- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.141
Daha yol uzun kuzucukkkMezuniyetimi tebrik eden tüm kelebeklerim, çok teşekkür ederimSizsiz gerçekten ama gerçekten olmazdı.. zaten bu yalancıktan bir mezuniyet, malum yemek yediği an 70 i gören bir kızceğizim, daha burda çok partileyeceğiz
Dikkat etsen vermeye hazırsın demek ki tatlım.Geldimbahar gec kaldim bugun hafta sonu ful misafir var evi temizlemekle uğraştım simdi bildirim yapıp aksam yemeğine kiziscam
Gecen hafta 75,8
Bugun 75,5
Fark 300
Dikkat etmedigim halde gitmis şaşırdım
Üçünüzü de tebrik ederim. Hele Ebrucuğum senin puanın göz kamaştırıyorSpor listesi Sonuclar
1. @ebruebrulii (1.020 puan)
2. Handandandan (720 puan)
3. pesto26 (421 puan)
Güncelleme yaptım kızlar ilk paylaştıgım yanlış olmuş
Tebrikler
İki yıldır takımdayım. 98-85 arası gelgitlerle.Sen boyle devam et canim isteyince yapiyosun
Afiyet olsun canim
Normal canim vucut su kaybediyor surekli ve yerine yenisini alamiyosun
Ne zamandir burdasin peki canim ?
Hepimizin yeme bozukluğu var yoksa kilo almazdikki
Kolay gelsin ablam
Daha ne olsun, 86 ile izne çıkıp 96’ya çıktımhakkettin cnm ama bana göre tozutmamisin
yok dün makarnayla vedalastim :))
kepek ekmegi yerine tb yada cavdar tercih edersen hem daha saglikli hemde doyurucu olur cnm yumurta yesillik de ekliyebilirsin sabaha
Oglen meyvenin yanina yogurtta ekle
Aksam guzel
niyeki cnm neden istemiyon
soylemlerine göre ben daha fazla bekliyordum
kuzum zaten erken yiyosun
1 kepce Corba, yemek, salata yapsan daha iyi olur
guzel gorunuyor cnm
bunu öğrendiğim iyi olduhaftaya senden beklentim artti
yasim kötü degil ama yine hic sebze yesillik vs. Yok cnm
bence guzel olmus :)) ödül falan görmedim
guzel olmus cnm
sahurda katmer nerden cikti cnm
Istiyorsan 1 dil ekmek yiyebilirsin ama hamur isi degil
Guya kacamak yapma artik dedik ama 2 ogunde de var
Kivirta kivirta salın tabi cnm
Zayıflayamayıp kilo aldıkça takıma dostluk ve muhabbet için toplanıyoruz ne yapalım.Alıntılar uçtu menü yorumu icim geç kaldım aklımdakileri yazayım
Handandandan canım benim meto bizim çok düşük 1230 civarı ramazanda sporda olmayınca iyice düşüyor geçmişte yanlış yapılan diyetler sağolsun pes etsem şimdiye kadar vermeyi bırak 100 olmuştum
Mefkurem Edibe12 noluyoorrrr aloooo
@Pumpkin00 dün sana kizmistim yorum yapmayacağım diye ama yine duramadim fotoyu görünce ne güzel kadınsın bırak o piskopati catlatmayi takip etmeyi , kızınla etkinliklere git, aktiviteler yap, çocuk gelişim sayfalarını takip et kendine ve kızına hobi bul
Ben olsam dünyamı yıkan üstümde sandık kıran bir adama zaman ve enerji harcamazdim .
