- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.701
Kilomun gerektirdiği kadar su içiyorum canim.Maydanoz ve 3lt su bendeki ödemi hemen çözer acaba suyumu az içiyorsun ki
Valla listede gibi kendimi motive etmek istiyorum tatlım. Bu Perşembe iftardan önce tartılıp yazarım kilomu, gecikmem artıkAslında bildirim yapın diye orda adınız var lakin bildirimi takım kurallarindaki gibi zamanında yapın akşam 19:30 da bildirim mi yapılırMefkurem kendini eklemiş seni eklenmemiş askrhpozitif de yok geç bildirim yapmayın kardesimmmmmm
Doğru, her cezayı hakettim ben. Ama moral bozup ağır yaşamlara dönmektense kendimi toparlamaya karar verdim. Düşünsene motivasyonumu kaybetmez, istikrarlı olursam eylül sonunda hayal ettiğim kadar ince olabilirim, olabilirizHemen kilo alanlara ceza olarak listeye kabul etmiyolar
Sen bana bakma bana güzelim az ye valla. Ne güzel ideal kilona inmişken bir daha kilo mutsuzluklarına hiç dönme.Ama cok dengesiz olmuyomu o zamanda abla
Yaa hepsi evdeydi abla zimbirtilarimin bugun boyle oldu
Yaa ne bilim bahar genede azicik moralim bozulmadi desem yalan olur dikkat etmem lazim
Ebru neden boyle oluyor senin yaa
Tebrikler ablaaa
Kiz niye cok yeyim bosami mezun oldum
Sagol tatlim
Ay ben istemiyom kizzz yaşımı gostereyim azicik
Sagol ablammm
Ay tam benlik abla sert kahve seviyorum ben yaa
Ozlettin kuzuuuu
Sagol beybii
Afiyet olsun tugcecimm
İyi geceler canım, tatlı rüyalar...Kızlar ben yatayım iyi geceler hepinize
Ay yok istemem zaten canim böyle iyim bilmiyorum belki bi süre sonra birkac kilo daha veririm once buna bi alisayimValla listede gibi kendimi motive etmek istiyorum tatlım. Bu Perşembe iftardan önce tartılıp yazarım kilomu, gecikmem artık
Doğru, her cezayı hakettim ben. Ama moral bozup ağır yaşamlara dönmektense kendimi toparlamaya karar verdim. Düşünsene motivasyonumu kaybetmez, istikrarlı olursam eylül sonunda hayal ettiğim kadar ince olabilirim, olabiliriz
Sen bana bakma bana güzelim az ye valla. Ne güzel ideal kilona inmişken bir daha kilo mutsuzluklarına hiç dönme.
Sagol nirancimİyi geceler canım, tatlı rüyalar...
Bugun daha sanki menun afiyet olsun canimBugün menum
10.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarım dilim normal ekmek (evde tbe bitmişti)
14.00 2 kaşık kadar şekersiz tbden yapılmış helva
1 sade türk kahvesi
18.00 1 lahmacun
Salata
Ayran
20.00 1 sade türk kahvesi (misafir gelince tek kalmasın dedim mecbur eşlik ettim)
Su 2 l spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
Ay hayallerim başıma yıkıldıAsit kriziniz kabul edilmemistir tugce hanimasitli icecekler mideyi genislettigi icin tuketmiyoruz kesinlikle yasaklilardan
Kız 2 yk ne emziren bir anneye iftar içinYok canim yapmıyor. Aksine pazar günü evde oldugumda Gec kalkiyorum 12 gibi o zaman sistigimi hissediyorum. Fazla uyumak odem yapiyor sanırım. Hamileyken cok ödemim olmustu 41 numara ayakkabi giyiyodum yaa ayaklarim kocamandi onun disinda hic olmadi kuzum
Afiyet olsun canim bence 2 y.k. yeterli üzülmüyorum cay döküldüğü icin
Bende elimden geleni yaparım canimBenim alıntıları gören bilen varsa bir geri çağıralım bir el atın a dostlar
Kızlar kuzey akşam misafir vardı teli ele geçirmiş netimi bitirmiş extra net var ama ramazan kampanyasi 9-17 /23:00-06 arası bu ne demek cuma bildirimi 18 e kadar bekleyemem listeyi ben hallederim diyen varsa bekleriz tabiMefkurem askrhpozitif CurukElma
Hoşbuldum kübracım seren bendeCanım hoşgeldin ben kübra 32 yaşındayım. Bu hafta yoğun geçti o yüzden sizlere geç hoşgeldin diyebiliyorummenün bayaaa bi dolu imiş tahin pide olmasa daha iyi olurmuş
Görmüşken yazayım canım. Size hoşgeldin diyemedim çok yoğundum. HOŞGELDİN:) ben kübra
Güzel menü canım afiyet olsun
Şükür canım yarın yinemfirvar ama bu sefer 2Dinlenebildin mi bugün biraz?
