- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.361
günaydın topiğim..bugün spor salonuna gidicem ...hayırlısı olsun vatana millete topiğee
ne mankeni yaa...benden ancak şu şişko mankenlerden çıkar...günaydın manken olma yolundaki hopiş kim tutar seni yürü koçum
kemir fadime kemirrKızlar ben bu dukan diyetini çok sevdim meyveyede çare buldum günlük 1 havuç yeme hakkımız varmış onu kemirir meyvesizligede alışırım
Asıl mesele ben bugün bizim kızlarla ablamda toplancaz ama diyetimi gizlicektim eger yiyebilecegim birşey yoksa mecbur çantamdan çıkartıcam yumutra ve domates
ne mankeni yaa...benden ancak şu şişko mankenlerden çıkar...
kemir fadime kemirrmeyve seviyosan zor yani...ben dukan yapınca wc de az kalsın ölüyodum..sende dikkat et..goji bery yiyo dukancılar ondan al..bağırsaklarını çalıştırır..
ben bilgisyarın bozuk diye kalmış aklımda hoppiş
anaa neler olmuş :))
öfkeyle kalkan zararla oturur zararı kendi çekmiş boşver
ama bu oyun işlerine ben sinir oluyorum çünkü okeyde alttan sohbet olabiliyo farketsem varya tırnaklarımı çıkarırım))
ama bu bi tutku kötü bişeyi yok aslında alışınca bağımlılık yapıyo oyunlar
Allahtan bizimkinin yok oyun tutkusu
bi ara oynuyodu futbol içerde Allahım neydi kendi kendine bagırıyodu delimisin diyodum =)
ben olsam o çocugu kenara çeker gizliden o deldigi şeyle kafasına 3 delik açardım =)))
evettt bencede saat koy mesela akşam 7 den 9 a kadar oynayabilirsin gibi..
9 da kafasına dikil bitir diye :))
canım ben 5 gün yaptım ama hiç kaçak olmadan..ağzıma gr. karbonhidrat girmedi..ama hiçde acıkmadım..taa ki wc de tansiyonum düşene kadar...benim hatam bence çok atak yapmam ..üç günde yetermiş bence..e vücuda lifli bişeyler girmeyince bünyede isyan etti tabii..yulaf keğeğim halen duruyo biliyomusunsen kaç gün yaptın dukan diyeti kaç kilo vermiştin
..neysee..ben kaçar..kahvaltı yapıcam..sona görüşürük
canım ben 5 gün yaptım ama hiç kaçak olmadan..ağzıma gr. Karbonhidrat girmedi..ama hiçde acıkmadım..taa ki wc de tansiyonum düşene kadar...benim hatam bence çok atak yapmam ..üç günde yetermiş bence..e vücuda lifli bişeyler girmeyince bünyede isyan etti tabii..yulaf keğeğim halen duruyo biliyomusun
günaydın topiğim..bugün spor salonuna gidicem ...hayırlısı olsun vatana millete topiğee
Fulyacım al sana bı motıvasyon kaynagı o yaptıysa sende yapabılırsın108�den 63�e düşüp anne oldu - Hürriyet PLANET
çabuk zayıflayayımda aranızda rezil olmuyayım en şişko üye fadimeo2 demeyin sonra aglarım ben
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
8 dk cokta bı zaman deıl aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?