Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşk ederim cnm ya tartıda artıları görünce motivasyonum sıfırlanıyo iyiki varsınız

günaydın kızlarrrr
sabah kalktım kahvaltımı yaptım
tv ye bakıyom dün işleri yaptımbugün iş yapmıcam
dışarı çıkacam kızlarr
gün içinde olamıcam burda ama akşam gelirim

nagişşş bende senin gibiyim beter halim var ne olacak böyleeee

Son düzenleme:

3 yaşında canım

üff ne olcak bu halimiz
çok sinirliyim çok vatandaş laftan anlamıyo iyi iyi konuştukça tepene çıkıyo istiyoki onların eksiklerini görmeyelim işlerini kolaylaştıralım buda olmayınca yalan yanlış konuşmaya başlıyo memurluk dışardan bakıldığı kadar kolay değilmiş

benimde sıfır motivasyon ama allahtan yemeğe saldırmadım bu sefer çünki bıktım artık tartıda fazla çıkmaktan verip verip almaktan
bende bu sabah tartıldım bir kilo fazla çıkıyorum ne alakaysa ama feci gaz sıkıntım var ya ondan yada kilo aldım ne bileyim yaa
ölçülerime baktım belden 4cm kadar gitmiş klaçadanda 3cm
ama sadece kilo değil benim canımı sıkan bikaç sorun püfffff neyse negatif düşünceler sardı etrafımı kendimi sıkışmış hissediyorum dua etmem lazım....

bütün kızlar burdaymış bu tatilde bende tembel oldum uyudum sabah biraz kalkamadım sonra kahvaltıyı yeni yaptım bu hafta ben çok güzel sonuçlar görücem inşallah hedef 98 .8

Cnm anlattıklarına gore sen daha bılınclısın.Ama aradan su dersıde cvıkartım hayatı boyunca hep sporla ılgılenmıs bırı bıle ara verdıgınde kontrolsuz gıdıp kılo alıyosa.Benım gıbı sporunn S sını yapmayan ve hayatı fast food ustune kurulu bırı olaraktan kılo almam cok normal...Ayrıca motıvenı ve kendıne guvenını yuksek tut bende cekınırım spor salonunda ama sonucta oraya gıtmezsen hep ozguvenın yarım kalacak...Git ve kurtul su kılolardan Ayrıca ıradenıde tebrık ederım

Çok dogru bısey yapmıssın paraya kıymıssın ama guzel bı amaca hızmet edıyo.Dedıgın kadar etkılıyse super bı alet :)

ya eveeeettt benim de sorunum o millet bakicak rezil olcam gibi hissediyorum.. yani spor sutyenleri aldim ama i ih hicbirsey benimkileri saklamaya yetmez kibar kibar ziplicam artik ne yapayim

Al benımkılerıde o kadar.Vucudunda neyı sev mıyosun deseler goguslerım derım cok buyuklerrrr

Kızım allah korumus valla olacagı varsa oluyo ben buna ınanıyorum.Belkı arabayla gıtseydı daha kotu seyler olucaktı.Herserde bı hayır vardır.Bu arada en cok seye takıldım saat 5 te ısemı gıdılır yaww yazık kocana uzuldum valla buyuk sehırde yasamak zor beaaa :)

fulya burada olduğunu bööle anlıyorum..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
edda1985
..

Zekı hatun senıııı

Dov onu dovvvvvv

Cnm bızden yana sorun yok bende nerdeyse 2 3 aydır kılo veremıyorum basta ebnım gıtmem gerek ozmaan ole dusunme motıvenı gerı kazan ve ver o kıloları.Biyere gıttıgın yok

Slm Kızlar ....

Ne bu herkeste motıvasyon sıfır...Bendede durum aynı havalardanmı dıorum ne anlamadım ? Neyse onemlı olan bole durumlarda yemeye saldırmamak ...Ayrıca fotolar hala gelmedı kızalar.Eger yapmıycaksak gündemde tutmayalım konuyu bosuna !

yapıcazda herkes dökülüyor kaptan ayrıca ben listede değilim yarışmaya katılabiliyormuyum :44::44:

murccum evdeki laptop bozuk istanbuldan harddisk gelecekmiş resimler çekildi hazır bekliyo pc olur olmaz göndercem

Tünaydın Yeni uyandım sabahladım da...
Gece izleyemediğim 80ler dizisini izledim ilk bölümü olunca biraz amatör oynamış oyuncular ama olsun...
Sabahladığım için çok acıktım sabah 6da 2 dilim kepek ekmekle 1 kase fasülye kavurması yedim
Neyse öğleyi yicem tokum hala uyudum uyandım acıkmadım hala...

canlarım gidemedim hava muhalefeti bende ilerki tarihe ertelettim babamlada konuştum daha iyi şimdi...
Öglen;
yarım kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
1 rosto ayran

yapıcazda herkes dökülüyor kaptan ayrıca ben listede değilim yarışmaya katılabiliyormuyum :44::44:

Tabıkıde cnm bu hafta zaten sızı lısteye eklıycem ...

murccum evdeki laptop bozuk istanbuldan harddisk gelecekmiş resimler çekildi hazır bekliyo pc olur olmaz göndercem

Ok cnm beklıyorumm...

canlarım gidemedim hava muhalefeti bende ilerki tarihe ertelettim babamlada konuştum daha iyi şimdi...
Öglen;
yarım kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
1 rosto ayran

Babanın ıyı olmasına sevındım cnm ama en kısa zamanda bı zıyaretıne gıt derım...

Kızlar bende sımdı 80lerı ızlıyorum trt1de baslamıs dun cok komık cokkk

şu şoray uzunun oynadıgı diziyimi diyorsun dün bizde izledik

ahh ah bu kocalar ya benimkinin de sabah odunlugu tuttu sozde oyun oynamayacakti bugun soz vermisti ben ondan erken kalktim internette birkac yere is basvurusu yapiyordum geldi benden cay istedi yaptim ayagina goturdum ben kendi isime devam ettim sonra bir baktim acmis oyun oynuyor!! hani soz vermistin dedim ya iste kem kum.. hem de bide ben ona hizmet ediyorum isimi birakip, beyefendi rahat rahat oyununu oynasin diye. aldim cayi lavaboya doktum benden hicbirsey bekleme dedim. konusmuyoruz su an

arada vucut siskinlik yapabiliyor canim ben de 1.1 kilo fazla cikmistim cok uzuldum ertesi gun 1.3 eksik ciktim siskinligim gitmis yani zaten incelme de varmis cok guzel gidiyorsun bence sakin moralini bozma harikasin

bütün kızlar burdaymış bu tatilde bende tembel oldum uyudum sabah biraz kalkamadım sonra kahvaltıyı yeni yaptım bu hafta ben çok güzel sonuçlar görücem inşallah hedef 98 .8
sen de bana yetisceksin yakinda sanirim hemen motivasyonumu yeniden toparlamam lazim :18:

cok haklisin canim bakarlarsa baksinlar utanmadan gidip yapicam sporumu, kurtulmak istiyorum artik evet ayh

deger verip cevap yazan herkese çok teşekkür ederim sagol canım dogru şubatta gidicem zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…