Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet iyisin o psikolojiyi atlatmak kolay değil Allah’a sığın canım

Ay adam kortizon içeriyo resmen, yanına yaklaştığı an kilo alıyorsun şimdi yeniden vereceksin, ben senden o enerjiyi aldım. İnanıyorum sana..

Harika fikir bu canım bende artık öyle yapıcam

Dayanamicak gibiysen biraz yogurt yiyebilirsin cnm yada tarcinli süt ic

Ne yazarsa yazsin hic bi sekilde karsilik, tepki verme
Tamam ablacım çok dayanamazsam süt içerim. Yok abla yarından itibaren kendini de yırtsa cevap vermicem hatta whatsapp da hiç online olmama kararı aldım zaten kimseyle konuştuğum yok ona bakmak için giriyordum girmem olur biter

Ben tartilsamda bi birakinca tekrar cok zor basliyorum
Bide nasil olsa veririm kafasi oluyor o an
Halbuki 2 kiloyken onlem alinsa sonra 10 kiloyla ugrasilmaz

Valla atlattım aslında üzülmüyorum benimki takıntı ondan bakıyorum
Başka uğraşlar bul tatlım. kendine yazık etme sonra ilerde pişman olursun. Yada ne kendine ne ona eziyet et olacağı varsa süründürme sonra çıkartır acısını senden. Nokta koymayı bilmelisin canım yada virgülden devam et

İşte şu ara diyete verdim kendimi öyle bir hedef koydum ilk bekarjen ki halime döncm sonra mahkeme vs. Sonra işe giricem sonra kızımla musmutlu yaşıcam inş

İşte şu ara diyete verdim kendimi öyle bir hedef koydum ilk bekarjen ki halime döncm sonra mahkeme vs. Sonra işe giricem sonra kızımla musmutlu yaşıcam inş
İnşallah canım tertemiz bir sayfa aç. kuzun gergin bir ortamda büyüyeceğine böylesi daha iyidir

Ha şöyle cnm sana bukadar seyleri yasatan insan musvettesine kötü bisey yazsan bile onu onemsedigini gösterir
Kendinle cocugunla ilgilen
Oruc degilsin zaten, acik havada yürüyüş yap

Ben tartilsamda bi birakinca tekrar cok zor basliyorum
Bide nasil olsa veririm kafasi oluyor o an
Halbuki 2 kiloyken onlem alinsa sonra 10 kiloyla ugrasilmaz
Abla sen zamanında 60lara düşmüşsün nasıl olsa veririm kafasında olman çok normal ama insanın da azalır bir yandan alıp verdikçe

Evet canım geçen ay gittim ya gözden kaçmış demek nerden ne kadar veriyorum onu öğrenmek için başladım 38.9 kg yağ varmış bende bakalım 24-25 düşürecez dedi diyetisyen
Bak sen benden kilo olarak zayıfsın bende yağ oranı 32 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…