Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyulduzz eski nick 5,6 yıldır takımda yarisiyorum mezun olup gidiyorum kilo alıp kürkçü dükkanına dönüyorum geneldesenin nick yabancı gelmedi bana kimlerdensin kardeş

Pinarcigim Rabbim bir avazda kurtarsın ,korkucak bişey yok herkesin dogum hikayesi kendine özgü oluyor bakalım senin nasıl olucak
Az kilo almanda avantaj senin için 30 haftayı gecmissin norma artık sırt bel ağrısı artık yavaş hareket edicen ev işlerinde çok yorma kendini
Evi temizledigim gün belimden dogrulamazdim bende

Benim 1. Doğumum 10dkda oldu

98.2 sabitim kızlar
Buraya gitmeyi özlüyorum kızlar kv 28 inde gidiyorlar rahatlarım o zaman
artida degiksin ne guzel cumaya eksisin demektr bu
kızlar şimdi ben dukanımsı diyet yapıyorum ya... hiç karbonhidrat yok ya beslenmemde acaba ondan mı oldu.
yağ yerine kas mı veriyorum... ne yapsam bilemedim.
bence az da olsa karbonda yararlı en azindan ekmek cok nadir pilav gibi gibi ömür boyu yemiycek misin biraktgn anda yeniden tepki vericej vücut bence bi farki olmiycak

afiyet olsun canım
Okuldan gelir gelmez tartıldım, acaba eceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....

Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
sen aslında cok yemiyorsun ama nie böyle oluyor acaba
02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık

20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt

Su henüz 0.5 lt
afiyet olsun canım
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var
Merhaba kızlar
Cuma : 74.4
Pazartesi: 73.9
Fark: 500 gr
ghzel eksi cnm
Menü
Sahur
250 ml çilekli kefir

İftar
5 yaprak sarma
Salata
1/2 ayran

Ara 1 sade kahve 1 hurma yemeği planlıyorum

2 lt su olur
afiyet olsun canım
Kızlar selam
Kız isteme telaşından sabahtan beri görümcemdeyim giremedim bi türlü
Daha doğrusu girdim de yazamadım
Sabitim bu arada
Menümü de birazdan paylaşayım
hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım

(evlenenlerin başı göğe ermiyor ama olsun)
Ayy ne güldüm ya

Teşekkür ederim

Ayyulduzz eski nick 5,6 yıldır takımda yarisiyorum mezun olup gidiyorum kilo alıp kürkçü dükkanına dönüyorum geneldesenin nick yabancı gelmedi bana kimlerdensin kardeş
Ayyy evet doğru hatirliyorumm hatta cocuklarin okulumu ne uzaktı senin galiba bi sitede oturuyodun dimiii aynı dönem yarıştık canım seninle
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Salata
Az patates püresi üzeri tavuk sote
Bi dilim pide(dayanamadım malasef)
Yahu kacamaklara son versek herkeste var nerdeyse artik haftaici afiyet olsun

Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Salata
Az patates püresi üzeri tavuk sote
Bi dilim pide(dayanamadım malasef)
Biraz fazla karbonlu olmus cnm corbayi bi kase yerine bi kepce olsaymis gene ekmek yiyebilirdn ama su durumda ekmek olmasaymis iyi olurmuş afiyet olsun cnm

Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:20
3 hurma
Bi kac bardak su hatrlamiorm

İftar 20:05
1 su bardağı su
1 kepçe bamya çorbası
1 bardak ayran

Yarim saat ara verdim

2 kaşık melemen
1 kase salata
3 kaşık bulgur/pirinç karışık pilav
1 Kaşık haşlanmış tavuk
1 çay kaşığı kabak tatlısı
1 bardak ayran

Su ana kadar 1 lt su ictim daha icerim
Spor 60 dk tum vücut egzersiz
180 puan @Pnrrr-20

Pnrrr-12

Birden cok geldi gözüme tekrar tekrar okudum ölçüleri normal dedim sonra tekrar okudum gene cok geldi afiyet olsun canim

bence az da olsa karbonda yararlı en azindan ekmek cok nadir pilav gibi gibi ömür boyu yemiycek misin biraktgn anda yeniden tepki vericej vücut bence bi farki olmiycak

Ayy ne güldüm ya
az da olsa meyve ve kuruyemiş yiyorum. ama ekmek tahıl baklagil hiç yemiyorum. 60 kiloyu göreyim ufak ufak sağlıklı karbonlardan da yerim inşallah.
bu arada Handandandan ile aynı görüşteyim. bir evlenen pişman bir evlenmeyen

Olsun iyi insanlarda vardır bir yerde

Birden cok geldi gözüme tekrar tekrar okudum ölçüleri normal dedim sonra tekrar okudum gene cok geldi afiyet olsun canim
cok olan ne kiz sence hepsi standart ölçü bugun hic kacamak yapmadm die düşünüyordum ben neler vardı sofrada vala
Kızlar azıcık cips yedim ben hemde bu saatte

hadi insAllah cnm bklm o zmn görürsn hemen insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…