- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.681
Evet koyacaktım baktım pörsümüşlerMaydonoz dereotuda guzel olurdu icinde cnm
Sen diyetisyene gidiyomuydun kiz benmi kacirdim kiiPazartesi diyetisyene gidicem Kizlaaaaaaarrrrrrr
O zmna kadar biraz daha eksi görürüm insAllah bakalım yagdan mi gitmiş nerden gitmiş
Neee 10 kilo mu maşallah ya naptın böyle sen anlat baby Off harikasınHadi ins tatlim. Ben bisi almadim bayramlik ama kardesimin dolabi karistirmaya niyetliyim
Oyle dedim zaten abla hele 45 gunde 10 kiloyu duyan çıldırıyor
Yok rahat filan tependeyim ablaaaa
Kiz niye porsutuyosun guzelim otlariii. Kahvaltida ye aksam ye surekli ekle menulerineEvet koyacaktım baktım pörsümüşleraceleye geldi biraz
Oda güzelmiş bende kız kardeşime diyorum yakında sana yetiscem diyeHadi ins tatlim. Ben bisi almadim bayramlik ama kardesimin dolabi karistirmaya niyetliyim
Oyle dedim zaten abla hele 45 gunde 10 kiloyu duyan çıldırıyor
Yok rahat filan tependeyim ablaaaa
Kuzum dengeli beslendim sadece 2 yada 3 kere kacamak yaptim bu surede. 66.6 y dim 1 nisanda bugun 55.8 çıktım. Ilk zamanlar sporda vardi ama oructan sonra yapamadim. Ama şöyle bisi var ben gun boyu ayakta oldugum icin metabolizmam hızlıNeee 10 kilo mu maşallah ya naptın böyle sen anlat baby Off harikasın
Oruç olunca kahvaltı yok zaten canım akşam yemeklerinde de hiç aklıma gelmiyor o tarz şeyler. Aklım hep tatlılarda pastalarda. Ondan öyle olmuş artık öyle değil tabiKiz niye porsutuyosun guzelim otlariii. Kahvaltida ye aksam ye surekli ekle menulerine
Ayy es demeyin bana tuylerim dikiliyorOda güzelmiş bende kız kardeşime diyorum yakında sana yetiscem diye
Ama ben genelde ölçülerde bi beden büyük alıyorum bol bol giyiyorum eşim saolsun
Aaa tatlida neymis kizz biz yemeyizki bilmeyizkiii kandırık hep onlar pissssOruç olunca kahvaltı yok zaten canım akşam yemeklerinde de hiç aklıma gelmiyor o tarz şeyler. Aklım hep tatlılarda pastalarda. Ondan öyle olmuş artık öyle değil tabi
Evet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bendeSen diyetisyene gidiyomuydun kiz benmi kacirdim kii
Maşallah sana nazar değmesinKuzum dengeli beslendim sadece 2 yada 3 kere kacamak yaptim bu surede. 66.6 y dim 1 nisanda bugun 55.8 çıktım. Ilk zamanlar sporda vardi ama oructan sonra yapamadim. Ama şöyle bisi var ben gun boyu ayakta oldugum icin metabolizmam hızlı
Arada kaçırmışım demekki kuzum hala isimleri bile karıştırıyorum ufaktanEvet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bendebakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen
Sagol bebegimmm aminnn darisi hepimizeMaşallah sana nazar değmesindarısı bana aminnn
Ayy es demeyin bana tuylerim dikiliyor
Yetiseceksin tabi incecik hatun olucaz hepimizzz
Evet pis cidden bağımlı olmuştum söz verdim kendime beyaz pantolon aldım onu giyene kadar kaçamak bile yok.Aaa tatlida neymis kizz biz yemeyizki bilmeyizkiii kandırık hep onlar pissss
İsim konusunda ben hiç girmiyorum vala hafızam berbat hep unutuyorumArada kaçırmışım demekki kuzum hala isimleri bile karıştırıyorum ufaktan
Hadi bakalim tabiki dusurucezzz
Sagol bebegimmm aminnn darisi hepimize
hadi ins. Guzel sonuclar alirsin cnmPazartesi diyetisyene gidicem Kizlaaaaaaarrrrrrr
O zmna kadar biraz daha eksi görürüm insAllah bakalım yagdan mi gitmiş nerden gitmiş
zorla zayiflatacaksiniz adamiYok rahat filan tependeyim ablaaaa
yesillikler hem odem atmak hem meto hizlandirmak icin cok iyi cnm bide antioksidanOruç olunca kahvaltı yok zaten canım akşam yemeklerinde de hiç aklıma gelmiyor o tarz şeyler. Aklım hep tatlılarda pastalarda. Ondan öyle olmuş artık öyle değil tabi
Kiz daha dur 6 lara dusucez onu kutlicaz hep beraberEvet evet insAllah bi 6 kilo gitse kendimi 70lere bi atsam
İnşallah canım istikrarlısın ne güzel. Devam canımEvet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bendebakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?