- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.861
Maşallah sen rahatlamışsın canım büyütmüşsün oh misBen de kucuk oglandan sonra kilo aldim
Oglan 28 yasinda
Senelerdir al-ver gidiyorum
Belki bir gun akillanirim
Burda ayni dertten muzdarip oldugumuz icin birbirimizi anliyoruz, destek oluyoruz cnmAğzını yerim senin ben canımmİnşallahh ya bir atsam üstündeki ağırlığı valla sizi de en az kendim kadar düşünüyorum olacak inanıyorum artık sizin sayenizde
Cok şükür büyüdüler cnm şimdi torun büyütüyoruzMaşallah sen rahatlamışsın canım büyütmüşsün oh mis
Sağlıklı beslenmekte diyet sayılıyor canım bizim gibiler için bir bardak kolayı bile laf ediyorlar çok hoşuma gitti yaBurda ayni dertten muzdarip oldugumuz icin birbirimizi anliyoruz, destek oluyoruz cnm
Zamanla kaynastikca zaten duygusal bağ olusuyor aramizda
Beraber üzülüp beraber seviniyoruz
Bak ben diyet yapmicam diyorum zorla zayiflatacaklar beni
Burda kacamak yapana kizildigi gibi az, sagliksiz beslenene de kizilirSağlıklı beslenmekte diyet sayılıyor canım bizim gibiler için bir bardak kolayı bile laf ediyorlar çok hoşuma gitti ya
Allah bağışlasın hepimizinkini tüm vaktimi onlara harcasam bile sıkıntı etmiyorum kıyamıyorum kuzulara. O yüzden ikinci plana attım kendimi ama böyle mutlu değilim haliyle onlara yansıyor. Artık herşey dengeli olacakCok şükür büyüdüler cnm şimdi torun büyütüyoruz2 tane minigimiz var
Mutlu anne demekAllah bağışlasın hepimizinkini tüm vaktimi onlara harcasam bile sıkıntı etmiyorum kıyamıyorum kuzulara. O yüzden ikinci plana attım kendimi ama böyle mutlu değilim haliyle onlara yansıyor. Artık herşey dengeli olacak
Kolay gelsin canımBen biraz mutfakta iş yapicam sonra gelirim
Merve misafire ne yapican
Ben biraz kararsiz kaldim ana yemek konusunda bide corba da
askrhpozitif
Canım ben zaten tek öğünde bile 2 kilo alabiliyorum öyle bir yapıdayımİdeal kiloya düşünce kendimize bir üst sınır koymamız gerekiyor sanırım. Mesela 60 idealken 62yi gördüğümüz an diyet yapmamız gerekiyor. Ama işte ben ne halt ettiğimi bilince tartıyla haftalarca göz göze gelmemeye çalışıyorum
Guzum ben farklı mıyım sanıyorsun.... bebem beliğim yok 10 senedir 80 kıyısında dolanıyorum, nasıl oldu Da 80i görmedim muammaCanım ben zaten tek öğünde bile 2 kilo alabiliyorum öyle bir yapıdayım
Olsun sakin sakin gene verirsin, sen kendini biliyorsun zaten.. peki özel olmazsa, geri alma sürecinden bahseder misin, nelere dikkat etmemiz lazım? Burayı bıraksam son 1 ayda gene 75-76 görürdüm diye tahmin ediyorumEvet cnm sürekli al-ver cok yorucu oluyor bide bıkıyor insan
Haliyle eski motivasyonda kalmiyor
Ben takima ilk basladigimda 6 ay hic kacamak yapmamistimsimdi bikac hafta surduremiyorum
Iyy evet hiç sevmem karbon falan, bana hep kabak olsun yımırta olsunDogru bisey aslinda cnm
Yasak oldugu icin degil
Canimiz istemedigi, yemegi tercih etmedigimiz icin ciss yemiyoruz
İnşallah kısa zamanda gider de gelmez bu kilolar. Bi zayıflarsam birdaha dediğin gibi yapıcam ama. Üst sınır en iyisi. Ya benim teyzem gençkızken 65-66 gezerdi evlendi 58 oldu. Şimdi diyor ki senelerdir bu kiloda olmaya alıştım yiyemiyorum diyor. Darısı başıma yiyemiyorum dediğim günler gelsinGuzum ben farklı mıyım sanıyorsun.... bebem beliğim yok 10 senedir 80 kıyısında dolanıyorum, nasıl oldu Da 80i görmedim muamma
Kız teyze dediğin 58kg mı olurİnşallah kısa zamanda gider de gelmez bu kilolar. Bi zayıflarsam birdaha dediğin gibi yapıcam ama. Üst sınır en iyisi. Ya benim teyzem gençkızken 65-66 gezerdi evlendi 58 oldu. Şimdi diyor ki senelerdir bu kiloda olmaya alıştım yiyemiyorum diyor. Darısı başıma yiyemiyorum dediğim günler gelsin
Teşekkür ederim tatlım. Bundan sonra sürekli dikkat etmek bunu bir yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Sağlıklı beslenip kendime bakmak istiyorum. Düzenli spor yapmayı da unutmayalım tabi....Güzel menü canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Tebrikler canımmmm hakettin bunuuyazını ben de okuyayımmmm
Ekmek tb dimi canımm
Kola sana helal olsunnnnnsen de şimdi zirvedesin ya menüne yorum da yapamıyor insan
Et canım bırakma bizi
Güzel menü afiyet olsun canım
Çoooook güzel menü abla afiyet olsunnnnn
Güzel canım afiyet olsunnn
Afiyet olsun canım
@CurukElma ben de meraklardayım
Öncelikle hoş geldin ablaben de sıkı takipçinim daha önceki başarılarını biliyorum Emin’im daha iyisini yaparsın
Amin canım hadi iyi dinlenmelerBEn uyuyorum kızlar. Yarına bomba gibi başlayalım. Kontrollü, sporlu ve azimli bir gün olur inşallah. Pazartesini düşünerek öğünleri ayarlayalım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?