Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Leslieyi bi sure yapmayi düşünmüyorum cunki baya sıkılıyorum yaparken sanki yeni seyler deneyim diorum indirdgm programi her gun yapicam ki git gide zorluyor etaplar baya nefes nefeese kalip terliorum yeterli olur mu ki leslieylr arasinda fark var mdr ki misal bugun 25 dk egzersiz yaptm ki hepsi zorlayan hareketler hemen hemen 400 ipsiz atlama yaptm

Tebrikler darısı hepimize inşallah

İndirdiğin programda ki 3 günün programını 1 günde yapıp 1 gün dinlenirsen daha güzel ilerlerken...1 gün var(3 günlük) 1 gün yok...

Senin indirdiğinden daha kapsamlı olan bı program var, onda tüm bölgelere göre hareket var, onu indirirsen daha etkili olabilir.

Sagol tatlimm
Hepinizin basina bela olcam menulere dikkat

Hosgeldin tatlimmm ne yedin bakimm
Ol ol bu vesileyle kilolardan kurtulalım
Evet ayran detoksu. Ben ilk denediğimde 2 gün yapmış 2 kilo vermiştim. Geçenlerde denedim veremedim. Ödemi olan birine faydası olur
Pestocum tebrikler canım

Anladım canım diğer dediğin program ne canım ücretli mi normal mi

haklısın canım sıfır beklenti sonsuz mutluluk :)

ben de pazartesi isterdim aslında ama işte eltimin doğumgünü orada çıkarıp da ayran detoksu yapmam pek olmaz normal zamanda yapardım da

hangi program canım

Aaa bide dil çıkarıyor
Eger yeterli goruyorsan arada degisiklik iyidir. Ama duzenli yapacaksan bunu canim
Oldum bile gözüm uzerinizde

Aaa bide dil çıkarıyor

Eger yeterli goruyorsan arada degisiklik iyidir. Ama duzenli yapacaksan bunu canim

Oldum bile gözüm uzerinizde
Düzenli yapcam tabi cnm birazda zmndan tasarruf leslie 1-2 mil kesmiyor beni 3 mil yapiorum yapmışken bqya uzun sürüyor
Sen başarı hikayeni yazdn mi kiz be. Göremedim

Daha ne yicennkiz masallah ama hamilesin arada olur sadece abartma

Aynen cnm gece olmasi ve biraz abarti oldu bidaha dikkat edicem şeytana uydum

pesto26 tbrk ederim canim

Bence yeterli olur cnm başta zamanla cogaltirsin az gelirse zaten sana ne iyi geliyorsa onu yap cnku Spor ole biseyki bi biraktimmi bidaha baslamak zor ama bi basladimmi devamida geliyor

Spor salonuna gidiyorum 2 gün makine+egzersiz 1 gün terabant 1 gün zumba 1 günde plates yaptiriyor 30 dk sürüyor inceldim 2 haftada 44 pantolonlarim zor olurken 42 ler olmaya başladı ama kilo olarak toplamda 1 kilo bile gitmedi ya kas oranım arttığı için gitmiyor ya da ben hatalı besleniyorum anlayamiyorum

Spor yaptığın için yağların kasa dönüşüyor, diyetine dikkat etmediğin için tartıda azalmıyorsun.

Seninde farkettiğin gibi sadece spor ile 0 km yol...

Diyetine dikkat etsen 2 katı yol katedeceksin

Süper bir program Kilo gitmemiş ama görüntüde eminim müthiş değişim olmuştur çok iyi ya

Spor yaptığın için yağların kasa dönüşüyor, diyetine dikkat etmediğin için tartıda azalmıyorsun.

Seninde farkettiğin gibi sadece spor ile 0 km yol...

Diyetine dikkat etsen 2 katı yol katedeceksin
Evet çok cahilim bu konuda dogru beslenmeyi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…