- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.781
Geldim dostum
Evet benim birini whatsapp a koycam da benim mal çatlasın diye bilemedimBu senmisin cnm
Nesini secelim ikiside ayni foto degilmi :))
Sahuru yanlismi yazdin yoksa digeri beyaz ekmekmi :))Menüm
Sahur
1 dilim tb ekmek
1 dilim ekmek
5 kaşık menemen
İftar
4 kaşık bamya
4 kaşık ıspanak
1 dilim tb ekmek
Salata
Uğday ve 1 dilim normal ekmek demek istemiş sanırımSahuru yanlismi yazdin yoksa digeri beyaz ekmekmi :))
Peynir zeytin falanda ekliyebilirdin
Baslangic icin cok guzel cnm
Ay yanlış yazmışım, 1 dilim peynir olacaktıSahuru yanlismi yazdin yoksa digeri beyaz ekmekmi :))
Peynir zeytin falanda ekliyebilirdin
Baslangic icin cok guzel cnm
Edibe bende itiraf ediyimGeldim dostum
Onu koyıym ozamanİlk foto
Kusura bakma ama neden hala onu önemsiyorsun. Boşver kafandan at onuEvet benim birini whatsapp a koycam da benim mal çatlasın diye bilemedim
Sahurda dört kaşık menemen yanına ayran olabilirdi canım sanki. Hem rahat uyutuyor ayranMenüm
Sahur
1 dilim tb ekmek
1 dilim ekmek
5 kaşık menemen
İftar
4 kaşık bamya
4 kaşık ıspanak
1 dilim tb ekmek
Salata
Şu andaki halin mi cnm hic kilolu durmuyosunEvet benim birini whatsapp a koycam da benim mal çatlasın diye bilemedim
Teşekkür ederim, kalp kalbe karşı. Hatta gelip seni Almanya’da ziyaret edesim var. Ya da sen buraya gelsen ne güzel olurEdibe bende itiraf ediyim
Seni gercekten cok seviyorummmm
Evet şuanki halim yüzüm çok tombiş değil evet aslında boyum uzun olduğu için vücudum da öyle et değil iri sadeceŞu andaki halin mi cnm hic kilolu durmuyosun
Ama burda disardan okuyanlarda görür fotonu
Artik şu malla ilgilenmeyi biraksan ruh sagligin icin daha iyi olur
Ya 3 kaşık yoğurt yemiştim, yazmayı umutmuşum. Sen deyince aklıma geldi. Menü yazmaya yazmaya pratiğimi kaybetmişimSahurda dört kaşık menemen yanına ayran olabilirdi canım sanki. Hem rahat uyutuyor ayran
Kışkırtma canım adamı bence. valla zaman çok kötü olmuş her gün şiddet haberi duyuyoruz haberlerdeOnu koyıym ozaman
Doğru tanıdık çıkabilir Dimi kaldırayım hemen kaldırılıyor muŞu andaki halin mi cnm hic kilolu durmuyosun
Ama burda disardan okuyanlarda görür fotonu
Artik şu malla ilgilenmeyi biraksan ruh sagligin icin daha iyi olur
O zaman süperYa 3 kaşık yoğurt yemiştim, yazmayı umutmuşum. Sen deyince aklıma geldi. Menü yazmaya yazmaya pratiğimi kaybetmişim
Aman salak gibi bende hala bakıp uğraşıyorum işteKışkırtma canım adamı bence. valla zaman çok kötü olmuş her gün şiddet haberi duyuyoruz haberlerde
Ya ne biliyim aman salak gibi takip ediyorum işte bende bilmiyorum açlığımı unuttum tek iyi yanı haha.. Kusura bakacakda birşey yok anlatıyorsam size istediğinizi diyebilirsiniz tabi ki deKusura bakma ama neden hala onu önemsiyorsun. Boşver kafandan at onu
İyi geceler =)Hadi görüşürüz. Sahurda gelirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?