- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.421
Yaptım sporumu
Öğle yemeğim: 1 kase şehriyeli çorba
2kaşık yoğurt
2 tanecik yaprak sarma incecik
1 dilim kepek ekmek
4 bardak su...
ben hiç spor yapamıyorum demeyim yapmıyorum en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum....ilk başta kilo veriliyor daha sonralar kilo vermek duruyor ozaman başlarım metobolizmamı da harekete geçirmiş olurumnasıl fikir ama.
bencede spor için en uygun saat..bende hep 17-18 arası yapardım bi aralar..ahh ahhh
kızlar canım çok sıkkın birkaçgün giremiycem annemi 5 yıl önce kaybettik babam kardeşlerinle yaşıyor ama çok mutsuz bu aralar dün çok sinirliymiş ve aglamış telefon ettim hiçbirşey söylemiyor bende uçak bileti aldım yarın ankaraya gidiyorum oglumla kardeşlerimde şehir dışındalar buaralar o yüzden yalnız kaldı dert etti kendine herhalde cok üzüldüm annem olsa böyle olmazdı(gerçi işlerim yogun oglumlada bu sogukta gidicem ama bana ihtiyacı var sanki yarın biniyorum kendinize iyi bakın....
kızlar haraketleri denedim ama çok zooooor göründüğü kadar kolay değil yapamadım
kizlar biz de spor salonuna yaziliyoruz esimle bu hafta :) az once aradik randevu aldik salon da bize 5 dakika mesafede oldukca buyuk bir yer. fiyati biraz tuzlu olacak ama olsun.. yillik alinca cok daha ucuz oluyor tabiki ama once 1 aylik deneyebiliriz sonra gidisata gore onumuzdeki ay yillik uyelik de alabilirim.. 1 ay simdi denemis olurum bakalim ne olup ne bitecekesimle gitmeyi de hic istemiyorum aslinda ama neyse
çok az degilmi?
Bnmde öyleydi ilk başlangıçta doğru gitmişim sonra gece yapmaya başladım etki azaldı birazdan deniycem bunu yine abartmadan 30 dakika yapıcam inş görürüm faydasını kilo gidiyor birde toparlayayımda anlayayım gittiğini
Facede bi foto paylaştım arkadaşımla birlikte cuma günü çektik... Normalde o arkadaşın yanında bildiğin top gibi duruyordumAma aramızdaki fark 5 kiloya kadar düştü 5 kilo daha versem nerdeyse aynı olcaz siz ne dersiniz?
Ayy ne guzel nesını ıstemıyosun kı <arkadas olur sana çok karısıyo demıssın sende tak mp3 unu yap sporunu ayrıca hareketlerı dogru ve bılınclı yapman cok onemlı degılse pek etkısını goremezsın arada kulak ver ıstersen
kızlar canım çok sıkkın birkaçgün giremiycem annemi 5 yıl önce kaybettik babam kardeşlerinle yaşıyor ama çok mutsuz bu aralar dün çok sinirliymiş ve aglamış telefon ettim hiçbirşey söylemiyor bende uçak bileti aldım yarın ankaraya gidiyorum oglumla kardeşlerimde şehir dışındalar buaralar o yüzden yalnız kaldı dert etti kendine herhalde cok üzüldüm annem olsa böyle olmazdı(gerçi işlerim yogun oglumlada bu sogukta gidicem ama bana ihtiyacı var sanki yarın biniyorum kendinize iyi bakın....
Kızlar bugün bir haber duydum Eskişehirin bir köyünde 11 kısıde kemirgen hastalıgı cıkmıs 1risi bizim aşcı amcanın yigeni farelerden bulasıyormus sevzelerden falan bulaştıgı düsünülüyormus Eskişehir merkezine yayılmasından korkuluyormus sebze yemegede korkacagız artık
ben geldimmmm...bu aklı bir karış havada arkadaşınız maalesef boşuna gitti bugün..p.tesi-salı-cuma imiş benim spor günleri..yarın tekrar tabana kuvvet gidicem bakalım..
evet de kendi de cok bildiginden degil iste o hep oyle bisey sorarsin hemen havalara girerbide hep profesyonel sporcu olmak istemis olamadigi icin icinde ukde kalmis heralde ondan bu konuda daha bir hassas oiy kiyamam ya..
