Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen kıdemlisin daha iyi bilirsin 5 buçuk aylık diyet ben daha hala rayina oturtamadim çok az yedim ilk başta azaldı gibi geldi. Sonra düzeni kuramadım. Aslında kilo alımı çok iyidi ama büyüdükçe azalıyor tabi ilk çocuk olunca evham yaptirdi Emziren herkese aynı tabsiyem Emzik biberondan uzak dur bol bol emzir sütüm hep yetiyo de ve asla hiç bi bitki çayini süt arttıriyo diye içme

Pazartesi Menüm

Sahur yok

Iftar 21.30
1 hurma
1 dil. Firinda püreli köfte
2 ince dil. Firinda kabak mücver
Salata
2 kş yogurt
Afiyet olsun canım, fırında mücveri " fırında sütlaç" diye okudum....(kaç günlerdir canım çekiyor, yerim diye yapmıyorum, aklım sütlaçta kaldı)

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin ben kübra 32 yaşındayım. Bu hafta yoğun geçti o yüzden sizlere geç hoşgeldin diyebiliyorum menün bayaaa bi dolu imiş tahin pide olmasa daha iyi olurmuş
Protein yok canım burda bir yumurta yeseydin iyiydi
Görmüşken yazayım canım. Size hoşgeldin diyemedim çok yoğundum. HOŞGELDİN:) ben kübra
ben de menümü yazayım arkadaşlarım

sahur

1 tavada yumurta
1 kk peynir
domtis salatalık

iftar

ızgara 3 köfte 2 yk tavuk
salata
3 yk z.yağlı kereviz

su 2 lt olur
felaket başım ağrıyor yaaa
Güzel menü canım afiyet olsun

Şehir efsanesi....

Mantıken düşünsene 200 ml kan kaybedeceksin altı üstü...
KUzum ama şişlerim iner benim. Şu anda ellerimi kapatamıyorum bu konuda bana hep iyi geldi
Pazartesi Menüm

Sahur yok

Iftar 21.30
1 hurma
1 dil. Firinda püreli köfte
2 ince dil. Firinda kabak mücver
Salata
2 kş yogurt
Bana az geldi abla ya bir geldim pir geldim haftası mı olacak yoksa

Canım oglumda diyet yapmadım 6,7 ayına kadar her ay 1 kilo alirdi
Kızda 3 aylıkken diyete baslamistim kilo alımı azalmış her ay sınırda olurdu gelismi simdi iki farklı tecrubem olunca bu kızımın sütünü etkilemeden diyet yapmak istiyorum
Emzik biberon kullanmıyorum emzik kullanmak istedim aldida ama vermiyorum çünkü yanındayım emzige gerek duymuyorum beni emsin olayı daha mantıklı geliyor

KUzum ama şişlerim iner benim. Şu anda ellerimi kapatamıyorum bu konuda bana hep iyi geldi
Gerçekten alakası yok..

Ödeminin nedeni uykusuzluk, aşırı yorgunluk, fazla spor, can sıkıntısı, vücudunda biriken toksinler, sıcak hava, karışık yenen besinlerin vücutta etkileşimi vs vs gibi nedenlerden kaynaklıdır...

Normal adet dönemlerinde vücut biraz su tutar, ama bu ödemi adetin 2. İla7. günü arası atar.(normalde 82 kilosundur, adete 1-3 gün kala 1-2 kg alır 83-84 olursun, adet bitince yine 82 olursun..) bu farklı ...

Senin dediğin doğumdan sonra ilk adet .. öyle ilk adetle ciddi anlamda kilo atamazsın...

Yatakta saatlerce 1 sağ 1 sol yapıyorum
Ay nasil uyuyamiyosunuz yahu beni biraksaniz saatlerce uyurum
Kızlar ben dün çok geç uyudum acayippp uykum var. Öpüyorum sizleri yarın tekrar görüşmek ümidiyle esen kalın
Iyi geceler kubracimm
Bendede reglide ödem olmaz hatta ağrı vs de olmuyor. Ne bicim regli oluyorum ben anlamadim

Ay nasil uyuyamiyosunuz yahu beni biraksaniz saatlerce uyurum

Iyi geceler kubracimm

Bendede reglide ödem olmaz hatta ağrı vs de olmuyor. Ne bicim regli oluyorum ben anlamadim
Ne kadar güzel...bu senin sağlıklı olduğunu gösteriyor... maşallah diyelim

Ne kadar güzel...bu senin sağlıklı olduğunu gösteriyor... maşallah diyelim
Aman masallah. Isyerindekiler bi regli oluyor sanirsin ameliyattan çıkmışlar gibi hic anlamiyorum onun icin ama genel olarak vücudum böyle benim kolay kolay hasta olmam yatak doseklik hasta olduğumu hatırlamıyorum bile

Aman masallah. Isyerindekiler bi regli oluyor sanirsin ameliyattan çıkmışlar gibi hic anlamiyorum onun icin ama genel olarak vücudum böyle benim kolay kolay hasta olmam yatak doseklik hasta olduğumu hatırlamıyorum bile
Tahtalara vur...

Hilalcim hergün sürekli ayakta olarak çalışıyorsun, bu sende ödem yapmıyor mu, ayaklarında yada ellerinde?

Mesela ben Pazar günü evde temizlik yaptığım için pazartesi ödemliyim, pazartesi tam gün çalıştığım için, sali ödemliyim...

Bunu nasıl çözeceğimi bulamadim açıkçası? Sadece Cuma tartıya yansımasın diye perşembe ödem çayı içiyorum...(perşembe de tam gün çalıştığım için Cuma ödem oluyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…