- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.901
Yaramaz olur mu hatta akşam yatmadan hemen önce yapılan egzersizler hem met. Hızlandırıyor hem yağ yaktırıyormuş. Ama nerdeeee ben de o enerjiDedim meta hızlansn belki ben uyurken ise yarar
Hadi insAllah gitsin yağlarYaramaz olur mu hatta akşam yatmadan hemen önce yapılan egzersizler hem met. Hızlandırıyor hem yağ yaktırıyormuş. Ama nerdeeee ben de o enerji
çoğu zayif insan aslinda yemiyor cnmHaklısın ne çok yanlış yapıyoruz aslında. Sonra da inkar ediyoruz. Herkes yiyor almıyor diye gaza getiriyoruz kendimizi. Erkenden yiyip tatlı ve hamuru kessek zaten kendiliğinden gidecek sporla da sıkılaşsak süper olacak
özellik bisey yok cnm :)))Olsun sakin sakin gene verirsin, sen kendini biliyorsun zaten.. peki özel olmazsa, geri alma sürecinden bahseder misin, nelere dikkat etmemiz lazım? Burayı bıraksam son 1 ayda gene 75-76 görürdüm diye tahmin ediyorum
darisi hepimize insallahhh :))İnşallah kısa zamanda gider de gelmez bu kilolar. Bi zayıflarsam birdaha dediğin gibi yapıcam ama. Üst sınır en iyisi. Ya benim teyzem gençkızken 65-66 gezerdi evlendi 58 oldu. Şimdi diyor ki senelerdir bu kiloda olmaya alıştım yiyemiyorum diyor. Darısı başıma yiyemiyorum dediğim günler gelsin
bu pazartesi herkesten eksi bekliyorumBEn uyuyorum kızlar. Yarına bomba gibi başlayalım. Kontrollü, sporlu ve azimli bir gün olur inşallah. Pazartesini düşünerek öğünleri ayarlayalım amin
ödül derkennnnnTeşekkür ederim tatlım. Bundan sonra sürekli dikkat etmek bunu bir yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Sağlıklı beslenip kendime bakmak istiyorum. Düzenli spor yapmayı da unutmayalım tabi....
Tabiki arada tatlımı da yiyeceğim. Ama bundan sonra gömülmek yok cıslara.
Mesela bu akşam iftara gideceğim.. bunu da ödül günü olarak kullanmak istiyorum ....
Artık her üzgün ya da gergin olduğumda yemeklere saldırmak yok
yemediklerimi sayayim istersen daha kolay olurAcaba 2 haftadir neler yedin sen
sende de geri alacak potansiyel gormuyorum ben masallah cok iyisinEvet ben ilk kez diyet yaptığımda 77 kilodan 57 kiloya 3.5 ayda inmiştim . Hem de hiç kaçamak yapmadanSonrasında 60-65 aralığında 3 sene durdum.
Depresyon ve zor günler gelince 3 sene içinde tekrar 80 i zorlamaya başladım. Neden insan gibi yemiyordum çünkü.
Rabbim tekrarından korusun. Artık sağlıklı ve dengeli beslenmek istiyorum. Ve giydiğim şeylerden pörtleyen yağlar istemiyorum.
Bugün daha iyi hissediyorum zaten cnmHaydi bakalım kaptanım tam gaz yola devam. İnsan tatlı hamurisi yemeyince ölmüyormuş gerçekten. Bilakis daha sağlıklı oluyormuş....
Senden daha çok paylaşım ve katılım bekliyoruz.....
Kaptan buraya eller havaya
İyi yaparsın valla baktıkça kötü oluyorum az önce 40 dk yürüdüm saat erken olsa daha bir 40 dk yürürdüm bu gazla
Bizim kizlar şaha kalkti bugunBende sahurumu yaptim 150 ipsiz hoplayıp yenice yattım bklm
Yaramaz olur mu hatta akşam yatmadan hemen önce yapılan egzersizler hem met. Hızlandırıyor hem yağ yaktırıyormuş. Ama nerdeeee ben de o enerji
Yatmadan yapilan hoplama sikilasmaya da etkiliHadi insAllah gitsin yağlaraslinda bi kalksak yapılıyor da üşeniyoruz
İyi geceler canım, hayırlı olsun yeni görevin. Boy kilo olarak bakarsak takımın en tombiği olarak özel ilgi bekliyorum ona göreIyi geceler kizlarr sahurumu yaptim yatayim ben
Bu akşam iftarda davetteydim biliyor musun? Yine iyi atlattım, yeniden oruca başlamak da iyi oldu. Sahur başarılı geçti. Yarın misafir var ama gayet diyete uygun bir menü olacağı için korkmuyorum. Hadi inşallah gelecek cuma ikimiz de iyi eksiler alıp iyice motive oluruz.Haftasonunu lutfen iyi gecirin kizlar
Davet mavet dinlemem
Herkes pazartesi eksi gelecek o kadarrrrrr
North River sende sahurda gelmedin cnm
Daha uyuyamam ama herkese iyi uykular
Harikasin cnmBu akşam iftarda davetteydim biliyor musun? Yine iyi atlattım, yeniden oruca başlamak da iyi oldu. Sahur başarılı geçti. Yarın misafir var ama gayet diyete uygun bir menü olacağı için korkmuyorum. Hadi inşallah gelecek cuma ikimiz de iyi eksiler alıp iyice motive oluruz.
