Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün bana birşeyler oldu, bir türlü doymak bilemedim, sürekli canım birşeyler istedi...neyse ki günün son öğünü ile bu isteğim kayboldu

09:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt

11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
20 adet siyah zeytin

13:00=== 1 avuç dolusu Antep fıstığı

15:00=== 1.5 lahmacun
1 servis tabağı salata

Su 2 lt

Evet çok cahilim bu konuda dogru beslenmeyi bilmiyorum
Doğru beslenmeyi bilmemek demeyelim de buna düzen kuramamak diyelim...

Aslında biliyorsun. Ama uygulayamıyorsun....

Öğünlerinde ne yediğinden çok, geç vakitte yemenin sana iyi bir eksi getirmediği düşüncesindeyim.

Oruç tutmadığın için daha erken bir vakitte yiyebilirsin, 18'de bitki çayları hariç yemeyi içmeyi kesmiş olman lazım...en azından günü erken kapatma kuralına uysan aradaki farkı sen de farkedeceksin.

etkili ne demek yokluğun tek başına sebepp:)))
ramazan çalışmak hepsi düzenini bozdu zamanın pek olmuyor çok yoruluyorsun biliyorum ama yine de bencilce kk ye gelince senin adını göresim geliyooorrr canooommm

etkili ne demek yokluğun tek başına sebepp:)))
ramazan çalışmak hepsi düzenini bozdu zamanın pek olmuyor çok yoruluyorsun biliyorum ama yine de bencilce kk ye gelince senin adını göresim geliyooorrr canooommm
Seninde yokluğun motivasyon eksikliği için bir sebep canım....

Daha sık gel

Düzenli yapcam tabi cnm birazda zmndan tasarruf leslie 1-2 mil kesmiyor beni 3 mil yapiorum yapmışken bqya uzun sürüyor
Sen başarı hikayeni yazdn mi kiz be. Göremedim
Yok kuzum vaktim olmadi daha
Tamam tatlimm
Cok abarti degil canim afiyet olsun

Evet sıkılaşma çok oldu göbekten dolayi olmayan gömleklerimi giymeye basladim ama kilonunda gitmesi lazim iste
Oda gider canım sen o kiloyu çabucak almadın
Evet sıkılaşma çok oldu göbekten dolayi olmayan gömleklerimi giymeye basladim ama kilonunda gitmesi lazim iste
canım sen hemencecik kilo almadın değilmi gram gram aldın gram gram vereceksin ne güzel işte sıkılaşarak verirsen kalıcı olarak gider ne sarkarsın ne çatlarsın karbonhidratı kesmeye gayret edersen geriye ne kaldı zaman sadece

Seninde yokluğun motivasyon eksikliği için bir sebep canım....

Daha sık gel

hafta sonu oldu mu pek gelemiyorum pc nin başın da eşim vardı anca bana sıra geldi bir şeyler indirdi kitap v.s. onu ıpad ına yolladı markete git gel yerleştir yemeği hazırla derken bu gün anca bu vakit geldim
motivasyonu düşen insan eşekten düşmüşten beter oluyor gülüm benim ki de azıcık düşmüştü şükür tam gaz geldi
size de dağıtırım ilk fırsatta :))

Hemen bugün ihtiyacım var canım, çok fena bir ruh halindeyim..

Bence güzel olmuş canım öyle çok fazla bişe yememişsin
Afiyet olsun

Kör şeytan diyor ki; "kocayı boşa, olmuyorsa arabayı uçuruma sür, onu da yapamıyorsan herşeyi ve herkesi bırak uzaklara kaç"....(ruh halim)

Tabi ki şeytana uymayacağım inşaallah...
Ayyy allah korusun
Hayırdır inşallah bişe oldu yoksa bi esti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…