- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.461
canım sen çalışıyosun artı küçük çocuğun var..spora vakit bulamaman çok normal..haftada iki kere yapsan bile senin için kardır..o yüzden çok kafana takma, çok üzülme ..bende çocukla yapamadığım için spor salonuna gitmeye karar verdim ..diyetine devam et yeter..
kaç yaşında kızın canım??
günaydın fadimemm
aynen öyle canım..kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum ama lanet olsun ki seviyorum odunumu yaniiiooo benim öyle gece 12 de kokoreç yemelerim çoktur..tabbi ki eşimden dolayı..seninkide iştahlı demek ..Allah yardımcımız olsun..
günaydın kızlarrrr
sabah kalktım kahvaltımı yaptım
tv ye bakıyom dün işleri yaptımbugün iş yapmıcam
dışarı çıkacam kızlarr
gün içinde olamıcam burda ama akşam gelirim
nagişşş bende senin gibiyim beter halim var ne olacak böyleeee
evet de kendi de cok bildiginden degil iste o hep oyle bisey sorarsin hemen havalara girerbide hep profesyonel sporcu olmak istemis olamadigi icin icinde ukde kalmis heralde ondan bu konuda daha bir hassas oiy kiyamam ya..
ben de bilincsiz birsey yapmiyorum ama canim benim annem spor hocasiydi cocuklugumdan beri spor yapiyorum zaten. voleybol takimindaydim cok antrenman yapardik, lisede de oturdugumuz sitede bir spor salonunda step hocaligi yapmistimuniversitede sporu tamamen birakinca (ve de annem etrafta olmadigindan surekli fast food tuketmeye baslayinca) kilo almaya basladim simdi yeniden o rutini yakalamak istiyorum kilolari verince.
birgun beraber leslie 5 mil yaptik esim ritmi bir kere bile tutturamadi hareketleri dogru duzgun yapamadi oyle diyeyim ben sana, yani onun kocluguna kaldiysam yandimo en iyi futbol oynar bence diger egzersizlerde pek umut vaadetmiyor
ama tabi beraber gidip gelmek iyi olacak bir yandan, tek basima biraz cekinebilirim mesela gidermisim erkek dolu falan ben rahat edememsisko sisko hoplayip durcam herkes bana bakicak gibi geliyor :18::18::18: kilo aldigimdan beri kendime guvenim yerlerde, iste boyle ezik oluyorum spor salonuna gitmekten korkuyorum hatta adeta..
gorumcem geldi cocuklar, kv & kp falan cumbur cemaat burasi simdi. gorumcem de cup cake yapmis bir suru kremali kremali. kendi 20 kilo verdi tabi tuzu kuru. ben oyle keklerle bakistim bakistim elim gitmedi, 1 tane yesem gerisi gelecek cunku biliyorum. ben birazdan uslu uslu aksam yemegimi yerim zaten sonra da baska birsey yemicem yarin sabah hastaneye gidiyorum tahlil yaptircam. seker kolesterol hormon vs herseyi kontrol ettiriyorum. adetim gecikti falan ya icim rahat etmedi dun doktora gittim o da hastaneye sevk etti. birsey cikacagindan degil de iste icim rahat etsin.
bu arada kizlar sporu dogru yapip yapmadigimi (ve de ne kadar kalori yaktigimi) olcmek icin paraya kiyip gecen hafta kalp atim sayaci aldim artik turkcesi bu mu bilemiyorum HRM (heart rate monitor). kola saat gibi takiliyor, bir de tam gogus altina takilan bir kemeri var. spor yaparken yag yakimi icin kalp ritminin belli oranda artmasi ve saglikli aralikta kalmasi lazim simdi bu saat ben yavaslarsam bipliyor veya cok agir sporda kalbim cok hizli atiyorsa yine bipliyor. yani beni belli bir tempoda tutuyor spor yaparken. su benim yabanci forumda herkeste var abartmiyorum hepsi kullaniyor cunku ozellikle kalori sayarak diyet yapanlar icin onemli ya tam olarak ne kadar yaktigimizi bilmek.. neyse aldim leslie 5mil yaptim 65 dakikada 627 kalori yakmisim, ama saglikli aralikta durcam diye dilim disarida yaptim resmen hizli hizli yavaslamak yoknormalde ben 450 kalori hesapliyordum 5 mili. neyse oyle kizlar spor salonuna gittigimde de goturcem yoksa yavasliyorum terlemem geciyor falan onun ayarini kendi kendime yapmam zor oluyor simdi bu saat biplesin dursun..
