- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.721
Vala cok tuhaf 150ye kadar tek sefer de zipladim ama sonrası gitmedi 10 sn mola verdim bi 50 de öyle oldu çok eğlenceli geldi ama yaparım ben bunuMasallah 200 nasil yaptin setler halindemi
Kız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosunKızlar dün yeni bitane elbise aldim üstte cok hos duruyor triko. Yarın aksam isyerinin iftar yemeği olacak samimi oldugumuz musterilerde gelecek onu giymeyi düşünüyorum. Baya kalabalık olucaz bi ortada salinicam.
Özellikle zalatalıhhhhh kısmını çok beğendimİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domtis zalatalıh maydanoz
İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Maydanoz domtis zalatalıh
3 dilim
Ara 1 hurma 1 kuru kayısı 1.5 ceviz
Su içebildğim kadar içeceğim
cok guzel cnmSahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
katmer, etliekmek, su borekleri vs. olunca onlarda gitmek istemezlerkilolarda istikrarlı masAllah direniyorlAr
cogumuz oyleyiz cnm onun icin burdayiz :)) kendimizi saldikca kilo aliyoruz, kilo aldikca iyice saliyoruzEvet eksiklerim çok yeme düzenim kötü. Çocuklarında etkisi oluyor illaki kendimizi ikinci plana atıyoruz bakımsız anneydim artık kiloyla birlikte tüm kötü şeyleri çıkarıyorum hayatımdan inşallah
ramazanda detoks zor cnm herkes hilal degilmesela ne detoksu yapsam bilemedim vala ya
İyi geceler canım
Senin boyun kaçtı ingiliz guzelimKız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosun
Ipsiz hoplama daha kolay oluyor cnm ama o da etkiliMasallah 200 nasil yaptin setler halindemi
Gidiversinler hay abla ya millet neler yiyor yeminle biz iki gün kacamak yapsak bi hafta k.... Doğrultamiyoruz ömrüm boyunca hep kendimi kısıtlamaktan yoruldum cidden hacok guzel cnm
Kuru yemisleri adet olarak yazarsak daha iyi olur :))
katmer, etliekmek, su borekleri vs. olunca onlarda gitmek istemezler
Metona haksizlik etme
cogumuz oyleyiz cnm onun icin burdayiz :)) kendimizi saldikca kilo aliyoruz, kilo aldikca iyice saliyoruz
Giyinme sac baş rafa kalkiyor
Ama bi vermeye basla, verdikce daha iyi hissedeceksin kendini
ramazanda detoks zor cnm herkes hilal degil
Perşembe aksami kabak yogurt yapabilirsin
Evet ipli olanı katiyen atlayamam ama bu kolaymis ben hep çok gürültü olur belki komşuya diye düşünüyordum ama parmak ucunda olunca nefes sesimden başka ses olmadıIpsiz hoplama daha kolay oluyor cnm ama o da etkili
Bazı günler 1.62 bazı günler 1.63 balımSenin boyun kaçtı ingiliz guzelim
düşürsün bakalim
hepimizeeeeee
beyaz pantolanda herseyi belli ediyor
bana sorabilirsiniz
sanane milletten kizzz :)))Gidiversinler hay abla ya millet neler yiyor yeminle biz iki gün kacamak yapsak bi hafta k.... Doğrultamiyoruz ömrüm boyunca hep kendimi kısıtlamaktan yoruldum cidden ha
Tamam abla kabak yoğurt insAllah
teker teker gelin ulennnnnWowowo bi dk beybiMefkurem
Abla sen daha önce sohbetini ettiğimiz binge eatinge başlamışsın, irtibatı koparmayalım, gitme burdaaan
İyi gecelerKizlar ben yatayim yarin cok yoğun olucam akşamda iftar yemegi var zaten hepinizi çok öpüyorum iyi geceler
O zaman senin en fazla 60 olman lazim canikomBazı günler 1.62 bazı günler 1.63 balım
Gun icinde ara ara hopliyabilirsin cnm kalp atışını hizlandirdigi icin metoyuda harekete gecirirEvet ipli olanı katiyen atlayamam ama bu kolaymis ben hep çok gürültü olur belki komşuya diye düşünüyordum ama parmak ucunda olunca nefes sesimden başka ses olmadı
İnşallah bu hafta belli olacak cumayı bekliyorum canım cumaya kadar asla tartılmak yokcok guzel cnm
Kuru yemisleri adet olarak yazarsak daha iyi olur :))
katmer, etliekmek, su borekleri vs. olunca onlarda gitmek istemezler
Metona haksizlik etme
cogumuz oyleyiz cnm onun icin burdayiz :)) kendimizi saldikca kilo aliyoruz, kilo aldikca iyice saliyoruz
Giyinme sac baş rafa kalkiyor
Ama bi vermeye basla, verdikce daha iyi hissedeceksin kendini
ramazanda detoks zor cnm herkes hilal degil
Perşembe aksami kabak yogurt yapabilirsin
Çok az bı farkla 1. liği kaybetmişiz...
Evetttt yaaa bende cok severim beyaz pantolonu bide buz mavisiniCanım olanı belli ediyor amaç belli olmayacak şekle getirmek
Neinnnn pazartesi ara kontrol günüİnşallah bu hafta belli olacak cumayı bekliyorum canım cumaya kadar asla tartılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?