Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sen eminmisin Hataylı olduğuna En meşhur yemeği oruk ekşiaşı. Hani bulgurla yaparlar oruk köftesi gibi yoğurtlusuda var analı kızlı derler
Melezim..

Annem Karadenizli...

Bende öğrendiğim kadar öğrendim işte

Ekşi aşı tadı bana ters canım ya, yapmayız biz...

saol cnm
Ayran detoksu gibiymis

Oyyyyy maşallah taş gibi oldun desene

Sağol tatlım

Bu konuda yüz Karasıyım biliyorum
Meyveyi sevdiğim kadar sebzeyi de sevsem
Hiç eksikliğini hissetmiyorum belki de o yüzden yapmaya da üşendiğim bi şeydir sebze salata falan

Alıntılar uçtu menü yorumu icim geç kaldım aklımdakileri yazayım
Handandandan canım benim meto bizim çok düşük 1230 civarı ramazanda sporda olmayınca iyice düşüyor geçmişte yanlış yapılan diyetler sağolsun pes etsem şimdiye kadar vermeyi bırak 100 olmuştum

Mefkurem Edibe12 noluyoorrrr aloooo

Pumpkin00 dün sana kizmistim yorum yapmayacağım diye ama yine duramadim fotoyu görünce ne güzel kadınsın bırak o piskopati catlatmayi takip etmeyi , kızınla etkinliklere git, aktiviteler yap, çocuk gelişim sayfalarını takip et kendine ve kızına hobi bul
Ben olsam dünyamı yıkan üstümde sandık kıran bir adama zaman ve enerji harcamazdim .

E ebruebrulii canım sağol da yaptığın spor nedir kaç tekrar yapıyorsun ve sen vücut yapmayacaksın ilk etapta incelme zayıflama programı verecek sonra kas kütlesi artırmak için incelme programında düzenli bir diyet listesi sende haftada 1.5 verdirmeli emzirme de kar çünkü bir yerde bı yanlışlık var kesin az yemek çözüm değil

North River bahar biraz telafi ettimmi gelmedigim gunleri
baya telafi ettin abla gerçekten ayrı bir enejin var kaptanlık vs gec sen kaptan değilken bile sen varsın diye gelmiştim hatırla sadece ben değil herkeste bir bosverme hakim oluyor birbirlerinin yorumlarını pekte dikkate almıyor millet acı ama gerçek

Reglim acayip yaklaştı tatlı diye tirmalayasim var iyi ki niyetliyim evde sütlaç var ama pek sevmem onun için avantajlı bende lakin kahve yanında akşam bitter yerim beni kimse tutamaz
Benmde tqtli vs degil de sirt ve bel ağrısı bütün yaşam kalitemi etkiliyor yeminle ya delircem ağrıdan nie böyle oluyor anlamadm

Benmde tqtli vs degil de sirt ve bel ağrısı bütün yaşam kalitemi etkiliyor yeminle ya delircem ağrıdan nie böyle oluyor anlamadm
Magnezyumu eksikliğinden...yok mu evde magnezyumu içeren bir ilaç...gebelik yada lohusalık döneminden kalma...varsa iç hemen geçer

Kaptanım iftar var bu akşam pide yenilecek. Ben içini yemeyi düşünüyorum. Kıymalarını ve peynirlerini. Az biraz da pidesinden yiyebilirim. Abartıya kaçmamaya çalışacağım. Bir de dondurma yemeyi düşünüyorum kaptanım. 2 top kadar.
Hedefime çok az kaldığı için kabul ettim yoksa biliyorsun kaçamak yapmyorum.

Reglim acayip yaklaştı tatlı diye tirmalayasim var iyi ki niyetliyim evde sütlaç var ama pek sevmem onun için avantajlı bende lakin kahve yanında akşam bitter yerim beni kimse tutamaz
Bende aynı durumdayım, dünden beri canım tatlı çekiyor...

Hicte bana uygun degilmis bu
Oyyyyy maşallah taş gibi oldun desene
Sanirim birazcik kuzu
Kizzz baharrr yok tatli matli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…