- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.601
Ayyulduzz eski nick 5,6 yıldır takımda yarisiyorum mezun olup gidiyorum kilo alıp kürkçü dükkanına dönüyorum genelde27 tatlim
Ay gecen haftaki kadar degilmis o zaman cumaya daha guzel eksi gelir canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin dilek acaba ne zaman yarışmıştın burda ayni donem burdamiydik. O zaman da markete gidip gelen birisi vardi hatirlayamadim kim oldugunu :)
Yaninya biseyi eksik yapiyosun ya biyerde hata var yoksa senden daha fazla bekliyodum ben
Pinarcigim Rabbim bir avazda kurtarsın ,korkucak bişey yok herkesin dogum hikayesi kendine özgü oluyor bakalım senin nasıl olucakInsallah cnm normal istiyorum ama Allah bilir tabi :) cok da korkuyorum ilk dogum baya tecrubesizim
Iyi gidiyor cok şükur, sadece bu ara hafif bel sırt agrilarim basladi insallah artmaz. Evet toplamda 10 bucuk kg aldim simdiye kadar dikkat etmeye calisiyorm 16yi gecmek istemiyorm bakalm ne olucak
Benim 1. Doğumum 10dkda olduPinarcigim Rabbim bir avazda kurtarsın ,korkucak bişey yok herkesin dogum hikayesi kendine özgü oluyor bakalım senin nasıl olucak
Az kilo almanda avantaj senin için 30 haftayı gecmissin norma artık sırt bel ağrısı artık yavaş hareket edicen ev işlerinde çok yorma kendini
Evi temizledigim gün belimden dogrulamazdim bende
artida degiksin ne guzel cumaya eksisin demektr bu98.2 sabitim kızlar
Buraya gitmeyi özlüyorum kızlar kv 28 inde gidiyorlar rahatlarım o zaman
bence az da olsa karbonda yararlı en azindan ekmek cok nadir pilav gibi gibi ömür boyu yemiycek misin biraktgn anda yeniden tepki vericej vücut bence bi farki olmiycakkızlar şimdi ben dukanımsı diyet yapıyorum ya... hiç karbonhidrat yok ya beslenmemde acaba ondan mı oldu.
yağ yerine kas mı veriyorum... ne yapsam bilemedim.
afiyet olsun canımSabah 12 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin 🕊
1.5 ymk kaşığı tulum peyniri
4 adet çeri domates
1 dilim tb ekmek
Ara 4 nektari
Akşam 7
125 gr tavuk, 2 domates, 2 biber, 1ymk kşğ zeytinyağı ile yapılmış sote
3ymk kşğ yoğurt
1 dilim tb ekmek
2lt su
sen aslında cok yemiyorsun ama nie böyle oluyor acabaOkuldan gelir gelmez tartıldım, acabaeceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....
Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
afiyet olsun canım02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık
20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım varTAKIM KATILIM FORMU
Adı: Dilek
Yaşı:35
Evli/bekar:16 yıllık evliyim
Çocuk/yaşlarığlum 14 ,kızım 9,minnak kizimda 50 günlük
Emziriyormusun:evet
Meslek:bı donem beyimlen market işletim :)
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1,68
Kilo:101
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :fi tarihinden önce 3 .takımda yarıştım ama asıl yuvam 9.takimdir
Kilo alma nedeninizis boğazım 35 yıldır yemelere doyamadım bir türlü
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yaşıyorum evimin kadını çocuklarının anasiyim :)genel anlamda mutlu huzurlu keyifli bir insanım .anlatılacak çok bişey yok zaman içinde cozersin beni
ghzel eksi cnmMerhaba kızlar
Cuma : 74.4
Pazartesi: 73.9
Fark: 500 gr
afiyet olsun canımMenü
Sahur
250 ml çilekli kefir
İftar
5 yaprak sarma
Salata
1/2 ayran
Ara 1 sade kahve 1 hurma yemeği planlıyorum
2 lt su olur
hayırlı olsun canımKızlar selam
Kız isteme telaşından sabahtan beri görümcemdeyim giremedim bi türlü
Daha doğrusu girdim de yazamadım
Sabitim bu arada
Menümü de birazdan paylaşayım
Ayy ne güldüm yaHayırlı olsun canım
(evlenenlerin başı göğe ermiyor ama olsun)
Teşekkür ederimartida degiksin ne guzel cumaya eksisin demektr bu
