- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.021
Doğru beslenmeyi bilmemek demeyelim de buna düzen kuramamak diyelim...Evet çok cahilim bu konuda dogru beslenmeyi bilmiyorum
etkili ne demek yokluğun tek başına sebepp:)))muzu sık yaotigin icin daha az etkisi olmus heralde
Ananasdan cok guzel gitmis
bi yere gitmiyoz hep burdayiz bebegim
eksi olman guzel ama o kadar spora az gitmis bence cnm
Diyetsyen az yedigini soylemis
Bastan beri diyoruz menunun iceriginde cogunlukla yanlis tercihler oluyor
baslangic icin cok guzel cnm ins. Devami gelsin
oyyyy bu kadar etkilimiymisim ben :))))))
Valla bilmiyom cnm hayirlisiyla şu ramazan bi gecsin
Yinede elimden geleni yapmaya calisacam
tatlim oruc olmadigin halde neden aksam hep gec oluyor
Porsiyon et ne kadar bilmiyorum
Yanina salatada eklesen iyi olur
Sabahlari yesillik sevmedigini soylemistin ama dereotu hem metoyu hizlandirir hemde sutunu artirir
kizzzz niran pazartesi kalbime inecekti bidaha inanmicam sana
Valla süpersin cnm harika
gayet guzel pinarim
kapanisi guzel yapsan iyi olurdu ama yapacak bisey yok
Mezuniyetin hayirli olsun cnm
daha ne olsun cnm kilona gore cok guzel gitmis
haftaya menulerini biraz degistir ve spor yapmaya calis cnm
diye yazdimki
Birden misafir gelecegi aklima geldi
sporlar harikaaaaaama lutfen iftarda dikkat et cnm bosa gitmesin sporun
Sen dun kacamak hakkini kullandin
Seninde yokluğun motivasyon eksikliği için bir sebep canım....etkili ne demek yokluğun tek başına sebepp:)))
ramazan çalışmak hepsi düzenini bozdu zamanın pek olmuyor çok yoruluyorsun biliyorum ama yine de bencilce kk ye gelince senin adını göresim geliyooorrr canooommm
Yok kuzum vaktim olmadi dahaDüzenli yapcam tabi cnm birazda zmndan tasarruf leslie 1-2 mil kesmiyor beni 3 mil yapiorum yapmışken bqya uzun sürüyor
Sen başarı hikayeni yazdn mi kiz be. Göremedim
Tamam tatlimmAynen cnm gece olmasi ve biraz abarti oldu bidaha dikkat edicem şeytana uydum
@pesto26 tbrk ederim canim
Bence yeterli olur cnm başta zamanla cogaltirsin az gelirse zaten sana ne iyi geliyorsa onu yap cnku Spor ole biseyki bi biraktimmi bidaha baslamak zor ama bi basladimmi devamida geliyor
Cok abarti degil canim afiyet olsunKızlar bugün bana birşeyler oldu, bir türlü doymak bilemedim, sürekli canım birşeyler istedi...neyse ki günün son öğünü ile bu isteğim kayboldu
09:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
20 adet siyah zeytin
13:00=== 1 avuç dolusu Antep fıstığı
15:00=== 1.5 lahmacun
1 servis tabağı salata
Su 2 lt
Sağol canım, diğer günlerime göre fazla..Cok abarti degil canim afiyet olsun
iyiyim çok şükür ani hava ısınması yada 10 derece birden düşüp yağmur çamur olması herkese olduğu gibi bana da bir kafa bulanıklığı yapıyor o kadar
Oda gider canım sen o kiloyu çabucak almadınEvet sıkılaşma çok oldu göbekten dolayi olmayan gömleklerimi giymeye basladim ama kilonunda gitmesi lazim iste
canım sen hemencecik kilo almadın değilmi gram gram aldın gram gram vereceksin ne güzel işte sıkılaşarak verirsen kalıcı olarak gider ne sarkarsın ne çatlarsın karbonhidratı kesmeye gayret edersen geriye ne kaldı zaman sadeceEvet sıkılaşma çok oldu göbekten dolayi olmayan gömleklerimi giymeye basladim ama kilonunda gitmesi lazim iste
Seninde yokluğun motivasyon eksikliği için bir sebep canım....
Daha sık gel
Hemen bugün ihtiyacım var canım, çok fena bir ruh halindeyim..
hafta sonu oldu mu pek gelemiyorum pc nin başın da eşim vardı anca bana sıra geldi bir şeyler indirdi kitap v.s. onu ıpad ına yolladı markete git gel yerleştir yemeği hazırla derken bu gün anca bu vakit geldim
motivasyonu düşen insan eşekten düşmüşten beter oluyor gülüm benim ki de azıcık düşmüştü şükür tam gaz geldi
size de dağıtırım ilk fırsatta :))
Bence güzel olmuş canım öyle çok fazla bişe yememişsinKızlar bugün bana birşeyler oldu, bir türlü doymak bilemedim, sürekli canım birşeyler istedi...neyse ki günün son öğünü ile bu isteğim kayboldu
09:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
20 adet siyah zeytin
13:00=== 1 avuç dolusu Antep fıstığı
15:00=== 1.5 lahmacun
1 servis tabağı salata
Su 2 lt
Hemen bugün ihtiyacım var canım, çok fena bir ruh halindeyim..
derin nefes tekniği ile hemen olumlama yap gülüm sakin huzurlu ve dengedeyim demen bile çok iyi gelecekHemen bugün ihtiyacım var canım, çok fena bir ruh halindeyim..
Afiyet olsun tatlım, kahvaltı yapmamışsın sanırım.Öğlen 1 1.5 etli kabak dolması 2 ymk kş yoğurt
Ara yeşil elma
Akşam 125 gr ızgara tavuk ile yapılmış mısırlı salata
3 kepçe yağsız mercimek çorbası
2lt su
Evet saatini kaçırdımAfiyet olsun tatlım, kahvaltı yapmamışsın sanırım.
Kör şeytan diyor ki; "kocayı boşa, olmuyorsa arabayı uçuruma sür, onu da yapamıyorsan herşeyi ve herkesi bırak uzaklara kaç"....(ruh halim)Ne oldu kuşum hayırdır
Ayyy allah korusunKör şeytan diyor ki; "kocayı boşa, olmuyorsa arabayı uçuruma sür, onu da yapamıyorsan herşeyi ve herkesi bırak uzaklara kaç"....(ruh halim)
Tabi ki şeytana uymayacağım inşaallah...
Ruh halimKör şeytan diyor ki; "kocayı boşa, olmuyorsa arabayı uçuruma sür, onu da yapamıyorsan herşeyi ve herkesi bırak uzaklara kaç"....(ruh halim)
Tabi ki şeytana uymayacağım inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?