Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy darısı benim de başıma artık kilo almak istemiyorum. Sağlıklı ve fit olmak istiyorum...

Gene ne cok konusmussunuz yaffff
Kız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosun
Tamam tatlim yarin bi boydan foto cekeyim atayim
Wowowo bi dk beybi @mefkurem
Abla sen daha önce sohbetini ettiğimiz binge eatinge başlamışsın, irtibatı koparmayalım, gitme burdaaan
Yollamıyoruz zayiflayacakk
Bugün tatli yemedim hâlâ yasiyorum

Demekki ramazanda yemedende ölünmüyormuş
Acaba 2 haftadir neler yedin sen
2 haftaya kalmaz bile abla 6. Takiminki hazirlandi en son haftayada ciksr bizimki sanirim
Bu arada @nanekekik ve @askrhpozitif yaninda CurukElma da yeni kaptan yardimcimiz oldu
Bilginiz olsun

O zaman haftaya super bi eksi gelecek demektir kubracimm
Kiz acikmak yok unut onu ruya o ruyaa
Kacamaklar yapilmisss afiyet olsun kubracim
Menu paylasmaya devam o zaman beybii alisana kadar
Menüm

Sahur
1 dilim tb ekmek
1 dilim ekmek
5 kaşık menemen

İftar
4 kaşık bamya
4 kaşık ıspanak
1 dilim tb ekmek
Salata
Afiyet olsun edibecim guzel olmus
Bi yazayimda okursunuz kiz
Tamam paylasicam yarin resim tatlis
BEn uyuyorum kızlar. Yarına bomba gibi başlayalım. Kontrollü, sporlu ve azimli bir gün olur inşallah. Pazartesini düşünerek öğünleri ayarlayalım amin
Iyi geceler bebegim

Evet cnm sürekli al-ver cok yorucu oluyor bide bıkıyor insan
Haliyle eski motivasyonda kalmiyor
Ben takima ilk basladigimda 6 ay hic kacamak yapmamistim simdi bikac hafta surduremiyorum
Evet ben ilk kez diyet yaptığımda 77 kilodan 57 kiloya 3.5 ayda inmiştim . Hem de hiç kaçamak yapmadan Sonrasında 60-65 aralığında 3 sene durdum.
Depresyon ve zor günler gelince 3 sene içinde tekrar 80 i zorlamaya başladım. Neden insan gibi yemiyordum çünkü.
Rabbim tekrarından korusun. Artık sağlıklı ve dengeli beslenmek istiyorum. Ve giydiğim şeylerden pörtleyen yağlar istemiyorum.

E iyiymiş haftaya deli eksi getirirsin sen o vakit. Şu diyetin en gıcık olduğum yanı yediklerimi biriktiriyor olmak. Wc yi düzene sokmadan sorun çözülmeyecek. Mikrobiotamızı düzeltmemiz lazım. Hızlı ve etkili bir şekilde. Şimdi ona yoğunlaşacağım.

Çok hırslandım canım geçen yaz 64 e kadar düşmüştüm ama Shake kullanıyordum akşam yemeği yoktu bıraktım tekrar aldım. O yüzden sağlıklı beslenme amacındayım tekrar almak istemiyorum
Ayynenn canım diyet değil sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek lazım

Krem rengi kot aldım canım geçen yıl giyemedim halen etiketli baskülü dolabın yanına koydum pantolonda yanında aklıma kötü yiyecekler gelince onları görüp bırakıyorum
İyiymiş ben de yeni bir pantolon almiştım. Giyemem korkusuyla hep tuttum kendimi bütünn yaz. Lakin kış olunca pantolonu giymeyince salmışım gitmiş. Artık salmak yok. Bir iki tane tam olan kıyafet alacağım. Kendimi kontrol altında tutacağım

Haydi bakalım kaptanım tam gaz yola devam. İnsan tatlı hamurisi yemeyince ölmüyormuş gerçekten. Bilakis daha sağlıklı oluyormuş....
Senden daha çok paylaşım ve katılım bekliyoruz.....
Kaptan buraya eller havaya

İyi yaparsın valla baktıkça kötü oluyorum az önce 40 dk yürüdüm saat erken olsa daha bir 40 dk yürürdüm bu gazla

Resim isteyruk reeesim isteyruk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…