Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evetttt yaaa bende cok severim beyaz pantolonu bide buz mavisini
Krem rengi kot aldım canım geçen yıl giyemedim halen etiketli baskülü dolabın yanına koydum pantolonda yanında aklıma kötü yiyecekler gelince onları görüp bırakıyorum

Krem rengi kot aldım canım geçen yıl giyemedim halen etiketli baskülü dolabın yanına koydum pantolonda yanında aklıma kötü yiyecekler gelince onları görüp bırakıyorum
Ahhhh sen gelip benim dolabi görsen
Bi sürü yeni, olmayan kiyafet var

Seni cok azimli gordum ins. Sende kisa surede hedefe ulasacaksin

Bende tekrar basladim ya

Icimden bi ses bu hafta herkes guzel kilo verecek diyor

Kizlar bahar dün demisti
Editör takim analizlerini hazirliyor
Karne gibi bisey
2 aylik donemde takimlarin haftalik yuzdelerinin ortalamasi cikiyor
O yuzden lutfen takim yuzdemizin yuksek olmasi lazimki, ortalamamizda iyi olsun
Bizimki bikac haftaya yapilacak

Ahhhh sen gelip benim dolabi görsen
Bi sürü yeni, olmayan kiyafet var

Seni cok azimli gordum ins. Sende kisa surede hedefe ulasacaksin
Çok hırslandım canım geçen yaz 64 e kadar düşmüştüm ama Shake kullanıyordum akşam yemeği yoktu bıraktım tekrar aldım. O yüzden sağlıklı beslenme amacındayım tekrar almak istemiyorum

Kız ben manken gibi olduğum için değil liste beni kastığı için çıktım zaten 70e ilk hedef demiştim, bakalım devamı nasıl gelecek
Mezuniyet kilonun altinda olursan ramazan dan sonra istersen tekrar girebilirsin listeye :)))

Merhabaaaa
Abla Mefkurem Allah senden razı olsun dün sahurda 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içtim üstüne 2 kayısı kaynatıp yedim suyunu da içtim. Bugün iftarı açtım ve ilk aynı şekil kuru kayısı yedim ve sonuç 1 kilo vermişim 2 kere WC ye gittim keşke tartı günü yarın olsaydı

Eklentiler

• AF886141-FEA6-4008-B866-31574D1B13F2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
Yok sorun olmaz erken yerim. Burda zaten destek olmak için varız birbirimize o yüzden sıkıntı yok

Çok hırslandım canım geçen yaz 64 e kadar düşmüştüm ama Shake kullanıyordum akşam yemeği yoktu bıraktım tekrar aldım. O yüzden sağlıklı beslenme amacındayım tekrar almak istemiyorum
Butun ürünler, ilaclar vs. Hepsi fasa fiso cnm
Bende hepsini kullandim
En dogrusu saglikli dengeli beslenip sporla beraber kacamaksiz bir an once verip kurtulmak
Ondan sonrada ölçülü yemeyi ogrenip korumak

Hem sevindim hem üzüldüm :)))
O zaman haftaya süper bi eksi bekliyorum senden bu haftayi telafi etmen lazim

Ketentohimu yagida cok etkili
Arada onuda icebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…