- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.001
Tebrikler darısı hepimize inşallahpesto26 karneni gördün mü
Eki Görüntüle 2270067
pesto26 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 4,1
Nisan / 3,9
Mayıs / 0,3
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (612. Etap) ( 77,3 )
Bitiş Kilosu (614. Etap) ( 69,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,74% )
Toplam Süre ( 9 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,19% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 922 )
Bilgi:
Sevgili pesto26 3 Mart 2019 tarihinde (612. etap) deneme sürecine alınmış ve 614. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
17 Mayıs 2019 tarihinde (622. etap) toplam 8,3 kilo vererek ve 70 kilo olan hedefini 114% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İndirdiğin programda ki 3 günün programını 1 günde yapıp 1 gün dinlenirsen daha güzel ilerlerken...1 gün var(3 günlük) 1 gün yok...Kızlar Leslieyi bi sure yapmayi düşünmüyorum cunki baya sıkılıyorum yaparken sanki yeni seyler deneyim diorum indirdgm programi her gun yapicam ki git gide zorluyor etaplar baya nefes nefeese kalip terliorum yeterli olur mu ki leslieylr arasinda fark var mdr ki misal bugun 25 dk egzersiz yaptm ki hepsi zorlayan hareketler hemen hemen 400 ipsiz atlama yaptm
Ol ol bu vesileyle kilolardan kurtulalımSagol tatlimm
Hepinizin basina bela olcam menulere dikkat
Hosgeldin tatlimmm ne yedin bakimm
Evet ayran detoksu. Ben ilk denediğimde 2 gün yapmış 2 kilo vermiştim. Geçenlerde denedim veremedim. Ödemi olan birine faydası olur3 gün boyunca uygulanacak..
Sabah 2 haşlama yumurta
Diğer öğünlerde
4 yk haşlanmış nohut
4 yk haşlanmış yeşil mercimek
4 yk karabuğday
Yoğurt ile karıştırılacak, içine dereotu yada maydonoz,marol, salatalık (hangisi istenirse) doğranabilir, rendelenebilir...
Bu karışım bir gün içinde tüm öğünlerde tüketilecek (başka bir şey yenmeyecek)
Not: Kız kardeşim 2'ser kaşık haşlamış yemiş günlük... "doyurucu oluyor acıktırmıyor" diyor...3 günde 3 kilo vermiş (57'den 54'e)....bence bizim gibi fazla kilolularda daha fazla verdirebilir.
Pestocum tebrikler canımpesto26 karneni gördün mü
Eki Görüntüle 2270067
Mart / 4,1
Nisan / 3,9
Mayıs / 0,3
Toplam Süre ( 9 Hafta )
Bilgi:
Sevgili pesto26 3 Mart 2019 tarihinde (612. etap) deneme sürecine alınmış ve 614. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
17 Mayıs 2019 tarihinde (622. etap) toplam 8,3 kilo vererek ve 70 kilo olan hedefini 114% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Anladım canım diğer dediğin program ne canım ücretli mi normal miİndirdiğin programda ki 3 günün programını 1 günde yapıp 1 gün dinlenirsen daha güzel ilerlerken...1 gün var(3 günlük) 1 gün yok...
Senin indirdiğinden daha kapsamlı olan bı program var, onda tüm bölgelere göre hareket var, onu indirirsen daha etkili olabilir.
haklısın canım sıfır beklenti sonsuz mutluluk :)bu bildiğimiz ayran detoxu ayran aşı olaraktan geçiyor ödem varsa baya etkili bende etkili bizde extra salatalık rendeleniuor içine ve 2 saatte bir 2 gün 70 kg üzeri ayda iki kere altı ayda bir kere yapabilir
reglden mi acaba
canım sen annenden onay yada iltifat bekleme senin için durumu zorlaştırır senin fazla kilon yok bence bölgesel vardır doğumdan kaynaklı
mısır ekleme dediğin gibi marine edip ızgara yapıp salataya eklersin
ben de pazartesi isterdim aslında ama işte eltimin doğumgünü orada çıkarıp da ayran detoksu yapmam pek olmazbence olur canım
böyle sürekli devam ederse giderim belki abla çaresi var mi ki ne bilim bklm
Bende oyle yapmayi düşünüyorum saçı kurutmasi zoruma gidiyor
grsrz ablacım
Anladım canım bende belki pazartesi başlarım 3 gün sonuçta perşembe tartıya yansır belki
hangi program canımİndirdiğin programda ki 3 günün programını 1 günde yapıp 1 gün dinlenirsen daha güzel ilerlerken...1 gün var(3 günlük) 1 gün yok...
Senin indirdiğinden daha kapsamlı olan bı program var, onda tüm bölgelere göre hareket var, onu indirirsen daha etkili olabilir.
