- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.061
canım ben bi ara bunu da yapiordum bunu da indireym bklm saol cnm
tamam yqzincq haber verYok kuzum vaktim olmadi daha
Tamam tatlimm
Cok abarti degil canim afiyet olsun
afiyet olsun canımÖğlen 1 1.5 etli kabak dolması 2 ymk kş yoğurt
Ara yeşil elma
Akşam 125 gr ızgara tavuk ile yapılmış mısırlı salata
3 kepçe yağsız mercimek çorbası
2lt su
Kör şeytan diyor ki; "kocayı boşa, olmuyorsa arabayı uçuruma sür, onu da yapamıyorsan herşeyi ve herkesi bırak uzaklara kaç"....(ruh halim)
Tabi ki şeytana uymayacağım inşaallah...
kaca aldın kız nie o kadar kucuk aldn bnm 7lt o halde bazen küçük geliyorMerhabalar,
İşlere daldım gelemedim. Ayy çok yoruldum. Sabah önce alışverişe gittim o yordu beni galiba. 2 yıldır düdüklü tenceresiz yaşıyordum. Aldım bir tane ama kapasitesi 2.7 tl çok azmış ilk günden pişman oldum.
afiyet olsun canımMenüm
Sahur
1 yumurta
1 dlm kaşar
Salatalık
İftar
2 küçük parça tavuk
2 kaşık fırında sebze
1 bardak ayran
Salata
3 çilek
3 erik
2 kayısı
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım11.00 1,5 yumurtalı patatesli omlet
3 zeytin
3 dilim peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek
13.30 3 hurma 1 fincan kahve
18.00 bir kase yoğurt çorbası
2 fırında but
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Afiyet olsun canımKızlar bugün bana birşeyler oldu, bir türlü doymak bilemedim, sürekli canım birşeyler istedi...neyse ki günün son öğünü ile bu isteğim kayboldu
09:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
20 adet siyah zeytin
13:00=== 1 avuç dolusu Antep fıstığı
15:00=== 1.5 lahmacun
1 servis tabağı salata
Su 2 lt
canım o bölgesel bir program ama Leslie kardio tüm vücut Leslie yaparken başka müzik aç yada zumba da deneyebilirsin bence çok eğlenceliKızlar Leslieyi bi sure yapmayi düşünmüyorum cunki baya sıkılıyorum yaparken sanki yeni seyler deneyim diorum indirdgm programi her gun yapicam ki git gide zorluyor etaplar baya nefes nefeese kalip terliorum yeterli olur mu ki leslieylr arasinda fark var mdr ki misal bugun 25 dk egzersiz yaptm ki hepsi zorlayan hareketler hemen hemen 400 ipsiz atlama yaptm
bu incelmeye tartıda cevap vermeli aslında beslneme yanlışlarını düzeltmek gerekli , kas oranı arttıkça daha çok enerji harcar ve daha çok kilo kaybetmen gerekir canımSpor salonuna gidiyorum 2 gün makine+egzersiz 1 gün terabant 1 gün zumba 1 günde plates yaptiriyor 30 dk sürüyor inceldim 2 haftada 44 pantolonlarim zor olurken 42 ler olmaya başladı ama kilo olarak toplamda 1 kilo bile gitmedi ya kas oranım arttığı için gitmiyor ya da ben hatalı besleniyorum anlayamiyorum
kuruyemişler biraz fazla olmuş ama kötü şeylere saldırmamissinKızlar bugün bana birşeyler oldu, bir türlü doymak bilemedim, sürekli canım birşeyler istedi...neyse ki günün son öğünü ile bu isteğim kayboldu
09:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
20 adet siyah zeytin
13:00=== 1 avuç dolusu Antep fıstığı
15:00=== 1.5 lahmacun
1 servis tabağı salata
Su 2 lt
mısır ekleme bir daha salatana canımÖğlen 1 1.5 etli kabak dolması 2 ymk kş yoğurt
Ara yeşil elma
Akşam 125 gr ızgara tavuk ile yapılmış mısırlı salata
3 kepçe yağsız mercimek çorbası
2lt su
a şıkkı kocayı boşa :)Kör şeytan diyor ki; "kocayı boşa, olmuyorsa arabayı uçuruma sür, onu da yapamıyorsan herşeyi ve herkesi bırak uzaklara kaç"....(ruh halim)
Tabi ki şeytana uymayacağım inşaallah...
bence ideal çok kalabalık değilsen benimki büyüktü hiç kullanmadım küçük aldım çok iyi oldu ama değişim imkanın yok muMerhabalar,
İşlere daldım gelemedim. Ayy çok yoruldum. Sabah önce alışverişe gittim o yordu beni galiba. 2 yıldır düdüklü tenceresiz yaşıyordum. Aldım bir tane ama kapasitesi 2.7 tl çok azmış ilk günden pişman oldum.
