- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.801
Istedigin zaman gel bitanemTeşekkür ederim, kalp kalbe karşı. Hatta gelip seni Almanya’da ziyaret edesim var. Ya da sen buraya gelsen ne güzel olur
Mesajini duzenleyebilirsin cnm süre dolmadiysaDoğru tanıdık çıkabilir Dimi kaldırayım hemen kaldırılıyor mu
Güzel menü canımSabah 10.30 2 dilim kepek ekmeği 1 çeri domatesi 1 kaşık tulum peyniri ile hazırlanmış tost5 zeytin yeşil çay
Öğlen 8 tane erik
Akşam 2tane Kıymalı kabak 1 tane kıymalı biber dolması
Yağsız domates salatası
3ymk kşğ yoğurt
Güzel canım afiyet olsun11:00=== 2 yağda yumurta
3 yk humus
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
15:00=== 2 kase domatesli tavuk çorbası
Su 3 lt
Güzel olmuş afiyet olsun canımMenüm
Sahur
2 dilime yakın peynir
1 kaşık yoğurt
Salatalık
İftar
1 tabak fırında sebzeli tavuk(3 parça tavuk ,4 kaşık sebze, 2 ince dilimde patates vardı)
Ayran
Su:2,5 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @pnrrr-20
Tebrikler canımmmm hakettin bunuuKızlar ikinci olmuşuz herkesi tebrik ederimm
Bende birinci oldum simdi yazi yazmak zorundayim ve yaziyla aram iyi degil benim yahu
Ekmek tb dimi canımmMenümü yazayım
08.00 2 yumurtalı omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım dilim ekmek
11.00 3 hurma 1 fincan kahve
16.30 5 köfte
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
19.00 10 tane erik
Su: 2 lt
Kola sana helal olsunnnnnMenumu yazayim
sahur
Kalin bir dilim ananas(belki daha fazla eksi gorurum diye devam ettim ama tartilacak zamanim olmadi aksam)
Iftar
Bir tam bugday lavasla sebzeli dürüm yaptim( 2 kk kadar baharatli tofu 1 y.k. yagda kavurdum. Kapya carliston domates mısır mantar vardi)
Bir kutu sekersiz kola
1 tane salatalik turşusu
Su icebildigim kadar icicem
Et canım bırakma biziEskiden gunde 2 3 bardak icerdim arada boyle icerim artik ama menu paylasmaya devam etmeyi dusunuyorum canim
Güzel menü afiyet olsun canımMenü
Sahur
2 yumurta
Kase yoğurt
İftar
1 Kepçe Mercimek çorbası
2 parça tavuk 3 parça patates fırında
Salata
Avuç içi kadar lavaş
Çoooook güzel menü abla afiyet olsunnnnnCuma menusu
Sahur yok iftarda cok yemistim :))
Iftar 21.25
1 hurma
Elden küçük, tavada yagsiz tavuk göğsü
Salata
1 bar ayran
Güzel canım afiyet olsunnnİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domtis zalatalıh maydanoz
İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Maydanoz domtis zalatalıh
3 dilim
Ara 1 hurma 1 kuru kayısı 1.5 ceviz
Su içebildğim kadar içeceğim
Afiyet olsun canımSahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
Kız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosun
Öncelikle hoş geldin ablaBende tekrar basladim ya
Icimden bi ses bu hafta herkes guzel kilo verecek diyor
Kizlar bahar dün demisti
Editör takim analizlerini hazirliyor
Karne gibi bisey
2 aylik donemde takimlarin haftalik yuzdelerinin ortalamasi cikiyor
O yuzden lutfen takim yuzdemizin yuksek olmasi lazimki, ortalamamizda iyi olsun
Bizimki bikac haftaya yapilacak
Güzel menü canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Tebrikler canımmmm hakettin bunuuyazını ben de okuyayımmmm
Ekmek tb dimi canımm
Kola sana helal olsunnnnnsen de şimdi zirvedesin ya menüne yorum da yapamıyor insan
Et canım bırakma bizi
Güzel menü afiyet olsun canım