Eki Görüntüle 332749
ya eveeeettt benim de sorunum omillet bakicak rezil olcam gibi hissediyorum.. yani spor sutyenleri aldim ama i ih hicbirsey benimkileri saklamaya yetmez kibar kibar ziplicam artik ne yapayim
kızlar şimdi size bişey anlatıcam..bu sabah eşim işe gidecekti..saat 05.00 ..tabii ben o ara uyuyorum , gittiğini bile duymam ..geldi beni uyandırdı..arabasının önünde araba varmış..kaç kere söyledik yine önüne park etmişler..telefon edelimde arabayı çeksinler dedi..bende bu saatte kimse aranmaz sen servisle git dedim ..yolladım adamceğizi..herneyse gitti bu..öğlen aradı..paralara kavuşmana az kalmıştı, son anda yırttım yine kefeni diyo..bende bi şaşkınlık, aklıma bişey gelmedi..meğerse eşimin servis kaza yapmış..ayağı kırılanlar, kafası yarılanlar..eşiminde sağlık sigortası var..Allah korusun ölümlü kazada falan bayağı bir yüksek meblağ ödenecek ailesine..akşam gelmiş senin plan projenmiydi , beni servisle yolladın diyo..gülermisin ağlarmısın..kaç günden beri burda anlatıp duruyorum , Allah da işte dedi, senmisin kocanı kötüleyip duranbeni bi korkuttu bugün yani..ama eşimde bayağı korkmuş, kalça falan morarmış..bakıp bakıp ofluyo pufluyo..
fulya burada olduğunu bööle anlıyorum..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
edda1985
..
ayy kızlar bişey daha anlatiimm..şimdi ben bugün spora gitim geldim bişey yapamadım yaa..akşam dedim leslie yapayım..1 saat leslie yaptım..akşam benim şişko elinde dürümlerle gelmezmiikızdım tabii.ben diyet yapmaya çalışıyorum sen ne yapıyosun dedim...yemek zorunda değilsin demezmi şimdi gel de konuşma bu adamı
şimdi kızlar dün akşam kvde yemekteydik maşallah yapmışta yapmış pilavlar köfteler kızartmalar azıcık ucundan alayım derken epey yedim sanırımsonra mide bulantısından ölüyorum sandım eymeni uyutunca spor yapacaktım 11 di uyuduğunda ama durumum içler acısıydı yine spor yapamadım bugün kavitasyon var inanın ona bile gitmek istemiyorum tartıda bu sabah 69,3 çıktım moral motive sıfır, irademe sahip olamıyorum ,spor yapamıyorum ee nasıl olacak bu iş eşim bile seni gruptan atacaklar yakında diyo şimdi veremiyor olmam gurubu çok etkiliyorsa başkanım murccum beni çıkarabilirsin azim mazim yerlerde bende hiçbişeye vaktim yok çok çok mutluyum eşimi oğlumu seviyorum ama bazen bekarlık günlerimi özlüyorum şuursuzca gezmek ,bol vakit ,evde yemek varmış yokmuş iş varmış falan hepsi boştu ama şimdi herşey ağır geliyo günde 30 dk spor yapmaya vakit bulamazmı insan ya bulamıyorum haftasonu oğlum öğle uykusundayken yaptım ama 2 gündür hayat yine yeniden aynı
Slm Kızlar ....
Ne bu herkeste motıvasyon sıfır...Bendede durum aynı havalardanmı dıorum ne anlamadım ? Neyse onemlı olan bole durumlarda yemeye saldırmamak ...Ayrıca fotolar hala gelmedı kızalar.Eger yapmıycaksak gündemde tutmayalım konuyu bosuna !
Slm Kızlar ....
