- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.201
Yemedim dayandim1 gün yapsan yeter bence cnm
kotu degil cnm zaten erken yemisin
Ama arada tekrar kuruyemis olmasa daha iyiymiş
Kalp kalbe karsi oldugunu biliyorsun
Şu anda calismiyorum cnm
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm
Mısırin sebebini bahar yazmis pek tercih etmeyelim
kalabalik aile degilsiniz cnm daha pratik olur bence
Zaten geri veremezmişin :))
Iftar nasil gecti
sahur bana az geldi cnm
Aksamda sebze tavuk birazdaha olabilirdi
Aksam meyve biraz fazla sanki
sabah ekmek varsa patates olmamasi lazim cnm
Aksamda 2 but derken incikmi diyon acaba
Yoksa 2 but yiyemezsin heralde :))
hafizeeeeee lütfen artik aksam karbon olmasin, yeterince yedin
Kiz 3 gundur ne diyoz
aksam pek olmamis cnm
Ne oldu hayirdir orucmu dokundu acaba niye tansiyonun düştü
bu 2 gündür normal yediginden fazla yedin sonucu merak ediyorum :)))
vayyy fistik gibi olmuşun tatlim
vurmayi arti gelirsen yapicam sekerim :))
aksam tavugu daha fazla yiyip makarna olmasa daha iyiymis cnm
Aksami erken yapinca 8 gibi acikirsan yogurt yiyebilirsin
ben begendim tatlim
daha dur bismillahhh kizzz ne ödülü
aksam 2 yumurtada yiyebilirdin cnm
Pro biraz az oluyor
sporun menulerin genelde cok guzel cnm ama malesef paylasimin yetersiz
Böyle devam edersen niye listeye giremedim deme :)))
organizasyon iyi degilmis demekki
Ben ozellikle iftarda kalabalik ortamlari hic sevmiyorum, insan yediginden bisey anlamiyor
Allahtan aç kalmamisiniz
coook calismak lazim coookkk
cok guzel olmus cnm masallah
Cok yorgundum cnm teli elime almaya halim kalmadi
Bugün tartılmam daha riskli gibi ama dünkü menüden sonraeceboce ece yarin tartilamicaksan bugun iftar oncesi tartil cnm
Ahahahaha Allah rızası için bir parça yemekkkkk........Valla ben de garip bir moral bozukluğu yaşadım, bu sistemsizlik ve kaos hayal kırıklığına uğrattı.. Türkiye’de olsa hem biz dağıtcaz diyip hem sıraya hizmet etmezlerdi sanırım. bi de bilet almalı falan bişeydi amaaan 2 kaşık pilavın lafı olmaz ama işte ben çok coşkulu ve manevi olarak kucaklayıcı bir şey bekledim ondan yıprandım. Ya madem bu kadar ayrıntı verdim, komik bişey de anlatcam. Bi aileye mercimekli köfte tabağı tuttum, kadın da içine burda samosa dedikleri üçgen bir börek attı. Zaten sevdiğim bişey olduğu için heveslendim, yan taraftakine tabağı tutunca böreği aldıben de iyi madem şu turuncudan da al dedim kendi yaptığımı kastederek yok onu istemem dedi ay amma gömdüm neyse
Verilecek daha güzel cevaplar varda şimdi burada terbiyemi bozmayayımPazartesi açıyor davayı inş. Salak ya annesi herşeyi bilecekmiş koynunda anası girsn tövbe tövbe sinirlerim zıpladı. Adam ne senden geçerim nede seni ezmkten diyo
Zaten öyle kafayı onla bozmuş benle ilgilenmesi bana birşey alması falan hep rahatsız ediyor. Bide ilk onu bırakıp peşimden geldikten sonra iyice sıyırdı kadınKv den oğlunu ölen eşinin yerine koymuş, bu evlilik asla rayına oturmaz....yani seni kuma gibi görüyor kadın....1. kadın ve tek kadın olmak istiyor oğlunun hayatında....