güzel olmus cnm spor yapmadinmi bugunSabah 12 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin 🕊
1.5 ymk kaşığı tulum peyniri
4 adet çeri domates
1 dilim tb ekmek
Ara 4 nektari
Akşam 7
125 gr tavuk, 2 domates, 2 biber, 1ymk kşğ zeytinyağı ile yapılmış sote
3ymk kşğ yoğurt
1 dilim tb ekmek
2lt su
guzelim hep diyorum aslinda sen fazla yemiyosun ama içerik karbon agirlikli oluyor geneldeBu hafta yapcam abla 1.5 kilo gitcek su 85 te çok kaldim o mahvetti beni çok geriye attı. Ama kacamak falan yok bu hafta düsünuyorum Afrikada falan insanlar açlıktan ölürken bile emzirebiliyorlar sütleri oluyor. Biz o kadar imkanımız var nefsimizi kıramıyoruz. Gözume hep onları getiriyorum süt olsun diye yemek bahane galiba. Bakalim eğer gercekten azalirsa yine yavaşlatırım kilo vermeyi ama deniycem en azından azalana kadar sıkı diyet yapcam
zaten 2 hafta kaldi cnm belki son hafta orucu bozabilirimAma cok dengesiz olmuyomu o zamanda abla
gecmis 2 haftadir ne yaptiysan aynisini yap cnmOkuldan gelir gelmez tartıldım, acaba @eceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....
Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
sende sporda etkili oluyor heralde tatlimEvet inşallah ablam elimden geleni yapacağım bakalım 95 altı olmak istiyorum bayrama bakalım sporu artırabilirsem neden olmasın
gayet guzel cnm02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık
20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt
hosgeldinizzz dilek hanimcimTAKIM KATILIM FORMU
Adı: Dilek
Yaşı:35
Evli/bekar:16 yıllık evliyim
Çocuk/yaşlarığlum 14 ,kızım 9,minnak kizimda 50 günlük
Emziriyormusun:evet
Meslek:bı donem beyimlen market işletim :)
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1,68
Kilo:101
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :fi tarihinden önce 3 .takımda yarıştım ama asıl yuvam 9.takimdir
Kilo alma nedeninizis boğazım 35 yıldır yemelere doyamadım bir türlü
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yaşıyorum evimin kadını çocuklarının anasiyim :)genel anlamda mutlu huzurlu keyifli bir insanım .anlatılacak çok bişey yok zaman içinde cozersin beni
neden 1 ay :)Bilemiyorum ki kilolar yapışçak diye korkuyorum 6 ayda vermem lazim kaldi 1 ay en azından 5-6 kilo vermeliyim
Aaaa ne oluyor ece hanimcimsen de benim gibi artılardasın haa...
olsun bu hafta eksi gelmez de haftaya gelir inşallah...