@ebruebrulii canım sağol da yaptığın spor nedir kaç tekrar yapıyorsun ve sen vücut yapmayacaksın ilk etapta incelme zayıflama programı verecek sonra kas kütlesi artırmak için incelme programında düzenli bir diyet listesi sende haftada 1.5 verdirmeli emzirme de kar çünkü bir yerde bı yanlışlık var kesin az yemek çözüm değil
Ben de moral bozmayıp o gözle bakayımBenim de düdüklüm kocaman 3 kişilik yapılacak yemekler için çok çok büyük bi tane küçük istiyorum bence daha kullanışlı
Kullandıktan sonra küçük olduğuna kanaat getirdim artık değiştiremem. Ama neyse yorumlarınızı okuyunca fikrim değişti.canım o bölgesel bir program ama Leslie kardio tüm vücut Leslie yaparken başka müzik aç yada zumba da deneyebilirsin bence çok eğlenceli
bu incelmeye tartıda cevap vermeli aslında beslneme yanlışlarını düzeltmek gerekli , kas oranı arttıkça daha çok enerji harcar ve daha çok kilo kaybetmen gerekir canım
kuruyemişler biraz fazla olmuş ama kötü şeylere saldırmamissin
mısır ekleme bir daha salatana canım
a şıkkı kocayı boşa :)
bence ideal çok kalabalık değilsen benimki büyüktü hiç kullanmadım küçük aldım çok iyi oldu ama değişim imkanın yok mu
güzel menü
güzel olmuş canım
teşekkürlerSanirim yemende psikolojinle ilgili sonraki mesajlarini gördüm canim.
Afiyet olsun canim ben misirda fazla sorun görmüyorum evet karbon ama kacamak hissini azaltiyor sadece gününü ayarlamak lazim
Kuzum noldu sana boyle yaa
Hayirli olsun tatlimm
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Yarin yazarim büyük ihtimal tatlim
Pilav cisss a girer ama hergun bisey olursa nasil toparlayacaksın bu hafta 3. Bu canim
Aksam olmamiski baharafiyet olsun
Çok güzel söylemişsinYavrum canım arkadaşım ne oldu. Ne tüketti seni böyle... Hiç geriye bakma kuzum geriye baksak hepimizin kocaları boşaması gerekirdi taaa anneanneme kadar....
İleriye bakacağız ve anı yaşayacağız. Geriye baktıkça sadece sinirlerimizi yıpratıyoruz. Şimdiye bak sen hiç birimiz kusursuz değiliz. Şu anında şükredeceğin bir dolu şey vardır. Rabbim evlatlarımızın ve sevdiklerimizin canlarına sağlık versin.
Eş meselesine gelince eğer onunla yaşamak zarar veriyorsa sana ve çocuklarına gerekeni yapmalısın. Yok seni bu hale sokan sadece geçmişse ve hatalara devam etmiyorsa. İnsanın eşinin olmaması cidden hem kadın hem de çocuklar için yeri dolmayacak bir boşluk oluşturur.
Harika gözüküyorsun. MaşallahEki Görüntüle 2270206
Ahanda son halim ama elbise dökümlü tam oturmuyor üstüme topuklu bot giyecektim ayaklarim majvoldu spor giydim bende
Benim karne olmicakkiSenin karnenden ilham aliciiim
Iki yıldır bu durumdamisinDikkat etsen vermeye hazırsın demek ki tatlım.
Üçünüzü de tebrik ederim. Hele Ebrucuğum senin puanın göz kamaştırıyor
İki yıldır takımdayım. 98-85 arası gelgitlerle.
Daha ne olsun, 86 ile izne çıkıp 96’ya çıktım
Zayıflayamayıp kilo aldıkça takıma dostluk ve muhabbet için toplanıyoruz ne yapalım.
Ben de moral bozmayıp o gözle bakayım
Kullandıktan sonra küçük olduğuna kanaat getirdim artık değiştiremem. Ama neyse yorumlarınızı okuyunca fikrim değişti.
