Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar hepinizi kutluyorum çok gaza geliyorum sayenizde süpersiniz. Dün çok kaçırdığım için bugün telafi ettim
Sahur
sade Türk kahvesi
İftar
19.45 bir tabak mercimek salatası az yağlı
Bir bardak ayran
21.00 Sade Türk kahvesi
22.00 bir küçük kase çilek

2.5 litre su

Afiyet olsun canim

Sahur 01.30
Peynir zeytinn
Yarım domates

İftar 20.23
1 kase domates çorba
1 büyük kase tavuklu salata
1 fincan sütlü kahve
2 kare fıstıklı bitter

Su 1 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Ohh cuma kacamaklarida yapilmis afiyet olsun canim
Anladim tatlim ama kalan gunler ölçüyü kacirma lutfen sonra toparlanmiyor
Yazayimda kalp krizi gecirin
Ayy ne yedin bakimm
Ayrica bende kaçırmışım bildirimi du bakimm
Sagol tatlimm
Menude guzel afiyet olsun

Ayyy abla yaaa cok almissin amaa sana sıkı yönetim ilan etmek lazim hatta oylamaya sunuyorummm. Mefkurem sıkı yönetime girip kilo versin diyenlerrrr

Canım sen çok iyi vermişsin ilk hedefine çok az kalmış diyetisyene gittin mi hiç
Benim baya uzun bi zaman oldu canım başlayalı bıraktım başladım bıraktım başladım bu ara akupunktur yaptırdım yaklasik 9-10 ay o dönem bi 10 kilo verdim ama spor çok yoktu diyet de fazla dikkat edemedim daha sonra yeniden başladım işte takıma katıldım şubatta geçen ay diyetisyene başladım tekrar ama listeye hiç uyanmadm normalde diyetisyen listelerine göre beslenmeye çalışıyordm zaten bende spor yapmadan vermeyenlerdenim bu ara çok yavaşladı gram gram gidiyor maalesef bklm yeniden aktiflesmeye çalışıyorum

karpuz biraz fazla olmus cnm gerisi guzel
ben tekrar geri alacagini hic sanmiyorum masallah cok azimlisin
Benim ödülüm farkli olurdu

Gitmicegini biliyorum zaten guzelim
Sahur 01.30
Peynir zeytinn
Yarım domates

İftar 20.23
1 kase domates çorba
1 büyük kase tavuklu salata
1 fincan sütlü kahve
2 kare fıstıklı bitter

Su 1 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
bugun icin guzel cnm
haz etmiyorum ya illa bi tartışma sıkıntı çıkıyor tatsızlık o yüzden gidesim gelmiyor iftara evde olacaktık normalde sonradan çıktı gideceğimiz sahuru iftarla dengelerim demiştim
artik lutfen hamurisi yada tatli olmasin cnm
Bu hafta min. 1 kilo gitsin
Yeni basladigin icin kötü sayilmaz cnm
Ama normalde mercimek 1 tb fazla
Max. 3-4ks.yaninda salata olsa daha iyiydi

Sağol canım

Sagol ablam cevremdende cok guzel geri dönüşler aldim. Ozellikle musterilerden beni köşelere cekip sen napiyosun boyle diye sıkıştıranlar oldu

Canımm evet normal mercimek salatasında fazla olabilir benimki salata ağırlıklı yani ben 1 domates 1 salatalık 1 biber az soğan içine bir çay bardağı mercimek kattım.

Yok olmiycak cidden artık bayram için kıyafette sipariş verdim netten bklm sporu da sıkı tutmaya çalışcam artık bayrama kadar

Canımm evet normal mercimek salatasında fazla olabilir benimki salata ağırlıklı yani ben 1 domates 1 salatalık 1 biber az soğan içine bir çay bardağı mercimek kattım.
Maydonoz dereotuda guzel olurdu icinde cnm

Yok olmiycak cidden artık bayram için kıyafette sipariş verdim netten bklm sporu da sıkı tutmaya çalışcam artık bayrama kadar
Hadi ins tatlim. Ben bisi almadim bayramlik ama kardesimin dolabi karistirmaya niyetliyim
bogazi tutunca veriliyor diyeydin

Rahat birakin beniiiii
Oyle dedim zaten abla hele 45 gunde 10 kiloyu duyan çıldırıyor
Yok rahat filan tependeyim ablaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…