- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.681
Gece geç yatanlardaniz biZde, bu seferde sabah kalkamıyorum gün bitiyor ozamanGündüz ben de uyuyorum da gece uyuyamıyorum
afiyet olsun cnmben de menümü yazayım arkadaşlarım
sahur
1 tavada yumurta
1 kk peynir
domtis salatalık
iftar
ızgara 3 köfte 2 yk tavuk
salata
3 yk z.yağlı kereviz
su 2 lt olur
felaket başım ağrıyor yaaa
ayyy geçmiş olsunBenim alıntıları gören bilen varsa bir geri çağıralım bir el atın a dostlar
Kızlar kuzey akşam misafir vardı teli ele geçirmiş netimi bitirmiş extra net var ama ramazan kampanyasi 9-17 /23:00-06 arası bu ne demek cuma bildirimi 18 e kadar bekleyemem listeyi ben hallederim diyen varsa bekleriz tabi @mefkurem @askrhpozitifCurukElma
afiyet olsun ablaPazartesi Menüm
Sahur yok
Iftar 21.30
1 hurma
1 dil. Firinda püreli köfte
2 ince dil. Firinda kabak mücver
Salata
2 kş yogurt
iyi geceler canımKızlar ben dün çok geç uyudum acayippp uykum var. Öpüyorum sizleri yarın tekrar görüşmek ümidiyle esen kalın
Afiyet olsun canım...Sahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
5 yeşil erik
İftar 20.26 🍽
2 yk menemen yemek( çay döktüler devamını yiyemeden gitti )
Peynirzeytin
Taze soğan bir parça
1 tatlı kaşığı bal
Su1 lt şimdilik
Spor15 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canımSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
5 yeşil erik
İftar 20.26 🍽
Peynirzeytin
Taze soğan bir parça
1 tatlı kaşığı bal
Su1 lt şimdilik
Yok canim yapmıyor. Aksine pazar günü evde oldugumda Gec kalkiyorum 12 gibi o zaman sistigimi hissediyorum. Fazla uyumak odem yapiyor sanırım. Hamileyken cok ödemim olmustu 41 numara ayakkabi giyiyodum yaa ayaklarim kocamandi onun disinda hic olmadi kuzumHilalcim hergün sürekli ayakta olarak çalışıyorsun, bu sende ödem yapmıyor mu, ayaklarında yada ellerinde?
Mesela ben Pazar günü evde temizlik yaptığım için pazartesi ödemliyim, pazartesi tam gün çalıştığım için, sali ödemliyim...
Bunu nasıl çözeceğimi bulamadim açıkçası? Sadece Cuma tartıya yansımasın diye perşembe ödem çayı içiyorum...
Afiyet olsun canim bence 2 y.k. yeterli üzülmüyorum cay döküldüğü icinSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
5 yeşil erik
İftar 20.26 🍽
Peynirzeytin
Taze soğan bir parça
1 tatlı kaşığı bal
Su1 lt şimdilik
Afiyet olsun arkadaşımSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
5 yeşil erik
İftar 20.26 🍽
Peynirzeytin
Taze soğan bir parça
1 tatlı kaşığı bal
Su1 lt şimdilik
Aynı şeyi düşündüm de yazamadım.Afiyet olsun canim bence 2 y.k. yeterli üzülmüyorum cay döküldüğü icin
Bence cokta iyi olmus fazlasi zarar tam kararinda dokulmusAynı şeyi düşündüm de yazamadım.
Ohhh masallah kuzummSporuma ek yaptım kizlar
3 mil Leslie = 135
350 ipsiz hoplama = 35
170 puan daha eklersen svnrm cnmPnrrr-12
Maydanoz ve 3lt su bendeki ödemi hemen çözer acaba suyumu az içiyorsun kiHilalcim hergün sürekli ayakta olarak çalışıyorsun, bu sende ödem yapmıyor mu, ayaklarında yada ellerinde?
Mesela ben Pazar günü evde temizlik yaptığım için pazartesi ödemliyim, pazartesi tam gün çalıştığım için, sali ödemliyim...
Bunu nasıl çözeceğimi bulamadim açıkçası? Sadece Cuma tartıya yansımasın diye perşembe ödem çayı içiyorum...(perşembe de tam gün çalıştığım için Cuma ödem oluyor.)
Asit kriziniz kabul edilmemistir tugce hanimArkadaşlar asit krizim tuttu meyveli soda içsem 50 kaloriymiş ne olur?
Saol cnmOhhh masallah kuzumm
Limonlu su iç dogal asitArkadaşlar asit krizim tuttu meyveli soda içsem 50 kaloriymiş ne olur?
Hoşbulduk kubracigim .kızımın adida Kübra pek severim kubralari oyuzden:)Canım hoşgeldin ben kübra 32 yaşındayım. Bu hafta yoğun geçti o yüzden sizlere geç hoşgeldin diyebiliyorummenün bayaaa bi dolu imiş tahin pide olmasa daha iyi olurmuş
Görmüşken yazayım canım. Size hoşgeldin diyemedim çok yoğundum. HOŞGELDİN:) ben kübra
Güzel menü canım afiyet olsun
Hoşbulduk kubracigim .kızımın adida Kübra pek severim kubralari oyuzden:)Canım hoşgeldin ben kübra 32 yaşındayım. Bu hafta yoğun geçti o yüzden sizlere geç hoşgeldin diyebiliyorummenün bayaaa bi dolu imiş tahin pide olmasa daha iyi olurmuş
Görmüşken yazayım canım. Size hoşgeldin diyemedim çok yoğundum. HOŞGELDİN:) ben kübra
Güzel menü canım afiyet olsun
Canim kubrayla ayni donem varmiydin oda eskilerden yani ben varken ikinizde vardınızHoşbulduk kubracigim .kızımın adida Kübra pek severim kubralari oyuzden:)
Canım ben emzikliyim oyuzden çok kismadan kilo vermeyi deniycem
Kesinlikle bol su icmek gerekiyor bide bol emzirmek Allaha şükür sadece sarılıktan 1 gece hastanede yattı o zaman eşimin ailesi çok strese sokmuştu o gece sadece mama vermek zorunda kaldik 1 damla dahi gelmedi sütüm ama onun haricinde hep yetti. Şimdi ufak ufak ek gıda tadımlarıda yaptiriyorum artık en azından içim rahat memeye bağlandı artık kopmaz gibi hissediyorum. Eylulde baslicam ise ondada 9 aylik olmuş olcakCanım oglumda diyet yapmadım 6,7 ayına kadar her ay 1 kilo alirdi
Kızda 3 aylıkken diyete baslamistim kilo alımı azalmış her ay sınırda olurdu gelismi simdi iki farklı tecrubem olunca bu kızımın sütünü etkilemeden diyet yapmak istiyorum
Emzik biberon kullanmıyorum emzik kullanmak istedim aldida ama vermiyorum çünkü yanındayım emzige gerek duymuyorum beni emsin olayı daha mantıklı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?