teşekkürler
Çok güzel söylemişsin
Harika gözüküyorsun. Maşallah
Nolmus kız öyleKızlar bugün büyük iftara gittik. Gurbet elde din kardeşlerimizle buluşcaz diye epey heyecanlıydık. Örtümüzü yere serdik oturduk, yemek sırasına girince siz oturun biz dağıtcaz dedi görevliler. Kural tanıyan sade vatandaşlar olarak pıtır pıtır gittik yerleştik, bizim dışımızda kimse kıpırdamadı ama neyse sakin olalım dedik. Neyse gel zaman git zaman iftar oldu kimse de gelip yemeği vermedilen n’oluyo diye almaya gittiğimizde de bitmişti, sıraya girenlere vermişler nasibimiz yokmuş.. neyseki mercimekli köfteyle çay götürmüştüm onları yiyip, dönüşte kendimize noodle alıp geldik(linç edilmemek için araya sıkıştırayım dedim menüyü ama olmadı galiba ) Valla biraz moralim bozuldu, yemeğin bitmesi bişey değil de manevi olarak da pek haz alamadım, bizim oraları özledim
Evet canım desteklerinizle hayalimdeki kiloya kavuşacağım, buna gerçekten inanıyorum.Benim karne olmicakki
Iki yıldır bu durumdamisinvalla edibe gözüm uzerinde hemen topluyosun kendini yok oyle bi ileri iki geri
Bundan sonra ertelemek yok o zaman canim 2 sene kaybetmissin yeterince keyfini sürmüşsün kilolarinin artik birak gitsinlerEvet canım desteklerinizle hayalimdeki kiloya kavuşacağım, buna gerçekten inanıyorum.
Teşekkürler canımGüzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım11.00 1,5 yumurtalı patatesli omlet
3 zeytin
3 dilim peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek
13.30 3 hurma 1 fincan kahve
18.00 bir kase yoğurt çorbası
2 fırında but
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Teşekkürler canımAfiyetler olsun canım
Noldu canım hiçbir şey senden değerli değil unutma. Ama anlatmak istersen dinleriz seniKelimelerin tükendiği, çözümlerin bittiği noktadayım...olmaz yani
Sağ ol canımafiyet olsun canım
Teşekkürler canımgüzel menü
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:20
1 servis kaşığı melemen
1 kk kaşar
2 zeytin
Çeyrek yufka
İftar 20:04
1 kepçe bamya çorbası
1 bardak sekersiz ev yapımı limonata
Avuç içi kadar tavuk göğsü
3 kaşık pilav
2 dilim karpuz
Su 2 lt olur en kötü
Spor
400 ipsiz atlama
25 dk yag yakan egzersizler
115 puan @Pnrrr-20
Off afiyet olsun. Canım iki gündür inanılmaz bir şekilde patates kızartması ve ekmek istiyorMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
3 kayısı
İftar
Avuç kadar pide
Biraz patates kızartması 1 YK kadar
1 kk peynir
1 tK böğürtlen reçeli
5 zeytin
Yeşillik
5 çilek
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canımMenum
Sahur
Bir avuc karadut
3 tane cilek
Bir tatli kasigi vegan parmesan krem peyniri
Minik bi parca tam bugday lavas
5 tane zeytin
Iftar
Bi kase mercimek corbasi
1 y.k. pilav
10 tane patates kizartmasi
1 parca közlenmiş domates
4 zeytin
1 hurma
2 kuru kayisi( iftar tabagi vardi köfte filan yemedim onlari tabaktakilerden yedim)
Su icebildigim kadar icicem
Wuuuu süpersin bebeğimEki Görüntüle 2270206
Ahanda son halim ama elbise dökümlü tam oturmuyor üstüme topuklu bot giyecektim ayaklarim majvoldu spor giydim bende
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menümü yazmak konusunda biraz kararsız kaldım ama korkunun ecele faydası yok
