- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.741
Evet tabii balım, nerden çıktı ki?O zaman senin en fazla 60 olman lazim canikom
Pinarimmmm bebegim nasilsinEvet o uzucu olmus
Haftaya 1cilik gelmeli..
Krem rengi kot aldım canım geçen yıl giyemedim halen etiketli baskülü dolabın yanına koydum pantolonda yanında aklıma kötü yiyecekler gelince onları görüp bırakıyorumEvetttt yaaa bende cok severim beyaz pantolonu bide buz mavisini
Erken mezun oldun gibi geldide onun icin sordumEvet tabii balım, nerden çıktı ki?
Ondan haberim yoktu canımNeinnnn pazartesi ara kontrol günü
Ahhhh sen gelip benim dolabi görsenKrem rengi kot aldım canım geçen yıl giyemedim halen etiketli baskülü dolabın yanına koydum pantolonda yanında aklıma kötü yiyecekler gelince onları görüp bırakıyorum
Ilk sayfayi okumadinmi babyOndan haberim yoktu canım
Kız ben manken gibi olduğum için değil liste beni kastığı için çıktımErken mezun oldun gibi geldide onun icin sordum
Çok hırslandım canım geçen yaz 64 e kadar düşmüştüm ama Shake kullanıyordum akşam yemeği yoktu bıraktım tekrar aldım. O yüzden sağlıklı beslenme amacındayım tekrar almak istemiyorumAhhhh sen gelip benim dolabi görsen
Bi sürü yeni, olmayan kiyafet var
Seni cok azimli gordum ins. Sende kisa surede hedefe ulasacaksin
Mezuniyet kilonun altinda olursan ramazan dan sonra istersen tekrar girebilirsin listeye :)))Kız ben manken gibi olduğum için değil liste beni kastığı için çıktımzaten 70e ilk hedef demiştim, bakalım devamı nasıl gelecek
Okudum ama demek gözümden kaçmış canım çok bölündü okurken çocuklar sağolsun bazen konuşurken unutuyorum diyeceklerimi o kadar oldumIlk sayfayi okumadinmi baby
Yok sorun olmaz erken yerim. Burda zaten destek olmak için varız birbirimize o yüzden sıkıntı yokGuzelim belki üstüne fazla geliyorum gibi hissedebilirsin :))) sinir de olabilirsin
Ama yaşın genc, emziriyosun spor yapiyosun
Aslinda cok guzel vermen icin butun sartlar uygun
Gr larla ugrasmani istemiyorum
O yuzden lutfen biraz daha menulerine dikkat et
Az degil dogru ye
1-2gun iftari beklemesen sorun olmaz heralde tarti oncesi
Cok aciktim ben yedim dersin
Yine sofrada otur esinin yaninda
Butun ürünler, ilaclar vs. Hepsi fasa fiso cnmÇok hırslandım canım geçen yaz 64 e kadar düşmüştüm ama Shake kullanıyordum akşam yemeği yoktu bıraktım tekrar aldım. O yüzden sağlıklı beslenme amacındayım tekrar almak istemiyorum
Hem sevindim hem üzüldüm :)))Merhabaaaa
AblaMefkurem Allah senden razı olsun dün sahurda 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içtim üstüne 2 kayısı kaynatıp yedim suyunu da içtim. Bugün iftarı açtım ve ilk aynı şekil kuru kayısı yedim ve sonuç 1 kilo vermişim 2 kere WC ye gittim keşke tartı günü yarın olsaydı
Tartida gorecegin eksileri düşün bebegimÇok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?