Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yemedim dayandim dısarda yedik aksamda onüme gelen tavuk o kadardı doymak için yedim makarnadan

Ahahahaha Allah rızası için bir parça yemekkkkk........

Kv den oğlunu ölen eşinin yerine koymuş, bu evlilik asla rayına oturmaz....yani seni kuma gibi görüyor kadın....1. kadın ve tek kadın olmak istiyor oğlunun hayatında....
Zaten öyle kafayı onla bozmuş benle ilgilenmesi bana birşey alması falan hep rahatsız ediyor. Bide ilk onu bırakıp peşimden geldikten sonra iyice sıyırdı kadın eski eşim onu sallamıyıdu artık bırakmıştı da şimdi ben onu bıraktım diye uine anacı olmuş neymiş annesini arayıp çok pişmanım barışmak istiyorum evliliğimi kurtarmak istiyorum diyecekmişim annesine hahahaha sanki benim kocam o herşeyimizi bilecekmş gelsin koynumuzad girsin seviyesiz ler sabah sabah beynime kan çıktı ya

Ayy çok hoş ya
Akşam akşam ağrım var ya, idrar yolu üşütmüşüm galiba. Tam da saptayamadım bölgeyi ama buskopan attım bitane takılıyorum. Herkes de uyumuş, hişt kalkın nirdisinizzzz
Dikkat et canım kendini sıcak tut
Cunartesi menum

Sahur
2 yumurta 1 dil. Kasarla omlet
Salata
Yarim cb ceviz karisimi

Iftar
1 hurma
1 dil. firinda püreli köfte
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
Afiyet olsun kaptanım
sahur bana az geldi cnm
Aksamda sebze tavuk birazdaha olabilirdi

Aksam meyve biraz fazla sanki
Sahurda canım bişey istemiyordu . İftarda da canım öyle çok meyve istedi ki önce meyve yedim tabi abartınca yemeği çok yemiyim bari dedim
coook calismak lazim coookkk
Çalışacağız ve başaracağız inşallah
Yok canım iftardan önce yürüdüm. İftar sonrası pek vaktim olmuyor

Canım kafanı bulandırma senin yerinde olsam arkama bile bakmam annesiyle evlenmedin büyüktür deyip susmuşsun ama sana hakaret edip duran bir anne müsveddesiyle bir ömür geçer mi? Sana değer veren ezdirmeyen bir insanla ol derim. Hepimizin sorunları oluyor ama eşimizle yalnız kalınca gönlünü almasını biliyor desteğini hissettiriyor sende o da yok.

Afiyet olsun canimm
Bencede artik daha kacamak olmamali ve az verenin kacamak yapmamasi konusunda haklisin kuzum. Verilen kilo olmayinca neyi odullendiriyoruz
Kiz oyle diyosunda nasıl sistim genede ama
Kiz sabahtan aksama kadar mahvoldu ayaklarim spordan baska bisi giyemezdim
Hala muhattap oluyosuj o adamla ya ben bisi demiyorum artık

Akşam akşam ağrım var ya, idrar yolu üşütmüşüm galiba. Tam da saptayamadım bölgeyi ama buskopan attım bitane takılıyorum. Herkes de uyumuş, hişt kalkın nirdisinizzzz
Uyuyoz kizzz nerde olcaz
Anam bana niye bu soruyu sormustun hatirlamiyorum
Cunartesi menum

Sahur
Salata
Yarim cb ceviz karisimi

Iftar
1 hurma
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
Afiyet olsun ablam
Sagol ablacimm
Abla yavas yavas miktari fazla tutuyorum bilerek ama bakalim yarin tartida nasil olacak
Cuma 99.4 pazar 98.4 2 günde giden 1 kilo
Tunaydinn kızlar, resmen uyanamadim bugun 2 gundur 4-5 kadar oturunca boyle oldu
Bugun ve yarin eşim gececi sahuruda isyerinde yapicak birazcik duzene girer uykum
Gunaydin kizlarrrrr
Tebrikler tugce sen kendini tutmaya devam edersen daha fazlasida gidecek

Teşekkür ederim bugün de canım bir şey istemiyor aşırı baş ağrım var geçirmeedim erik yiyorum sadece zorla

ben çevremde spinal olup ödem tutmayan görmedim
Cunartesi menum

Sahur
Salata
Yarim cb ceviz karisimi

Iftar
1 hurma
2 ks. Kabak salatasi
3 kş salata
güzel menü
Iyi geceler herkese

Ben simdi yaticam

Yalniz ben simdiden susadim aciktim
Sahurda yogurtlu kabak salatasi kuruyemis yemistim
Gerci 6.5 saat olmuş yiyeli
ben acıkmıyorum ama susuzluk baki
Melabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
su soda şişesi yuvarlama ise yaramıyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…