Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kötü bi fikir :44: Verdiğin kilona kadar olan kısımda sarkma yaşarsın sonra kilo vermen durunca yapınca ancak kilo kaybına yardım eder yada sadece sıkılaştırır istediğin gibi olmazsa moralin bozulur

bencede spor için en uygun saat..bende hep 17-18 arası yapardım bi aralar..ahh ahhh

Bnmde öyleydi ilk başlangıçta doğru gitmişim sonra gece yapmaya başladım etki azaldı birazdan deniycem bunu yine abartmadan 30 dakika yapıcam inş görürüm faydasını kilo gidiyor birde toparlayayımda anlayayım gittiğini

Facede bi foto paylaştım arkadaşımla birlikte cuma günü çektik... Normalde o arkadaşın yanında bildiğin top gibi duruyordum Ama aramızdaki fark 5 kiloya kadar düştü 5 kilo daha versem nerdeyse aynı olcaz siz ne dersiniz?[/QUOTE]

Cnm orda sankı sımıt var gıbı cıkmıs bıde boydan cekıl ıstersen 2 3 kılo daha verıp spora agırlık vererek sıkılasabılırsın...

Cnmm ıns sorun en kısa zamanda cozulur.aılede b ır arada olmak cok onemlı dogru karar vermıssın ayrıca onemseyıp haberdar ettıgın ıcın çok çok teşekkurlerrrr :)
kızlar haraketleri denedim ama çok zooooor göründüğü kadar kolay değil yapamadım

Ayy ne guzel nesını ıstemıyosun kı <arkadas olur sana çok karısıyo demıssın sende tak mp3 unu yap sporunu ayrıca hareketlerı dogru ve bılınclı yapman cok onemlı degılse pek etkısını goremezsın arada kulak ver ıstersen

Cnm orda sankı sımıt var gıbı cıkmıs bıde boydan cekıl ıstersen 2 3 kılo daha verıp spora agırlık vererek sıkılasabılırsın...
[/QUOTE]

Sporu aksaltmıyorum canım vücudum sıkılaştı zaten sarkan bi yerim yok okdr ama orda 2 kere düzeltmeye kalktım kıyafeti yan oturduğumdanmıdır nedir öyle çıktı ama çekicem zaten tayt almadım alatım çekip sana atmam lazım 50 zaten hedef...

menüm
sabah 3 dilim ekmek bir yumurta beyaz peynir 3 kuru kayısı şekersiz çay
ara herzamanki gibi sade kahve :))
öğle nohut yemeği 2 dilim ekmek yoğurt bir parça simit
ara yok
akşam haşlama borkoli dereotlu bir kase yoğurt 1.5 ekmek
su henüz bir litre bir bardak yeşil çay bir bardak biberiye çayı
spor sabah 5 mil leslie öğlende tempolu yürüdüm baya

evet de kendi de cok bildiginden degil iste o hep oyle bisey sorarsin hemen havalara girer bide hep profesyonel sporcu olmak istemis olamadigi icin icinde ukde kalmis heralde ondan bu konuda daha bir hassas oiy kiyamam ya..
ben de bilincsiz birsey yapmiyorum ama canim benim annem spor hocasiydi cocuklugumdan beri spor yapiyorum zaten. voleybol takimindaydim cok antrenman yapardik, lisede de oturdugumuz sitede bir spor salonunda step hocaligi yapmistim universitede sporu tamamen birakinca (ve de annem etrafta olmadigindan surekli fast food tuketmeye baslayinca) kilo almaya basladim simdi yeniden o rutini yakalamak istiyorum kilolari verince.
birgun beraber leslie 5 mil yaptik esim ritmi bir kere bile tutturamadi hareketleri dogru duzgun yapamadi oyle diyeyim ben sana, yani onun kocluguna kaldiysam yandim o en iyi futbol oynar bence diger egzersizlerde pek umut vaadetmiyor
ama tabi beraber gidip gelmek iyi olacak bir yandan, tek basima biraz cekinebilirim mesela gidermisim erkek dolu falan ben rahat edemem sisko sisko hoplayip durcam herkes bana bakicak gibi geliyor :18::18::18: kilo aldigimdan beri kendime guvenim yerlerde, iste boyle ezik oluyorum spor salonuna gitmekten korkuyorum hatta adeta..
gorumcem geldi cocuklar, kv & kp falan cumbur cemaat burasi simdi. gorumcem de cup cake yapmis bir suru kremali kremali. kendi 20 kilo verdi tabi tuzu kuru. ben oyle keklerle bakistim bakistim elim gitmedi, 1 tane yesem gerisi gelecek cunku biliyorum. ben birazdan uslu uslu aksam yemegimi yerim zaten sonra da baska birsey yemicem yarin sabah hastaneye gidiyorum tahlil yaptircam. seker kolesterol hormon vs herseyi kontrol ettiriyorum. adetim gecikti falan ya icim rahat etmedi dun doktora gittim o da hastaneye sevk etti. birsey cikacagindan degil de iste icim rahat etsin.

