- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.661
Sen kıdemlisin daha iyi bilirsinHoşbulduk ebrucugumşuan kaç aylık bebisin peki diyet sütünü etkiledimi yada yavrunun kilo almasını doymasini .bana tavsiye edicegin şunu yap bunu yapma diyecegin bişey varmı
Kızımın emmesi doymasi çok iyi şükür diyet etkiler sutude huzuru kaçar diye endiselenmiyor değilim
Ya en büyük problemim bu erken yatsam iradem de yok olmaz zaten sabaha kadar acımdan ölüyorumTamam tatlim ama fazlada gec saatte yatma erken yat erken kalk
Öyle değil ama aderliyken ödem yapıyoruz su tutuyoruz. Regl döneminde tuz tüketimini kısarak böyle olmaz tuzu azaltmalıŞehir efsanesi....
Mantıken düşünsene 200 ml kan kaybedeceksin altı üstü...
Afiyet olsun canım, fırında mücveri " fırında sütlaç" diye okudum....(kaç günlerdir canım çekiyor, yerim diye yapmıyorum, aklım sütlaçta kaldı)Pazartesi Menüm
Sahur yok
Iftar 21.30
1 hurma
1 dil. Firinda püreli köfte
2 ince dil. Firinda kabak mücver
Salata
2 kş yogurt
Afiyet olsun ablam menu guzrl :)Pazartesi Menüm
Sahur yok
Iftar 21.30
1 hurma
Salata
2 kş yogurt
E uyumayi deniyomusun yoksa oturup bekliyomusunYa en büyük problemim bu erken yatsam iradem de yok olmaz zaten sabaha kadar acımdan ölüyorum
Yatakta saatlerce 1 sağ 1 sol yapıyorumAfiyet olsun ablam menu guzrl :)
E uyumayi deniyomusun yoksa oturup bekliyomusun
Canım hoşgeldin ben kübra 32 yaşındayım. Bu hafta yoğun geçti o yüzden sizlere geç hoşgeldin diyebiliyorumBismillah diyerek ilk emziren anne menumu yaziyorum
Kahvaltı 2 dilim kadar pide
Beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar
Salatalık domates
Kırmızı biber 1 tane yeşil biber 3 tane
1 tane haşlanmış yumurta
1c.k bal 1 parça tahin helvası
Arada 1 büyük bardak süt yapsın diye içtiğim karışık bitki çayı
Öğle 3 kayisili 1 kase sütlü yulaf ezmesi
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 1 tabak kurufasulye 1 kase yoğurtlu semizotu salatası 3 tane yaprak sarması ,2 tane közlenmiş kırmızı biber
Ara kahve
Gece 1 bardakta tarçınlı süt içerim yoksa çok acikirim sabaha:)
3lt su
Görmüşken yazayım canım. Size hoşgeldin diyemedim çok yoğundum. HOŞGELDİN:) ben kübraProtein yok canım burda bir yumurta yeseydin iyiydi
Güzel menü canım afiyet olsunben de menümü yazayım arkadaşlarım
sahur
1 tavada yumurta
1 kk peynir
domtis salatalık
iftar
ızgara 3 köfte 2 yk tavuk
salata
3 yk z.yağlı kereviz
su 2 lt olur
felaket başım ağrıyor yaaa
KUzum ama şişlerim iner benim. Şu anda ellerimi kapatamıyorum bu konuda bana hep iyi geldiŞehir efsanesi....
Mantıken düşünsene 200 ml kan kaybedeceksin altı üstü...
Bana az geldi abla ya bir geldim pir geldim haftası mı olacak yoksaPazartesi Menüm
Sahur yok
Iftar 21.30
1 hurma
Salata
2 kş yogurt
Canım oglumda diyet yapmadım 6,7 ayına kadar her ay 1 kilo alirdiSen kıdemlisin daha iyi bilirsin5 buçuk aylık diyet ben daha hala rayina oturtamadim çok az yedim ilk başta azaldı gibi geldi. Sonra düzeni kuramadım. Aslında kilo alımı çok iyidi ama büyüdükçe azalıyor tabi ilk çocuk olunca evham yaptirdi Emziren herkese aynı tabsiyem Emzik biberondan uzak dur bol bol emzir sütüm hep yetiyo de ve asla hiç bi bitki çayini süt arttıriyo diye içme
Gerçekten alakası yok..KUzum ama şişlerim iner benim. Şu anda ellerimi kapatamıyorum bu konuda bana hep iyi geldi
Ay nasil uyuyamiyosunuz yahu beni biraksaniz saatlerce uyurumYatakta saatlerce 1 sağ 1 sol yapıyorum
Iyi geceler kubracimmKızlar ben dün çok geç uyudum acayippp uykum var. Öpüyorum sizleri yarın tekrar görüşmek ümidiyle esen kalın
Bendede reglide ödem olmaz hatta ağrı vs de olmuyor. Ne bicim regli oluyorum ben anlamadimGerçekten alakası yok..
Ödeminin nedeni uykusuzluk, aşırı yorgunluk, fazla spor, can sıkıntısı, vücudunda biriken toksinler, sıcak hava, karışık yenen besinlerin vücutta etkileşimi vs vs gibi nedenlerden kaynaklıdır...
Normal adet dönemlerinde vücut biraz su tutar, ama bu ödemi adetin 2. İla7. günü arası atar.(normalde 82 kilosundir, adete 1-3 gün kala 1-2 kg alır 83-84 olursun, adet bitince yine 83 olursun..) bu farklı ...
Senin dediğin doğumdan sonra ilk adet .. öyle ilk adetle ciddi anlamda kilo atamazsın...
Ne kadar güzel...bu senin sağlıklı olduğunu gösteriyor... maşallah diyelimAy nasil uyuyamiyosunuz yahu beni biraksaniz saatlerce uyurum
Iyi geceler kubracimm
Bendede reglide ödem olmaz hatta ağrı vs de olmuyor. Ne bicim regli oluyorum ben anlamadim
Aman masallah. Isyerindekiler bi regli oluyor sanirsin ameliyattan çıkmışlar gibi hic anlamiyorum onun icinNe kadar güzel...bu senin sağlıklı olduğunu gösteriyor... maşallah diyelim
Gündüz ben de uyuyorum da gece uyuyamıyorumAy nasil uyuyamiyosunuz yahu beni biraksaniz saatlerce uyurum
Iyi geceler kubracimm
Bendede reglide ödem olmaz hatta ağrı vs de olmuyor. Ne bicim regli oluyorum ben anlamadim
Tahtalara vur...Aman masallah. Isyerindekiler bi regli oluyor sanirsin ameliyattan çıkmışlar gibi hic anlamiyorum onun icinama genel olarak vücudum böyle benim kolay kolay hasta olmam yatak doseklik hasta olduğumu hatırlamıyorum bile
Sahursuz nasil durdun ablam yaPazartesi Menüm
Sahur yok
Iftar 21.30
1 hurma
Salata
2 kş yogurt
Gunduz uyursan gece uyuyamaman cok normal ama canimGündüz ben de uyuyorum da gece uyuyamıyorum
Tahtalara vur...
Hilalcim hergün sürekli ayakta olarak çalışıyorsun, bu sende ödem yapmıyor mu, ayaklarında yada ellerinde?Aman masallah. Isyerindekiler bi regli oluyor sanirsin ameliyattan çıkmışlar gibi hic anlamiyorum onun icinama genel olarak vücudum böyle benim kolay kolay hasta olmam yatak doseklik hasta olduğumu hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?