- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.761
Bakalım freecanlar bana iyi gelecek mi.. son dönemde listeyi etkileme korkusundan diyeti kendim için yaptığımı unuttum ve başarım azaldı. Bi de böyle deneyeyimMezuniyet kilonun altinda olursan ramazan dan sonra istersen tekrar girebilirsin listeye :)))
Bu konuda yöntemi olan varsa bana da söylesin lütfeğnnn.. çünkü benim kilo almamam için diyette olmam gerekiyor, orijinal yeme düzeninde otomatik kilo alıyorumOndan sonrada ölçülü yemeyi ogrenip korumak
Hah işte, o gece acıkmasında miden dile gelse diyecek ki; ‘aferin kız, bugün bana iş yüklemedin, ödül olarak yarın eksi göreceksin’Çok acıktım
Pinarimmmm bebegim nasilsin
Ne yaptiniz cocuk odasini
Survivorda kimi tutuyon
Sahuru biraz daha doyurucu yapabilirsin cnmBugünkü menüm
Sahur
2 kaynamış kuru kayısı
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
İftar
1 kase cacık
4 yaprak sarma
Elim büyüklüğünde et
3 yk patates salatası
Ara
1 sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
2 hurma
Su 2 lt olur
Ben de aynıyım canım. Karnım doyana kadar yediğim an aynen kilolar geliyor. Hayatım boyunca kilo alacağımı düşünerek yemeliyim sanırımBakalım freecanlar bana iyi gelecek mi.. son dönemde listeyi etkileme korkusundan diyeti kendim için yaptığımı unuttum ve başarım azaldı. Bi de böyle deneyeyim
Bu konuda yöntemi olan varsa bana da söylesin lütfeğnnn.. çünkü benim kilo almamam için diyette olmam gerekiyor, orijinal yeme düzeninde otomatik kilo alıyorum
DayanamıyorduuHah işte, o gece acıkmasında miden dile gelse diyecek ki; ‘aferin kız, bugün bana iş yüklemedin, ödül olarak yarın eksi göreceksin’
Ayyy çok acıktım valla dayanamıyorumTartida gorecegin eksileri düşün bebegim
Sabah guzel dolu dolu saglikli bi kahvalti yap
Doğru diyorsun ama davetteydik ıspanaklı börek ve profiterol yiyeceğime eti büyük yiym bari dedim. Bir de birden midem boşalınca ec den dolayı çok acıkmıştımSahuru biraz daha doyurucu yapabilirsin cnm
El buyuklugunde et pek büyükmüş kizzz :)) kirmizi et avuc ici buyuklugu
Patates yerine normal salata daha iyi olurmus
Bence ramazandan sonra tekrar canlanacaksin cnmBakalım freecanlar bana iyi gelecek mi.. son dönemde listeyi etkileme korkusundan diyeti kendim için yaptığımı unuttum ve başarım azaldı. Bi de böyle deneyeyim
Bu konuda yöntemi olan varsa bana da söylesin lütfeğnnn.. çünkü benim kilo almamam için diyette olmam gerekiyor, orijinal yeme düzeninde otomatik kilo alıyorum
Simdi kafana sivri topuklu bi terlik geliyor bakkkk :)))Ayyy çok acıktım valla dayanamıyorumcanım kocaman bir sandviç istiyor
Neyse cuma kacamagin olsunDoğru diyorsun ama davetteydik ıspanaklı börek ve profiterol yiyeceğime eti büyük yiym bari dedim. Bir de birden midem boşalınca ec den dolayı çok acıkmıştım
Ayyy evlenmeden önceki halimSimdi kafana sivri topuklu bi terlik geliyor bakkkk :)))
Sen birak sandwichi falan
Kucuk beden kiyafetleri düşün
Ttril tril elbiselerle salindigini hayal et
Bulamadım bildirimini tekrar yazar mısınBi baslarsan cabuk gider cnm
Bende bugun basladim
Tabiki aldim :) hemde baya
Yaptim bildirim
Haklısın ne çok yanlış yapıyoruz aslında. Sonra da inkar ediyoruz. Herkes yiyor almıyor diye gaza getiriyoruz kendimizi. Erkenden yiyip tatlı ve hamuru kessek zaten kendiliğinden gidecek sporla da sıkılaşsak süper olacakBence ramazandan sonra tekrar canlanacaksin cnm
Tabi bu arada yine menu yazmayi ihmal etme
Korumanin tek kurali porsiyon kontrolu yapabilmek ve gec vakit yememek
Bu senmisin cnmEki Görüntüle 2269962 Eki Görüntüle 2269963 kızlar 1ini seçer misiniz
ÜsttekiEki Görüntüle 2269962 Eki Görüntüle 2269963 kızlar 1ini seçer misiniz
İlk fotoEki Görüntüle 2269962 Eki Görüntüle 2269963 kızlar 1ini seçer misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?