öyle ya da böyle bu kilolar gidecek.
ramazandan sonra da sporumu arttıracağım. bakalım ne kadar inatlaşabilir...
cumartesi - 1degilmiydin cnmMerhaba kızlar
Cuma : 74.4
Pazartesi: 73.9
Fark: 500 gr
kefiri meyveli olanlardan almasan daha iyi cnmMenü
Sahur
250 ml çilekli kefir
İftar
5 yaprak sarma
Salata
1/2 ayran
Ara 1 sade kahve 1 hurma yemeği planlıyorum
2 lt su olur
özlendin yasimcimKızlar selam
Kız isteme telaşından sabahtan beri görümcemdeyim giremedim bi türlü
Daha doğrusu girdim de yazamadım
Sabitim bu arada
Menümü de birazdan paylaşayım
corba ve püre oldugu icin ekmek olmasa daha iyiymis cnmMenü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Salata
Az patates püresi üzeri tavuk sote
Bi dilim pide(dayanamadım malasef)
gece hurmanin yaninda bikac ceviz iyi olur cnmIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:20
3 hurma
Bi kac bardak su hatrlamiorm
İftar 20:05
1 su bardağı su
1 kepçe bamya çorbası
1 bardak ayran
Yarim saat ara verdim
2 kaşık melemen
1 kase salata
3 kaşık bulgur/pirinç karışık pilav
1 Kaşık haşlanmış tavuk
1 çay kaşığı kabak tatlısı
1 bardak ayran
Su ana kadar 1 lt su ictim daha icerim
Spor 60 dk tum vücut egzersiz
180 puan @Pnrrr-20
kendini gec vakit yemeye alistirma cnmKızlar azıcık cips yedim ben hemde bu saatte
baslangic icin bence guzel olmus cnmBismillah diyerek ilk emziren anne menumu yaziyorum
Kahvaltı 2 dilim kadar pide
Beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar
Salatalık domates
Kırmızı biber 1 tane yeşil biber 3 tane
1 tane haşlanmış yumurta
1c.k bal 1 parça tahin helvası
Arada 1 büyük bardak süt yapsın diye içtiğim karışık bitki çayı
Öğle 3 kayisili 1 kase sütlü yulaf ezmesi
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 1 tabak kurufasulye 1 kase yoğurtlu semizotu salatası 3 tane yaprak sarması ,2 tane közlenmiş kırmızı biber
Ara kahve
Gece 1 bardakta tarçınlı süt içerim yoksa çok acikirim sabaha:)
3lt su
menu guzel hafif olmus cnmben de menümü yazayım arkadaşlarım
sahur
1 tavada yumurta
1 kk peynir
domtis salatalık
iftar
ızgara 3 köfte 2 yk tavuk
salata
3 yk z.yağlı kereviz
su 2 lt olur
felaket başım ağrıyor yaaa
oyyy boşa gitti desene paketBenim alıntıları gören bilen varsa bir geri çağıralım bir el atın a dostlar
Kızlar kuzey akşam misafir vardı teli ele geçirmiş netimi bitirmiş extra net var ama ramazan kampanyasi 9-17 /23:00-06 arası bu ne demek cuma bildirimi 18 e kadar bekleyemem listeyi ben hallederim diyen varsa bekleriz tabiMefkurem askrhpozitif CurukElma
fikir neyse zikir oymuş derler yaAfiyet olsun canım, fırında mücveri " fırında sütlaç" diye okudum....(kaç günlerdir canım çekiyor, yerim diye yapmıyorum, aklım sütlaçta kaldı)
kizz masallah de kendineBendede reglide ödem olmaz hatta ağrı vs de olmuyor. Ne bicim regli oluyorum ben anlamadim
aksam biraz fazla yemistim cnmSahursuz nasil durdun ablam ya
aksama salata türü de olsa iyi olurmus cnmSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
5 yeşil erik
İftar 20.26 🍽
2 yk menemen yemek( çay döktüler devamını yiyemeden gitti )
Peynirzeytin
Taze soğan bir parça
1 tatlı kaşığı bal
Su1 lt şimdilik
Spor15 dk tempolu yürüyüş
sade soda abartmadan icilebilir cnmAsit kriziniz kabul edilmemistir tugce hanimasitli icecekler mideyi genislettigi icin tuketmiyoruz kesinlikle yasaklilardan
sanki takim acildigindaki istikrarini tekrar yakalicaksin gibi geliyor bana tatlimDoğru, her cezayı hakettim ben. Ama moral bozup ağır yaşamlara dönmektense kendimi toparlamaya karar verdim. Düşünsene motivasyonumu kaybetmez, istikrarlı olursam eylül sonunda hayal ettiğim kadar ince olabilirim
kahve kötü degilki sekersiz olduktan sonra cnmBugün menum
10.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarım dilim normal ekmek (evde tbe bitmişti)
14.00 2 kaşık kadar şekersiz tbden yapılmış helva
1 sade türk kahvesi
18.00 1 lahmacun
Salata
Ayran
20.00 1 sade türk kahvesi (misafir gelince tek kalmasın dedim mecbur eşlik ettim)
Su 2 l spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
Aaa tabiki sevincez tatlimKızlar yek tek alıntılamadım ama bildirimim içim yazdığınız mesajlar için hepinize teşekkür ederim. Her hafta in-çık yaşayınca çok da sevinmemiştim ama yazdıklarınızı okuyunca mutlu oldum, motivasyonum arttı.