Sorma bende çok sinirlendimVerilecek daha güzel cevaplar varda şimdi burada terbiyemi bozmayayım
Ayy çok hoş yaValla ben de garip bir moral bozukluğu yaşadım, bu sistemsizlik ve kaos hayal kırıklığına uğrattı.. Türkiye’de olsa hem biz dağıtcaz diyip hem sıraya hizmet etmezlerdi sanırım. bi de bilet almalı falan bişeydi amaaan 2 kaşık pilavın lafı olmaz ama işte ben çok coşkulu ve manevi olarak kucaklayıcı bir şey bekledim ondan yıprandım. Ya madem bu kadar ayrıntı verdim, komik bişey de anlatcam. Bi aileye mercimekli köfte tabağı tuttum, kadın da içine burda samosa dedikleri üçgen bir börek attı. Zaten sevdiğim bişey olduğu için heveslendim, yan taraftakine tabağı tutunca böreği aldıben de iyi madem şu turuncudan da al dedim kendi yaptığımı kastederek yok onu istemem dedi ay amma gömdüm neyse
Dikkat et canım kendini sıcak tutAkşam akşam ağrım var ya, idrar yolu üşütmüşüm galiba. Tam da saptayamadım bölgeyi ama buskopan attım bitane takılıyorum. Herkes de uyumuş, hişt kalkın nirdisinizzzz
Afiyet olsun kaptanımCunartesi menum
Sahur
2 yumurta 1 dil. Kasarla omlet
Salata
Yarim cb ceviz karisimi
Iftar
1 hurma
1 dil. firinda püreli köfte
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
Sahurda canım bişey istemiyordu . İftarda da canım öyle çok meyve istedi ki önce meyve yedim tabi abartınca yemeği çok yemiyim bari dedimsahur bana az geldi cnm
Çalışacağız ve başaracağız inşallahcoook calismak lazim coookkk
Yok canım iftardan önce yürüdüm. İftar sonrası pek vaktim olmuyorGünaydın,
Dünkü misafir ve alışveriş yorgunluğundan sonra ancak kalkabildim. Allah’tan çocuklar da geç yattı da uyumaya fırsatım oldu.
Bir iki saat işim var sonra gelirim yanınıza. Bugün iftara yakın spor yapayım diyorumFatlady sen iftardan sonra mı yürümüştün?
Canım kafanı bulandırma senin yerinde olsam arkama bile bakmam annesiyle evlenmedin büyüktür deyip susmuşsun ama sana hakaret edip duran bir anne müsveddesiyle bir ömür geçer mi? Sana değer veren ezdirmeyen bir insanla ol derim. Hepimizin sorunları oluyor ama eşimizle yalnız kalınca gönlünü almasını biliyor desteğini hissettiriyor sende o da yok.Ya eşim yazdı eski eşim daha doğrusu Boşanmadık ya eşim diyorum sen beni bıraktın herkes haklıymış şu bu vs. Çocuğun halini görüyorsun hala özür dileyipte hatalıyım demiyorsun diyo bana bende ben seni sana güvenmediğim için bıraktım dedim bna ne yazmış biliyomusun zaten artık gelmek istersen annemi arayıp gönlünü alacaksın pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin bundan sonra annem herşeyi bilecek sanada güvenene kadar ev tutmam bunuda bil yani bende annene söyle gelsin koynumuzada girsin pazartesi davayı aç dedim sen bilirsin gene hata yapıyosun falan demiş ben de benim başkalarının üzerine kurulu bir evliliğim olamaz başkalarının lafıyla hareket eden insanlarda dedim. Ben evliliğimi kimseye karıştırmam karıştıran adama da adam demem koynuna girmem yazdım. İyi dmeiş miyim haklı mıyım sence. Neymiş özür dileyip evliliğimi kurtarmak için çabalayacakmışım bçde annesini arayavakmışım allahım ya
Afiyet olsun canimmHayırlı gecelerrr herkese
Giremedim bi türlü dünden beri yoğundum
