- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.841
Hay masallahhhBaşarırsın kendine güven. Bende öpüyorum kızlar hepinizi biraz yürüyüş yapıp uyuycam iyi geceler
Gözümde büyütüyorum canım 12 kilo çok değil aslında. Koydum kafaya canım bakalım artık pzartesi tartı günüymüş eksileri gördükçe hırs yaparım ben kendimi biliyorumBu arada dün sahur hazırlığına giriştim ama aklımda, oğlun 4 yaşındaymış, kiloyu atma zamanın gelmiş:) çok değil zaten, azıcık bişey vermen gerekecek
Yürüyüş bandına çıkcam canımHay masallahhhnerde yuruyecen kizz bu saatte :))
Eşim sıkıştırıyor hadi artık yürü diyeHay masallahhhnerde yuruyecen kizz bu saatte :))
Evet cnm sürekli al-ver cok yorucu oluyor bide bıkıyor insanAbla sen zamanında 60lara düşmüşsün nasıl olsa veririm kafasında olman çok normalama insanın da azalır bir yandan alıp verdikçe
Ses olmaz miYürüyüş bandına çıkcam canım
Aaaa ona ne oluyormuş acabaEşim sıkıştırıyor hadi artık yürü diyebenden beter gaza geldi adam
Çok az sesli canım bir de üst katta yürüycem alt kata inmiyor sesSes olmaz mi
Dogru bisey aslinda cnmYok yok çok veremem, şimdi aslında diyet yapmıyormuşum sadece canım istemiyormuş diye kendimi kandırcam, sonra devambilmiyorum işte psikolojik denemeler
Fit kendisi baya dikkatli asla tatlı yemez kasta var biraz. Ben böyle kendimi bırakınca hoşuna gitmiyor bakımlı ve güzel olmamı istiyor canımAaaa ona ne oluyormuş acaba
12 kilo vermem gerekse kendimi incecik hissederdimGözümde büyütüyorum canım 12 kilo çok değil aslında. Koydum kafaya canım bakalım artık pzartesi tartı günüymüş eksileri gördükçe hırs yaparım ben kendimi biliyorum
Ay abla doğallığı seviyorum senin burda aktif olmanı çok seviyorum gitme buralardanŞu andaki halin mi cnm hic kilolu durmuyosun
Ama burda disardan okuyanlarda görür fotonu
Artik şu malla ilgilenmeyi biraksan ruh sagligin icin daha iyi olur
Yerleşti canım dört senedir yağlar. Bide mide genişledi haliyle12 kilo vermem gerekse kendimi incecik hissederdim
Kiz 12 kilo çantada keklik
Asinda adamlar öyle olmasa bile yanlarinda fit kadin gormek isterlerFit kendisi baya dikkatli asla tatlı yemez kasta var biraz. Ben böyle kendimi bırakınca hoşuna gitmiyor bakımlı ve güzel olmamı istiyor canım
Evet canım eski kiloma dönemem biliyorum ama en azından 58 olsam süper olacak pantolon giymek istemiyorum artık vallaAsinda adamlar öyle olmasa bile yanlarinda fit kadin gormek isterler
Ama sen onun icin degil kendin icin kilo verecen cnm
Burdayim bebegimAy abla doğallığı seviyorum senin burda aktif olmanı çok seviyorum gitme buralardan
Bakalım babyBurdayim bebegim
Hem bak sana yetistim
Bakalim kim önce 8 lere düşecek
Aaaaa kafa sallamayi birak ama artikEvet canım eski kiloma dönemem biliyorum ama en azından 58 olsam süper olacak pantolon giymek istemiyorum artık valla
Ben de kucuk oglandan sonra kilo aldimYerleşti canım dört senedir yağlar. Bide mide genişledi haliyle
Ağzını yerim senin ben canımmAaaaa kafa sallamayi birak ama artik
Basladin işte
En fazla 2.5 ay sonra mezun edecez seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?