- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.881
Ayy darısı benim de başıma artık kilo almak istemiyorum. Sağlıklı ve fit olmak istiyorum...İnşallah kısa zamanda gider de gelmez bu kilolar. Bi zayıflarsam birdaha dediğin gibi yapıcam ama. Üst sınır en iyisi. Ya benim teyzem gençkızken 65-66 gezerdi evlendi 58 oldu. Şimdi diyor ki senelerdir bu kiloda olmaya alıştım yiyemiyorum diyor. Darısı başıma yiyemiyorum dediğim günler gelsin
Tamam tatlim yarin bi boydan foto cekeyim atayimKız bize de foto at, hatta kafanı kes ya da karala üstünde at, ne de olsa 55 kilosun
Yollamıyoruz zayiflayacakkWowowo bi dk beybi@mefkurem
Abla sen daha önce sohbetini ettiğimiz binge eatinge başlamışsın, irtibatı koparmayalım, gitme burdaaan
Acaba 2 haftadir neler yedin senBugün tatli yemedim hâlâ yasiyorum
Demekki ramazanda yemedende ölünmüyormuş
2 haftaya kalmaz bile abla 6. Takiminki hazirlandi en son haftayada ciksr bizimki sanirimBende tekrar basladim ya
Icimden bi ses bu hafta herkes guzel kilo verecek diyor
Kizlar bahar dün demisti
Editör takim analizlerini hazirliyor
Karne gibi bisey
2 aylik donemde takimlarin haftalik yuzdelerinin ortalamasi cikiyor
O yuzden lutfen takim yuzdemizin yuksek olmasi lazimki, ortalamamizda iyi olsun
Bizimki bikac haftaya yapilacak
Bu arada @nanekekik ve @askrhpozitif yanindaCurukElma da yeni kaptan yardimcimiz oldu
Bilginiz olsun
O zaman haftaya super bi eksi gelecek demektir kubracimmMerhabaaaa
Abla @mefkurem Allah senden razı olsundün sahurda 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içtim üstüne 2 kayısı kaynatıp yedim suyunu da içtim. Bugün iftarı açtım ve ilk aynı şekil kuru kayısı yedim ve sonuç 1 kilo vermişim 2 kere WC ye gittim keşke tartı günü yarın olsaydı
Kiz acikmak yok unut onu ruya o ruyaaÇok acıktım
Kacamaklar yapilmisss afiyet olsun kubracimBugünkü menüm
Sahur
2 kaynamış kuru kayısı
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
İftar
1 kase cacık
4 yaprak sarma
Elim büyüklüğünde et
3 yk patates salatası
Ara
1 sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
2 hurma
Su 2 lt olur
Menu paylasmaya devam o zaman beybii alisana kadarBakalım freecanlar bana iyi gelecek mi.. son dönemde listeyi etkileme korkusundan diyeti kendim için yaptığımı unuttum ve başarım azaldı. Bi de böyle deneyeyim
Bu konuda yöntemi olan varsa bana da söylesin lütfeğnnn.. çünkü benim kilo almamam için diyette olmam gerekiyor, orijinal yeme düzeninde otomatik kilo alıyorum
Afiyet olsun edibecim guzel olmusMenüm
Sahur
1 dilim tb ekmek
1 dilim ekmek
5 kaşık menemen
İftar
4 kaşık bamya
4 kaşık ıspanak
1 dilim tb ekmek
Salata
Bi yazayimda okursunuz kizGüzel menü canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Tebrikler canımmmm hakettin bunuuyazını ben de okuyayımmmm
Ekmek tb dimi canımm
Kola sana helal olsunnnnnsen de şimdi zirvedesin ya menüne yorum da yapamıyor insan
Et canım bırakma bizi
Güzel menü afiyet olsun canım
Çoooook güzel menü abla afiyet olsunnnnn
Güzel canım afiyet olsunnn
Afiyet olsun canım
CurukElma ben de meraklardayım
Öncelikle hoş geldin ablaben de sıkı takipçinim daha önceki başarılarını biliyorum Emin’im daha iyisini yaparsın
Iyi geceler bebegimBEn uyuyorum kızlar. Yarına bomba gibi başlayalım. Kontrollü, sporlu ve azimli bir gün olur inşallah. Pazartesini düşünerek öğünleri ayarlayalım amin
Evet ben ilk kez diyet yaptığımda 77 kilodan 57 kiloya 3.5 ayda inmiştim . Hem de hiç kaçamak yapmadanEvet cnm sürekli al-ver cok yorucu oluyor bide bıkıyor insan
Haliyle eski motivasyonda kalmiyor
Ben takima ilk basladigimda 6 ay hic kacamak yapmamistimsimdi bikac hafta surduremiyorum
E iyiymiş haftaya deli eksi getirirsin sen o vakit. Şu diyetin en gıcık olduğum yanı yediklerimi biriktiriyor olmak. Wc yi düzene sokmadan sorun çözülmeyecek. Mikrobiotamızı düzeltmemiz lazım. Hızlı ve etkili bir şekilde. Şimdi ona yoğunlaşacağım.Merhabaaaa
