- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.161
Kuzum bizim elimizde olan bişey. İstemezsek yemeyiz. Hafta sonu kaçamak hakları da dolduğuna göre kaçamak yapılmamalıSagol kuzumm
Evet canim ya herkeste kacamak vardi ins haftaicise menuler boyle olmaz
Ben şimdiden yarınki menümü düşünüyorumRkibem çok iyi. Sahurun benden az üstelik spor da var. Yarın farkı kapatacak birşeyler düşünmeliyim
Afiyet olsun canım menünde bol çeşit var ama gayet güzelMenüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek.
1 tatlı kaşığı şekersiz yerfıstığı ezmesi
3 yk yoğurt
İftar
Havuç marul salatası
1 yk közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık fırında sebze
3 kaşık etli bamya
1 dilim ananas
1 bardak ayran
Spor yok.
Su tam bilmiyorum
Afiyet olsun canım.Üzülme ben de ramazanda yemeyi sevmiyorum ama .....Hayırlı gecelerrr herkese
Giremedim bi türlü dünden beri yoğundum
Dün kızımın töreni vardı gece gec saatte eve geldik. Bugun burada pestival vardı çocukları götürdük sonrada dışarıda iftarımızı yaptık baya bi gezdik dolaştık saat 01:00'e yakin eve geldik eve çokk yorgunum şimdi menümü paylaşayım beni affedin yarın sabah dalarım buraya
Bugünkü menum
Sahur 3:50
1 kase yoğurt
2 has yumurta
3 ceviz
1 kupa yeşil çay
İftar 20:30
İskender" ekmeğinden yemedim
Ayran
3 kaşık ezme
Ara 22:00
8-9 tane kiraz
Yarım armut
1.5 litre su
Yarın oruç tutamiycam(rgl nedeniyle)
Cok üzüldüm ya
mısırın glisemik İndexi çok yüksek ve zaten gdolu bir ürün mümkün mertebe tuketmiyoruzAA nedenki 2 yemek kaşığı tüketiyorum ben
eski listelerin yok mu canım onları uygulasana böylece nerde yanlış yapiyorumu cozersinMaalesef birden aldım diyetisyenle zayıflamistim 68 kiloya kadar biraktim 4 ay sonra 70 le hamile kaldim 98le doguma gittim
Canım zumba için önerebileceğin video var mı
İftar bana yetersiz geldi hiç besin almamış gibi, afiyet olsun
biliyorum canım ama hiç yemek yapacak modda değildim tansiyon 9 a 4 seyretti gün boyu öyle gecistirdik bizdeSanirim yemende psikolojinle ilgili sonraki mesajlarini gördüm canim.
Afiyet olsun canim ben misirda fazla sorun görmüyorum evet karbon ama kacamak hissini azaltiyor sadece gününü ayarlamak lazim
Kuzum noldu sana boyle yaa
Hayirli olsun tatlimm
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Yarin yazarim büyük ihtimal tatlim
Pilav cisss a girer ama hergun bisey olursa nasil toparlayacaksın bu hafta 3. Bu canim
Aksam olmamiski baharafiyet olsun
ahh vegan olmak adlı iç çekiş ben olsam köfte yerdimMenum
Sahur
Bir avuc karadut
3 tane cilek
Bir tatli kasigi vegan parmesan krem peyniri
Minik bi parca tam bugday lavas
5 tane zeytin
Iftar
Bi kase mercimek corbasi
1 y.k. pilav
10 tane patates kizartmasi
1 parca közlenmiş domates
4 zeytin
1 hurma
2 kuru kayisi( iftar tabagi vardi köfte filan yemedim onlari tabaktakilerden yedim)
Su icebildigim kadar icicem
aslında altın sarısı hafiften parlak yada taşlı bir babet olurmuş elbisenin altına babyEki Görüntüle 2270206
Ahanda son halim ama elbise dökümlü tam oturmuyor üstüme topuklu bot giyecektim ayaklarim majvoldu spor giydim bende
lahana varmış malum sisiriyor insanı ama bağırsak dostu o ayrı pidede az ama üstüne dondurma olmasa iyiydiİyi akşamlar hanımlar
Menümü yazmak konusunda biraz kararsız kaldım ama korkunun ecele faydası yok
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
Bir kase kara lahana çorbası
Yarım etli kaşarlı pide
Salata ayran
Ara 3 top dondurma
Tamam furun beni hak ettim
olur canım yada pazar iftardan öncede olur ara tartı sonuçtaPeku ehe
59.9 olana kadar kaçamak yok.