Ben yatıyorum, yarın görüşürüz. (motivasyonumu kaybetmemek için her fırsatta burada olacağım)
Bebeğimi uyutayım, kalkarım diyordum ama bebeğimde beni uyutmuş....Handandandan bu gece gelmedin cnm :))
Ramazan da oruç olmadığım günlerde önceki günlerden kalma yemekleri bitirmeye karar verdim.kuzum zaten erken yiyosun
1 kepce Corba, yemek, salata yapsan daha iyi olur
Mercimek salatanın tarifini tam olarak verebilir misin canımEvet koyacaktım baktım pörsümüşleraceleye geldi biraz
Sahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
Ben bı detoks buldum, hatta kalıcı kilo verdiriyormuş.. kız kardeşim uyguladı, 3 günde 3 kilo gitti, 2 aydır takipteyim, sürekli soruyorum, "aldın mı" diye, geri almadı...mesela ne detoksu yapsam bilemedim vala ya
Senin boyun var ama yağ oranın tabi az olacak.Bak sen benden kilo olarak zayıfsın bende yağ oranı 32 çıkmıştı
Sauna eşofman yoksa hemen bı sauna eşofman al canım, daha hızlı verdiriyor.... 1 saat yürüyüşte 1 kg terliyorsun, terle birlikte kilo vermeyi zorlaştıran toksinleri atınca daha kolay kilo veriyorsun...Yürüyüş bandına çıkcam canım
Aksam aticimmm cinimmmResim isteyruk reeesim isteyruk.....
Bundan sonra yemek yok valla abla yiyecegini yemissin zatençoğu zayif insan aslinda yemiyor cnm
Kimisi cok yiyorum, heseyden yiyorum desede, kendilerine göre cok :)))
özellik bisey yok cnm :)))
Kontrolü bi kaybettimmi kendimi durdamiyorum
Sınırsız yeme potansiyelim var
Hep bugun yiyim yarin baslarim diyorum
O yarinlar bi gelmiyor
Diyelim normal aksam yemegi yedim yatmadan bidaha acikiyom
Bide gece mesaisi var tabi :)
Agir yasamlardakinden bi farkim olmuyor
almaya cok elverisli bünyem var
Benim hep dikkat etmem lazim
Ozellikle gece yemeklerini mutlaka birakmam
Burdan kacmamak lazim
Görüyon gittigim gibi artilarla geliyorum
darisi hepimize insallahhh :))
Benimde ablam hep 55 kilolarda
Hic aman aman yedigini gormedim
bu pazartesi herkesten eksi bekliyorum
ödül derkennnnn
Pazartesi eksi geleceksen ne yersen ye cnm
yemediklerimi sayayim istersen daha kolay olur
Ama bi mercimek kofte yemedim
sende de geri alacak potansiyel gormuyorum ben masallah cok iyisin
Bugün daha iyi hissediyorum zaten cnm
Kiz ben normalde zaten hep burdayim
Bizim kizlar şaha kalkti bugun
Devami gelsin ins. Darisi herkese
Sagol tatlim. Sen menulerini duzenli yaz ilgide gelir merak etmeİyi geceler canım, hayırlı olsun yeni görevin. Boy kilo olarak bakarsak takımın en tombiği olarak özel ilgi bekliyorum ona göre
Acaba nedir nedir banada paylassanaBen bı detoks buldum, hatta kalıcı kilo verdiriyormuş.. kız kardeşim uyguladı, 3 günde 3 kilo gitti, 2 aydır takipteyim, sürekli soruyorum, "aldın mı" diye, geri almadı...
Seni uygulama konusunda kararlı gördüğümde paylaşacağım
Sauna esofman kullanilacaksa cok su icilmeli tatlim yoksa vucutta su kaybi olurSauna eşofman yoksa hemen bı sauna eşofman al canım, daha hızlı verdiriyor.... 1 saat yürüyüşte 1 kg terliyorsun, terle birlikte kilo vermeyi zorlaştıran toksinleri atınca daha kolay kilo veriyorsun...
Birde yürüyüşlerde sonra muhakkak duş al, yoksa boşuna yürümüş olursun.
Sen yeteri kadar kilo vermedin mı kızAcaba nedir nedir banada paylassana
Yürüyüşe başlamadan 2 bardak içilirse güzel olur, yürüyüşten sonra şişeyi deviriyorsun zaten...Sauna esofman kullanilacaksa cok su icilmeli tatlim yoksa vucutta su kaybi olur
Lazim olursa yaparuk cinimSen yeteri kadar kilo vermedin mı kız
Tarifi tüm detayı ile alayım, paylaşacağım canım
Aynen canim eger su olmazsa sıkıntıYürüyüşe başlamadan 2 bardak içilirse güzel olur, yürüyüşten sonra şişeyi deviriyorsun zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?