Dün kızımın töreni vardı gece gec saatte eve geldik. Bugun burada pestival vardı çocukları götürdük sonrada dışarıda iftarımızı yaptık baya bi gezdik dolaştık saat 01:00'e yakin eve geldik eve çokk yorgunum şimdi menümü paylaşayım beni affedin yarın sabah dalarım buraya
Bugünkü menum
Sahur 3:50
1 kase yoğurt
2 has yumurta
3 ceviz
1 kupa yeşil çay
İftar 20:30
İskender" ekmeğinden yemedim
Ayran
3 kaşık ezme
Ara 22:00
8-9 tane kiraz
Yarım armut
1.5 litre su
Yarın oruç tutamiycam(rgl nedeniyle)
Cok üzüldüm ya
Bencede artik daha kacamak olmamali ve az verenin kacamak yapmamasi konusunda haklisin kuzum. Verilen kilo olmayinca neyi odullendiriyoruzKuzum bizim elimizde olan bişey. İstemezsek yemeyiz. Hafta sonu kaçamak hakları da dolduğuna göre kaçamak yapılmamalı
Ben mesela az verdim diye bu hafta kendime kaçamak hakkı tanımıyorum
Ben şimdiden yarınki menümü düşünüyorumseninle rakip olmak beni motive etti. Bu hafta kilo verecem gibi hissediyorum
Afiyet olsun canım menünde bol çeşit var ama gayet güzel
Afiyet olsun canım.Üzülme ben de ramazanda yemeyi sevmiyorum ama .....
Kiz oyle diyosunda nasıl sistim genede amamısırın glisemik İndexi çok yüksek ve zaten gdolu bir ürün mümkün mertebe tuketmiyoruz
eski listelerin yok mu canım onları uygulasana böylece nerde yanlış yapiyorumu cozersin
İptal
Zumba - Warm up - DJ Baddmixx - ZJ Kedra is Magic bu şahsın videoları güzel canım bak istersen başlangıç içinde uygun
biliyorum canım ama hiç yemek yapacak modda değildim tansiyon 9 a 4 seyretti gün boyu öyle gecistirdik bizde
ahh vegan olmak adlı iç çekiş ben olsam köfte yerdim
aslında altın sarısı hafiften parlak yada taşlı bir babet olurmuş elbisenin altına baby
lahana varmış malum sisiriyor insanı ama bağırsak dostu o ayrı pidede az ama üstüne dondurma olmasa iyiydi
olur canım yada pazar iftardan öncede olur ara tartı sonuçta
sezeryan mi oldun spinal sonrası ödem oluyor ben 76 ile gidip 82 ile döndüm çocuk çıkmamış bir tane daha eklemisler gibi 3 hafta ayaklarım 40 numaraydi normalde 36
güzel olmuş canım
akşam yoğurt ve 1 incir ile ara yapabilirsin hem bol bol da süt olur
süper
bu kiloda ödül için erken bence 1 ay sıfır kaçamak denemelisin , hemde ödül günü değil tek bir öğünde kullanıyoruz oda cuma tartı günü içinde
değişik bir menü olmuş ama kötü değil
güzel olmuş
salatana zeytinyağı kullanmalisin
olsun canım niyet önemli , böyle yerlerde Türkiye de de olsa sanırım kimse kural dinlemez tamamen tahmin hiç gitmedim :) neyse ki yanında mercimek köftesi varmış
bhuzel olmuş canım
ekmeği yememissin iyi olmuş regl olunca yapacak birşey yok benimki de ha geldi ha gelecek ağrı sızı gelip geri kaçıyor
Hala muhattap oluyosuj o adamla ya ben bisi demiyorum artıkYa eşim yazdı eski eşim daha doğrusu Boşanmadık ya eşim diyorum sen beni bıraktın herkes haklıymış şu bu vs. Çocuğun halini görüyorsun hala özür dileyipte hatalıyım demiyorsun diyo bana bende ben seni sana güvenmediğim için bıraktım dedim bna ne yazmış biliyomusun zaten artık gelmek istersen annemi arayıp gönlünü alacaksın pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin bundan sonra annem herşeyi bilecek sanada güvenene kadar ev tutmam bunuda bil yani bende annene söyle gelsin koynumuzada girsin pazartesi davayı aç dedim sen bilirsin gene hata yapıyosun falan demiş ben de benim başkalarının üzerine kurulu bir evliliğim olamaz başkalarının lafıyla hareket eden insanlarda dedim. Ben evliliğimi kimseye karıştırmam karıştıran adama da adam demem koynuna girmem yazdım. İyi dmeiş miyim haklı mıyım sence. Neymiş özür dileyip evliliğimi kurtarmak için çabalayacakmışım bçde annesini arayavakmışım allahım ya