Abla @mefkurem Allah senden razı olsundün sahurda 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içtim üstüne 2 kayısı kaynatıp yedim suyunu da içtim. Bugün iftarı açtım ve ilk aynı şekil kuru kayısı yedim ve sonuç 1 kilo vermişim 2 kere WC ye gittim keşke tartı günü yarın olsaydı
Di hadi yat da dinlen bakalım kuzuIyi geceler kizlarr sahurumu yaptim yatayim ben
Afiyet olsun kuzumBugünkü menüm
Sahur
2 kaynamış kuru kayısı
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
İftar
1 kase cacık
4 yaprak sarma
Elim büyüklüğünde et
3 yk patates salatası
Ara
1 sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
2 hurma
Su 2 lt olur
Ayynenn canım diyet değil sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek lazımÇok hırslandım canım geçen yaz 64 e kadar düşmüştüm ama Shake kullanıyordum akşam yemeği yoktu bıraktım tekrar aldım. O yüzden sağlıklı beslenme amacındayım tekrar almak istemiyorum
İyiymiş ben de yeni bir pantolon almiştım. Giyemem korkusuyla hep tuttum kendimi bütünn yaz. Lakin kış olunca pantolonu giymeyince salmışım gitmiş. Artık salmak yok. Bir iki tane tam olan kıyafet alacağım. Kendimi kontrol altında tutacağımKrem rengi kot aldım canım geçen yıl giyemedim halen etiketli baskülü dolabın yanına koydum pantolonda yanında aklıma kötü yiyecekler gelince onları görüp bırakıyorum
Sakın kopma buradan liste paylaş düzenli. Salma ihtimalimiz hepimizin var....Kız ben manken gibi olduğum için değil liste beni kastığı için çıktımzaten 70e ilk hedef demiştim, bakalım devamı nasıl gelecek
Haydi bakalım kaptanım tam gaz yola devam. İnsan tatlı hamurisi yemeyince ölmüyormuş gerçekten. Bilakis daha sağlıklı oluyormuş....Bende tekrar basladim ya
Icimden bi ses bu hafta herkes guzel kilo verecek diyor
Kizlar bahar dün demisti
Editör takim analizlerini hazirliyor
Karne gibi bisey
2 aylik donemde takimlarin haftalik yuzdelerinin ortalamasi cikiyor
O yuzden lutfen takim yuzdemizin yuksek olmasi lazimki, ortalamamizda iyi olsun
Bizimki bikac haftaya yapilacak
İyi yaparsın valla baktıkça kötü oluyorum az önce 40 dk yürüdüm saat erken olsa daha bir 40 dk yürürdüm bu gazlaİyiymiş ben de yeni bir pantolon almiştım. Giyemem korkusuyla hep tuttum kendimi bütünn yaz. Lakin kış olunca pantolonu giymeyince salmışım gitmiş. Artık salmak yok. Bir iki tane tam olan kıyafet alacağım. Kendimi kontrol altında tutacağım
Resim isteyruk reeesim isteyruk.....Gene ne cok konusmussunuz yaffff
Tamam tatlim yarin bi boydan foto cekeyim atayim
Yollamıyoruz zayiflayacakk
Acaba 2 haftadir neler yedin sen
2 haftaya kalmaz bile abla 6. Takiminki hazirlandi en son haftayada ciksr bizimki sanirim
O zaman haftaya super bi eksi gelecek demektir kubracimm
Kiz acikmak yok unut onu ruya o ruyaa
Kacamaklar yapilmisss afiyet olsun kubracim
Menu paylasmaya devam o zaman beybii alisana kadar
Afiyet olsun edibecim guzel olmus
Bi yazayimda okursunuz kiz
Tamam paylasicam yarin resim tatlis
Iyi geceler bebegim
A çok tanıdık geldi birdenCanım ben zaten tek öğünde bile 2 kilo alabiliyorum öyle bir yapıdayım
Yımırtalı gabah olsun di mi evet aynı ben de aynıIyy evet hiç sevmem karbon falan, bana hep kabak olsun yımırta olsun(deneme 123)
Sahurda hoplama enerjisi .... MaaşallahBende sahurumu yaptim 150 ipsiz hoplayıp yenice yattım bklm
Tabiki olacak canımAğzını yerim senin ben canımmİnşallahh ya bir atsam üstündeki ağırlığı valla sizi de en az kendim kadar düşünüyorum olacak inanıyorum artık sizin sayenizde
Dedim meta hızlansn belki ben uyurken ise yararSahurda hoplama enerjisi .... Maaşallah
Dogru bisey aslinda cnm
Yasak oldugu icin degil
Canimiz istemedigi, yemegi tercih etmedigimiz icin ciss yemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?