Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada dün sahur hazırlığına giriştim ama aklımda, oğlun 4 yaşındaymış, kiloyu atma zamanın gelmiş:) çok değil zaten, azıcık bişey vermen gerekecek
Gözümde büyütüyorum canım 12 kilo çok değil aslında. Koydum kafaya canım bakalım artık pzartesi tartı günüymüş eksileri gördükçe hırs yaparım ben kendimi biliyorum

Abla sen zamanında 60lara düşmüşsün nasıl olsa veririm kafasında olman çok normal ama insanın da azalır bir yandan alıp verdikçe
Evet cnm sürekli al-ver cok yorucu oluyor bide bıkıyor insan
Haliyle eski motivasyonda kalmiyor
Ben takima ilk basladigimda 6 ay hic kacamak yapmamistim simdi bikac hafta surduremiyorum

Yok yok çok veremem, şimdi aslında diyet yapmıyormuşum sadece canım istemiyormuş diye kendimi kandırcam, sonra devam bilmiyorum işte psikolojik denemeler
Dogru bisey aslinda cnm
Yasak oldugu icin degil
Canimiz istemedigi, yemegi tercih etmedigimiz icin ciss yemiyoruz

Gözümde büyütüyorum canım 12 kilo çok değil aslında. Koydum kafaya canım bakalım artık pzartesi tartı günüymüş eksileri gördükçe hırs yaparım ben kendimi biliyorum
12 kilo vermem gerekse kendimi incecik hissederdim

Kiz 12 kilo çantada keklik

Şu andaki halin mi cnm hic kilolu durmuyosun

Ama burda disardan okuyanlarda görür fotonu

Artik şu malla ilgilenmeyi biraksan ruh sagligin icin daha iyi olur
Ay abla doğallığı seviyorum senin burda aktif olmanı çok seviyorum gitme buralardan

Fit kendisi baya dikkatli asla tatlı yemez kasta var biraz. Ben böyle kendimi bırakınca hoşuna gitmiyor bakımlı ve güzel olmamı istiyor canım
Asinda adamlar öyle olmasa bile yanlarinda fit kadin gormek isterler
Ama sen onun icin degil kendin icin kilo verecen cnm

Aaaaa kafa sallamayi birak ama artik
Basladin işte
En fazla 2.5 ay sonra mezun edecez seni
Ağzını yerim senin ben canımm İnşallahh ya bir atsam üstündeki ağırlığı valla sizi de en az kendim kadar düşünüyorum olacak inanıyorum artık sizin sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…