- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.821
Gayet iyisin o psikolojiyi atlatmak kolay değil Allah’a sığın canımİnşallah tombul fıstık olmayı bırakırsam =) teşekkür ederim bu arada eminim sende çylesindir =) sağolun destekleriniz için burası olmasa ben şuan yataktan çıkmayan zırlayan güçsüz bi insandım şimdi yine iyiyim
Valla atlattım aslında üzülmüyorum benimki takıntı ondan bakıyorumGayet iyisin o psikolojiyi atlatmak kolay değil Allah’a sığın canım
Sen niye bu kadar tatlisinİnşaallah.. ilk başladığım haftalara dönmek istiyorum, suçlamak gibi olmasın, sen gidince de benim modum düşüyo
Ay adam kortizon içeriyo resmen, yanına yaklaştığı an kilo alıyorsunHahahahah ya ben bekarken 98 kiloydum sonra eşine kaçtım anlatmıştım daha önce 1 ay sonra nikah olmadan ayrıldım sonra bir hırs 60a kadar düştüm fitness eğitmenliği yapmaya başladım 2 sene eşim umrumda bile değildi oda baktı ben taş gibi olmuşum vermişim 38 kilo yine peşime düştü tekrar barıştım oldum 100 kilo adam uğursuz mu ne hahahaah
Harika fikir bu canım bende artık öyle yapıcamİdeal kiloya düşünce kendimize bir üst sınır koymamız gerekiyor sanırım. Mesela 60 idealken 62yi gördüğümüz an diyet yapmamız gerekiyor. Ama işte ben ne halt ettiğimi bilince tartıyla haftalarca göz göze gelmemeye çalışıyorum
Tamam ablacım çok dayanamazsam süt içerim. Yok abla yarından itibaren kendini de yırtsa cevap vermicem hatta whatsapp da hiç online olmama kararı aldım zaten kimseyle konuştuğum yok ona bakmak için giriyordum girmem olur biterDayanamicak gibiysen biraz yogurt yiyebilirsin cnm yada tarcinli süt ic
Ne yazarsa yazsin hic bi sekilde karsilik, tepki verme
Sen niye bu kadar tatlisin
Tmm geldim işte, artik duzelicenmi
Zayıf istemiyor kıskanıyor şişko oluyum ona kalıyım diye hahahahahaha allahım yaAy adam kortizon içeriyo resmen, yanına yaklaştığı an kilo alıyorsunşimdi yeniden vereceksin, ben senden o enerjiyi aldım. İnanıyorum sana..
Ben tartilsamda bi birakinca tekrar cok zor basliyorumİdeal kiloya düşünce kendimize bir üst sınır koymamız gerekiyor sanırım. Mesela 60 idealken 62yi gördüğümüz an diyet yapmamız gerekiyor. Ama işte ben ne halt ettiğimi bilince tartıyla haftalarca göz göze gelmemeye çalışıyorum
Başka uğraşlar bul tatlım. kendine yazık etme sonra ilerde pişman olursun. Yada ne kendine ne ona eziyet et olacağı varsa süründürme sonra çıkartır acısını senden. Nokta koymayı bilmelisin canım yada virgülden devam etValla atlattım aslında üzülmüyorum benimki takıntı ondan bakıyorum
Döverim seni kizzzzzYa yemin ederim çok etkilendim ben
Geldin diye haftaya %5 yapıyormuşum
İşte şu ara diyete verdim kendimi öyle bir hedef koydum ilk bekarjen ki halime döncm sonra mahkeme vs. Sonra işe giricem sonra kızımla musmutlu yaşıcam inşBaşka uğraşlar bul tatlım. kendine yazık etme sonra ilerde pişman olursun. Yada ne kendine ne ona eziyet et olacağı varsa süründürme sonra çıkartır acısını senden. Nokta koymayı bilmelisin canım yada virgülden devam et
İnşallah canım tertemiz bir sayfa aç. kuzun gergin bir ortamda büyüyeceğine böylesi daha iyidirİşte şu ara diyete verdim kendimi öyle bir hedef koydum ilk bekarjen ki halime döncm sonra mahkeme vs. Sonra işe giricem sonra kızımla musmutlu yaşıcam inş
İnşallah canım tertemiz bir sayfa aç. kuzun gergin bir ortamda büyüyeceğine böylesi daha iyidir
Bu arada dün sahur hazırlığına giriştim ama aklımda, oğlun 4 yaşındaymış, kiloyu atma zamanın gelmiş:) çok değil zaten, azıcık bişey vermen gerekecekHarika fikir bu canım bende artık öyle yapıcam
Ha şöyle cnm sana bukadar seyleri yasatan insan musvettesine kötü bisey yazsan bile onu onemsedigini gösterirTamam ablacım çok dayanamazsam süt içerim. Yok abla yarından itibaren kendini de yırtsa cevap vermicem hatta whatsapp da hiç online olmama kararı aldım zaten kimseyle konuştuğum yok ona bakmak için giriyordum girmem olur biter
Başarırsın kendine güven. Bende öpüyorum kızlar hepinizi biraz yürüyüş yapıp uyuycam iyi gecelerAynen öyle inşallah başarırım sağol desteğin için çok öpüyorum hepinizi uyumaya çalışayım yoksa diyeti bozcam zorlandım bugün
Abla sen zamanında 60lara düşmüşsün nasıl olsa veririm kafasında olman çok normalBen tartilsamda bi birakinca tekrar cok zor basliyorum
Bide nasil olsa veririm kafasi oluyor o an
Halbuki 2 kiloyken onlem alinsa sonra 10 kiloyla ugrasilmaz
Bak sen benden kilo olarak zayıfsın bende yağ oranı 32 çıkmıştıEvet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bendebakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen
Yok yok çok veremem, şimdi aslında diyet yapmıyormuşum sadece canım istemiyormuş diye kendimi kandırcam, sonra devamDöverim seni kizzzzz
Hem listeden cik hem guzel kilo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?