) ikinci kez mezun olmak istiyor
Niran Nevra( 76,7/75,5/1,2/%1,56)
Jasminium84 (63,4/62,9/0,5/%0,79)
nanekekik(69,4/69/0,4/%0,58)
eceboce(61,8/
Bayankokosh (74,5/74,4/0,1/%0,13)
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(70,8/69,6/1,2/%1,69) BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(72/70,7/1,3/%1,81)BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(102/99,4/2,6/%2,55)BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/87,3/+1.4
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(74,6//) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(75/75,6/+0,6
@mefkurem
Ayva tatisi olabilirGünaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
Takıma geldikten en az iki hafta sonra canımBizim deneme süremiz ne zaman bitecek kaptanim
Emzirdigin için olmuyor olabilirsin ilk dogumumda 1 sene ikincide 6 ay olmamıştımDaha dogumdan beri regl olmadim bi olsam 5 kilo gitcek heraldespor kaynakli dedi hoca az yememek gerekiyomus kalori cetveliyle yap diyet dedi
son arayi kacta yapiyosun cnm
Nohut oldugu icin bulgur olmayabilirdi ama tartildigin icin bisey demiyorum :)) cuma kaccamagina saydim
Günaydın kızlar
Bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 63,4
Bu hafta: 62,9
Fark: -500
Yüzde: 0,79
Bildirimler yapılmış bi ben kaldım heralde
Gecen hafta 85
Bugün 84.7
Fark 300
Yüzde 0.35
Cuma: 76.7
Bugün: 75.5
Fark: -1.2(%1.56)
saol cnm tskler
Tamamdir tatlim iyi uykularr
allah kabul etsin simdiden
tebrikler canımBildirimler yapılmış bi ben kaldım heralde
Gecen hafta 85
Bugün 84.7
Fark 300
Yüzde 0.35
saol cnm tsklerGüzel olmuş canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Güzel geçmiş ama menüler
Afiyet olsun canım
Valla zaten eksi gelmese şaşardım bu menüye
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Zeytinyağlı incir ye üzerine 2 bardak ılık su iç canım
Tebrikler kuzum
Afiyet olsun canım
Tartı sonrası kaçamaklar olmuş afiyet olsun canım
Tebrikler canımm
Ölçülü olmuş aslında
Makarna diyette tüketmesek daha mı iyi olur sanki
Afiyet olsun canım
Tebrikler iyi dayanmışsın kuzu
Daha ne olsun kuzum böyle böyle gidecek
Evet canım etkisi olabile
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canımm
Kız oruç
Değişsen niye geç yedin
Tebrikler canımm
afiyet olsun canmKızlar bu arada dün menümü yazdım sanıyodum yazmamisim megerse hemen yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
5 zeytin
1 domates
14.00 1 kase mercimek çorbası
20.00 1 porsiyon et sote
Su 2.5 l spor 30 dk yuruyus 30 dk zumba 195 pPnrrr-12
Tebrikler cnm ghzel eksiCuma: 76.7
Bugün: 75.5
Fark: -1.2(%1.56)
Kalmayacak balım çok üzgünüm ama
Ben banyodan bile oyuncak topluyorum
Hayirli olsun canimm gule gule kullanin insallah bende asiri pahali zaten alamam orta halli en fazla 500 600 tl ye kadar cikabiliriz o parayada en saglamini bulabilirsek artik baatonlarda cok cabuk yiliyor pek saglam kalmiyor ya hafifligi iyi oluyor ama ben o tip almam yinede denk gelir indirim gorursem yazarim canim
linki görmedim ben amaLink atmıştım canım sana
linki görmedim ben ama
Çok ileri değil ama baya dikkat ediyor sanırım. İçecek ayran yaparım, İngilizler pek bilmiyor ayranı, değişik olur onlara.Diyabeti ne durumda acaba
Mesela 300-500 lerde seyrediyorsa şekeri sen hiç tatlı yapma canım, yemek ister yiyemez, küfür gibi olur...
Tatlı yerine kavrulmamış kuruyemiş ikram et mesela..