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
Bir kase kara lahana çorbası
Yarım etli kaşarlı pide
Salata ayran
Ara 3 top dondurma
Tamam furun beni hak ettim
Afiyet olsun canımBugun menum
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim kasar
4 zeytin
1 çk cok az sekerli recel
14.00 1 sade kahve
1 kare bitter
17.00 avuç içi kadar tavuk sote
2 kaşık makarna
Salata
Su ölçmedim bugun ama az oldu 2yi bulmamistir yatana kadar ıcerim
Spor 50 dk orta tempo yuruyus 100p @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım güzelSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
İftar 20.24
1 kase yoğurt
1 tabak kıymalı kabak
1 dilim peynir
Sütlü kahve
3 adet çilek
Su1.5 lt şimdilik
Sporyapamadım
Afiyet olsun canım bence bisküvi yerine yumurta falan daha iyi olurduSahur
2.30 Sade kahve
Üç tane form bisküvi
İftar
Bir haşlanmış yumurta
Bir kase mercimek çorba
Bir tabak salata
23.00
Bir dilim karpuz
2 litre su
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
Sahur
Haşlanmıs yumurta
Roka
Bir dilim peynir
1 hurma
2 litre su
İftar
Tarhana corbası bir kepçe
Bir parza et ızgara
2 kaşık yogurt
Salata
2 dilim karpuz
1 litre su
Ara ögün 22:30
Şekersiz çay
5 badem
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180
100 tane ipsiz hoplama=10puan. @Pnrrr-20
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Kötü olmuş canım neyseki aç kalmamışsınızKızlar bugün büyük iftara gittik. Gurbet elde din kardeşlerimizle buluşcaz diye epey heyecanlıydık. Örtümüzü yere serdik oturduk, yemek sırasına girince siz oturun biz dağıtcaz dedi görevliler. Kural tanıyan sade vatandaşlar olarak pıtır pıtır gittik yerleştik, bizim dışımızda kimse kıpırdamadı ama neyse sakin olalım dedik. Neyse gel zaman git zaman iftar oldu kimse de gelip yemeği vermedilen n’oluyo diye almaya gittiğimizde de bitmişti, sıraya girenlere vermişler nasibimiz yokmuş.. neyseki mercimekli köfteyle çay götürmüştüm onları yiyip, dönüşte kendimize noodle alıp geldik(linç edilmemek için araya sıkıştırayım dedim menüyü ama olmadı galiba ) Valla biraz moralim bozuldu, yemeğin bitmesi bişey değil de manevi olarak da pek haz alamadım, bizim oraları özledim
Sagol kuzummTeşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Noldu canım hiçbir şey senden değerli değil unutma. Ama anlatmak istersen dinleriz seni
Sağ ol canım
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Off afiyet olsun. Canım iki gündür inanılmaz bir şekilde patates kızartması ve ekmek istiyor
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Wuuuu süpersin bebeğim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım bence bisküvi yerine yumurta falan daha iyi olurdu
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkürler canım
Kötü olmuş canım neyseki aç kalmamışsınızkültür farkı gerçekten
Evet canim ya herkeste kacamak vardi ins haftaicise menuler boyle olmazKızlar çoğunuzda kaçamak vardı . Artık yarından kaçamak olmasın lütfenbu hafta ne yapıp edip 1.olacağız
Bazen olur öyle. İnşallah en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin.Hemen bugün ihtiyacım var canım, çok fena bir ruh halindeyim..