ben de bilincsiz birsey yapmiyorum ama canim benim annem spor hocasiydi cocuklugumdan beri spor yapiyorum zaten. voleybol takimindaydim cok antrenman yapardik, lisede de oturdugumuz sitede bir spor salonunda step hocaligi yapmistimuniversitede sporu tamamen birakinca (ve de annem etrafta olmadigindan surekli fast food tuketmeye baslayinca) kilo almaya basladim simdi yeniden o rutini yakalamak istiyorum kilolari verince.
birgun beraber leslie 5 mil yaptik esim ritmi bir kere bile tutturamadi hareketleri dogru duzgun yapamadi oyle diyeyim ben sana, yani onun kocluguna kaldiysam yandimo en iyi futbol oynar bence diger egzersizlerde pek umut vaadetmiyor
ama tabi beraber gidip gelmek iyi olacak bir yandan, tek basima biraz cekinebilirim mesela gidermisim erkek dolu falan ben rahat edememsisko sisko hoplayip durcam herkes bana bakicak gibi geliyor :18::18::18: kilo aldigimdan beri kendime guvenim yerlerde, iste boyle ezik oluyorum spor salonuna gitmekten korkuyorum hatta adeta..
gorumcem geldi cocuklar, kv & kp falan cumbur cemaat burasi simdi. gorumcem de cup cake yapmis bir suru kremali kremali. kendi 20 kilo verdi tabi tuzu kuru. ben oyle keklerle bakistim bakistim elim gitmedi, 1 tane yesem gerisi gelecek cunku biliyorum. ben birazdan uslu uslu aksam yemegimi yerim zaten sonra da baska birsey yemicem yarin sabah hastaneye gidiyorum tahlil yaptircam. seker kolesterol hormon vs herseyi kontrol ettiriyorum. adetim gecikti falan ya icim rahat etmedi dun doktora gittim o da hastaneye sevk etti. birsey cikacagindan degil de iste icim rahat etsin.
bu arada kizlar sporu dogru yapip yapmadigimi (ve de ne kadar kalori yaktigimi) olcmek icin paraya kiyip gecen hafta kalp atim sayaci aldim artik turkcesi bu mu bilemiyorum HRM (heart rate monitor). kola saat gibi takiliyor, bir de tam gogus altina takilan bir kemeri var. spor yaparken yag yakimi icin kalp ritminin belli oranda artmasi ve saglikli aralikta kalmasi lazim simdi bu saat ben yavaslarsam bipliyor veya cok agir sporda kalbim cok hizli atiyorsa yine bipliyor. yani beni belli bir tempoda tutuyor spor yaparken. su benim yabanci forumda herkeste var abartmiyorum hepsi kullaniyor cunku ozellikle kalori sayarak diyet yapanlar icin onemli ya tam olarak ne kadar yaktigimizi bilmek.. neyse aldim leslie 5mil yaptim 65 dakikada 627 kalori yakmisim, ama saglikli aralikta durcam diye dilim disarida yaptim resmen hizli hizli yavaslamak yoknormalde ben 450 kalori hesapliyordum 5 mili. neyse oyle kizlar spor salonuna gittigimde de goturcem yoksa yavasliyorum terlemem geciyor falan onun ayarini kendi kendime yapmam zor oluyor simdi bu saat biplesin dursun..
Eki Görüntüle 332749
ayy Allahım yaaa...yanlış yazmışımkız bugün salı işte salı günleri var yazmışsın :)))
:):):):))))
ayy Allahım yaaa...yanlış yazmışım..p.tesi,çarşamba,cuma olacaktı..sorry..
ayy bende spora gittiğimde aynı öyle hissediyorum
bazı kadınlar hop hop nasıl zıplıyolar onlarla beraber gögüsleri filanlda lop lop ediyodu ben zıplayamıyodum yada kibarca zıplıyodum hoplamasın biyerler diye :):):):))))
ya eveeeettt benim de sorunum omillet bakicak rezil olcam gibi hissediyorum.. yani spor sutyenleri aldim ama i ih hicbirsey benimkileri saklamaya yetmez kibar kibar ziplicam artik ne yapayim
fulya burada olduğunu bööle anlıyorum..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
edda1985
..
ayy kızlar bişey daha anlatiimm..şimdi ben bugün spora gitim geldim bişey yapamadım yaa..akşam dedim leslie yapayım..1 saat leslie yaptım..akşam benim şişko elinde dürümlerle gelmezmiikızdım tabii.ben diyet yapmaya çalışıyorum sen ne yapıyosun dedim...yemek zorunda değilsin demezmi şimdi gel de konuşma bu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?