- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.641
Hahaha yanlış kisiye dedin bunu kuzum hayvansal gida yemiyorum benProtein yok canım burda bir yumurta yeseydin iyiydi
Çay içiyorum canım iki bardak. Yarım çay kaşığı şeker atıyorum iyi geliyor ihtiyaç hissetmiyorum bu akşam. Sağol düşündüğün içinAllah Allah kabak herkeste ise yarar ödem suyu saks suyu da diye geçiyor canım içtiğini suya maydanoz ,limon, salatalık varsa taze zencefil ekle
tok karına yine iyi 1 kg fark eder
bence de tüketme , çikolatalı bisküvi yedin diye çikolata dedim yoksa çok tatlı isteğin varsa tarçınlı süt yada meyve suyu olur
herkes pişti oldu :)
Cumaya kadar iner inşallah regl dönemi mi seninde
himm anldm cnmCanım diyetten önce de ben böyle besleniyordum, sadece karbonhidrat alımını kısmamıştım.... alışık yani benim vücut buna, biraz fazla yersem vermeyi bırak alırım bile...
yok kuzum artik tutucam cok hirs yaptm vala vericem bayrama olmasa da bayram sonu kontrolde 79.9 da olsa gorucem Allah in izniyleKiz daha gormim valla o bi kasiklar yuzunden gram gram veriyoruz kilolari
Hayallerdeki gibi olmuyor totomuzu kaldirmayinca canim kalk bakim hadiii
Ne yicem kiz yeter yemiyom daha
Sevindim kuzum yaa. Sen hangi ara hamile kaldinda dogurdun kiz
Pide yerine tam buğday tuketrsen iyi olur cnm hem emziriyorsun daha tok tutar onun dışında bi tabak kuru fasulye cok olmuş geri kalanı guzel afiyet olsun cnmBismillah diyerek ilk emziren anne menumu yaziyorum
Kahvaltı 2 dilim kadar pide
Beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar
Salatalık domates
Kırmızı biber 1 tane yeşil biber 3 tane
1 tane haşlanmış yumurta
1c.k bal 1 parça tahin helvası
Arada 1 büyük bardak süt yapsın diye içtiğim karışık bitki çayı
Öğle 3 kayisili 1 kase sütlü yulaf ezmesi
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 1 tabak kurufasulye 1 kase yoğurtlu semizotu salatası 3 tane yaprak sarması ,2 tane közlenmiş kırmızı biber
Ara kahve
Gece 1 bardakta tarçınlı süt içerim yoksa çok acikirim sabaha:)
3lt su
hmm güzel... inşallah güzel kilolar verirsin anacımvala cnm ramazan icin tüyolar iftarda su corba ve hurmayla baslangc yapip bi 15 dk bekle dedi ben yarim saat bekledm o arada kizimin karnini doyurdum falan sonra da ana yemek ye dedi 6-7 kasik sebze yemegi 3 avuc ici kadar et tavuk yiyebilirsin dedi 1 dilim ekmek ya da 4 kaşık pilav dedi ben bugün pilavdan yana kullandm hakkımı ayran ictim toplamda 2 bardak birqzdan ara öğünüm var sahura kadar bekliyorsan iki ara ogun yaoabilirsin dedi 2 porsiyon meyve 1 bardak sut ya da yoğurt yesil çay ic dedi iftardan 2 saat sonra da en az yarım saat yürüyüş dedi cnm bunlar aktarabilrceklerjm sahur da 3 dilime kadar yiyebilirsin ekmek dedi sahur da kendini fazla kısıtlama iftarda kendi tutabil dedi sahurdan sonrada yarim saat bi saat yatma dedi ki zaten ben uyumuyorum hemen namaz falan derken
Oyy hadi ins kuzum yaa valla hepimizin istedigi bu bazen bıkıyoruz evet ama pes etmememiz lazimhimm anldm cnm
yok kuzum artik tutucam cok hirs yaptm vala vericem bayrama olmasa da bayram sonu kontrolde 79.9 da olsa gorucem Allah in izniyle
Pide yerine tam buğday tuketrsen iyi olur cnm hem emziriyorsun daha tok tutar onun dışında bi tabak kuru fasulye cok olmuş geri kalanı guzel afiyet olsun cnm
