Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başın saolsun cnm... Umarım en yakın zamanda atlatırsın sıkıntını... İyi yolculuklar...

ben geldimmmm...bu aklı bir karış havada arkadaşınız maalesef boşuna gitti bugün..p.tesi-salı-cuma imiş benim spor günleri..yarın tekrar tabana kuvvet gidicem bakalım..

ben geldimmmm...bu aklı bir karış havada arkadaşınız maalesef boşuna gitti bugün..p.tesi-salı-cuma imiş benim spor günleri..yarın tekrar tabana kuvvet gidicem bakalım..

ayy keşke p.tesi başlasaydın :18: Neler yaptın başladın mı bari?

anamm bulunmayınca 8 dk bile bulunmuyo ama karar verdim oğlumu uyuturken uyuya kalsam bile kalkıp yine yapıcam sporu gece yarısıda olsa eymen küçükken hiç uykusuz geçiyodu zaman şimdi de yarım saat eksik kalıversin yoksam gitmicek bu kg

cnm Allah kolaylık versin gurbetlik zor yanlızlık daha zor Allah hepinize sabırlar versin anneler evin direği onlar olmadımı herşey tepe taklak oluyor babanda biraz moral bulur git cnm git hayırlı yolculuklar Ankara soğuktur iyi koru oğlunuda hasta olmasın ufaklık

Mrb Arkadaşlar ben geldim Havalar Eskişehirde cok soguk Sporu burakın Giyinmeye üsenir oldum evimiz cok soguk İşyerim de cok soguk Hep üsüyorum
Birsey soracaktım Kollarım incelsin istiyorum ben bunun için bildiginiz egzersiz varmı denenmiş ve etkili

kızlar okuyun:..23 Ocak 2012 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
07 Şubatta gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
07 Şubattan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)

İnsanda 24 saat içerisinde faaliyet gösteren önemli sirkadien olaylarından örnekler veren Küfrevioğlu şunları söyledi: “Saat 01.00 vücut kendini uykuya programlar. Dikkat azaldığından bu saatte çalışanların hata yapma olasılığı dolayıyla iş ve trafik kazası riski artar. Saat 02.00 en derin uyku halidir. Saat 07.00 kan basıncının en keskin yükselmeye geçtiği andır. Vücut hala zayıf safhadadır. Bu nedenle spor yapmaktan kaçınılmalıdır. Spor yapılırsa kalp ve dolaşıma gereksiz yere yüklenilmiş olur.
Sindirim organları bu saatte iyi çalışır güzel bir kahvaltı için iyi bir zamandır. Saat 08.00 nikotinin sağlığa en fazla zarar verdiği saattir. Kahvaltıdan sonra içilen sigara damarları her zamankinden daha da fazla daraltır. Saat 07.30 bağırsak hareketliği hızlanır. Saat 10.00 vücut en yüksek ısısına ulaştığı için verimlilik en üst düzeydedir.
Bellek dinamiktir. Ancak 10.00- 12.00 arası kalp krizi riskine sık rastlanır. Saat 17.00 tansiyon ve dolaşım çok iyi durumda olduğu için spor için en iyi saattir. Saat 18.00 akşam yemeği için iyi bir saattir. Pankreas özellikle aktiftir. Saat 21.00 uykuyu tetikleyen melatonin salgılanmasının başlanma anıdır. Sindirim organlarının günlük görevi sona erdiğinden bu vakitte yenilen her şey midede sabaha kadar hazmedilmeden kalır. Saat 22.30 bağırsak hareketliliği baskılanır.”

Spor için saat araştırması yaptım 17.00 diyor 1 saat sonra yapcam bakalım farkım olcakmı :44: Gerçi sabah 54ü gördüm ama bilemedim ki :44:

cnm benm haftasonu misafirler hep kolların nekadar incelmiş dediler bende farkettim çünkü kılcal damar şeklinde çok hafif beyaz çatlaklarım vardı onlar azaldı... Bi sayfa bulmuştum linki bulursam atarım çok basit bildiğin lastikle bile yapabilirsin hem kalçalarını hem kollarını inceltiyor ve o berbat kaslardanda yapmıyor

