- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.581
Herkesin fikrine saygım var kuzum. Önemli olan mutlu olmaksa hangi yoldan gidildiği önemli değil zatentontişim aradı ona gidicem ama bunu da yazmadan olmazzzzzzzzz:)))
gülüm kader mevzusun da artık baya hassasım :) kabataslak diyelim ki insanın hayatının yüzde 90 ı kendi ellerin de geri kalan 10 luk dilim de rabbimin bizi sınaması için verdikleri, yüz de 10 luk dilim de başımıza gelen herhangi bir şeye nasıl tepki veriyoruz nasıl başa çıkarız o bizim elimiz de gülüm :)
daha yazacak çok şey var da benim acelem var dışarı çıkıcam akşam istersen bu konuyu detaylı konuşuruz
Emin olamıyorum kendimden canım ya...5 yıl kadar 74-76 bandında kaldım, bu ara bı yavaşlama yada bı direnç bekliyorum aslında. ..Ay gecen haftaki kadar degilmis o zaman cumaya daha guzel eksi gelir canim
Cok guzel kubracim cumaya 1 i gecersin kesinMerhaba kızlar
Cuma : 74.4
Pazartesi: 73.9
Fark: 500 gr
Kiz deme oyle seyler kandir beynini simdiden kötüyü düşünmeEmin olamıyorum kendimden canım ya...5 yıl kadar 74-76 bandında kaldım, bu ara bı yavaşlama yada bı direnç bekliyorum aslında. ..
Cumartesi 73.5 düşmüştün diye hatırlıyorum...senin önce bu bağırsak problemini çözmen lazım aslında..Merhaba kızlar
Cuma : 74.4
Pazartesi: 73.9
Fark: 500 gr
Sarmamiii o nerden çıktı kizzz kacamak sayilir biliyosunnMenü
Sahur
250 ml çilekli kefir
İftar
5 yaprak sarma
Salata
1/2 ayran
Ara 1 sade kahve 1 hurma yemeği planlıyorum
2 lt su olur
Doğru diyorsun, takılmayacağım, hatta daha hızlı vereceğim inşallah.Kiz deme oyle seyler kandir beynini simdiden kötüyü düşünme
İnşallah canım. Eğer regl olursam daha da geçerCok guzel kubracim cumaya 1 i gecersin kesin
Canım misafirlikteyiz. Mantı,sarma ve kızarmış patlıcanla yapılmış karnıyarıktan birini seçmeliydimSarmamiii o nerden çıktı kizzz kacamak sayilir biliyosunn
afiyet olsun kuzum
Allah bağışlasın yavrularını arkadaşımhoşgeldin canım ben de 41 yaşında 15 ve 10 yaşlarında iki kız annesiyim.
ben de ankara'da yaşıyorum. eczacıyım.
boğaz meselesi bende de aynı canım. yemekten deli keyif alınca böyle fok balığı gibi olup duruyorum.
Senin normalmi olucak doğum pınarAyy masallah canim kizina, ne guzel 1 saat icinde olmus bitmis :) bazisi saatlerce sanci cekiyor başta sende etki etmemeside senin icin iyi olmus aslinda
Aynen öyle tatlim kim durabilir senin karsindaDoğru diyorsun, takılmayacağım, hatta daha hızlı vereceğim inşallah.
Ay hadi ins kuzummİnşallah canım. Eğer regl olursam daha da geçer
Tamam kuzumCanım misafirlikteyiz. Mantı,sarma ve kızarmış patlıcanla yapılmış karnıyarıktan birini seçmeliydim
Aaa kimi istiyolar beybiKızlar selam
Kız isteme telaşından sabahtan beri görümcemdeyim giremedim bi türlü
Daha doğrusu girdim de yazamadım
Sabitim bu arada
Menümü de birazdan paylaşayım
Kuzum geçen sene 80 kilocuk olmuştum. sonra 65 e kadar düşmüştüm. sonra hızla 70 e çıkınca tekrar 80 olmiim dedimAllah bağışlasın yavrularını arkadaşım
Sen 65 kiloyla fok balığı isen ben balinanın aga babası olurum herhalde
Senin normalmi olucak doğum pınar
Hamilelik nasıl gidiyor maşallah çok kilo almamişsin
Doğum sonrası ilk mensturasyon'dan bahsediyorsan kilo vermede bı etkisi yok canım ya...İnşallah canım. Eğer regl olursam daha da geçer
Doğumla ilgili kitaplar alıp okudun mu canımInsallah cnm normal istiyorum ama Allah bilir tabi :) cok da korkuyorum ilk dogum baya tecrubesizim
Iyi gidiyor cok şükur, sadece bu ara hafif bel sırt agrilarim basladi insallah artmaz. Evet toplamda 10 bucuk kg aldim simdiye kadar dikkat etmeye calisiyorm 16yi gecmek istemiyorm bakalm ne olucak
Hayırlı olsun canımKızlar selam
Kız isteme telaşından sabahtan beri görümcemdeyim giremedim bi türlü
Daha doğrusu girdim de yazamadım
Sabitim bu arada
Menümü de birazdan paylaşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?