Bu arada ben pzt tartılamam nöbetçiyim salı iftardan önce tartılsam olur değil mi . Başka çarem yok çünkü
sezeryan mi oldun spinal sonrası ödem oluyor ben 76 ile gidip 82 ile döndüm çocuk çıkmamış bir tane daha eklemisler gibi 3 hafta ayaklarım 40 numaraydi normalde 36Benden beteride varmıszormuydu seninde hamileligin?Benim cocuk 3.5 dogdu bunun eşi suyu falan derken ben bi 7 kilo falan gider diye hesapliyodum eve bi geldim sadece 3 kilo gitmis noldu anlamadim
güzel olmuş canımBugun menum
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim kasar
4 zeytin
1 çk cok az sekerli recel
14.00 1 sade kahve
1 kare bitter
17.00 avuç içi kadar tavuk sote
2 kaşık makarna
Salata
Su ölçmedim bugun ama az oldu 2yi bulmamistir yatana kadar ıcerim
Spor 50 dk orta tempo yuruyus 100p @Pnrrr-20
akşam yoğurt ve 1 incir ile ara yapabilirsin hem bol bol da süt olurKizlar bugün erken kapattim ama açlıktan öluyorum simdide emzirirken karnimin gurultusuna çocuk uyumuyoyoğurt yesem olur heralde
süperSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
İftar 20.24
1 kase yoğurt
1 tabak kıymalı kabak
1 dilim peynir
Sütlü kahve
3 adet çilek
Su1.5 lt şimdilik
Sporyapamadım
bu kiloda ödül için erken bence 1 ay sıfır kaçamak denemelisin , hemde ödül günü değil tek bir öğünde kullanıyoruz oda cuma tartı günü içindeYarın ödül günü yapıcam canımın istediği şeyleri yicem diyete başlayalı hiç kaçamak yapmadım resmen.. İradem kırılmasın diye yarını Göz yokluğu günü ilan edicem
değişik bir menü olmuş ama kötü değilSahur
2.30 Sade kahve
Üç tane form bisküvi
İftar
Bir haşlanmış yumurta
Bir kase mercimek çorba
Bir tabak salata
23.00
Bir dilim karpuz
2 litre su
güzel olmuşMenüm
Sahur
Haşlanmıs yumurta
Roka
Bir dilim peynir
1 hurma
2 litre su
İftar
Tarhana corbası bir kepçe
Bir parza et ızgara
2 kaşık yogurt
Salata
2 dilim karpuz
1 litre su
Ara ögün 22:30
Şekersiz çay
5 badem
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180
100 tane ipsiz hoplama=10puan. @Pnrrr-20
salatana zeytinyağı kullanmalisinEvet aslında daha başka şeyler de hayal etmiştim ama pazartesi tartı günü yarın dikkat etmeliyim patlıcanı 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile yumuşatırım salataya falan yağ kullanmıyorum ben zaten
olsun canım niyet önemli , böyle yerlerde Türkiye de de olsa sanırım kimse kural dinlemez tamamen tahmin hiç gitmedim :) neyse ki yanında mercimek köftesi varmışKızlar bugün büyük iftara gittik. Gurbet elde din kardeşlerimizle buluşcaz diye epey heyecanlıydık. Örtümüzü yere serdik oturduk, yemek sırasına girince siz oturun biz dağıtcaz dedi görevliler. Kural tanıyan sade vatandaşlar olarak pıtır pıtır gittik yerleştik, bizim dışımızda kimse kıpırdamadı ama neyse sakin olalım dedik. Neyse gel zaman git zaman iftar oldu kimse de gelip yemeği vermedilen n’oluyo diye almaya gittiğimizde de bitmişti, sıraya girenlere vermişler nasibimiz yokmuş.. neyseki mercimekli köfteyle çay götürmüştüm onları yiyip, dönüşte kendimize noodle alıp geldik(linç edilmemek için araya sıkıştırayım dedim menüyü ama olmadı galiba ) Valla biraz moralim bozuldu, yemeğin bitmesi bişey değil de manevi olarak da pek haz alamadım, bizim oraları özledim
bhuzel olmuş canımMenüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek.
1 tatlı kaşığı şekersiz yerfıstığı ezmesi
3 yk yoğurt
İftar
Havuç marul salatası
1 yk közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık fırında sebze
3 kaşık etli bamya
1 dilim ananas
1 bardak ayran
Spor yok.