vayyyyy edibeden beklenmeyen hareketler geliyorduuuuuuBugün iftara yakın yarım saat bisiklet sürdüm. Hem de kızım arkada çocuk koltuğunda oturduğu için daha fazla efor harcadım. Ne güzelmiş açık havada bisikletle gezmek. Ara ara böyle çıkabilirsem süper olacak
Gunde 1 tane sade soda icebilirsin cnmAy hayallerim başıma yıkıldı
Ya tuvaletten çıkamıyorum o yüzden su içmek istemiyorum spor yapmadımgüzel olmus cnm spor yapmadinmi bugun
Suyuda biraz artirmaya calis
guzelim hep diyorum aslinda sen fazla yemiyosun ama içerik karbon agirlikli oluyor genelde
Pro metoyu hizlandirir hemde kas kaybini onler
zaten 2 hafta kaldi cnm belki son hafta orucu bozabilirim
gecmis 2 haftadir ne yaptiysan aynisini yap cnm
sende sporda etkili oluyor heralde tatlim
Tabiki neden olmasin
gayet guzel cnm
hosgeldinizzz dilek hanimcimzuhal bende
Bastonumla bu takimda kalicam heralde
neden 1 ay :)
Aaaa ne oluyor ece hanimcim
Cumaya eksi gelincek o kadarrrrr
cumartesi - 1degilmiydin cnm
Bu hafta min. 1.5 bekliyorum senden
kefiri meyveli olanlardan almasan daha iyi cnm
Iftsrrda disardaymisin iyi tutuşsun kendini ama biraz yetersiz olmus
özlendin yasimcim
Senden min. 800 bekliyorum cuma
corba ve püre oldugu icin ekmek olmasa daha iyiymis cnm
gece hurmanin yaninda bikac ceviz iyi olur cnm
Aksamda tavugu daha fazla yiyip pilav olmasa da olurmus
Sonradan sporda gelmis harika
kendini gec vakit yemeye alistirma cnm
baslangic icin bence guzel olmus cnm
Simdiden soyliyim emzirmek, kacamak icin hafifletici sebeb degil
Doogru seyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin
menu guzel hafif olmus cnm
Su da icmisin niye basin agridiki
Cokmu aciktin
Gece 2 yumurtada yiyebilirsin
oyyy boşa gitti desene paket
Listeyi ben yapabilirim ama renklendirmeyi yapamiyorum
En kötü renksiz paylasiriz :))
fikir neyse zikir oymuş derler ya
kizz masallah de kendine
aksam biraz fazla yemistim cnm
Bugunde tarti olunca ekstra gece yemedim
aksama salata türü de olsa iyi olurmus cnm
sade soda abartmadan icilebilir cnm
sanki takim acildigindaki istikrarini tekrar yakalicaksin gibi geliyor bana tatlim
Hep diyorum ya gecmis icin uzulmek bosa enerji, önümüze bakalim
kahve kötü degilki sekersiz olduktan sonra cnm
Lutfennnnnnn kahvaltina yesillik ekle
Yarindan itibaren helva hamurisi vs. Olmasin
Aaa tabiki sevincez tatlim
Baslamamis olsak kimbilir daha ne kadar arti olacaktik
vayyyyy edibeden beklenmeyen hareketler geliyorduuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?