bence az da olsa karbonda yararlı en azindan ekmek cok nadir pilav gibi gibi ömür boyu yemiycek misin biraktgn anda yeniden tepki vericej vücut bence bi farki olmiycak
afiyet olsun canım
sen aslında cok yemiyorsun ama nie böyle oluyor acaba
afiyet olsun canım
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var
ghzel eksi cnm
afiyet olsun canım
hayırlı olsun canım
Ayy ne güldüm ya
Ayyy evet doğru hatirliyorumm hatta cocuklarin okulumu ne uzaktı senin galiba bi sitede oturuyodun dimiiiAyyulduzz eski nick 5,6 yıldır takımda yarisiyorum mezun olup gidiyorum kilo alıp kürkçü dükkanına dönüyorum geneldesenin nick yabancı gelmedi bana kimlerdensin kardeş
Yahu kacamaklara son versek herkeste var nerdeyse artik haftaiciMenü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Salata
Az patates püresi üzeri tavuk sote
Bi dilim pide(dayanamadım malasef)
Biraz fazla karbonlu olmus cnm corbayi bi kase yerine bi kepce olsaymis gene ekmek yiyebilirdn ama su durumda ekmek olmasaymis iyi olurmuş afiyet olsun cnmMenü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Salata
Az patates püresi üzeri tavuk sote
Bi dilim pide(dayanamadım malasef)
Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:20
3 hurma
Bi kac bardak su hatrlamiorm
İftar 20:05
1 su bardağı su
1 kepçe bamya çorbası
1 bardak ayran
Yarim saat ara verdim
2 kaşık melemen
1 kase salata
3 kaşık bulgur/pirinç karışık pilav
1 Kaşık haşlanmış tavuk
1 çay kaşığı kabak tatlısı
1 bardak ayran
Su ana kadar 1 lt su ictim daha icerim
Spor 60 dk tum vücut egzersiz
180 puan @Pnrrr-20
Birden cok geldi gözüme tekrar tekrar okudum ölçüleri normal dedim sonra tekrar okudum gene cok geldi afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:20
3 hurma
Bi kac bardak su hatrlamiorm
İftar 20:05
1 su bardağı su
1 kepçe bamya çorbası
1 bardak ayran
Yarim saat ara verdim
2 kaşık melemen
1 kase salata
3 kaşık bulgur/pirinç karışık pilav
1 Kaşık haşlanmış tavuk
1 çay kaşığı kabak tatlısı
1 bardak ayran
Su ana kadar 1 lt su ictim daha icerim
Spor 60 dk tum vücut egzersiz
180 puan @Pnrrr-20
az da olsa meyve ve kuruyemiş yiyorum. ama ekmek tahıl baklagil hiç yemiyorum. 60 kiloyu göreyim ufak ufak sağlıklı karbonlardan da yerim inşallah.bence az da olsa karbonda yararlı en azindan ekmek cok nadir pilav gibi gibi ömür boyu yemiycek misin biraktgn anda yeniden tepki vericej vücut bence bi farki olmiycak
Ayy ne güldüm ya
Olsun iyi insanlarda vardır bir yerdeaz da olsa meyve ve kuruyemiş yiyorum. ama ekmek tahıl baklagil hiç yemiyorum. 60 kiloyu göreyim ufak ufak sağlıklı karbonlardan da yerim inşallah.
bu aradaHandandandan ile aynı görüşteyim. bir evlenen pişman bir evlenmeyen
ne kadar azıcık?Kızlar azıcık cips yedim ben hemde bu saatte
onu da arayıp bulana kadar nene olursun zaten. hiç kasmamak en iyisiOlsun iyi insanlarda vardır bir yerde
Hahahahah az mı azıcık çokmu azıcıkne kadar azıcık?
az mı azıcık ?
çok mu azıcık?
Hiii dur bakim tahmini bir avuc kadar belki birazcik daha fazlane kadar azıcık?
az mı azıcık ?
çok mu azıcık?
cok olan ne kiz sence hepsi standart ölçü bugun hic kacamak yapmadm die düşünüyordum ben neler vardı sofrada valaBirden cok geldi gözüme tekrar tekrar okudum ölçüleri normal dedim sonra tekrar okudum gene cok geldi afiyet olsun canim
Kızlar azıcık cips yedim ben hemde bu saatte
hadi insAllah cnm bklm o zmn görürsn hemen insAllahaz da olsa meyve ve kuruyemiş yiyorum. ama ekmek tahıl baklagil hiç yemiyorum. 60 kiloyu göreyim ufak ufak sağlıklı karbonlardan da yerim inşallah.
bu aradaHandandandan ile aynı görüşteyim. bir evlenen pişman bir evlenmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?