Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bana verme diyene bak canım kilomuz boyumuz aynı ama[/QUOTE]

Hicrancığım nasılım orda ya :44: bi 5 kilo daha vereyim mi yoksa böylemi kalmalı? daha üzerimdeki pot durdu göbek var gibi ama göbek sıfır yok

bugün ki menüm
1bardak su
sabah 2 dilim ekmekten tost
işe gelince 1fincan kayısılı çay

öğle 1 kase mercimek çorbası
1 tane kadın budu köfte (dayanamadım kızmayın )
salata
yarım dilim ekmek

ara 2 incir
1 neskafe

akşama
1 porsiyon kuru fasülye
salata veya yoğurt

1 lt su içebildim hava çok soğuk

işin sonu bebekse her cefaya katlanılır helal olsun kadına :)))
süpermiş sık kullanılanlara ekledim yapıcam
ben sabah akşam yapıyorum sporu 17:00 hiç uygun bir saat değil benim için tam yemek yapma saatim
bence hiç haraket olmamasındansa sabahda yapılsa spor işe yarar diye düşünüyorum

unutmadan sabah tartıldım 3 günlük kaçamak sonunda aldığım 1 kg ancak gitmiş bu hafta cuma bakalım ne olacak ama kayıp olmayabilir
herkese iyi akşamlar ben kaçtım yarın grşürüz

bence iyi bir menü suyu birazdaha içsen yarım saatçikte spor eklesen süper olur
geldimi eliptik bisikletin

Bana verme diyene bak canım kilomuz boyumuz aynı ama

Hicrancığım nasılım orda ya :44: bi 5 kilo daha vereyim mi yoksa böylemi kalmalı? daha üzerimdeki pot durdu göbek var gibi ama göbek sıfır yok[/QUOTE]

Canım bide boydan cekinsene bence ver biliyorsun ben incecik seviyorum

Bana verme diyene bak canım kilomuz boyumuz aynı ama

Hicrancığım nasılım orda ya :44: bi 5 kilo daha vereyim mi yoksa böylemi kalmalı? daha üzerimdeki pot durdu göbek var gibi ama göbek sıfır yok[/QUOTE]

Başlamısken 50 ol canım alması kolay nasıl olsa

bence iyi bir menü suyu birazdaha içsen yarım saatçikte spor eklesen süper olur
geldimi eliptik bisikletin

eklicem cnmcım eymen uyduktan sonra yada sabah 6da kalkarak yoksa az yemekle gitmiyo kilo falan bunu anladım azıcıkta hava ısınsa iş ev arası yürüyerek 30 dk gidip gelirken yürürdüm işe yarardı ama çok soğuk

sporsuz olmuyor malesef spor hem zinde ve dinç tutuyor insanı ben mesela kilomun durduğu hafta 2cm incelmişim kilom aynıydı ama vücut sıkılaşıyor leslie de yapabilirsin hem keyifli hemde baya terletiyor
bendede spor aleti var ama ses yaptığı için sadece gün arası kullanabiliyorum kızım uyuyunca yada sabah erken kalkıp leslie yapıyorum bende

kizlar biz de spor salonuna yaziliyoruz esimle bu hafta :) az once aradik randevu aldik salon da bize 5 dakika mesafede oldukca buyuk bir yer. fiyati biraz tuzlu olacak ama olsun.. yillik alinca cok daha ucuz oluyor tabiki ama once 1 aylik deneyebiliriz sonra gidisata gore onumuzdeki ay yillik uyelik de alabilirim.. 1 ay simdi denemis olurum bakalim ne olup ne bitecek esimle gitmeyi de hic istemiyorum aslinda ama neyse

sabah bencede kötü ya kahvaltı zaten önemli onuda eritirsek ölelim

Hicrancığım nasılım orda ya :44: bi 5 kilo daha vereyim mi yoksa böylemi kalmalı? daha üzerimdeki pot durdu göbek var gibi ama göbek sıfır yok

Canım bide boydan cekinsene bence ver biliyorsun ben incecik seviyorum[/QUOTE]
biliyorum cnm 50 hedef 48 de olabilir belki ama nisana kadar 50 şart...

Başlamısken 50 ol canım alması kolay nasıl olsa[/QUOTE]

kızlar haraketleri denedim ama çok zooooor göründüğü kadar kolay değil yapamadım

kolay cnm ya ilk başta zorlanmamak için ısınma hareketi yap vücut alışsın sonra oluyor zaten

çok güzel hayırlı olsun bence eşinle neden gitmek istemiyorsun ne güzelişte :))

sabah bencede kötü ya kahvaltı zaten önemli onuda eritirsek ölelim

Canım bide boydan cekinsene bence ver biliyorsun ben incecik seviyorum
biliyorum cnm 50 hedef 48 de olabilir belki ama nisana kadar 50 şart...

Başlamısken 50 ol canım alması kolay nasıl olsa[/QUOTE]

kolay cnm ya ilk başta zorlanmamak için ısınma hareketi yap vücut alışsın sonra oluyor zaten[/QUOTE]

ben hep sabah yapıyorum vaktim olursada gece yapıyorum daha ölmediim :))))

çok güzel hayırlı olsun bence eşinle neden gitmek istemiyorsun ne güzelişte :))

ne zaman beraber spor yapsak havalara giriyor kendi daha fit tabi duzenli spor yaptigi icin.. sanki o spor hocammis gibi bana surekli sunu soyle yap diyor her yaptigimi elestiriyor deli ediyor beni deli... ama yok bu sefer kararliyim kulagima takicam kulakligimi hic onu dinlemicem

boşver desin sende hehe de geç dediğin gibi tak kulaklığını yap sporunu

benim çok ihtiyacım var bu göbek başka türlü erimez inş yapmaya çalışcam çok teşekkürler cnm..

bencede babana moral olur çok sevinir...iyi yolculuklar dilerim...

bol su ile yıka cnm salgın bir an önce önlenir inş...belirtisi ne acaba nasıl anlaşılıyor..

Yaptım sporumu

Öğle yemeğim: 1 kase şehriyeli çorba
2kaşık yoğurt
2 tanecik yaprak sarma incecik
1 dilim kepek ekmek
4 bardak su...

ben hiç spor yapamıyorum demeyim yapmıyorum en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum....ilk başta kilo veriliyor daha sonralar kilo vermek duruyor ozaman başlarım metobolizmamı da harekete geçirmiş olurumnasıl fikir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…