Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi ins tatlim. Ben bisi almadim bayramlik ama kardesimin dolabi karistirmaya niyetliyim

Oyle dedim zaten abla hele 45 gunde 10 kiloyu duyan çıldırıyor
Yok rahat filan tependeyim ablaaaa
Neee 10 kilo mu maşallah ya naptın böyle sen anlat baby Off harikasın

Hadi ins tatlim. Ben bisi almadim bayramlik ama kardesimin dolabi karistirmaya niyetliyim

Oyle dedim zaten abla hele 45 gunde 10 kiloyu duyan çıldırıyor
Oda güzelmiş bende kız kardeşime diyorum yakında sana yetiscem diye
Ama ben genelde ölçülerde bi beden büyük alıyorum bol bol giyiyorum eşim saolsun

Neee 10 kilo mu maşallah ya naptın böyle sen anlat baby Off harikasın
Kuzum dengeli beslendim sadece 2 yada 3 kere kacamak yaptim bu surede. 66.6 y dim 1 nisanda bugun 55.8 çıktım. Ilk zamanlar sporda vardi ama oructan sonra yapamadim. Ama şöyle bisi var ben gun boyu ayakta oldugum icin metabolizmam hızlı

Kiz niye porsutuyosun guzelim otlariii. Kahvaltida ye aksam ye surekli ekle menulerine
Oruç olunca kahvaltı yok zaten canım akşam yemeklerinde de hiç aklıma gelmiyor o tarz şeyler. Aklım hep tatlılarda pastalarda. Ondan öyle olmuş artık öyle değil tabi

Oruç olunca kahvaltı yok zaten canım akşam yemeklerinde de hiç aklıma gelmiyor o tarz şeyler. Aklım hep tatlılarda pastalarda. Ondan öyle olmuş artık öyle değil tabi
Aaa tatlida neymis kizz biz yemeyizki bilmeyizkiii kandırık hep onlar pissss

Sen diyetisyene gidiyomuydun kiz benmi kacirdim kii
Evet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bende bakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen

Maşallah sana nazar değmesin darısı bana aminnn

Evet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bende bakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen
Arada kaçırmışım demekki kuzum hala isimleri bile karıştırıyorum ufaktan
Hadi bakalim tabiki dusurucezzz
Maşallah sana nazar değmesin darısı bana aminnn
Sagol bebegimmm aminnn darisi hepimize

Pazartesi diyetisyene gidicem Kizlaaaaaaarrrrrrr
O zmna kadar biraz daha eksi görürüm insAllah bakalım yagdan mi gitmiş nerden gitmiş
hadi ins. Guzel sonuclar alirsin cnm
zorla zayiflatacaksiniz adami
yesillikler hem odem atmak hem meto hizlandirmak icin cok iyi cnm bide antioksidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…