Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın topiğim..bugün spor salonuna gidicem ...hayırlısı olsun vatana millete topiğee

Kızlar ben bu dukan diyetini çok sevdim meyveyede çare buldum günlük 1 havuç yeme hakkımız varmış onu kemirir meyvesizliYede alışırım

Son düzenleme:
Asıl mesele ben bugün bizim kızlarla ablamda toplancaz ama diyetimi gizlicektim eger yiyebilecegim birşey yoksa mecbur çantamdan çıkartıcam yumutra ve domates

günaydın manken olma yolundaki hopiş kim tutar seni yürü koçum
ne mankeni yaa...benden ancak şu şişko mankenlerden çıkar...

Kızlar ben bu dukan diyetini çok sevdim meyveyede çare buldum günlük 1 havuç yeme hakkımız varmış onu kemirir meyvesizligede alışırım
kemir fadime kemirrmeyve seviyosan zor yani...ben dukan yapınca wc de az kalsın ölüyodum..sende dikkat et..goji bery yiyo dukancılar ondan al..bağırsaklarını çalıştırır..

Asıl mesele ben bugün bizim kızlarla ablamda toplancaz ama diyetimi gizlicektim eger yiyebilecegim birşey yoksa mecbur çantamdan çıkartıcam yumutra ve domates

niye gizliyosun..bence açık açık söyle..ne kadar fazla kişi duyarsa o kadar kendini şartlıyosun ..

sen kaç gün yaptın dukan diyeti kaç kilo vermiştin

]
evet canım..altta sohbet oluyo ama bizimki salonun ortasında oturuyo..oturan boğa gibi adam yaaa..direk oyuna kitleniyo..yavaş taş atanlara bağırıyo , onlara sadece "seriii" diye mesaj atıyo..hahahaa..ay yine düşündükçe sinirlerim zıpladı.......çocuğa delik açma meselesine gelince..aslında çok seviyorum çocuğu..çok akıllı ama çok yaramaz işte..bişey yapamam kız ben çocuklara...annesinin duruma tepkisiz kalmasına şaşırdım işte ..ne biliimm

sen kaç gün yaptın dukan diyeti kaç kilo vermiştin
canım ben 5 gün yaptım ama hiç kaçak olmadan..ağzıma gr. karbonhidrat girmedi..ama hiçde acıkmadım..taa ki wc de tansiyonum düşene kadar...benim hatam bence çok atak yapmam ..üç günde yetermiş bence..e vücuda lifli bişeyler girmeyince bünyede isyan etti tabii..yulaf keğeğim halen duruyo biliyomusun

gel yine yapalım

günaydın topiğim..bugün spor salonuna gidicem ...hayırlısı olsun vatana millete topiğee

Hadı bakalım gazan mubarek olsun ama ufaklıga kım bakacak oarada ?

Bende daha anca kahvaltı yapıyorum...

3 dılım k.ekmekten peynırlı zeytın ezmelı teflon tostu yaptım 1 bardakta cay koydum yanına ohhh :)

Merhaba kızllllllllaaarrr...... Bi mrb diyip kaçayım gelirim sonra yine...

ben geldim kızlar ama kimsecikler yok sayfa bile ilerlememiş...

Kahvaltım: 2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta haşlaması beyazı
1 domates
1 üçgen peynir light
1 tatlı kaşığı reçel (çok cnm istedi )
1fincan yeşilçay

Ara: 2 tane kayısı

Fulyacım al sana bı motıvasyon kaynagı o yaptıysa sende yapabılırsın 108�den 63�e düşüp anne oldu - Hürriyet PLANET

ver gazi mursh ver o yaparsa ben de yaparim zaten 70 olsam yeter hemen baslicam calismalara kalani o sirada sporla falan yavas yavas veririm zaten ha deyince olmuyor ya zamanim olur diye dusunuyorum

aaaa hadi bakalim iyi eglenceler o zaman sana ilk izlenimlerini anlatirsin artik gelince

çabuk zayıflayayımda aranızda rezil olmuyayım en şişko üye fadimeo2 demeyin sonra aglarım ben

oyy kiyamam demeyiz tabi ki zaten gayet iyi gidiyorsun motivasyonun oldukca artmis darisi basima.. kedicigin uzerine mi yemin etmistin? - ben de mi oyle yapsam

kızlar canım çok sıkkın birkaçgün giremiycem annemi 5 yıl önce kaybettik babam kardeşlerinle yaşıyor ama çok mutsuz bu aralar dün çok sinirliymiş ve aglamış telefon ettim hiçbirşey söylemiyor bende uçak bileti aldım yarın ankaraya gidiyorum oglumla kardeşlerimde şehir dışındalar buaralar o yüzden yalnız kaldı dert etti kendine herhalde cok üzüldüm annem olsa böyle olmazdı(gerçi işlerim yogun oglumlada bu sogukta gidicem ama bana ihtiyacı var sanki yarın biniyorum kendinize iyi bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…