Canım sen o linki bul benim için bende plates lastigide var zaten

Kızlar bugün bir haber duydum Eskişehirin bir köyünde 11 kısıde kemirgen hastalıgı cıkmıs 1risi bizim aşcı amcanın yigeni farelerden bulasıyormus sevzelerden falan bulaştıgı düsünülüyormus Eskişehir merkezine yayılmasından korkuluyormus sebze yemegede korkacagız artık

ya hopiş bu zamanda hep almaya elverişli hiç vermeye değil gönderdiğin linki inceledim 30 dk kondisyon bisikletinden sonra uygulucam göbek sıkıntım var zaten

ooo ben 17:00 da işten çıkıyorum resmen gün yeni başlıyo bugün çıkıştı mahalle pazarından alışveriş yapılacak, eve gidip yemek hazırlanacak, sonra sofra kur kaldır, bulaşıklar vs ,çocukla oyna, sonra uyku faslı ,bir sonraki gün giyeceklerini hazırla (çocuğun), çocuğun pijamalarını giydir süyünü ısıt masal anlat uyut , o uyurken sende uyuya kal uyanabilirsen ki bu zor genelde sabaha kalır
sonra sabah ayaklarının ucunda (çocuk uyanmasın diye )ortalığı toparla çünkü babannesi onu almaya geliyo hoş olmaz dağınık yatak vs ki bende tahammül edemem yani büşracım bu süreçç uzar gider aynı adamın anlattığı gibi

Spor için saat araştırması yaptım 17.00 diyor 1 saat sonra yapcam bakalım farkım olcakmı :44: Gerçi sabah 54ü gördüm ama bilemedim ki :44:[/QUOTE]

bencede spor için en uygun saat..bende hep 17-18 arası yapardım bi aralar..ahh ahhh

Spor için saat araştırması yaptım 17.00 diyor 1 saat sonra yapcam bakalım farkım olcakmı :44: Gerçi sabah 54ü gördüm ama bilemedim ki :44:

bencede spor için en uygun saat..bende hep 17-18 arası yapardım bi aralar..ahh ahhh[/QUOTE]

Bnmde öyleydi ilk başlangıçta doğru gitmişim sonra gece yapmaya başladım etki azaldı birazdan deniycem bunu yine abartmadan 30 dakika yapıcam inş görürüm faydasını kilo gidiyor birde toparlayayımda anlayayım gittiğini

Facede bi foto paylaştım arkadaşımla birlikte cuma günü çektik... Normalde o arkadaşın yanında bildiğin top gibi duruyordum Ama aramızdaki fark 5 kiloya kadar düştü 5 kilo daha versem nerdeyse aynı olcaz siz ne dersiniz?

bencede spor için en uygun saat..bende hep 17-18 arası yapardım bi aralar..ahh ahhh[/QUOTE]

Ay bende o satte İşte oluyorum kendimi odanın ortasında spor yaparken hayal ettim herkes ölürdü gülmekten

bencede spor için en uygun saat..bende hep 17-18 arası yapardım bi aralar..ahh ahhh

Bnmde öyleydi ilk başlangıçta doğru gitmişim sonra gece yapmaya başladım etki azaldı birazdan deniycem bunu yine abartmadan 30 dakika yapıcam inş görürüm faydasını kilo gidiyor birde toparlayayımda anlayayım gittiğini

Facede bi foto paylaştım arkadaşımla birlikte cuma günü çektik... Normalde o arkadaşın yanında bildiğin top gibi duruyordum Ama aramızdaki fark 5 kiloya kadar düştü 5 kilo daha versem nerdeyse aynı olcaz siz ne dersiniz?[/QUOTE]

Bana verme diyene bak canım kilomuz boyumuz aynı ama

Facede bi foto paylaştım arkadaşımla birlikte cuma günü çektik... Normalde o arkadaşın yanında bildiğin top gibi duruyordum Ama aramızdaki fark 5 kiloya kadar düştü 5 kilo daha versem nerdeyse aynı olcaz siz ne dersiniz?[/QUOTE]

akşama kesin bakmalıyım merak ediyorum seni

umarim kisa zamanda cozulur sorun neyse canim iyi yolculuklar dikkat et kendine

asik mi oldun yoksa hoppis

7 subata kadar kacamak yapmamak lazim demek yoksa yandik :18:

5-6 arasi malesef bana hic uymuyor ... sadece gece yapabiliyorum sporumu 10-11 gibi.

dikkat et canim ya.. korktum valla ben de simdi..

Hahahah valla sende haklısın ne diyeyim ama ben abiye bakma telaşına girdiğim için bi an önce kaybolsun kilolar istiyorum abartmıyorum vermeyi ama en azından haftada 400 500 gramda gitsin istiyorum buda ancak sporla oluyor açlıktan gebersem de veremem

Canım sen o linki bul benim için bende plates lastigide var zaten

Tmm cnm bakıp atayım sana zaten plates lastiği kullanılıyor da ben almadım ya ondan normal kullanıyorum hafif bi ağrı oluyor her hareketten belirli aralıklara 3gün 3gün yapcan haftada çok işe yarıyor
Cnm ya korkma olmaz inş öyle birşey sen gönlünü ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…