Su tam bilmiyorum
ekmeği yememissin iyi olmuş regl olunca yapacak birşey yok benimki de ha geldi ha gelecek ağrı sızı gelip geri kaçıyorHayırlı gecelerrr herkese
Giremedim bi türlü dünden beri yoğundum
Dün kızımın töreni vardı gece gec saatte eve geldik. Bugun burada pestival vardı çocukları götürdük sonrada dışarıda iftarımızı yaptık baya bi gezdik dolaştık saat 01:00'e yakin eve geldik eve çokk yorgunum şimdi menümü paylaşayım beni affedin yarın sabah dalarım buraya
Bugünkü menum
Sahur 3:50
1 kase yoğurt
2 has yumurta
3 ceviz
1 kupa yeşil çay
İftar 20:30
İskender" ekmeğinden yemedim
Ayran
3 kaşık ezme
Ara 22:00
8-9 tane kiraz
Yarım armut
1.5 litre su
Yarın oruç tutamiycam(rgl nedeniyle)
Cok üzüldüm ya
Sağol canımmısırın glisemik İndexi çok yüksek ve zaten gdolu bir ürün mümkün mertebe tuketmiyoruz
eski listelerin yok mu canım onları uygulasana böylece nerde yanlış yapiyorumu cozersin
İptal
Zumba - Warm up - DJ Baddmixx - ZJ Kedra is Magic bu şahsın videoları güzel canım bak istersen başlangıç içinde uygun
biliyorum canım ama hiç yemek yapacak modda değildim tansiyon 9 a 4 seyretti gün boyu öyle gecistirdik bizde
ahh vegan olmak adlı iç çekiş ben olsam köfte yerdim
aslında altın sarısı hafiften parlak yada taşlı bir babet olurmuş elbisenin altına baby
lahana varmış malum sisiriyor insanı ama bağırsak dostu o ayrı pidede az ama üstüne dondurma olmasa iyiydi
olur canım yada pazar iftardan öncede olur ara tartı sonuçta
sezeryan mi oldun spinal sonrası ödem oluyor ben 76 ile gidip 82 ile döndüm çocuk çıkmamış bir tane daha eklemisler gibi 3 hafta ayaklarım 40 numaraydi normalde 36
güzel olmuş canım
akşam yoğurt ve 1 incir ile ara yapabilirsin hem bol bol da süt olur
süper
bu kiloda ödül için erken bence 1 ay sıfır kaçamak denemelisin , hemde ödül günü değil tek bir öğünde kullanıyoruz oda cuma tartı günü içinde
değişik bir menü olmuş ama kötü değil
güzel olmuş
salatana zeytinyağı kullanmalisin
olsun canım niyet önemli , böyle yerlerde Türkiye de de olsa sanırım kimse kural dinlemez tamamen tahmin hiç gitmedim :) neyse ki yanında mercimek köftesi varmış
bhuzel olmuş canım
ekmeği yememissin iyi olmuş regl olunca yapacak birşey yok benimki de ha geldi ha gelecek ağrı sızı gelip geri kaçıyor
Geçmiş olsun canım bende düşük tansiyonum maalesef yüksek kadar olmasa da zorluyor aç kalıncamısırın glisemik İndexi çok yüksek ve zaten gdolu bir ürün mümkün mertebe tuketmiyoruz
eski listelerin yok mu canım onları uygulasana böylece nerde yanlış yapiyorumu cozersin
İptal
Zumba - Warm up - DJ Baddmixx - ZJ Kedra is Magic bu şahsın videoları güzel canım bak istersen başlangıç içinde uygun
biliyorum canım ama hiç yemek yapacak modda değildim tansiyon 9 a 4 seyretti gün boyu öyle gecistirdik bizde
ahh vegan olmak adlı iç çekiş ben olsam köfte yerdim
aslında altın sarısı hafiften parlak yada taşlı bir babet olurmuş elbisenin altına baby
lahana varmış malum sisiriyor insanı ama bağırsak dostu o ayrı pidede az ama üstüne dondurma olmasa iyiydi
olur canım yada pazar iftardan öncede olur ara tartı sonuçta
sezeryan mi oldun spinal sonrası ödem oluyor ben 76 ile gidip 82 ile döndüm çocuk çıkmamış bir tane daha eklemisler gibi 3 hafta ayaklarım 40 numaraydi normalde 36
güzel olmuş canım
akşam yoğurt ve 1 incir ile ara yapabilirsin hem bol bol da süt olur
süper
bu kiloda ödül için erken bence 1 ay sıfır kaçamak denemelisin , hemde ödül günü değil tek bir öğünde kullanıyoruz oda cuma tartı günü içinde
değişik bir menü olmuş ama kötü değil
güzel olmuş
salatana zeytinyağı kullanmalisin
olsun canım niyet önemli , böyle yerlerde Türkiye de de olsa sanırım kimse kural dinlemez tamamen tahmin hiç gitmedim :) neyse ki yanında mercimek köftesi varmış
bhuzel olmuş canım
ekmeği yememissin iyi olmuş regl olunca yapacak birşey yok benimki de ha geldi ha gelecek ağrı sızı gelip geri kaçıyor
