Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi bakalım ..inşallah memnun kalırsın..

ya bu çok güzel bir alett..benim koşu bandımda vardı böyle bir mekanizma ama yaptığın sporun dakikasına göre sayıyodu..ona göre şu kadar kalori yaktın diyodu..ayrıca 5 milin 627 kalori yakmasınada ayrıcana sevindim..bende 5 mil yaptım bugün .sonra kaç kalori aldım bilmiyorum ama..

off ..çocukla evde spor yapmak çok zor ...hatta imkansızda diyebilirim..tabii bakıcısı falan varsa müstesna

ya hopiş bu zamanda hep almaya elverişli hiç vermeye değil gönderdiğin linki inceledim 30 dk kondisyon bisikletinden sonra uygulucam göbek sıkıntım var zaten
sen yereki vermeyi kafana sok..gerisi hava civa..

asik mi oldun yoksa hoppis
..
aşk mı??? o da ne??:26::26:

ayy geçmiş olsun kızımm Allah korumuş.. demekkii senin duan bedduan tutuyoo
benim için güzel dia et olurmu kuşumm

sevimli hayalet

fulya burada olduğunu bööle anlıyorum..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
edda1985
..

eeee... seni de gorunmezler kulubune bekliyoruz hoppiscigim

:)))) bak onun sırrı şurda hızlı zıplayıp yere yawaş konacaksın

bir deneyeyim

gecmis olsun canim ya ucuz atlatmis

ask, bir kadinin bir odunu sevebilmesini saglayan, kor edici tuhaf bir duygudur :123::127::132:

:))))))))))))kocalar hep aynı bizimkide tatlı taşıyor eve sürekli delirtçek beni
off ..çocukla evde spor yapmak çok zor ...hatta imkansızda diyebilirim..tabii bakıcısı falan varsa müstesna

yok canım ne bakıcısı bakıcı hizmetli uşak hepsi ben
sabah erken kalkıyorum kızım uyanmadan yapıyorum işte ama şimdi uyandı mesela artık gün içinde ne zaman müsait olursam ozaman anlıyacağın

motivasyonum çok düşük bugün :26::26::26::26::26:

geçmiş olsun cnm ya kızsakta sinir olsakta Allah başımızdan eksik etmesin değil mi

off off bu adamlar benim eşimde pazar saat 23te aradı sana kokoreç alayım mı alma tokum dedim almış eline 2tane gelmiş ee alma dedimya diyorum ama boğazımdan sensiz geçmiyo dedi benimde cnma minnet götürdüm gitti

motivasyonum çok düşük bugün :26::26::26::26::26:

benimde benimde

şimdi kızlar dün akşam kvde yemekteydik maşallah yapmışta yapmış pilavlar köfteler kızartmalar azıcık ucundan alayım derken epey yedim sanırım sonra mide bulantısından ölüyorum sandım eymeni uyutunca spor yapacaktım 11 di uyuduğunda ama durumum içler acısıydı yine spor yapamadım bugün kavitasyon var inanın ona bile gitmek istemiyorum tartıda bu sabah 69,3 çıktım moral motive sıfır, irademe sahip olamıyorum ,spor yapamıyorum ee nasıl olacak bu iş eşim bile seni gruptan atacaklar yakında diyo şimdi veremiyor olmam gurubu çok etkiliyorsa başkanım murccum beni çıkarabilirsin azim mazim yerlerde bende hiçbişeye vaktim yok çok çok mutluyum eşimi oğlumu seviyorum ama bazen bekarlık günlerimi özlüyorum şuursuzca gezmek ,bol vakit ,evde yemek varmış yokmuş iş varmış falan hepsi boştu ama şimdi herşey ağır geliyo günde 30 dk spor yapmaya vakit bulamazmı insan ya bulamıyorum haftasonu oğlum öğle uykusundayken yaptım ama 2 gündür hayat yine yeniden aynı

kaç yaşında kızın canım??

Günaydın topik bu sabah kimsecikler yokmuş
günaydın fadimemm

aynen öyle canım..kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum ama lanet olsun ki seviyorum odunumu yaniiiooo benim öyle gece 12 de kokoreç yemelerim çoktur..tabbi ki eşimden dolayı..seninkide iştahlı demek ..Allah yardımcımız olsun..

canım sen çalışıyosun artı küçük çocuğun var..spora vakit bulamaman çok normal..haftada iki kere yapsan bile senin için kardır..o yüzden çok kafana takma, çok üzülme ..bende çocukla yapamadığım için spor salonuna gitmeye karar verdim ..diyetine devam et yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…