- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.401
Adam hasta diyorum yaaa. Aman neyseİnanamıyorum ne içmesi beee.... ağzımı bozacam tövbe tövbeeee
Kuzu bu seferde az olmamismi sanki afiyet olsunGünaydıınn
Dünun menüsünü yaziyim hemen
11.00 2 haslanmis yumurta
1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 kase tarhana çorbasi
16.00 1 sade turk kahvesi
19.00 salata
1 tbe
Su 2.5l spor 50 dk yuruyus 150 pPnrrr-12
aynen yaBencede birakma git cnm
Belki boylece daha cok dikkat edersin
ödem var dedi cnm aynen insAllah bi dahakine hirs yaparm cok kacamagim olduOlumsuz düşünme belki sana öyle geliyordur, bi bakmışsın tartı şiş mil demiyorBence de diyetisyene devam et, düzenli gidince mutlaka faydası olur. Çok ilginç İngiltere’de öyle diyetisyen kültürü yok, ya da ben rastlamadım. Onun yerine zayıflama grupları var, özel şirketler.
hahhah gunaydn cnm sislik kotu yaGünaydın hanımlar.....
bu sabah kalktığımda ellerim zor kapanıyordu nasıl şiştiysem artık .. hala daha öyle...
2 tane şey yedik balon gibi şiştik ...
e diyet bitince ne olacak ?
listeme meyve kuru yemiş biraz tahıl fln eklenecek o zaman demek ki patlayacam
Afiyet olsun canım gunaydnGünaydıınn
Dünun menüsünü yaziyim hemen
11.00 2 haslanmis yumurta
1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 kase tarhana çorbasi
16.00 1 sade turk kahvesi
19.00 salata
1 tbe
Su 2.5l spor 50 dk yuruyus 150 pPnrrr-12
Ne dedi diyetisyenin tatlimaynen yagittim geldim ve bi daha ki kontrolr mutlaka guzel bi eksiyle gitmem lazim
ödem var dedi cnm aynen insAllah bi dahakine hirs yaparm cok kacamagim oldu
hahhah gunaydn cnm sislik kotu ya
Afiyet olsun canım gunaydn
O haftada bi sütlü tatliyi cuma kacamagi yapabilirsin biliyosun kuzumDiyetisyenden geldim kızlar 800 gr fark gözüktü toplamda 1 kg da yagdan gitmis odem var dedi tabiki cok az bi oran aslinda totale bakarsakk o kadar kaçamağa artı cikmadgma şükür bi dahaki kontrole cok hirs yaptm ama guzelbi eksiyle gidicem ramazan listesi verdi bi de haftada bi gun sutlu tatlı yiyebilirsin dedi ama tutabilirsem kendimi hic yememeyi planlıyorum
Allah kolaylık versinGunaydin kizlarrr simdi adliyeye gidiyorum yoldayim ama mahkeme saatine daha var erken çıktım ben
Biliyorum canim ama bklm diyetisyen azıcık kızdı yani normalde en kötü 2-3 kilo yagdan gitmeliydi dedi hem moralim bozulmakla beraber biraz da hırs yaptımO haftada bi sütlü tatliyi cuma kacamagi yapabilirsin biliyosun kuzum
Sagol tugcecimAllah kolaylık versin
Kaç gunde bi gidiyosun diyetisyene canimBiliyorum canim ama bklm diyetisyen azıcık kızdı yani normalde en kötü 2-3 kilo yagdan gitmeliydi dedi hem moralim bozulmakla beraber biraz da hırs yaptım
İnşallah gerçek sevgiyi bulurumyürüyorlardı işte en son mezuniyet sonrası no haber no slm hesabı oldu biraz bir fikrim yok o yüzden canım , kas konusunda yaz sonu daha mı iyi olur peki Eylül'de düğün var yaz boyu havuz durumu filan var malum Eylül başı yaptırsam
ne izliyorsun kuzu
ben mutfaktan çıktım da oğlumun nazindan çıkamadım düştü ayağını taş kesmiş daha üstüne basamazmis bu ayak kullanilmaz artık demeler filan erkek değil mi işte :)
oglen meyvenin biri fazla canım
ben hiç adapte olamadım onun için belli dönem eşofmanla gezdim desem yeridir bir tane kot vardı neredeyse 86lar civarı
74 civarı bir iki kot aldım üst beden benim ince s m eskiler oluyor ama alt sıkıntı
Şimdi 5 kg sonrası giyilmeyi bekleyen bı sürü kot ,elbise var
sütlü canım
sütlaç tadımlık olmuş ama önceki gün çorba lahmacun yerine ızgara seçeneğin olabilirdi çorba varken pide lahmacun vs yanlış oluyor canım
kuzu el lezzeti de çok fark ediyor içinin hazırlanması vs iyice izle sen onu yaparken illa ki tutar zamanla
ödem filandir canım
Hakkında hayırlısı güzel olanı canım
süpersin baby :)
tuhh ya bir kere başıma geldi bir hafta acı çektim şişeyi dene işe yarıyor Zuhal ablanın dediği gibi evdede tabanlı terlikle gez canım
kız niye ifşa ediyorsun çocukları kadın sitesinde
çok orjinaldi cokkk
yok canım bir hilal birde işte senin ki daha böyle orjinali gelmedi çok şükür
engellemediğin için muhattap oluyorsun , şunu unutma seni seven biri değildi seni kolelestiren , ozguvensiz savunmasız aileni sil diyecek kadar kolsuz kanatsız kalmanı düşmenin isteyen şımarık değer bilmez bir insan musvettesiydi... Ve şunu bil gerçek sevgiyi tattiginda bu yaşadığınin korku filmi olduğunu anlayacaksın
akşam herşeyden tadımlık olmuş ama barbunya ve bulgur içinde doğru zaman hafta içine kalmamış
hurmalara dikkat baby ayrıca sahurda meyve porsiyonu çok canım bir meyve bir kase yoğurt yada yine süt ve yulaf daha iyi olur
çay başlayacak abla çayları işçiler alıyor biz kendimiz çay almıyoruz
aslında orani tuttursan süper oluyor bende istiyorum da koyacak yer yok inan
akşam fazla mi olmuş sanki
Ayda canımKaç gunde bi gidiyosun diyetisyene canim
Ay simdi çıktım kuzum hicbisey olmadi salak gelmedi durusma ertelendi. Gene bi yakalama emri istiyor anlaşıldı istedigini veririz bizdeCurukElma sen naptin canım bitti mi adliyede işin
Allah Allah ya sürüstürüyo aklından işte hayırlısı olsun kuzumAy simdi çıktım kuzum hicbisey olmadi salak gelmedi durusma ertelendi. Gene bi yakalama emri istiyor anlaşıldı istedigini veririz bizde
Kiz bi dur allahini seversen sen once basindakinden kurtulda sonrasi eksik kalsinİnşallah gerçek sevgiyi bulurum
O zaman azmis kuzu yaAyda canım
Olabilit kuzumAdet haftam olduğu için büyük ihtimalle o ödem de
Ben onu surundururum merak etmesin oAllah Allah ya sürüstürüyo aklından işte hayırlısı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?