Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En kısa zamanda yapiciiimmmm

Magnezyumu eksikliğinden...yok mu evde magnezyumu içeren bir ilaç...gebelik yada lohusalık döneminden kalma...varsa iç hemen geçer
Sadece adete yakın böyle oluyor ama normalde yok 5 gun kaldi adete başladı yine gece uyuyamadım bile bilmiyorum ki ilaç özürlüyüm ben biraz

North River iltifatınız için teşekkür ederim =) evet dün braz konuştuk burda, bende bıraktım karşılık vermeyi onu düşünmeyi dünden beri paylaşım yapıyor ve karşılık vermiyorum diyetine ve kızıma odaklıyım. Zaten dünkü cümlelerinden sonra umudumu da tamamen yitirip afedersiniz ondan hiç bir b.. Olmayacağına emin oldum 27 YAŞINDA adam anasının babasının lafıyla evliliğine yön veriyor gülünç ömrümü böyle kişiliği olmayan kukla bir adamla geçirmem =) sağolun tekrar

Tabii ki tatlım

Az önce Fit mutlu anne "ayran detoksu" dedi...

Niye sinirlendin annene
Bi arkadaşım için ne güzel kız sütun gibi geziyor ortalıkta maşallah falan dedi de sinirlenmek değil de kıskandım benim için hiç böyle şeyler duymadım ondan
O yüzden ben de daha hızlı zayıflamak istiyorum

Ayyy kızlar bugünün egzersizlerini yaptm ama acayip terletti ha simdi hemen bi duş alcam ama bisey sorcam simdi ben oruc olunca gun icine bölüp yapiorum egzersizleri ya her seferinde illa duş mu almalıyım ki baya terletiyor hep hızlı hareketler kalp atışımij hizlqndgini hissediroum terliorm

34 bedende olsan sana demeyecek canım...

Beklentiye girme, kendini üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…