Çoooook güzel menü abla afiyet olsunnnnn
Güzel canım afiyet olsunnn
Afiyet olsun canım
CurukElma ben de meraklardayım
Öncelikle hoş geldin ablaben de sıkı takipçinim daha önceki başarılarını biliyorum Emin’im daha iyisini yaparsın
Boyun kacti cnmEvet şuanki halim yüzüm çok tombiş değil evet aslında boyum uzun olduğu için vücudum da öyle et değil iri sadece
175=)Boyun kacti cnm
Anacim dört biyanim sarıldıÖncelikle hoş geldin ablaben de sıkı takipçinim daha önceki başarılarını biliyorum Emin’im daha iyisini yaparsın
Masallah iyiymiş o zaman
Ya işte 63 Ken manken gibiydimMasallah iyiymiş o zaman
68 de süper olursun
Baska seylerle ilgilenmeyi birak sadece kendine odaklan cnmYa işte 63 Ken manken gibiydimsonra dayak yiye yiye saldım kendimi tövbe tövbe kendimle alay eder oldum. Aldım işte vermem lazım acilen
Ya bugün hiç dayanamıyorum ama şuan aşırı acıktım ve karnım gurulduykr bu arada yarın dediğinizi yapıcam eski eşime asla karşılık vermicem birşey paylaşmcam. Zaten dediğiniz gibi öyle yaptık a kendini nimetten sayıyor aptalBaska seylerle ilgilenmeyi birak sadece kendine odaklan cnm
Fıstık gibi hatunsun canım temiz bir sayfa aç geriye bakarsan önünü göremezsinAman salak gibi bende hala bakıp uğraşıyorum iştebende de var mallık tövebss
İnşallah tombul fıstık olmayı bırakırsam =) teşekkür ederim bu arada eminim sende çylesindir =) sağolun destekleriniz için burası olmasa ben şuan yataktan çıkmayan zırlayan güçsüz bi insandım şimdi yine iyiyimFıstık gibi hatunsun canım temiz bir sayfa aç geriye bakarsan önünü göremezsin
İdeal kiloya düşünce kendimize bir üst sınır koymamız gerekiyor sanırım. Mesela 60 idealken 62yi gördüğümüz an diyet yapmamız gerekiyor. Ama işte ben ne halt ettiğimi bilince tartıyla haftalarca göz göze gelmemeye çalışıyorumBen de aynıyım canım. Karnım doyana kadar yediğim an aynen kilolar geliyor. Hayatım boyunca kilo alacağımı düşünerek yemeliyim sanırım
Kız ağzından yel alsın, yok sandövüçç falanAyyy çok acıktım valla dayanamıyorumcanım kocaman bir sandviç istiyor
Hahahahah ya ben bekarken 98 kiloydum sonra eşine kaçtım anlatmıştım daha önce 1 ay sonra nikah olmadan ayrıldım sonra bir hırs 60a kadar düştüm fitness eğitmenliği yapmaya başladım 2 sene eşim umrumda bile değildi oda baktı ben taş gibi olmuşum vermişim 38 kilo yine peşime düştü tekrar barıştım oldum 100 kilo adam uğursuz mu ne hahahaahİdeal kiloya düşünce kendimize bir üst sınır koymamız gerekiyor sanırım. Mesela 60 idealken 62yi gördüğümüz an diyet yapmamız gerekiyor. Ama işte ben ne halt ettiğimi bilince tartıyla haftalarca göz göze gelmemeye çalışıyorum
İnşaallah.. ilk başladığım haftalara dönmek istiyorum, suçlamak gibi olmasın, sen gidince de benim modum düşüyoBence ramazandan sonra tekrar canlanacaksin cnm
Tabi bu arada yine menu yazmayi ihmal etme
Korumanin tek kurali porsiyon kontrolu yapabilmek ve gec vakit yememek
Şimdi annemler sahur yapacak benim akıl ordaKız ağzından yel alsın, yok sandövüçç falan
Dayanamicak gibiysen biraz yogurt yiyebilirsin cnm yada tarcinli süt icYa bugün hiç dayanamıyorum ama şuan aşırı acıktım ve karnım gurulduykr bu arada yarın dediğinizi yapıcam eski eşime asla karşılık vermicem birşey paylaşmcam. Zaten dediğiniz gibi öyle yaptık a kendini nimetten sayıyor aptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?