Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok olan ne kiz sence hepsi standart ölçü bugun hic kacamak yapmadm die düşünüyordum ben neler vardı sofrada vala

hadi insAllah cnm bklm o zmn görürsn hemen insAllah
Cesit cok ondan sanirim bilemedimm
Ayrica kabak tatlisinida gordummm
Ucundan kaçamaklar başladı aman diyim dikkat et arkası gelmesinn
Yaaa deme oyle azicik yedim en iyisi ben sıkı yonetime devam edim dellenmeden
İstikrarlıyım boşandıktan sonra çok iyi birini bulucam seni 1 çocukla kim napsın heee zayıflarsın bulursun birini diyen koca müsvedtemde hırsından çatlayacak
Ayyyy bayilijimmmmm bu kiz beni olduricikkkk

Ayyy evet doğru hatirliyorumm hatta cocuklarin okulumu ne uzaktı senin galiba bi sitede oturuyodun dimiii aynı dönem yarıştık canım seninle

Yahu kacamaklara son versek herkeste var nerdeyse artik haftaici afiyet olsun
Aynen öyle bacım okulları uzakti bizde gidip gelmeleri kolay olsun diye yanındaki siteye tasindik okadar iyi bişey yapmisizki yoksa bebekle okula gidip gelmem çok zor olurdu çocuklar kendileri gidip geliyorlar büyük rahatlık benim için.

Bi çay kaşığıydı kabak tatlısı
Kiz daha gormim valla o bi kasiklar yuzunden gram gram veriyoruz kilolari
Leslie yapmam lazım çok üşeniyorum
Hayallerdeki gibi olmuyor totomuzu kaldirmayinca canim kalk bakim hadiii
Afiyetler olsun canım, bizim yerimize de ye
Ne yicem kiz yeter yemiyom daha
Sevindim kuzum yaa. Sen hangi ara hamile kaldinda dogurdun kiz

Bismillah diyerek ilk emziren anne menumu yaziyorum
Kahvaltı 2 dilim kadar pide
Beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar
Salatalık domates
Kırmızı biber 1 tane yeşil biber 3 tane
1 tane haşlanmış yumurta
1c.k bal 1 parça tahin helvası

Arada 1 büyük bardak süt yapsın diye içtiğim karışık bitki çayı

Öğle 3 kayisili 1 kase sütlü yulaf ezmesi
Ara 1 dilim karpuz

Akşam 1 tabak kurufasulye 1 kase yoğurtlu semizotu salatası 3 tane yaprak sarması ,2 tane közlenmiş kırmızı biber

Ara kahve
Gece 1 bardakta tarçınlı süt içerim yoksa çok acikirim sabaha:)
3lt su

şu diyetisyen dostumuz başka ne tüyolar verdi bizimle de paylaşırsan bahtiyar olacağım kujum
vala cnm ramazan icin tüyolar iftarda su corba ve hurmayla baslangc yapip bi 15 dk bekle dedi ben yarim saat bekledm o arada kizimin karnini doyurdum falan sonra da ana yemek ye dedi 6-7 kasik sebze yemegi 3 avuc ici kadar et tavuk yiyebilirsin dedi 1 dilim ekmek ya da 4 kaşık pilav dedi ben bugün pilavdan yana kullandm hakkımı ayran ictim toplamda 2 bardak birqzdan ara öğünüm var sahura kadar bekliyorsan iki ara ogun yaoabilirsin dedi 2 porsiyon meyve 1 bardak sut ya da yoğurt yesil çay ic dedi iftardan 2 saat sonra da en az yarım saat yürüyüş dedi cnm bunlar aktarabilrceklerjm sahur da 3 dilime kadar yiyebilirsin ekmek dedi sahur da kendini fazla kısıtlama iftarda kendi tutabil dedi sahurdan sonrada yarim saat bi saat yatma dedi ki zaten ben uyumuyorum hemen namaz falan derken

Kiz bi ben eksigim menude oyle hamur isiymis pideymis unutuyoruz artik onlari sarmalarida ayni sekilde süt degil kilo yapar onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…