Valla ben de garip bir moral bozukluğu yaşadım, bu sistemsizlik ve kaos hayal kırıklığına uğrattı.. Türkiye’de olsa hem biz dağıtcaz diyip hem sıraya hizmet etmezlerdi sanırım. bi de bilet almalı falan bişeydi amaaan 2 kaşık pilavın lafı olmaz ama işte ben çok coşkulu ve manevi olarak kucaklayıcı bir şey bekledim ondan yıprandım. Ya madem bu kadar ayrıntı verdim, komik bişey de anlatcam. Bi aileye mercimekli köfte tabağı tuttum, kadın da içine burda samosa dedikleri üçgen bir börek attı. Zaten sevdiğim bişey olduğu için heveslendim, yan taraftakine tabağı tutunca böreği aldıben de iyi madem şu turuncudan da al dedim kendi yaptığımı kastederek yok onu istemem dedi ay amma gömdüm neyse
Uyuyoz kizzz nerde olcazAkşam akşam ağrım var ya, idrar yolu üşütmüşüm galiba. Tam da saptayamadım bölgeyi ama buskopan attım bitane takılıyorum. Herkes de uyumuş, hişt kalkın nirdisinizzzz
Anam bana niye bu soruyu sormustun hatirlamiyorumNiye kız
Afiyet olsun ablamCunartesi menum
Sahur
Salata
Yarim cb ceviz karisimi
Iftar
1 hurma
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
Sagol ablacimm1 gün yapsan yeter bence cnm
kotu degil cnm zaten erken yemisin
Ama arada tekrar kuruyemis olmasa daha iyiymiş
Kalp kalbe karsi oldugunu biliyorsun
Şu anda calismiyorum cnm
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm
Mısırin sebebini bahar yazmis pek tercih etmeyelim
kalabalik aile degilsiniz cnm daha pratik olur bence
Zaten geri veremezmişin :))
Iftar nasil gecti
sahur bana az geldi cnm
sabah ekmek varsa patates olmamasi lazim cnm
Aksamda 2 but derken incikmi diyon acaba
Yoksa 2 but yiyemezsin heralde :))
hafizeeeeee lütfen artik aksam karbon olmasin, yeterince yedin
Kiz 3 gundur ne diyoz
aksam pek olmamis cnm
Ne oldu hayirdir orucmu dokundu acaba niye tansiyonun düştü
bu 2 gündür normal yediginden fazla yedin sonucu merak ediyorum :)))
vayyy fistik gibi olmuşun tatlim
vurmayi arti gelirsen yapicam sekerim :))
aksam tavugu daha fazla yiyip makarna olmasa daha iyiymis cnm
Aksami erken yapinca 8 gibi acikirsan yogurt yiyebilirsin
ben begendim tatlim
daha dur bismillahhh kizzz ne ödülü
aksam 2 yumurtada yiyebilirdin cnm
Pro biraz az oluyor
sporun menulerin genelde cok guzel cnm ama malesef paylasimin yetersiz
Böyle devam edersen niye listeye giremedim deme :)))
organizasyon iyi degilmis demekki
Ben ozellikle iftarda kalabalik ortamlari hic sevmiyorum, insan yediginden bisey anlamiyor
Allahtan aç kalmamisiniz
coook calismak lazim coookkk
cok guzel olmus cnm masallah
Cok yorgundum cnm teli elime almaya halim kalmadi
Günaydın,
Dünkü misafir ve alışveriş yorgunluğundan sonra ancak kalkabildim. Allah’tan çocuklar da geç yattı da uyumaya fırsatım oldu.
