- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.701
Afferiim kiz iste bize bunlarla gellEvet pis cidden bağımlı olmuştum söz verdim kendime beyaz pantolon aldım onu giyene kadar kaçamak bile yok.
Valla nick olarak aklimda tutuyorum bendee. Sist kimseye soyleme aramizda kalsinnnİsim konusunda ben hiç girmiyorum vala hafızam berbat hep unutuyorum
Tabikide zorla ablaahadi ins. Guzel sonuclar alirsin cnm
zorla zayiflatacaksiniz adami
yesillikler hem odem atmak hem meto hizlandirmak icin cok iyi cnm bide antioksidan
insAllah ablacımhadi ins. Guzel sonuclar alirsin cnm
yesillikler hem odem atmak hem meto hizlandirmak icin cok iyi cnm bide antioksidan
O bana çok uzak geliyor kız ben hiç o kilolara gelemedim çünki genç kizligimda çocukluğumda ilkokul yıllarında o kilolardaydmKiz daha dur 6 lara dusucez onu kutlicaz hep beraber
Menu guzel tatlim afiyet olsunSahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
Bazen sorun oluyor canimEtiketler neden çıkmıyor cıldıracagım
O zaman herkesi sasirtma zamani artikinsAllah ablacım
O bana çok uzak geliyor kız ben hiç o kilolara gelemedim çünki genç kizligimda çocukluğumda ilkokul yıllarında o kilolardaydm
düşürsün bakalimEvet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bendebakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen
hepimizeeeeeeMaşallah sana nazar değmesindarısı bana aminnn
beyaz pantolanda herseyi belli ediyorEvet pis cidden bağımlı olmuştum söz verdim kendime beyaz pantolon aldım onu giyene kadar kaçamak bile yok.
bana sorabilirsinizİsim konusunda ben hiç girmiyorum vala hafızam berbat hep unutuyorum
afiyet olsun canımSahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
kilolarda istikrarlı masAllah direniyorlArİnşallah canım istikrarlısın ne güzel. Devam canım
Kesinlikle ağzımdan laf alamazlarAfferiim kiz iste bize bunlarla gell
Valla nick olarak aklimda tutuyorum bendee. Sist kimseye soyleme aramizda kalsinnn
Tabikide zorla ablaa
Evet eksiklerim çok yeme düzenim kötü. Çocuklarında etkisi oluyor illaki kendimizi ikinci plana atıyoruz bakımsız anneydim artık kiloyla birlikte tüm kötü şeyleri çıkarıyorum hayatımdan inşallahhadi ins. Guzel sonuclar alirsin cnm
insAllah aminMenu guzel tatlim afiyet olsun
Bazen sorun oluyor canim
O zaman herkesi sasirtma zamani artikcunku bu sefer goreceksinn
Tmam abla seni bunaltalimdüşürsün bakalim
hepimizeeeeee
beyaz pantolanda herseyi belli ediyor
bana sorabilirsiniz
Hepimize inşallah kızlar aminndüşürsün bakalim
hepimizeeeeee
beyaz pantolanda herseyi belli ediyor
bana sorabilirsiniz
Tamam canim sana guveniyorumafiyet olsun canım
kilolarda istikrarlı masAllah direniyorlAr
Kesinlikle ağzımdan laf alamazlar
Detoks denesen canım belki şoklarsın vücudu iyi gelebilir belkiBenim baya uzun bi zaman oldu canım başlayalı bıraktım başladım bıraktım başladım bu ara akupunktur yaptırdım yaklasik 9-10 ay o dönem bi 10 kilo verdim ama spor çok yoktu diyet de fazla dikkat edemedim daha sonra yeniden başladım işte takıma katıldım şubatta geçen ay diyetisyene başladım tekrar ama listeye hiç uyanmadm normalde diyetisyen listelerine göre beslenmeye çalışıyordm zaten bende spor yapmadan vermeyenlerdenim bu ara çok yavaşladı gram gram gidiyor maalesef bklm yeniden aktiflesmeye çalışıyorum
Ooow süper
Çıldırma kizzz aliscan sendeS
Sonunda ya çıldiracaktım
mesela ne detoksu yapsam bilemedim vala yaDetoks denesen canım belki şoklarsın vücudu iyi gelebilir belki
İyi geceler canımKizlar ben yatayim yarin cok yoğun olucam akşamda iftar yemegi var zaten hepinizi çok öpüyorum iyi geceler
Masallah 200 nasil yaptin setler halindemiKalktım ipsiz hoplayıp geldim200 tanecik su an yanıyor buralar
Puanima bi 20 puanvik eklemiş oldum
Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?