Ne bu herkeste motıvasyon sıfır...Bendede durum aynı havalardanmı dıorum ne anlamadım ? Neyse onemlı olan bole durumlarda yemeye saldırmamak ...Ayrıca fotolar hala gelmedı kızalar.Eger yapmıycaksak gündemde tutmayalım konuyu bosuna !
yapıcazda herkes dökülüyor kaptan ayrıca ben listede değilim yarışmaya katılabiliyormuyum :44::44:
murccum evdeki laptop bozuk istanbuldan harddisk gelecekmiş resimler çekildi hazır bekliyo pc olur olmaz göndercem
canlarım gidemedim hava muhalefeti bende ilerki tarihe ertelettim babamlada konuştum daha iyi şimdi...
Öglen;
yarım kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
1 rosto ayran
Tabıkıde cnm bu hafta zaten sızı lısteye eklıycem ...
Ok cnm beklıyorumm...
Babanın ıyı olmasına sevındım cnm ama en kısa zamanda bı zıyaretıne gıt derım...
Kızlar bende sımdı 80lerı ızlıyorum trt1de baslamıs dun cok komık cokkk
aynen öyle canım..kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum ama lanet olsun ki seviyorum odunumu yaniiiooo benim öyle gece 12 de kokoreç yemelerim çoktur..tabbi ki eşimden dolayı..seninkide iştahlı demek ..Allah yardımcımız olsun..
arada vucut siskinlik yapabiliyor canim ben de 1.1 kilo fazla cikmistim cok uzuldum ertesi gun 1.3 eksik ciktim siskinligim gitmis yani zaten incelme de varmis cok guzel gidiyorsun bence sakin moralini bozma harikasinbenimde sıfır motivasyon ama allahtan yemeğe saldırmadım bu sefer çünki bıktım artık tartıda fazla çıkmaktan verip verip almaktan
bende bu sabah tartıldım bir kilo fazla çıkıyorum ne alakaysa ama feci gaz sıkıntım var ya ondan yada kilo aldım ne bileyim yaa
ölçülerime baktım belden 4cm kadar gitmiş klaçadanda 3cm
ama sadece kilo değil benim canımı sıkan bikaç sorun püfffff neyse negatif düşünceler sardı etrafımı kendimi sıkışmış hissediyorum dua etmem lazım....
sen de bana yetisceksin yakinda sanirim hemen motivasyonumu yeniden toparlamam lazim :18:bütün kızlar burdaymış bu tatilde bende tembel oldum uyudum sabah biraz kalkamadım sonra kahvaltıyı yeni yaptım bu hafta ben çok güzel sonuçlar görücem inşallah hedef 98 .8
Cnm anlattıklarına gore sen daha bılınclısın.Ama aradan su dersıde cvıkartım hayatı boyunca hep sporla ılgılenmıs bırı bıle ara verdıgınde kontrolsuz gıdıp kılo alıyosa.Benım gıbı sporunn S sını yapmayan ve hayatı fast food ustune kurulu bırı olaraktan kılo almam cok normal...Ayrıca motıvenı ve kendıne guvenını yuksek tut bende cekınırım spor salonunda ama sonucta oraya gıtmezsen hep ozguvenın yarım kalacak...Git ve kurtul su kılolardanAyrıca ıradenıde tebrık ederım
cuma gunu gidiyoruz spor salonuna hem kayit icin hem de program yapacakmisiz bakalim neler olacak heyecanla bekliyorum..[/
hayırlı olsun inşallah güzel kilolar verip bebişi kucagına alırsın
cuma gunu gidiyoruz spor salonuna hem kayit icin hem de program yapacakmisiz bakalim neler olacak heyecanla bekliyorum..
Tabıkıde cnm bu hafta zaten sızı lısteye eklıycem ...
Ok cnm beklıyorumm...
Babanın ıyı olmasına sevındım cnm ama en kısa zamanda bı zıyaretıne gıt derım...
Kızlar bende sımdı 80lerı ızlıyorum trt1de baslamıs dun cok komık cokkk
yanlış alıntı yaptım hayırlı olsun .kiloları ver sonra bebiş dogur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?