- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.961
Herkes değil canım, bir kaç keçibirbirlerinin yorumlarını pekte dikkate almıyor millet acı ama
Ay pardon ya, hiç düşünemedim....yumurta yemesen.... yoğurt yerine salatalık, domates, maydonoz doğrasan....bir nevi rus salatası gibi düşün, yoğurtsuzYumurta var yogurt var
Bilemedim denerim bi ara belkiAy pardon ya, hiç düşünemedim....yumurta yemesen.... yoğurt yerine salatalık, domates, maydonoz doğrasan....bir nevi rus salatası gibi düşün, yoğurtsuz
En kısa zamanda yapiciiimmmm3 gün boyunca uygulanacak..
Sabah 2 haşlama yumurta
Diğer öğünlerde
4 yk haşlanmış nohut
4 yk haşlanmış yeşil mercimek
4 yk karabuğday
Yoğurt ile karıştırılacak, içine dereotu yada maydonoz,marol, salatalık (hangisi istenirse) doğranabilir, rendelenebilir...
Bu karışım bir gün içinde tüm öğünlerde tüketilecek (başka bir şey yenmeyecek)
Not: Kız kardeşim 2'ser kaşık haşlamış yemiş günlük... "doyurucu oluyor acıktırmıyor" diyor...3 günde 3 kilo vermiş (57'den 54'e)....bence bizim gibi fazla kilolularda daha fazla verdirebilir.
Sadece adete yakın böyle oluyor ama normalde yok 5 gun kaldi adete başladı yine gece uyuyamadım bileMagnezyumu eksikliğinden...yok mu evde magnezyumu içeren bir ilaç...gebelik yada lohusalık döneminden kalma...varsa iç hemen geçer
Sen bilirsin, ben önerdim...Sadece adete yakın böyle oluyor ama normalde yok 5 gun kaldi adete başladı yine gece uyuyamadım bilebilmiyorum ki ilaç özürlüyüm ben biraz
Saol canım evdeki ilaçlara bakayım biSen bilirsin, ben önerdim...
Her öğünde yeniden mi yağıcaz yoksa bu yazanı bütün öğünlerde mi bölcezEn kısa zamanda yapiciiimmmm
Malzemeler bir günlük...3 gün yapılacağı için hergün taze haşlanacakHer öğünde yeniden mi yağıcaz yoksa bu yazanı bütün öğünlerde mi bölcez
Bütün gün yenecek yani.. Ben her öğünde yeniden sandmMalzemeler bir günlük...3 gün yapılacağı için hergün taze haşlanacak
Tabii ki tatlımGüzel menü canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Tebrikler canımmmm hakettin bunuuyazını ben de okuyayımmmm
Ekmek tb dimi canımm
Kola sana helal olsunnnnnsen de şimdi zirvedesin ya menüne yorum da yapamıyor insan
Et canım bırakma bizi
Güzel menü afiyet olsun canım
Çoooook güzel menü abla afiyet olsunnnnn
Güzel canım afiyet olsunnn
Afiyet olsun canım
CurukElma ben de meraklardayım
Öncelikle hoş geldin ablaben de sıkı takipçinim daha önceki başarılarını biliyorum Emin’im daha iyisini yaparsın
Bu diyetin bi adı var mı canımMalzemeler bir günlük...3 gün yapılacağı için hergün taze haşlanacak
Az önceBu diyetin bi adı var mı canım
Netten araştırayım emzirenler yapabiliyor mu bakayım
Anneme çok sinirlendim kilo vermemi hızlandırmak istiyorum birazcık
Bi arkadaşım için ne güzel kız sütun gibi geziyor ortalıkta maşallah falan dedi de sinirlenmek değil de kıskandım benim için hiç böyle şeyler duymadım ondan
34 bedende olsan sana demeyecek canım...Bi arkadaşım için ne güzel kız sütun gibi geziyor ortalıkta maşallah falan dedi de sinirlenmek değil de kıskandım benim için hiç böyle şeyler duymadım ondan
O yüzden ben de daha hızlı zayıflamak istiyorum
Biliyorum demeyecek ama ben kendimi daha hissedeceğim canım34 bedende olsan sana demeyecek canım...
Beklentiye girme, kendini üzme...
Bir daha derse "annesine çekmiş, annesi de sütun gibi" de....Biliyorum demeyecek ama ben kendimi daha hissedeceğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?