güzel menüMenüm
Sahur
1 yumurta
1 dlm kaşar
Salatalık
İftar
2 küçük parça tavuk
2 kaşık fırında sebze
1 bardak ayran
Salata
3 çilek
3 erik
2 kayısı
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @Pnrrr-20
güzel olmuş canım11.00 1,5 yumurtalı patatesli omlet
3 zeytin
3 dilim peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek
13.30 3 hurma 1 fincan kahve
18.00 bir kase yoğurt çorbası
2 fırında but
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Arada bir film şeridini geriye sarınca böyle oluyorum.kizz noldu noldu neden bu ruh haline girdin
Hayırdır canım ya ben kocayi boşa dedim ama durum ciddi galiba lakin senin kızlar süper bide minik tükenmeye pek vaktin yok aslında gel kahve içelimKelimelerin tükendiği, çözümlerin bittiği noktadayım...olmaz yani
Çocukları ne yapacağımı da söylea şıkkı kocayı boşa :)
Aslında yeni birşey yok, ben git gide tahammül edemez oluyorum herşeye...Hayırdır canım ya ben kocayi boşa dedim ama durum ciddi galiba lakin senin kızlar süper bide minik tükenmeye pek vaktin yok aslında gel kahve içelim
Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:20
1 servis kaşığı melemen
1 kk kaşar
2 zeytin
Çeyrek yufka
İftar 20:04
1 kepçe bamya çorbası
1 bardak sekersiz ev yapımı limonata
Avuç içi kadar tavuk göğsü
3 kaşık pilav
2 dilim karpuz
Su 2 lt olur en kötü
Spor
400 ipsiz atlama
25 dk yag yakan egzersizler
115 puan @Pnrrr-20
Eğlenceli yapacak başka yöntemler bulmaliyim o zmn leslieyecanım o bölgesel bir program ama Leslie kardio tüm vücut Leslie yaparken başka müzik aç yada zumba da deneyebilirsin bence çok eğlenceli
bu incelmeye tartıda cevap vermeli aslında beslneme yanlışlarını düzeltmek gerekli , kas oranı arttıkça daha çok enerji harcar ve daha çok kilo kaybetmen gerekir canım
kuruyemişler biraz fazla olmuş ama kötü şeylere saldırmamissin
mısır ekleme bir daha salatana canım
a şıkkı kocayı boşa :)
bence ideal çok kalabalık değilsen benimki büyüktü hiç kullanmadım küçük aldım çok iyi oldu ama değişim imkanın yok mu
güzel menü
güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım, pilav umarım pirinç değildir...Iyi akşamlar kızlar menüm
1 servis kaşığı melemen
1 kk kaşar
2 zeytin
Çeyrek yufka
1 kepçe bamya çorbası
3 kaşık pilav
2 dilim karpuz
Su 2 lt olur en kötü
Spor
400 ipsiz atlama
115 puan @Pnrrr-20
canım ben bi ara bunu da yapiordum bunu da indireym bklm saol cnm
pirinç pilavinin içindeki sehriye kadar bulgur pilavinin icinde pirinc vardı azdi yqni pirinç geneli bulgurduAfiyet olsun canım, pilav umarım pirinç değildir...
Pirinç ise çok kızacağım sana...
hadi ya ben o zmn tam uygulamamistm bırakmıştmCanım karşı komşum bunu uyguladı, göbek, bacak ve kalça için olan egzersizlerini. 1.5 saat sürüyor diyordu...2 ay olmadan 10 kilo verdi, tabi diyete de dikkat ederek... yaşı 23 metabolizma hızlı gerçi...ama sende o yaşlardasın zaten..
hem karpuz hem pilav yanyana olmamışIyi akşamlar kızlar menüm
1 servis kaşığı melemen
1 kk kaşar
2 zeytin
Çeyrek yufka
1 kepçe bamya çorbası
3 kaşık pilav
2 dilim karpuz
Su 2 lt olur en kötü
Spor
400 ipsiz atlama
115 puan @Pnrrr-20
belli noktalarda tahamulsuzluk artıyor reglin mi yakın belki oda etkiliyordurAslında yeni birşey yok, ben git gide tahammül edemez oluyorum herşeye...
Birlikte mi pişiriyorsun pirinç ile bulgurupirinç pilavinin içindeki sehriye kadar bulgur pilavinin icinde pirinc vardı azdi yqni pirinç geneli bulgurdu
Düzenli adet görmüyorum, belkide yakındır, bilmiyorum.belli noktalarda tahamulsuzluk artıyor reglin mi yakın belki oda etkiliyordur
İftarın tamamıyla kaçamak olmuş, afiyet olsun canım.Menü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
3 kayısı
İftar
Avuç kadar pide
Biraz patates kızartması 1 YK kadar
1 kk peynir
1 tK böğürtlen reçeli
5 zeytin
Yeşillik
5 çilek
AA nedenki 2 yemek kaşığı tüketiyorum bencanım o bölgesel bir program ama Leslie kardio tüm vücut Leslie yaparken başka müzik aç yada zumba da deneyebilirsin bence çok eğlenceli
bu incelmeye tartıda cevap vermeli aslında beslneme yanlışlarını düzeltmek gerekli , kas oranı arttıkça daha çok enerji harcar ve daha çok kilo kaybetmen gerekir canım
kuruyemişler biraz fazla olmuş ama kötü şeylere saldırmamissin
mısır ekleme bir daha salatana canım
a şıkkı kocayı boşa :)
bence ideal çok kalabalık değilsen benimki büyüktü hiç kullanmadım küçük aldım çok iyi oldu ama değişim imkanın yok mu
güzel menü
güzel olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?