Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağzını yerim senin ben canımm İnşallahh ya bir atsam üstündeki ağırlığı valla sizi de en az kendim kadar düşünüyorum olacak inanıyorum artık sizin sayenizde
Burda ayni dertten muzdarip oldugumuz icin birbirimizi anliyoruz, destek oluyoruz cnm
Zamanla kaynastikca zaten duygusal bağ olusuyor aramizda
Beraber üzülüp beraber seviniyoruz

Bak ben diyet yapmicam diyorum zorla zayiflatacaklar beni

Burda ayni dertten muzdarip oldugumuz icin birbirimizi anliyoruz, destek oluyoruz cnm
Zamanla kaynastikca zaten duygusal bağ olusuyor aramizda
Beraber üzülüp beraber seviniyoruz

Bak ben diyet yapmicam diyorum zorla zayiflatacaklar beni
Sağlıklı beslenmekte diyet sayılıyor canım bizim gibiler için bir bardak kolayı bile laf ediyorlar çok hoşuma gitti ya

Cok şükür büyüdüler cnm şimdi torun büyütüyoruz 2 tane minigimiz var
Allah bağışlasın hepimizinkini tüm vaktimi onlara harcasam bile sıkıntı etmiyorum kıyamıyorum kuzulara. O yüzden ikinci plana attım kendimi ama böyle mutlu değilim haliyle onlara yansıyor. Artık herşey dengeli olacak

Mutlu anne demek
Mutlu cocuklar demektir cnm

Canım ben zaten tek öğünde bile 2 kilo alabiliyorum öyle bir yapıdayım

Evet cnm sürekli al-ver cok yorucu oluyor bide bıkıyor insan
Haliyle eski motivasyonda kalmiyor
Ben takima ilk basladigimda 6 ay hic kacamak yapmamistim simdi bikac hafta surduremiyorum
Olsun sakin sakin gene verirsin, sen kendini biliyorsun zaten.. peki özel olmazsa, geri alma sürecinden bahseder misin, nelere dikkat etmemiz lazım? Burayı bıraksam son 1 ayda gene 75-76 görürdüm diye tahmin ediyorum

Guzum ben farklı mıyım sanıyorsun.... bebem beliğim yok 10 senedir 80 kıyısında dolanıyorum, nasıl oldu Da 80i görmedim muamma
İnşallah kısa zamanda gider de gelmez bu kilolar. Bi zayıflarsam birdaha dediğin gibi yapıcam ama. Üst sınır en iyisi. Ya benim teyzem gençkızken 65-66 gezerdi evlendi 58 oldu. Şimdi diyor ki senelerdir bu kiloda olmaya alıştım yiyemiyorum diyor. Darısı başıma yiyemiyorum dediğim günler gelsin

Kız teyze dediğin 58kg mı olur bizde genetik herhalde, 58 kg teyzem olduğunu hayal edemedim sağlıkla sıhhatle inşaallah canım ya ben bi safra belası çektim 2 haftada falan çat diye 8 kg verdim. Sonra koştur koştur geri aldım tabi Aman diyim

Teşekkür ederim tatlım. Bundan sonra sürekli dikkat etmek bunu bir yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Sağlıklı beslenip kendime bakmak istiyorum. Düzenli spor yapmayı da unutmayalım tabi....
Tabiki arada tatlımı da yiyeceğim. Ama bundan sonra gömülmek yok cıslara.
Mesela bu akşam iftara gideceğim.. bunu da ödül günü olarak kullanmak istiyorum ....
Artık her üzgün ya da gergin olduğumda yemeklere saldırmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…