bu arada kizlar sporu dogru yapip yapmadigimi (ve de ne kadar kalori yaktigimi) olcmek icin paraya kiyip gecen hafta kalp atim sayaci aldim artik turkcesi bu mu bilemiyorum HRM (heart rate monitor). kola saat gibi takiliyor, bir de tam gogus altina takilan bir kemeri var. spor yaparken yag yakimi icin kalp ritminin belli oranda artmasi ve saglikli aralikta kalmasi lazim simdi bu saat ben yavaslarsam bipliyor veya cok agir sporda kalbim cok hizli atiyorsa yine bipliyor. yani beni belli bir tempoda tutuyor spor yaparken. su benim yabanci forumda herkeste var abartmiyorum hepsi kullaniyor cunku ozellikle kalori sayarak diyet yapanlar icin onemli ya tam olarak ne kadar yaktigimizi bilmek.. neyse aldim leslie 5mil yaptim 65 dakikada 627 kalori yakmisim, ama saglikli aralikta durcam diye dilim disarida yaptim resmen hizli hizli yavaslamak yok normalde ben 450 kalori hesapliyordum 5 mili. neyse oyle kizlar spor salonuna gittigimde de goturcem yoksa yavasliyorum terlemem geciyor falan onun ayarini kendi kendime yapmam zor oluyor simdi bu saat biplesin dursun..

başın saolsun canım çok iyi yapmışsın babanın yanına gitmekle...
anne evin diregi ya onları Allah başımızdan eksik etmesin.. Sende babacıgına destek ol canım bi kaç gün neşe olursun ona..

kız dikkat et wallaa sebzeleri bol bol yıkayın

ben geldimmmm...bu aklı bir karış havada arkadaşınız maalesef boşuna gitti bugün..p.tesi-salı-cuma imiş benim spor günleri..yarın tekrar tabana kuvvet gidicem bakalım..

kız bugün salı işte salı günleri var yazmışsın :)))

ayy bende spora gittiğimde aynı öyle hissediyorum
bazı kadınlar hop hop nasıl zıplıyolar onlarla beraber gögüsleri filanlda lop lop ediyodu ben zıplayamıyodum yada kibarca zıplıyodum hoplamasın biyerler diye :):):):))))

rengi güzelmiş
anlattıgın kadarıyla işlevide güzel :))
saatin hevesine güzel spor yaparsın artık :)))

ya eveeeettt benim de sorunum o millet bakicak rezil olcam gibi hissediyorum.. yani spor sutyenleri aldim ama i ih hicbirsey benimkileri saklamaya yetmez kibar kibar ziplicam artik ne yapayim

kızlar şimdi size bişey anlatıcam..bu sabah eşim işe gidecekti..saat 05.00 ..tabii ben o ara uyuyorum , gittiğini bile duymam ..geldi beni uyandırdı..arabasının önünde araba varmış..kaç kere söyledik yine önüne park etmişler..telefon edelimde arabayı çeksinler dedi..bende bu saatte kimse aranmaz sen servisle git dedim ..yolladım adamceğizi..herneyse gitti bu..öğlen aradı..paralara kavuşmana az kalmıştı, son anda yırttım yine kefeni diyo..bende bi şaşkınlık, aklıma bişey gelmedi..meğerse eşimin servis kaza yapmış..ayağı kırılanlar, kafası yarılanlar..eşiminde sağlık sigortası var..Allah korusun ölümlü kazada falan bayağı bir yüksek meblağ ödenecek ailesine..akşam gelmiş senin plan projenmiydi , beni servisle yolladın diyo..gülermisin ağlarmısın..kaç günden beri burda anlatıp duruyorum , Allah da işte dedi, senmisin kocanı kötüleyip duranbeni bi korkuttu bugün yani..ama eşimde bayağı korkmuş, kalça falan morarmış..bakıp bakıp ofluyo pufluyo..

ya eveeeettt benim de sorunum o millet bakicak rezil olcam gibi hissediyorum.. yani spor sutyenleri aldim ama i ih hicbirsey benimkileri saklamaya yetmez kibar kibar ziplicam artik ne yapayim

:)))) bak onun sırrı şurda hızlı zıplayıp yere yawaş konacaksın
ama cidden bende son zamanlar spor filan hep bıraktım

bugün arkdaşım geldi öğleden sonra
e ona bişeyler hazırladım kendim az yedim hatta çok az ama yinede işte börek çörek filan derken oo ((

fulya burada olduğunu bööle anlıyorum..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
edda1985
..

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltıda (10:00 da)
biraz beyaz peynir
1 yeşil zeytin
3 çubuk azcık yagda kızarmış sosis
1 domates + yarım havuç
2 dilim ekmek
2 fincan çay

ara bitki çayı ıhlamur

öğle (02:00 da)
2 paçanga börek
biraz salata
biraz kaşar peynir
1 browni

ara (18:00 da)
Türk kahvesi

akşam (20:00 da)
2 dilim peksimet kek
1 bardak çay

gün içinde su 1.5 litre

spor olarak evi süpürdüm - sildim - toz aldım -tuvalet banyo yıkadım

ayy kızlar bişey daha anlatiimm..şimdi ben bugün spora gitim geldim bişey yapamadım yaa..akşam dedim leslie yapayım..1 saat leslie yaptım..akşam benim şişko elinde dürümlerle gelmezmiikızdım tabii.ben diyet yapmaya çalışıyorum sen ne yapıyosun dedim...yemek zorunda değilsin demezmişimdi gel de konuşma bu adamı

hahahaa
walla ben dayanamazdım dürüme karşı sempatim vr =) aramız iyidirr

bu arada yazını yüksek sesle okudum kocişim de güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…