Türkiye de de önündeki tabağı elinden alırlardı. Muhtemelen oradaki organizasyon hatası olmuş. Yemeğin yetmemesi bir skandal. Memleket olarak elimizin aşırı bol ve yeme aluşkanlığımızın son derece zengin olmasıyla yemek israfı yapılan bir noktadayız maalesef ramazan ruhuna ters olarak. Bizde olsa yemek yeterdi fakat 50 çeşit kavga gürültü vs. Olurdu. Müslümanlar olarak dünyaya medeniyeti öğreteceğimize herkeslerin uzak durmaya çalıştığı bedevi bir toplum görüntüsündeyiz maalesef.............Kızlar bugün büyük iftara gittik. Gurbet elde din kardeşlerimizle buluşcaz diye epey heyecanlıydık. Örtümüzü yere serdik oturduk, yemek sırasına girince siz oturun biz dağıtcaz dedi görevliler. Kural tanıyan sade vatandaşlar olarak pıtır pıtır gittik yerleştik, bizim dışımızda kimse kıpırdamadı ama neyse sakin olalım dedik. Neyse gel zaman git zaman iftar oldu kimse de gelip yemeği vermedilen n’oluyo diye almaya gittiğimizde de bitmişti, sıraya girenlere vermişler nasibimiz yokmuş.. neyseki mercimekli köfteyle çay götürmüştüm onları yiyip, dönüşte kendimize noodle alıp geldik(linç edilmemek için araya sıkıştırayım dedim menüyü ama olmadı galiba ) Valla biraz moralim bozuldu, yemeğin bitmesi bişey değil de manevi olarak da pek haz alamadım, bizim oraları özledim
Canım kendine ediyorsun hiç bir şey değmez başını ağrıtmaya. Bebeğin var kendini düşün en baştaSinirden başıma ağrı çıktı bu saate kadar uyuyamadım Allah aşkına biri benle dertleşsin
Ya eşim yazdı eski eşim daha doğrusu Boşanmadık ya eşim diyorum sen beni bıraktın herkes haklıymış şu bu vs. Çocuğun halini görüyorsun hala özür dileyipte hatalıyım demiyorsun diyo bana bende ben seni sana güvenmediğim için bıraktım dedim bna ne yazmış biliyomusun zaten artık gelmek istersen annemi arayıp gönlünü alacaksın pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin bundan sonra annem herşeyi bilecek sanada güvenene kadar ev tutmam bunuda bil yani bende annene söyle gelsin koynumuzada girsin pazartesi davayı aç dedim sen bilirsin gene hata yapıyosun falan demiş ben de benim başkalarının üzerine kurulu bir evliliğim olamaz başkalarının lafıyla hareket eden insanlarda dedim. Ben evliliğimi kimseye karıştırmam karıştıran adama da adam demem koynuna girmem yazdım. İyi dmeiş miyim haklı mıyım sence. Neymiş özür dileyip evliliğimi kurtarmak için çabalayacakmışım bçde annesini arayavakmışım allahım yaCanım kendine ediyorsun hiç bir şey değmez başını ağrıtmaya. Bebeğin var kendini düşün en başta
Seninde yokluğun motivasyon eksikliği için bir sebep canım....
Daha sık gel
Tövbe tövbe ciddi psikolojik sorunları olduğu çok açık. Çıktın bir yola sonunu getir.....sakın bu problemli insana geri dönme . hayatını çöpe atarsın. Annesinin gönlünü alacakmışsın vayyy arkadaş cidden balataları sıyrılmış.....Ya eşim yazdı eski eşim daha doğrusu Boşanmadık ya eşim diyorum sen beni bıraktın herkes haklıymış şu bu vs. Çocuğun halini görüyorsun hala özür dileyipte hatalıyım demiyorsun diyo bana bende ben seni sana güvenmediğim için bıraktım dedim bna ne yazmış biliyomusun zaten artık gelmek istersen annemi arayıp gönlünü alacaksın pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin bundan sonra annem herşeyi bilecek sanada güvenene kadar ev tutmam bunuda bil yani bende annene söyle gelsin koynumuzada girsin pazartesi davayı aç dedim sen bilirsin gene hata yapıyosun falan demiş ben de benim başkalarının üzerine kurulu bir evliliğim olamaz başkalarının lafıyla hareket eden insanlarda dedim. Ben evliliğimi kimseye karıştırmam karıştıran adama da adam demem koynuna girmem yazdım. İyi dmeiş miyim haklı mıyım sence. Neymiş özür dileyip evliliğimi kurtarmak için çabalayacakmışım bçde annesini arayavakmışım allahım ya
Tövbe tövbe ciddi psikolojik sorunları olduğu çok açık. Çıktın bir yola sonunu getir.....sakın bu problemli insana geri dönme . hayatını çöpe atarsın. Annesinin gönlünü alacakmışsın vayyy arkadaş cidden balataları sıyrılmış.....
