Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pnrrr-12

10.günüm yarın bir karnıyarığı hak etmedim mi

10.günüm yarın bir karnıyarığı hak etmedim mi
Goz doyurma dedin ne istersem dedin canim ben bundan farkli seyler anlarim ama. Karniyarik patlican kizartma olmazsa sorun degil tabikide yiyebilirsin yanina yogurt ve salata olur. Ama bi tane olsun ölçüyü kacirma saatide erken olsu lütfen

afiyet olsun canım
Kizlar bugün erken kapattim ama açlıktan öluyorum simdide emzirirken karnimin gurultusuna çocuk uyumuyo yoğurt yesem olur heralde
yiyebilirsin yoğurt bence cnm
Sahur 02.00
Peynir zeytin
Salatalık

İftar 20.24
1 kase yoğurt
1 tabak kıymalı kabak
1 dilim peynir
Sütlü kahve
3 adet çilek

Su 1.5 lt şimdilik
Spor yapamadım
afiyet olsun canım
Sahur
2.30 Sade kahve
Üç tane form bisküvi

İftar
Bir haşlanmış yumurta
Bir kase mercimek çorba
Bir tabak salata

23.00
Bir dilim karpuz

2 litre su
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

Evet aslında daha başka şeyler de hayal etmiştim ama pazartesi tartı günü yarın dikkat etmeliyim patlıcanı 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile yumuşatırım salataya falan yağ kullanmıyorum ben zaten

Evet aslında daha başka şeyler de hayal etmiştim ama pazartesi tartı günü yarın dikkat etmeliyim patlıcanı 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile yumuşatırım salataya falan yağ kullanmıyorum ben zaten
Tamam canim olur o zaman hatta ustune cok az yag sürüp firindada pisirebilirsin patlicani. Hafta sonu bu tarz tuketmek daha iyi hafta icindense
Tamam tatlım bakıyorum
Tamam tatliss

Güzel olmuş canım
11:00=== 2 yağda yumurta
3 yk humus
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz

15:00=== 2 kase domatesli tavuk çorbası

Su 3 lt
Kız hala alışamadım ben erken kapatma olayına
Afiyet olsun canım
Menümü yazayım

08.00 2 yumurtalı omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım dilim ekmek

11.00 3 hurma 1 fincan kahve

16.30 5 köfte
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

19.00 10 tane erik

Su: 2 lt
Güzel olmuş canım
Hak etttin
Menü
Sahur
2 yumurta
Kase yoğurt

İftar
1 Kepçe Mercimek çorbası
2 parça tavuk 3 parça patates fırında
Salata
Avuç içi kadar lavaş
Güzel olmuş canım
Katmer katmer ne olcak kız
Cuma menusu

Sahur yok iftarda cok yemistim :))

Iftar 21.25
1 hurma
Elden küçük, tavada yagsiz tavuk göğsü
Salata
1 bar ayran
Birden çok azaltma olmuş abla
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Sahur
Mantarli yumurta
Yarim dilim tbe
Bir bardak süt
1 hurma
4 kuru üzüm
İftar
Mercimek çorbasi
Salata
2 parça fırında tavuk eti
Bir avuç badem
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*2=120
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canım
Sarma ve patates Yanyana olmamış canımm
Menüm

Sahur
1 dilim tb ekmek
1 dilim ekmek
5 kaşık menemen

İftar
4 kaşık bamya
4 kaşık ıspanak
1 dilim tb ekmek
Salata
Afiyet olsun canım ekmeğin biri peynirdi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Sagol tatlim fazla abartmadan yemeye çalışıyorum. Ufak ufaj herseyden yicem ama kontrollu

Kızlar bugün büyük iftara gittik. Gurbet elde din kardeşlerimizle buluşcaz diye epey heyecanlıydık. Örtümüzü yere serdik oturduk, yemek sırasına girince siz oturun biz dağıtcaz dedi görevliler. Kural tanıyan sade vatandaşlar olarak pıtır pıtır gittik yerleştik, bizim dışımızda kimse kıpırdamadı ama neyse sakin olalım dedik. Neyse gel zaman git zaman iftar oldu kimse de gelip yemeği vermedi len n’oluyo diye almaya gittiğimizde de bitmişti, sıraya girenlere vermişler nasibimiz yokmuş.. neyseki mercimekli köfteyle çay götürmüştüm onları yiyip, dönüşte kendimize noodle alıp geldik(linç edilmemek için araya sıkıştırayım dedim menüyü ama olmadı galiba ) Valla biraz moralim bozuldu, yemeğin bitmesi bişey değil de manevi olarak da pek haz alamadım, bizim oraları özledim

O neymis oyle yahu sizede aksam aksam macera çıkmış kuzu ya

O neymis oyle yahu sizede aksam aksam macera çıkmış kuzu ya
Kız biraz daha otursam ben de Bangladeşli olup kalkacaktım, geldiğimden beri böyle kültür şokuna uğramamıştım millete mercimekli köfte dağıtmaya çalıştım %50si hiykk bi ni yiiiii der gibi baktı gene de iyi ki gitmişim, kalabalıkta olmak iyiydi:)

Farkli bi secenek olarsk bi fikrim var ama kendime saklayim en iyisi ban yemeyim sonraa
Degisiklik olmus en azindan kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…