Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim, kalp kalbe karşı. Hatta gelip seni Almanya’da ziyaret edesim var. Ya da sen buraya gelsen ne güzel olur
Istedigin zaman gel bitanem
Heralde tr vatandaslarina eksrta vize istiyor orasi
Belki birgun tr de bulusuruz
Kilo verince

Güzel menü canım
11:00=== 2 yağda yumurta
3 yk humus
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz

15:00=== 2 kase domatesli tavuk çorbası

Su 3 lt
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Kızlar ikinci olmuşuz herkesi tebrik ederimm
Bende birinci oldum simdi yazi yazmak zorundayim ve yaziyla aram iyi degil benim yahu
Tebrikler canımmmm hakettin bunuu yazını ben de okuyayımmmm
Menümü yazayım

08.00 2 yumurtalı omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım dilim ekmek

11.00 3 hurma 1 fincan kahve

16.30 5 köfte
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

19.00 10 tane erik

Su: 2 lt
Ekmek tb dimi canımm
Kola sana helal olsunnnnn sen de şimdi zirvedesin ya menüne yorum da yapamıyor insan
Eskiden gunde 2 3 bardak icerdim arada boyle icerim artik ama menu paylasmaya devam etmeyi dusunuyorum canim
Et canım bırakma bizi
Menü
Sahur
2 yumurta
Kase yoğurt

İftar
1 Kepçe Mercimek çorbası
2 parça tavuk 3 parça patates fırında
Salata
Avuç içi kadar lavaş
Güzel menü afiyet olsun canım
Cuma menusu

Sahur yok iftarda cok yemistim :))

Iftar 21.25
1 hurma
Elden küçük, tavada yagsiz tavuk göğsü
Salata
1 bar ayran
Çoooook güzel menü abla afiyet olsunnnnn
Güzel canım afiyet olsunnn
Sahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canım
Kız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosun
CurukElma ben de meraklardayım
Öncelikle hoş geldin ablaben de sıkı takipçinim daha önceki başarılarını biliyorum Emin’im daha iyisini yaparsın

Teşekkür ederim

Baska seylerle ilgilenmeyi birak sadece kendine odaklan cnm
Ya bugün hiç dayanamıyorum ama şuan aşırı acıktım ve karnım gurulduykr bu arada yarın dediğinizi yapıcam eski eşime asla karşılık vermicem birşey paylaşmcam. Zaten dediğiniz gibi öyle yaptık a kendini nimetten sayıyor aptal

Fıstık gibi hatunsun canım temiz bir sayfa aç geriye bakarsan önünü göremezsin
İnşallah tombul fıstık olmayı bırakırsam =) teşekkür ederim bu arada eminim sende çylesindir =) sağolun destekleriniz için burası olmasa ben şuan yataktan çıkmayan zırlayan güçsüz bi insandım şimdi yine iyiyim

Ben de aynıyım canım. Karnım doyana kadar yediğim an aynen kilolar geliyor. Hayatım boyunca kilo alacağımı düşünerek yemeliyim sanırım
İdeal kiloya düşünce kendimize bir üst sınır koymamız gerekiyor sanırım. Mesela 60 idealken 62yi gördüğümüz an diyet yapmamız gerekiyor. Ama işte ben ne halt ettiğimi bilince tartıyla haftalarca göz göze gelmemeye çalışıyorum

Hahahahah ya ben bekarken 98 kiloydum sonra eşine kaçtım anlatmıştım daha önce 1 ay sonra nikah olmadan ayrıldım sonra bir hırs 60a kadar düştüm fitness eğitmenliği yapmaya başladım 2 sene eşim umrumda bile değildi oda baktı ben taş gibi olmuşum vermişim 38 kilo yine peşime düştü tekrar barıştım oldum 100 kilo adam uğursuz mu ne hahahaah

Bence ramazandan sonra tekrar canlanacaksin cnm
Tabi bu arada yine menu yazmayi ihmal etme

Korumanin tek kurali porsiyon kontrolu yapabilmek ve gec vakit yememek
İnşaallah.. ilk başladığım haftalara dönmek istiyorum, suçlamak gibi olmasın, sen gidince de benim modum düşüyo

Dayanamicak gibiysen biraz yogurt yiyebilirsin cnm yada tarcinli süt ic

Ne yazarsa yazsin hic bi sekilde karsilik, tepki verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…