Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çay içiyorum canım iki bardak. Yarım çay kaşığı şeker atıyorum iyi geliyor ihtiyaç hissetmiyorum bu akşam. Sağol düşündüğün için

Canım diyetten önce de ben böyle besleniyordum, sadece karbonhidrat alımını kısmamıştım.... alışık yani benim vücut buna, biraz fazla yersem vermeyi bırak alırım bile...
himm anldm cnm
Kiz daha gormim valla o bi kasiklar yuzunden gram gram veriyoruz kilolari

Hayallerdeki gibi olmuyor totomuzu kaldirmayinca canim kalk bakim hadiii

Ne yicem kiz yeter yemiyom daha

Sevindim kuzum yaa. Sen hangi ara hamile kaldinda dogurdun kiz
yok kuzum artik tutucam cok hirs yaptm vala vericem bayrama olmasa da bayram sonu kontrolde 79.9 da olsa gorucem Allah in izniyle
Pide yerine tam buğday tuketrsen iyi olur cnm hem emziriyorsun daha tok tutar onun dışında bi tabak kuru fasulye cok olmuş geri kalanı guzel afiyet olsun cnm

hmm güzel... inşallah güzel kilolar verirsin anacım

Oyy hadi ins kuzum yaa valla hepimizin istedigi bu bazen bıkıyoruz evet ama pes etmememiz lazim

Canım yiyince tutamıyorum çok susuyorum midem ağrıyor yoksa iştah yerinde

Benim alıntıları gören bilen varsa bir geri çağıralım bir el atın a dostlar
Kızlar kuzey akşam misafir vardı teli ele geçirmiş netimi bitirmiş extra net var ama ramazan kampanyasi 9-17 /23:00-06 arası bu ne demek cuma bildirimi 18 e kadar bekleyemem listeyi ben hallederim diyen varsa bekleriz tabi Mefkurem askrhpozitif CurukElma

amaniiiin unutmayız inşallah....
ha gerçi ben oruçluyum perş akşam vereceğim tartımı ehe

ben de menümü yazayım arkadaşlarım

sahur

1 tavada yumurta
1 kk peynir
domtis salatalık

iftar

ızgara 3 köfte 2 yk tavuk
salata
3 yk z.yağlı kereviz

su 2 lt olur
felaket başım ağrıyor yaaa
Afiyet olsun tatlim
Kuzu cuma cok yogunum ama halletmeye calısıcam. Gec saate bırakmasın kızlar bildirimi arada girmeye calısıcam

Kiz daha gormim valla o bi kasiklar yuzunden gram gram veriyoruz kilolari

Hayallerdeki gibi olmuyor totomuzu kaldirmayinca canim kalk bakim hadiii

Ne yicem kiz yeter yemiyom daha

Sevindim kuzum yaa. Sen hangi ara hamile kaldinda dogurdun kiz
Valla millet yatınca gece yapıcam açarım tvde alırım teli elime Leslie yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…