- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.401
Bnmde öyleydi ilk başlangıçta doğru gitmişim sonra gece yapmaya başladım etki azaldı birazdan deniycem bunu yine abartmadan 30 dakika yapıcam inş görürüm faydasını kilo gidiyor birde toparlayayımda anlayayım gittiğini
Facede bi foto paylaştım arkadaşımla birlikte cuma günü çektik... Normalde o arkadaşın yanında bildiğin top gibi duruyordumAma aramızdaki fark 5 kiloya kadar düştü 5 kilo daha versem nerdeyse aynı olcaz siz ne dersiniz?
işin sonu bebekse her cefaya katlanılır helal olsun kadına :)))Herkese gunaydınnnn
Süper bir Salı olsun herkese :)
Fulyacım al sana bı motıvasyon kaynagı o yaptıysa sende yapabılırsın108den 63e düşüp anne oldu - Hürriyet PLANET
nagihancımm ara ogun onemlı ama ben hıc yapmıyorum
süpermiş sık kullanılanlara ekledim yapıcamBu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
8 dk cokta bı zaman deıl aslında
ben sabah akşam yapıyorum sporu 17:00 hiç uygun bir saat değil benim için tam yemek yapma saatimİnsanda 24 saat içerisinde faaliyet gösteren önemli sirkadien olaylarından örnekler veren Küfrevioğlu şunları söyledi: Saat 01.00 vücut kendini uykuya programlar. Dikkat azaldığından bu saatte çalışanların hata yapma olasılığı dolayıyla iş ve trafik kazası riski artar. Saat 02.00 en derin uyku halidir. Saat 07.00 kan basıncının en keskin yükselmeye geçtiği andır. Vücut hala zayıf safhadadır. Bu nedenle spor yapmaktan kaçınılmalıdır. Spor yapılırsa kalp ve dolaşıma gereksiz yere yüklenilmiş olur.
Sindirim organları bu saatte iyi çalışır güzel bir kahvaltı için iyi bir zamandır. Saat 08.00 nikotinin sağlığa en fazla zarar verdiği saattir. Kahvaltıdan sonra içilen sigara damarları her zamankinden daha da fazla daraltır. Saat 07.30 bağırsak hareketliği hızlanır. Saat 10.00 vücut en yüksek ısısına ulaştığı için verimlilik en üst düzeydedir.
Bellek dinamiktir. Ancak 10.00- 12.00 arası kalp krizi riskine sık rastlanır. Saat 17.00 tansiyon ve dolaşım çok iyi durumda olduğu için spor için en iyi saattir. Saat 18.00 akşam yemeği için iyi bir saattir. Pankreas özellikle aktiftir. Saat 21.00 uykuyu tetikleyen melatonin salgılanmasının başlanma anıdır. Sindirim organlarının günlük görevi sona erdiğinden bu vakitte yenilen her şey midede sabaha kadar hazmedilmeden kalır. Saat 22.30 bağırsak hareketliliği baskılanır.
Spor için saat araştırması yaptım 17.00 diyor 1 saat sonra yapcam bakalım farkım olcakmı :44: Gerçi sabah 54ü gördüm ama bilemedim ki :44:
bugün ki menüm
1bardak su
sabah 2 dilim ekmekten tost
işe gelince 1fincan kayısılı çay
öğle 1 kase mercimek çorbası
1 tane kadın budu köfte (dayanamadım kızmayın)
salata
yarım dilim ekmek
ara 2 incir
1 neskafe
akşama
1 porsiyon kuru fasülye
salata veya yoğurt
1 lt su içebildim hava çok soğuk
Bana verme diyene bak canım kilomuz boyumuz aynı ama
Bana verme diyene bak canım kilomuz boyumuz aynı ama
bence iyi bir menü suyu birazdaha içsen yarım saatçikte spor eklesen süper olur
geldimi eliptik bisikletin
eklicem cnmcım eymen uyduktan sonra yada sabah 6da kalkarak yoksa az yemekle gitmiyo kilo falan bunu anladım azıcıkta hava ısınsa iş ev arası yürüyerek 30 dk gidip gelirken yürürdüm işe yarardı ama çok soğuk
sabah bencede kötü ya kahvaltı zaten önemli onuda eritirsek ölelimişin sonu bebekse her cefaya katlanılır helal olsun kadına :)))
süpermiş sık kullanılanlara ekledim yapıcam
ben sabah akşam yapıyorum sporu 17:00 hiç uygun bir saat değil benim için tam yemek yapma saatim
bence hiç haraket olmamasındansa sabahda yapılsa spor işe yarar diye düşünüyorum
Hicrancığım nasılım orda ya :44: bi 5 kilo daha vereyim mi yoksa böylemi kalmalı? daha üzerimdeki pot durdu göbek var gibi ama göbek sıfır yok
Hicrancığım nasılım orda ya :44: bi 5 kilo daha vereyim mi yoksa böylemi kalmalı? daha üzerimdeki pot durdu göbek var gibi ama göbek sıfır yok
kızlar haraketleri denedim ama çok zooooor göründüğü kadar kolay değil yapamadım
kizlar biz de spor salonuna yaziliyoruz esimle bu hafta :) az once aradik randevu aldik salon da bize 5 dakika mesafede oldukca buyuk bir yer. fiyati biraz tuzlu olacak ama olsun.. yillik alinca cok daha ucuz oluyor tabiki ama once 1 aylik deneyebiliriz sonra gidisata gore onumuzdeki ay yillik uyelik de alabilirim.. 1 ay simdi denemis olurum bakalim ne olup ne bitecekesimle gitmeyi de hic istemiyorum aslinda ama neyse
biliyorum cnm 50 hedef 48 de olabilir belki ama nisana kadar 50 şart...sabah bencede kötü ya kahvaltı zaten önemli onuda eritirsek ölelim
Canım bide boydan cekinsene bence ver biliyorsun ben incecik seviyorum
çok güzel hayırlı olsun bence eşinle neden gitmek istemiyorsun ne güzelişte :))
ne zaman beraber spor yapsak havalara giriyor kendi daha fit tabi duzenli spor yaptigi icin.. sanki o spor hocammis gibi bana surekli sunu soyle yap diyor her yaptigimi elestiriyordeli ediyor beni deli... ama yok bu sefer kararliyim kulagima takicam kulakligimi hic onu dinlemicem
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
8 dk cokta bı zaman deıl aslında
kızlar canım çok sıkkın birkaçgün giremiycem annemi 5 yıl önce kaybettik babam kardeşlerinle yaşıyor ama çok mutsuz bu aralar dün çok sinirliymiş ve aglamış telefon ettim hiçbirşey söylemiyor bende uçak bileti aldım yarın ankaraya gidiyorum oglumla kardeşlerimde şehir dışındalar buaralar o yüzden yalnız kaldı dert etti kendine herhalde cok üzüldüm annem olsa böyle olmazdı(gerçi işlerim yogun oglumlada bu sogukta gidicem ama bana ihtiyacı var sanki yarın biniyorum kendinize iyi bakın....
Kızlar bugün bir haber duydum Eskişehirin bir köyünde 11 kısıde kemirgen hastalıgı cıkmıs 1risi bizim aşcı amcanın yigeni farelerden bulasıyormus sevzelerden falan bulaştıgı düsünülüyormus Eskişehir merkezine yayılmasından korkuluyormus sebze yemegede korkacagız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?