Yani olmaz tabiben de pazartesi isterdim aslında ama işte eltimin doğumgünü orada çıkarıp da ayran detoksu yapmam pek olmaznormal zamanda yapardım da
Aaa bide dil çıkarıyorbu bildiğimiz ayran detoxu ayran aşı olaraktan geçiyor ödem varsa baya etkili bende etkili bizde extra salatalık rendeleniuor içine ve 2 saatte bir 2 gün 70 kg üzeri ayda iki kere altı ayda bir kere yapabilir
reglden mi acaba
canım sen annenden onay yada iltifat bekleme senin için durumu zorlaştırır senin fazla kilon yok bence bölgesel vardır doğumdan kaynaklı
mısır ekleme dediğin gibi marine edip ızgara yapıp salataya eklersin
Eger yeterli goruyorsan arada degisiklik iyidir. Ama duzenli yapacaksan bunu canimKızlar Leslieyi bi sure yapmayi düşünmüyorum cunki baya sıkılıyorum yaparken sanki yeni seyler deneyim diorum indirdgm programi her gun yapicam ki git gide zorluyor etaplar baya nefes nefeese kalip terliorum yeterli olur mu ki leslieylr arasinda fark var mdr ki misal bugun 25 dk egzersiz yaptm ki hepsi zorlayan hareketler hemen hemen 400 ipsiz atlama yaptm
Oldum bile gözüm uzerinizdeOl ol bu vesileyle kilolardan kurtulalım
Evet ayran detoksu. Ben ilk denediğimde 2 gün yapmış 2 kilo vermiştim. Geçenlerde denedim veremedim. Ödemi olan birine faydası olur
Pestocum tebrikler canım ❤❤❤❤
Düzenli yapcam tabi cnm birazda zmndan tasarruf leslie 1-2 mil kesmiyor beni 3 mil yapiorum yapmışken bqya uzun sürüyorAaa bide dil çıkarıyor
Eger yeterli goruyorsan arada degisiklik iyidir. Ama duzenli yapacaksan bunu canim
Oldum bile gözüm uzerinizde
Daha ne yicennkiz masallah ama hamilesin arada olur sadece abartma
pesto26 karneni gördün mü
Eki Görüntüle 2270067
Mart / 4,1
Nisan / 3,9
Mayıs / 0,3
Toplam Süre ( 9 Hafta )
Bilgi:
Kızlar Leslieyi bi sure yapmayi düşünmüyorum cunki baya sıkılıyorum yaparken sanki yeni seyler deneyim diorum indirdgm programi her gun yapicam ki git gide zorluyor etaplar baya nefes nefeese kalip terliorum yeterli olur mu ki leslieylr arasinda fark var mdr ki misal bugun 25 dk egzersiz yaptm ki hepsi zorlayan hareketler hemen hemen 400 ipsiz atlama yaptm
Anladım canım diğer dediğin program ne canım ücretli mi normal mi
Ücretsiz canım.hangi program canım
Spor salonuna gidiyorum 2 gün makine+egzersiz 1 gün terabant 1 gün zumba 1 günde plates yaptiriyor 30 dk sürüyor inceldim 2 haftada 44 pantolonlarim zor olurken 42 ler olmaya başladı ama kilo olarak toplamda 1 kilo bile gitmedi ya kas oranım arttığı için gitmiyor ya da ben hatalı besleniyorum anlayamiyorumAlıntılar uçtu menü yorumu icim geç kaldım aklımdakileri yazayım
Handandandan canım benim meto bizim çok düşük 1230 civarı ramazanda sporda olmayınca iyice düşüyor geçmişte yanlış yapılan diyetler sağolsun pes etsem şimdiye kadar vermeyi bırak 100 olmuştum
@mefkurem @Edibe12 noluyoorrrr aloooo
@Pumpkin00 dün sana kizmistim yorum yapmayacağım diye ama yine duramadim fotoyu görünce ne güzel kadınsın bırak o piskopati catlatmayi takip etmeyi , kızınla etkinliklere git, aktiviteler yap, çocuk gelişim sayfalarını takip et kendine ve kızına hobi bul
Ben olsam dünyamı yıkan üstümde sandık kıran bir adama zaman ve enerji harcamazdim .
E ebruebrulii canım sağol da yaptığın spor nedir kaç tekrar yapıyorsun ve sen vücut yapmayacaksın ilk etapta incelme zayıflama programı verecek sonra kas kütlesi artırmak için incelme programında düzenli bir diyet listesi sende haftada 1.5 verdirmeli emzirme de kar çünkü bir yerde bı yanlışlık var kesin az yemek çözüm değil
Spor yaptığın için yağların kasa dönüşüyor, diyetine dikkat etmediğin için tartıda azalmıyorsun.Spor salonuna gidiyorum 2 gün makine+egzersiz 1 gün terabant 1 gün zumba 1 günde plates yaptiriyor 30 dk sürüyor inceldim 2 haftada 44 pantolonlarim zor olurken 42 ler olmaya başladı ama kilo olarak toplamda 1 kilo bile gitmedi ya kas oranım arttığı için gitmiyor ya da ben hatalı besleniyorum anlayamiyorum
Kaslar daha fazla enerji harcar bu arada, yağdan iyidir yaniya kas oranım arttığı için gitmiyor ya da ben hatalı besleniyorum anlayamiyorum
Süper bir program Kilo gitmemiş ama görüntüde eminim müthiş değişim olmuştur çok iyi yaSpor salonuna gidiyorum 2 gün makine+egzersiz 1 gün terabant 1 gün zumba 1 günde plates yaptiriyor 30 dk sürüyor inceldim 2 haftada 44 pantolonlarim zor olurken 42 ler olmaya başladı ama kilo olarak toplamda 1 kilo bile gitmedi ya kas oranım arttığı için gitmiyor ya da ben hatalı besleniyorum anlayamiyorum
Evet sıkılaşma çok oldu göbekten dolayi olmayan gömleklerimi giymeye basladim ama kilonunda gitmesi lazim isteSüper bir program Kilo gitmemiş ama görüntüde eminim müthiş değişim olmuştur çok iyi ya
Evet çok cahilim bu konuda dogru beslenmeyi bilmiyorumSpor yaptığın için yağların kasa dönüşüyor, diyetine dikkat etmediğin için tartıda azalmıyorsun.
Seninde farkettiğin gibi sadece spor ile 0 km yol...
Diyetine dikkat etsen 2 katı yol katedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?