Bir iki saat işim var sonra gelirim yanınıza. Bugün iftara yakın spor yapayım diyorumFatlady sen iftardan sonra mı yürümüştün?
Güüünayyydınn güzellerrr misafir yogınlugndan ugrayamıyom bi iki gündür ama menülerimi iyi tutmya calısıyrm smdi bikac işim var onları da halledip gecmişe baıp geleceğim simdilik selametle güzeller
Cuma 99.4 pazar 98.4 2 günde giden 1 kilo
Gunaydin kizlarrrrrTunaydinn kızlar, resmen uyanamadim bugun 2 gundur 4-5 kadar oturunca boyle oldu
Bugun ve yarin eşim gececi sahuruda isyerinde yapicak birazcik duzene girer uykum
Afiyet olsun canım kabak salatası nasıl oluyor canım hiç duymamıştımCunartesi menum
Sahur
Salata
Yarim cb ceviz karisimi
Iftar
1 hurma
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
Aman göçüp gitsin nolcak birazda kendine zaman ayir canimMelabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
Teşekkür ederim bugün de canım bir şey istemiyor aşırı baş ağrım var geçirmeedim erik yiyorum sadece zorlaAfiyet olsun canimm
Bencede artik daha kacamak olmamali ve az verenin kacamak yapmamasi konusunda haklisin kuzum. Verilen kilo olmayinca neyi odullendiriyoruz
Kiz oyle diyosunda nasıl sistim genede ama
Kiz sabahtan aksama kadar mahvoldu ayaklarim spordan baska bisi giyemezdim
Hala muhattap oluyosuj o adamla ya ben bisi demiyorum artık
Uyuyoz kizzz nerde olcaz
Anam bana niye bu soruyu sormustun hatirlamiyorum
Afiyet olsun ablam
Sagol ablacimm
Abla yavas yavas miktari fazla tutuyorum bilerek ama bakalim yarin tartida nasil olacak
Gunaydin kizlarrrrr
Tebrikler tugce sen kendini tutmaya devam edersen daha fazlasida gidecek
ben çevremde spinal olup ödem tutmayan görmedimEvet spinal sezeryan oldum çok ödemli degildim aslında ama çevremde spinal olup doğumda aldigi tüm kiloları verenlerde var o yüzden ödemi hiç düşünmemistimmaalesef incir ceviz vs gibi kuruyemişler ya da saglikli atiştırmalıklar hiç aklıma gelmiyo eve dahi almak gelmiyor aklıma eski listelerimi atmışm hep aklıma gelenlerde yarım yamalak her hafta farkli liste vardi cunku
güzel menüCunartesi menum
Sahur
Salata
Yarim cb ceviz karisimi
Iftar
1 hurma
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
ben acıkmıyorum ama susuzluk bakiIyi geceler herkese
Ben simdi yaticam
Yalniz ben simdiden susadim aciktim
Sahurda yogurtlu kabak salatasi kuruyemis yemistim
Gerci 6.5 saat olmuş yiyeli
su soda şişesi yuvarlama ise yaramıyor mu canımMelabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
Gecmis olsun suyu bol ic uzan dinlen burazTeşekkür ederim bugün de canım bir şey istemiyor aşırı baş ağrım var geçirmeedim erik yiyorum sadece zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?