Rkibem çok iyi. Sahurun benden az üstelik spor da var. Yarın farkı kapatacak birşeyler düşünmeliyimMenüm
Sahur
1 yumurta
1 dlm kaşar
Salatalık
İftar
2 küçük parça tavuk
2 kaşık fırında sebze
1 bardak ayran
Salata
3 çilek
3 erik
2 kayısı
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @Pnrrr-20
başka yoktu. Satılan başka yer de bilmiyorum. İnternetten sipariş vermeyi akıl edemedim.canım ben bi ara bunu da yapiordum bunu da indireym bklm saol cnm
tamam yqzincq haber ver
afiyet olsun canım
kizz noldu noldu neden bu ruh haline girdin
kaca aldın kız nie o kadar kucuk aldn bnm 7lt o halde bazen küçük geliyor
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tüh canım yaa fena olmuş. Ben de zaman zaman kültür farklılığını çok hissediyorum. Mezuniyetin hayırlı olsun. Koruma faslında başarılar.Kızlar bugün büyük iftara gittik. Gurbet elde din kardeşlerimizle buluşcaz diye epey heyecanlıydık. Örtümüzü yere serdik oturduk, yemek sırasına girince siz oturun biz dağıtcaz dedi görevliler. Kural tanıyan sade vatandaşlar olarak pıtır pıtır gittik yerleştik, bizim dışımızda kimse kıpırdamadı ama neyse sakin olalım dedik. Neyse gel zaman git zaman iftar oldu kimse de gelip yemeği vermedilen n’oluyo diye almaya gittiğimizde de bitmişti, sıraya girenlere vermişler nasibimiz yokmuş.. neyseki mercimekli köfteyle çay götürmüştüm onları yiyip, dönüşte kendimize noodle alıp geldik(linç edilmemek için araya sıkıştırayım dedim menüyü ama olmadı galiba ) Valla biraz moralim bozuldu, yemeğin bitmesi bişey değil de manevi olarak da pek haz alamadım, bizim oraları özledim
Afiyet olsun canim menu güzel cesit cok ama kararinda olmusMenüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek.
1 tatlı kaşığı şekersiz yerfıstığı ezmesi
3 yk yoğurt
İftar
Havuç marul salatası
1 yk közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık fırında sebze
3 kaşık etli bamya
1 dilim ananas
1 bardak ayran
Spor yok.
Su tam bilmiyorum
Canım çok tatlı istiyordu öyle baskıladım canım zaten form bisküvi diye yoksa gözüm dönecektiTeşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Noldu canım hiçbir şey senden değerli değil unutma. Ama anlatmak istersen dinleriz seni
Sağ ol canım
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Off afiyet olsun. Canım iki gündür inanılmaz bir şekilde patates kızartması ve ekmek istiyor
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Wuuuu süpersin bebeğim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım bence bisküvi yerine yumurta falan daha iyi olurdu
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkürler canım
Kötü olmuş canım neyseki aç kalmamışsınızkültür farkı gerçekten
Sağol canımEvet aslında daha başka şeyler de hayal etmiştim ama pazartesi tartı günü yarın dikkat etmeliyim patlıcanı 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile yumuşatırım salataya falan yağ kullanmıyorum ben zaten
anladım canım güle güle kullan o zmnBazen olur öyle. İnşallah en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin.
Rkibem çok iyi. Sahurun benden az üstelik spor da var. Yarın farkı kapatacak birşeyler düşünmeliyim
başka yoktu. Satılan başka yer de bilmiyorum. İnternetten sipariş vermeyi akıl edemedim.
Tüh canım yaa fena olmuş. Ben de zaman zaman kültür farklılığını çok hissediyorum. Mezuniyetin hayırlı olsun. Koruma faslında başarılar.
afiyet olsun canımMenüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek.
1 tatlı kaşığı şekersiz yerfıstığı ezmesi
3 yk yoğurt
İftar
Havuç marul salatası
1 yk közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık fırında sebze
3 kaşık etli bamya
1 dilim ananas
1 bardak ayran
Spor yok.
Su tam bilmiyorum
Afiyet olsun canımHayırlı gecelerrr herkese
Giremedim bi türlü dünden beri yoğundum
Dün kızımın töreni vardı gece gec saatte eve geldik. Bugun burada pestival vardı çocukları götürdük sonrada dışarıda iftarımızı yaptık baya bi gezdik dolaştık saat 01:00'e yakin eve geldik eve çokk yorgunum şimdi menümü paylaşayım beni affedin yarın sabah dalarım buraya
Bugünkü menum
Sahur 3:50
1 kase yoğurt
2 has yumurta
3 ceviz
1 kupa yeşil çay
İftar 20:30
İskender" ekmeğinden yemedim
Ayran
3 kaşık ezme
Ara 22:00
8-9 tane kiraz
Yarım armut
1.5 litre su
Yarın oruç tutamiycam(rgl nedeniyle)
Cok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?