Hep beraber insAllah balımhmm güzel... inşallah güzel kilolar verirsin anacım
Aynen cnm valaOyy hadi ins kuzum yaa valla hepimizin istedigi bu bazen bıkıyoruz evet ama pes etmememiz lazim
Canım yiyince tutamıyorum çok susuyorum midem ağrıyor yoksa iştah yerindeayarlari var aslinda cnm ama en hafif yeri bile bana agir geldi
Bide kahveyle alakali heralde
Daha yumusak orta olani almak lazim
1 ay icin bencede az olmus cnm
Ama bu seni hırslandirmiş iyi olmus
2 gun icin cok eksi tatlim masallah
Sende mi kirpik yaptırdın cnm
guzellik kalmadi be cnm hic kendime bakmiyorum
hosgeldinnnnnn dilegimmmm
Liste kopegin olsun kizzzz
Ama once menulerini istikrarini gorelim
75 te bile iyi gözüküyordun cnm
Hadi baslangicin hayirli olsun
ben eksi bekliyordum senden şaşırdım
Iftar sonrasi odem cayi falan ic cnm
biraz fazlaymis cnm lutfen onlemini al
Hem wc hem odem icin
Aaa o kadar millete 3 öğün yemekmi yapicaksiniz
Insan ne yapacağını şaşırır
ekimin mesajini okurken ayni seyi bende düşündüm
tok karna bence iyi cnm
haftaya eksiyle baslaman guzel cnm
Ama hic sahur yapmamak senin metoyu yavaslatabilir
bu hafta herkes reglimi anacim :))) odem cayini ihmal etme cnm
masallah cok guzel eksi cnm
Cumayi ustte yaz pazartesiyi alta bidakine
Boyle insanin kafasi karisiyor :))
bu hafta min. - 1bekliyorum ebrucum
amaniiiin unutmayız inşallah....Benim alıntıları gören bilen varsa bir geri çağıralım bir el atın a dostlar
Kızlar kuzey akşam misafir vardı teli ele geçirmiş netimi bitirmiş extra net var ama ramazan kampanyasi 9-17 /23:00-06 arası bu ne demek cuma bildirimi 18 e kadar bekleyemem listeyi ben hallederim diyen varsa bekleriz tabiMefkurem askrhpozitif CurukElma
Afiyet olsun tatlimben de menümü yazayım arkadaşlarım
sahur
1 tavada yumurta
1 kk peynir
domtis salatalık
iftar
ızgara 3 köfte 2 yk tavuk
salata
3 yk z.yağlı kereviz
su 2 lt olur
felaket başım ağrıyor yaaa
Kuzu cuma cok yogunum ama halletmeye calısıcam. Gec saate bırakmasın kızlar bildirimi arada girmeye calısıcamBenim alıntıları gören bilen varsa bir geri çağıralım bir el atın a dostlar
Kızlar kuzey akşam misafir vardı teli ele geçirmiş netimi bitirmiş extra net var ama ramazan kampanyasi 9-17 /23:00-06 arası bu ne demek cuma bildirimi 18 e kadar bekleyemem listeyi ben hallederim diyen varsa bekleriz tabiMefkurem askrhpozitif CurukElma
Valla millet yatınca gece yapıcam açarım tvde alırım teli elimeKiz daha gormim valla o bi kasiklar yuzunden gram gram veriyoruz kilolari
Hayallerdeki gibi olmuyor totomuzu kaldirmayinca canim kalk bakim hadiii
Ne yicem kiz yeter yemiyom daha
Sevindim kuzum yaa. Sen hangi ara hamile kaldinda dogurdun kiz
Gec saatr birakip sonra vazgecmeyesin canimValla millet yatınca gece yapıcam açarım tvde alırım teli elimeLeslie yaparım
Yaaa neden acaba?? Ben acayip şişim regl olursam geçer diye düşünüyordumDoğum sonrası ilk mensturasyon'dan bahsediyorsan kilo vermede bı etkisi yok canım ya...
Sabah 5e kadar oturuyorum ya şimdi babamın yanında nasıl hoplayıp zıplayımGec saatr birakip sonra vazgecmeyesin canim
Tamam tatlim ama fazlada gec saatte yatma erken yat erken kalkSabah 5e kadar oturuyorum ya şimdi babamın yanında nasıl hoplayıp zıplayım
Şehir efsanesi....Yaaa neden acaba?? Ben acayip şişim regl olursam geçer diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?