Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dün yeni bitane elbise aldim üstte cok hos duruyor triko. Yarın aksam isyerinin iftar yemeği olacak samimi oldugumuz musterilerde gelecek onu giymeyi düşünüyorum. Baya kalabalık olucaz bi ortada salinicam.
Kız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosun

Özellikle zalatalıhhhhh kısmını çok beğendim

Sahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
cok guzel cnm

Kuru yemisleri adet olarak yazarsak daha iyi olur :))
kilolarda istikrarlı masAllah direniyorlAr
katmer, etliekmek, su borekleri vs. olunca onlarda gitmek istemezler
Metona haksizlik etme
cogumuz oyleyiz cnm onun icin burdayiz :)) kendimizi saldikca kilo aliyoruz, kilo aldikca iyice saliyoruz
Giyinme sac baş rafa kalkiyor
Ama bi vermeye basla, verdikce daha iyi hissedeceksin kendini
mesela ne detoksu yapsam bilemedim vala ya

İyi geceler canım
ramazanda detoks zor cnm herkes hilal degil
Perşembe aksami kabak yogurt yapabilirsin

Gidiversinler hay abla ya millet neler yiyor yeminle biz iki gün kacamak yapsak bi hafta k.... Doğrultamiyoruz ömrüm boyunca hep kendimi kısıtlamaktan yoruldum cidden ha
Tamam abla kabak yoğurt insAllah

Ayyy abla yaaa cok almissin amaa sana sıkı yönetim ilan etmek lazim hatta oylamaya sunuyorummm. Mefkurem sıkı yönetime girip kilo versin diyenlerrrr
Wowowo bi dk beybi Mefkurem
Abla sen daha önce sohbetini ettiğimiz binge eatinge başlamışsın, irtibatı koparmayalım, gitme burdaaan

Gidiversinler hay abla ya millet neler yiyor yeminle biz iki gün kacamak yapsak bi hafta k.... Doğrultamiyoruz ömrüm boyunca hep kendimi kısıtlamaktan yoruldum cidden ha
Tamam abla kabak yoğurt insAllah
sanane milletten kizzz :)))
Listeye gireli Kacamaklari yapmasaydin en az 5-6kilo daha gitmis olurdu
O yuzden bi ileri bi geri yapinca bikkinlik geliyor
En temizi biraz sabret, ver kurtul
Sen yine şanslısın yesen de hemen almiyosun
Wowowo bi dk beybi Mefkurem
Abla sen daha önce sohbetini ettiğimiz binge eatinge başlamışsın, irtibatı koparmayalım, gitme burdaaan
teker teker gelin ulennnnn

Burdayim bebegim el-mecbur

Evet ipli olanı katiyen atlayamam ama bu kolaymis ben hep çok gürültü olur belki komşuya diye düşünüyordum ama parmak ucunda olunca nefes sesimden başka ses olmadı
Gun icinde ara ara hopliyabilirsin cnm kalp atışını hizlandirdigi icin metoyuda harekete gecirir

İnşallah bu hafta belli olacak cumayı bekliyorum canım cumaya kadar asla tartılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…