Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin tatlimm ay ben niye misafir sevmiyorum yaaa cok yakinimolmadigi surece ev de misafirlik olayını sevmiyom
Bendensin ya...

Ev aile bireylerinin özel alanıdır, en fazla akraba gelebilir, gerisi dışarda ağırlanır kafasındayım bende....

Burcun nedir canım merak ettim...

Gittim canım, birşey çıkmadı...belki bu ara sıcaklar kaynaklı olabilir..... yüzüklerim parmağıma giriyor ama çıkamıyor.
Anladim tatlim sicaga dayanamiyosun herhalde
Bendensin ya...

Ev aile bireylerinin özel alanıdır, en fazla akraba gelebilir, gerisi dışarda ağırlanır kafasındayım bende....

Burcun nedir canım merak ettim...
Aslan im canim. Ama ne bilim evde birileri olunca rahat olamiyorum rahatsiz oluyorum

Günaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
bal gibi olur canım niye olmasın tatlı yapmaman onun için ince düşünmen demek onun niye boşuna zor duruma sokasin ki ,bence menunu bile düşük karbonhidratla hazırlamalisin
tünaydın canım
Her Pazartesi korkutuyorum sizi

Yaşasın kötülük...
bence de sende benim gibisin ödem tutuyorsun galiba
Daha dogumdan beri regl olmadim bi olsam 5 kilo gitcek heralde spor kaynakli dedi hoca az yememek gerekiyomus kalori cetveliyle yap diyet dedi
kaçıncı aydasin bende olmamıştim korkumdan ria taktırdım onu taktirinca oldum
Bizim deneme süremiz ne zaman bitecek kaptanim
3. Cuma hak kazanılıyor canım
Kizlar benim kilo durumum:

Gecen hafta: 75.6
Bu hafta: 76.0
Fark +400gr
artışlar normal
İlla birşey ikram edeceksen tuzlu birşeyler olabilir kiraz olabilir şeker hastalarına uygun bir meyve bak

5 bucuk aylik oldu ama sadece anne sutu aliyor hala o yuzden galiba korkudan ben yinede her ay test basindayim

Boşanma kağıdını verdim geldim =))) bide eşim mesaja tmış benim gibi seveni asla bulamayacaksın yılan gibi süründüpünü görmeden ölmcen falan diye tövbe tövbe şuursuz ya
yeni bir sayfa yeni başlangıçlar hakkına hayırlısı olsun tatlım kötü sözleri duymazdan gel önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…