- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.441
hadi bakalım ..inşallah memnun kalırsın..kizlar biz de spor salonuna yaziliyoruz esimle bu hafta :) az once aradik randevu aldik salon da bize 5 dakika mesafede oldukca buyuk bir yer. fiyati biraz tuzlu olacak ama olsun.. yillik alinca cok daha ucuz oluyor tabiki ama once 1 aylik deneyebiliriz sonra gidisata gore onumuzdeki ay yillik uyelik de alabilirim.. 1 ay simdi denemis olurum bakalim ne olup ne bitecekesimle gitmeyi de hic istemiyorum aslinda ama neyse
ya bu çok güzel bir alett..benim koşu bandımda vardı böyle bir mekanizma ama yaptığın sporun dakikasına göre sayıyodu..ona göre şu kadar kalori yaktın diyodu..ayrıca 5 milin 627 kalori yakmasınada ayrıcana sevindim..bende 5 mil yaptım bugün .sonra kaç kalori aldım bilmiyorum ama..bu arada kizlar sporu dogru yapip yapmadigimi (ve de ne kadar kalori yaktigimi) olcmek icin paraya kiyip gecen hafta kalp atim sayaci aldim artik turkcesi bu mu bilemiyorum HRM (heart rate monitor). kola saat gibi takiliyor, bir de tam gogus altina takilan bir kemeri var. spor yaparken yag yakimi icin kalp ritminin belli oranda artmasi ve saglikli aralikta kalmasi lazim simdi bu saat ben yavaslarsam bipliyor veya cok agir sporda kalbim cok hizli atiyorsa yine bipliyor. yani beni belli bir tempoda tutuyor spor yaparken. su benim yabanci forumda herkeste var abartmiyorum hepsi kullaniyor cunku ozellikle kalori sayarak diyet yapanlar icin onemli ya tam olarak ne kadar yaktigimizi bilmek.. neyse aldim leslie 5mil yaptim 65 dakikada 627 kalori yakmisim, ama saglikli aralikta durcam diye dilim disarida yaptim resmen hizli hizli yavaslamak yoknormalde ben 450 kalori hesapliyordum 5 mili. neyse oyle kizlar spor salonuna gittigimde de goturcem yoksa yavasliyorum terlemem geciyor falan onun ayarini kendi kendime yapmam zor oluyor simdi bu saat biplesin dursun..
Eki Görüntüle 332749
güler güler..hemcinsi nede olsaahahahaa
walla ben dayanamazdım dürüme karşı sempatim vr =) aramız iyidirr
bu arada yazını yüksek sesle okudum kocişim de güldü
off ..çocukla evde spor yapmak çok zor ...hatta imkansızda diyebilirim..tabii bakıcısı falan varsa müstesnasporsuz olmuyor malesef spor hem zinde ve dinç tutuyor insanı ben mesela kilomun durduğu hafta 2cm incelmişim kilom aynıydı ama vücut sıkılaşıyor leslie de yapabilirsin hem keyifli hemde baya terletiyor
bendede spor aleti var ama ses yaptığı için sadece gün arası kullanabiliyorum kızım uyuyunca yada sabah erken kalkıp leslie yapıyorum bende
sen yereki vermeyi kafana sok..gerisi hava civa..ya hopiş bu zamanda hep almaya elverişli hiç vermeye değilgönderdiğin linki inceledim 30 dk kondisyon bisikletinden sonra uygulucam göbek sıkıntım var zaten
aşk mı??? o da ne??:26::26:asik mi oldun yoksa hoppis
..
kızlar şimdi size bişey anlatıcam..bu sabah eşim işe gidecekti..saat 05.00 ..tabii ben o ara uyuyorum , gittiğini bile duymam ..geldi beni uyandırdı..arabasının önünde araba varmış..kaç kere söyledik yine önüne park etmişler..telefon edelimde arabayı çeksinler dedi..bende bu saatte kimse aranmaz sen servisle git dedim ..yolladım adamceğizi..herneyse gitti bu..öğlen aradı..paralara kavuşmana az kalmıştı, son anda yırttım yine kefeni diyo..bende bi şaşkınlık, aklıma bişey gelmedi..meğerse eşimin servis kaza yapmış..ayağı kırılanlar, kafası yarılanlar..eşiminde sağlık sigortası var..Allah korusun ölümlü kazada falan bayağı bir yüksek meblağ ödenecek ailesine..akşam gelmiş senin plan projenmiydi , beni servisle yolladın diyo..gülermisin ağlarmısın..kaç günden beri burda anlatıp duruyorum , Allah da işte dedi, senmisin kocanı kötüleyip duranbeni bi korkuttu bugün yani..ama eşimde bayağı korkmuş, kalça falan morarmış..bakıp bakıp ofluyo pufluyo..
benimle iyi geçinin bak yoksa size dua ederim..nihahahaaaaayy geçmiş olsun kızımm Allah korumuş.. demekkii senin duan bedduan tutuyoo
benim için güzel dia et olurmu kuşumm
benimle iyi geçinin bak yoksa size dua ederim..nihahahaaaa
casper fulya
fulya burada olduğunu bööle anlıyorum..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
edda1985
..
