- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.461
Aynen mantiklisi o canim misafirinde kırılma diye yiyebilir bu sefer onun icin sıkıntı olur.Evet en iyisi kuruyemiş galiba
Gittim canım, birşey çıkmadı...belki bu ara sıcaklar kaynaklı olabilir..... yüzüklerim parmağıma giriyor ama çıkamıyor.Niye boyle oluyorki tatlim doktorlar filan bisi dedimi
Bendensin ya...Gunaydin tatlimm ay ben niye misafir sevmiyorum yaaa cok yakinimolmadigi surece ev de misafirlik olayını sevmiyom
Anladim tatlim sicaga dayanamiyosun herhaldeGittim canım, birşey çıkmadı...belki bu ara sıcaklar kaynaklı olabilir..... yüzüklerim parmağıma giriyor ama çıkamıyor.
Aslan im canim. Ama ne bilim evde birileri olunca rahat olamiyorum rahatsiz oluyorumBendensin ya...
Ev aile bireylerinin özel alanıdır, en fazla akraba gelebilir, gerisi dışarda ağırlanır kafasındayım bende....
Burcun nedir canım merak ettim...
bal gibi olur canım niye olmasın tatlı yapmaman onun için ince düşünmen demek onun niye boşuna zor duruma sokasin ki ,bence menunu bile düşük karbonhidratla hazırlamalisinGünaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
tünaydın canımTunaydinnn
bence de sende benim gibisin ödem tutuyorsun galibaHer Pazartesi korkutuyorum sizi
Yaşasın kötülük...
kaçıncı aydasin bende olmamıştim korkumdan ria taktırdım onu taktirinca oldumDaha dogumdan beri regl olmadim bi olsam 5 kilo gitcek heraldespor kaynakli dedi hoca az yememek gerekiyomus kalori cetveliyle yap diyet dedi
3. Cuma hak kazanılıyor canımBizim deneme süremiz ne zaman bitecek kaptanim
artışlar normalKizlar benim kilo durumum:
Gecen hafta: 75.6
Bu hafta: 76.0
Fark +400gr
İlla birşey ikram edeceksen tuzlu birşeyler olabilir kiraz olabilir şeker hastalarına uygun bir meyve bakÇok ileri değil ama baya dikkat ediyor sanırım. İçecek ayran yaparım, İngilizler pek bilmiyor ayranı, değişik olur onlara.
Aslında benim de aklıma geldi ama ayva burada, bu mevsimde kesin bulamam. Kabak tatlısına aşırı zaafım var kendimi zorlamamak için başka alternatif düşüneyim, bulamazsam yaparım artık.
Evet emziriyorum bide sık sık emiyor o engel oluyomuş galiba hormonlari degistiriyomus artik olmak istiyorum ama ya ödüm kopmuyo degil arada yoksa diye dusunmektenEmzirdigin için olmuyor olabilirsin ilk dogumumda 1 sene ikincide 6 ay olmamıştım
5 bucuk aylik oldu ama sadece anne sutu aliyor hala o yuzden galiba korkudan ben yinede her ay test basindayimbal gibi olur canım niye olmasın tatlı yapmaman onun için ince düşünmen demek onun niye boşuna zor duruma sokasin ki ,bence menunu bile düşük karbonhidratla hazırlamalisin
tünaydın canım
bence de sende benim gibisin ödem tutuyorsun galiba
kaçıncı aydasin bende olmamıştim korkumdan ria taktırdım onu taktirinca oldum
3. Cuma hak kazanılıyor canım
artışlar normal
İlla birşey ikram edeceksen tuzlu birşeyler olabilir kiraz olabilir şeker hastalarına uygun bir meyve bak
Kizlar benim kilo durumum:
Gecen hafta: 75.6
Bu hafta: 76.0
Fark +400gr
Ay şuna esim deyip durmasan canim bosaniyosunuz ins bosanacaksiniz tabi. Bi bagin kalmicakBoşanma kağıdını verdim geldim =))) bide eşim mesaja tmış benim gibi seveni asla bulamayacaksın yılan gibi süründüpünü görmeden ölmcen falan diye tövbe tövbe şuursuz ya
Evet senin gibi seveni bulmak zor, bu nasıl bi sevme tarzı yeaaBoşanma kağıdını verdim geldim =))) bide eşim mesaja tmış benim gibi seveni asla bulamayacaksın yılan gibi süründüpünü görmeden ölmcen falan diye tövbe tövbe şuursuz ya
Aman ağız alışkanlığı yaAy şuna esim deyip durmasan canim bosaniyosunuz ins bosanacaksiniz tabi. Bi bagin kalmicak
Valla manyak ya beddua edip duruyorEvet senin gibi seveni bulmak zor, bu nasıl bi sevme tarzı yeaade. Şaka şaka deme bişey
yeni bir sayfa yeni başlangıçlar hakkına hayırlısı olsun tatlım kötü sözleri duymazdan gel önüne bakBoşanma kağıdını verdim geldim =))) bide eşim mesaja tmış benim gibi seveni asla bulamayacaksın yılan gibi süründüpünü görmeden ölmcen falan diye tövbe tövbe şuursuz ya
Itin duasi kabul olsa gökten kemik yağarmışAman ağız alışkanlığı yazTen beddua edip duruyor manyak psikolojimi bozdu :d
Evet senin gibi seveni bulmak zor, bu nasıl bi sevme tarzı yeaade. Şaka şaka deme bişey
pesto26 eceboce Fatlady siz mı kaldınız bir tek
ekim2009 Mefkurem Edibe12 askrhpozitif @Sweetyy83 sizin bildirimler nerede
Hayyal
badem000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?