Annenin nasıl sorunları varsa artık, mevcut ilişkiden oğlunu diskalifiye etmiş, kendi çalıp oynuyor. İşte bunlar hep can sıkıntısı...He arayıp annesine ben pişmanım geri dönmek istiyorum diyecekmişim birde herşeyimizi bilecekmil
Hahahahah çok güldüm bunaAnnenin nasıl sorunları varsa artık, mevcut ilişkiden oğlunu diskalifiye etmiş, kendi çalıp oynuyor. İşte bunlar hep can sıkıntısı...
Yani dün cevap yazmaman konusunda anlaşmıştık o yüzdenHahahahah çok güldüm bunasizce doğru demiş miyim..
Pazartesi açıyor davayı inş. Salak ya annesi herşeyi bilecekmiş koynunda anası girsn tövbe tövbe sinirlerim zıpladı. Adam ne senden geçerim nede seni ezmkten diyoYani dün cevap yazmaman konusunda anlaşmıştık o yüzdendiyorum ama içerik olarak doğru şeyler yazmışsın tabi.. olumsuz da olsa cevap yazman eski eşinden sana doğru açılan bir kapıdır, Şu raddede kapıları kapatman lazım çünkü biz adamın elle tutulur bir tarafını göremedik canım
Babası nerde ortada yok? Vefat mı etmiş?Pazartesi açıyor davayı inş. Salak ya annesi herşeyi bilecekmiş koynunda anası girsn tövbe tövbe sinirlerim zıpladı. Adam ne senden geçerim nede seni ezmkten diyo
Evet =)Babası nerde ortada yok? Vefat mı etmiş?
Off ayarlar karışmış..Evet =)
Valla ben de garip bir moral bozukluğu yaşadım, bu sistemsizlik ve kaos hayal kırıklığına uğrattı.. Türkiye’de olsa hem biz dağıtcaz diyip hem sıraya hizmet etmezlerdi sanırım. bi de bilet almalı falan bişeydi amaaan 2 kaşık pilavın lafı olmaz ama işte ben çok coşkulu ve manevi olarak kucaklayıcı bir şey bekledim ondan yıprandım. Ya madem bu kadar ayrıntı verdim, komik bişey de anlatcam. Bi aileye mercimekli köfte tabağı tuttum, kadın da içine burda samosa dedikleri üçgen bir börek attı. Zaten sevdiğim bişey olduğu için heveslendim, yan taraftakine tabağı tutunca böreği aldıTürkiye de de önündeki tabağı elinden alırlardı. Muhtemelen oradaki organizasyon hatası olmuş. Yemeğin yetmemesi bir skandal. Memleket olarak elimizin aşırı bol ve yeme aluşkanlığımızın son derece zengin olmasıyla yemek israfı yapılan bir noktadayız maalesef ramazan ruhuna ters olarak. Bizde olsa yemek yeterdi fakat 50 çeşit kavga gürültü vs. Olurdu. Müslümanlar olarak dünyaya medeniyeti öğreteceğimize herkeslerin uzak durmaya çalıştığı bedevi bir toplum görüntüsündeyiz maalesef.............
Teşekkürler kuzu. genel olarak seviyorum burayı ama bazen çokkkk bayıyor işte. yaşadığım yerde Türk bakkal bilem yok, kırmızı yüzlü, yaşlı ve çok hafiften ırkçı İngiliz ve sosyetik bangladeşli dolu, Cambridgeden sonra zorlandımBazen olur öyle. İnşallah en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin.
Rkibem çok iyi. Sahurun benden az üstelik spor da var. Yarın farkı kapatacak birşeyler düşünmeliyim
başka yoktu. Satılan başka yer de bilmiyorum. İnternetten sipariş vermeyi akıl edemedim.
Tüh canım yaa fena olmuş. Ben de zaman zaman kültür farklılığını çok hissediyorum. Mezuniyetin hayırlı olsun. Koruma faslında başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?