:)))) bak onun sırrı şurda hızlı zıplayıp yere yawaş konacaksın
kızlar şimdi size bişey anlatıcam..bu sabah eşim işe gidecekti..saat 05.00 ..tabii ben o ara uyuyorum , gittiğini bile duymam ..geldi beni uyandırdı..arabasının önünde araba varmış..kaç kere söyledik yine önüne park etmişler..telefon edelimde arabayı çeksinler dedi..bende bu saatte kimse aranmaz sen servisle git dedim ..yolladım adamceğizi..herneyse gitti bu..öğlen aradı..paralara kavuşmana az kalmıştı, son anda yırttım yine kefeni diyo..bende bi şaşkınlık, aklıma bişey gelmedi..meğerse eşimin servis kaza yapmış..ayağı kırılanlar, kafası yarılanlar..eşiminde sağlık sigortası var..Allah korusun ölümlü kazada falan bayağı bir yüksek meblağ ödenecek ailesine..akşam gelmiş senin plan projenmiydi , beni servisle yolladın diyo..gülermisin ağlarmısın..kaç günden beri burda anlatıp duruyorum , Allah da işte dedi, senmisin kocanı kötüleyip duranbeni bi korkuttu bugün yani..ama eşimde bayağı korkmuş, kalça falan morarmış..bakıp bakıp ofluyo pufluyo..
aşk mı??? o da ne??:26::26:
ask, bir kadinin bir odunu sevebilmesini saglayan, kor edici tuhaf bir duygudur:123::127::132:
bilmem mi kuşummmcanım bennimmm ben aslında seni çok severimmm hmde çooook
ask, bir kadinin bir odunu sevebilmesini saglayan, kor edici tuhaf bir duygudur:123::127::132:
Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle hıyarın teki olduğunu anlamak arasında geçen zamandır..
büşraaa geç kaldın bacımm..nerdeydin sabah beri
Aşk, karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle hıyarın teki olduğunu anlamak arasında geçen zamandır..
:))))))))))))kocalar hep aynı bizimkide tatlı taşıyor eve sürekli delirtçek beniayy kızlar bişey daha anlatiimm..şimdi ben bugün spora gitim geldim bişey yapamadım yaa..akşam dedim leslie yapayım..1 saat leslie yaptım..akşam benim şişko elinde dürümlerle gelmezmiikızdım tabii.ben diyet yapmaya çalışıyorum sen ne yapıyosun dedim...yemek zorunda değilsin demezmi şimdi gel de konuşma bu adamı
off ..çocukla evde spor yapmak çok zor ...hatta imkansızda diyebilirim..tabii bakıcısı falan varsa müstesna
sen yereki vermeyi kafana sok..gerisi hava civa..
ayy kızlar bişey daha anlatiimm..şimdi ben bugün spora gitim geldim bişey yapamadım yaa..akşam dedim leslie yapayım..1 saat leslie yaptım..akşam benim şişko elinde dürümlerle gelmezmiikızdım tabii.ben diyet yapmaya çalışıyorum sen ne yapıyosun dedim...yemek zorunda değilsin demezmi şimdi gel de konuşma bu adamı
off ..çocukla evde spor yapmak çok zor ...hatta imkansızda diyebilirim..tabii bakıcısı falan varsa müstesna
sen yereki vermeyi kafana sok..gerisi hava civa..
ayy kızlar bişey daha anlatiimm..şimdi ben bugün spora gitim geldim bişey yapamadım yaa..akşam dedim leslie yapayım..1 saat leslie yaptım..akşam benim şişko elinde dürümlerle gelmezmiikızdım tabii.ben diyet yapmaya çalışıyorum sen ne yapıyosun dedim...yemek zorunda değilsin demezmi şimdi gel de konuşma bu adamı
motivasyonum çok düşük bugün :26::26::26::26::26:
kaç yaşında kızın canım??:))))))))))))kocalar hep aynı bizimkide tatlı taşıyor eve sürekli delirtçek beni
yok canım ne bakıcısı bakıcı hizmetli uşak hepsi ben
sabah erken kalkıyorum kızım uyanmadan yapıyorum işte ama şimdi uyandı mesela artık gün içinde ne zaman müsait olursam ozaman anlıyacağın
günaydın fadimemmGünaydın topik bu sabah kimsecikler yokmuş
aynen öyle canım..kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum ama lanet olsun ki seviyorum odunumu yaniiigeçmiş olsun cnm ya kızsakta sinir olsakta Allah başımızdan eksik etmesin değil mi
off off bu adamlar benim eşimde pazar saat 23te aradı sana kokoreç alayım mı alma tokum dedim almış eline 2tane gelmiş ee alma dedimya diyorum ama boğazımdan sensiz geçmiyo dedi benimde cnma minnet götürdüm gitti
:
şimdi kızlar dün akşam kvde yemekteydik maşallah yapmışta yapmış pilavlar köfteler kızartmalar azıcık ucundan alayım derken epey yedim sanırımsonra mide bulantısından ölüyorum sandım eymeni uyutunca spor yapacaktım 11 di uyuduğunda ama durumum içler acısıydı yine spor yapamadım bugün kavitasyon var inanın ona bile gitmek istemiyorum tartıda bu sabah 69,3 çıktım moral motive sıfır, irademe sahip olamıyorum ,spor yapamıyorum ee nasıl olacak bu iş eşim bile seni gruptan atacaklar yakında diyo şimdi veremiyor olmam gurubu çok etkiliyorsa başkanım murccum beni çıkarabilirsin azim mazim yerlerde bende hiçbişeye vaktim yok çok çok mutluyum eşimi oğlumu seviyorum ama bazen bekarlık günlerimi özlüyorum şuursuzca gezmek ,bol vakit ,evde yemek varmış yokmuş iş varmış falan hepsi boştu ama şimdi herşey ağır geliyo günde 30 dk spor yapmaya vakit bulamazmı insan ya bulamıyorum haftasonu oğlum öğle uykusundayken yaptım ama 2 gündür hayat yine yeniden aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?