Ancak şekeri daha düşük ise içinde pirinç ve pirinç unu, nişasta olmayan bir tatlı yap...Revani yada güllaç gibi
Ama sakın kola ikram etme yanında
Aslında benim de aklıma geldi ama ayva burada, bu mevsimde kesin bulamam. Kabak tatlısına aşırı zaafım var kendimi zorlamamak için başka alternatif düşüneyim, bulamazsam yaparım artık.Ayva tatisi olabilir
Yada kabak tatlisi
Teşekkür ederim herkse21:30 gibi yaptım arayı ablam
Tebrikler canım güzel eksi
Bence buda iyi canım .
Süper sonuç tebrikler
Vayyy rakibemm harikasin süper eksi' artiyi çok güzel eksiye cevirmissin
Teşekkür ederim
Sagol cnm tamam bakalim insallah hayirlisiyla guzel bisi buluruz ikimizde :)
Ben cok kararsizim belkide travel alirim ya biyandan korkuyorum sonra elimde kalir diye ama bazi baston kullananlarda memnun bilemiyorm aman :)
Oo super baslangic canim tbrk edrrim :)
Hayirli cumalar ablaa
Bence yapmaman daha iyi canim. Annem seker hastasi gorunce cok üzülüyor ben sevmiyomuyum saniyosunuz bende yemek isterim ama yiyemiyorum diyorGünaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
Hosgeldin tatlimmTunaydinnn
Ay böyle şoklar yasatma bize nirannHer Pazartesi korkutuyorum sizi
Yaşasın kötülük...
Bi haftalik örnek menü iste oyle denesen canimSalondaki hocayada attim menülerimi niye az kilo veriyorum çok mu yiyorum diye oda dediki az yedigin için kilo veremiyosun alman gereken kalori kadar alman lazim dedi altinda olunca ağır spor yaptigin için vucut ihtiyac duyarim diye dusunup yag olarak depolar dedi. Bu hafta kalori cetveliyle diyet yapmayi deniycem artik diyetisyene gitmemek için direniyorum resmen son çirpinıslarimıda yapiyim ise yarayan olursa gitmem
Gunaydin tatlimGunaydinnn
Bence ideal tatlimKizlar benim kilo durumum:
Gecen hafta: 75.6
Bu hafta: 76.0
Fark +400gr
Sebebini henüz çözemesem de ilginç bir şekilde vücudumda çok fazla ödem var... Cumaları tartı için ödem çayı yapıp içince ancak eksi görüyorum... Cuma hariç hergün artıdayım ben.Ay böyle şoklar yasatma bize nirann
Ah canım üzüldüm annene, Allah yardımcısı olsun. Hiç bir tatlı yiyemiyor mu? Şekersiz kuru kayısı hoşafı veya meyve salatası olur mu acaba?Bence yapmaman daha iyi canim. Annem seker hastasi gorunce cok üzülüyor ben sevmiyomuyum saniyosunuz bende yemek isterim ama yiyemiyorum diyor
Hosgeldin tatlimm
Ay böyle şoklar yasatma bize nirann
Bi haftalik örnek menü iste oyle denesen canim
Gunaydin tatlim
Bence ideal tatlim
Niye boyle oluyorki tatlim doktorlar filan bisi dedimiSebebini henüz çözemesem de ilginç bir şekilde vücudumda çok fazla ödem var... Cumaları tartı için ödem çayı yapıp içince ancak eksi görüyorum... Cuma hariç hergün artıdayım ben.
Cok nadir canim cani cok cekerse oda bi lokma aliyor onun disinda yemiyor. Kayısı hoşafı cok tatli zaten seker oranı yüksek bence ama sen bilirsin tatli yerine tuzlu biseyler ikram etsen ?Ah canım üzüldüm annene, Allah yardımcısı olsun. Hiç bir tatlı yiyemiyor mu? Şekersiz kuru kayısı hoşafı veya meyve salatası olur mu acaba?
Evet en iyisi kuruyemiş galibaNiye boyle oluyorki tatlim doktorlar filan bisi dedimi
Cok nadir canim cani cok cekerse oda bi lokma aliyor onun disinda yemiyor. Kayısı hoşafı cok tatli zaten seker oranı yüksek bence ama sen bilirsin tatli yerine tuzlu biseyler ikram etsen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?