Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanım ben kabul ettim artık kiloyu vermem korumam için takımdan bastonlu nineler olana kadar ayrılmamam lazim :)

Hic bi türlüsünü mü yiyomusun
Degisik omletler yapsan yada yulaf kepegiyle krep falan
Haşlanmış bende sevmiyorum cok nadir yerim
Hepsinden tiksiniyorum zorla yiyorum. Ama haşlanmış temizleyemediğim için daha çok tiksiniyorum diğerini en azından kırıp temizliyorum

Kaptanım ben kabul ettim artık kiloyu vermem korumam için takımdan bastonlu nineler olana kadar ayrılmamam lazim :)
Ins. Yine o incecik dileğe geri döneceksin cnm

O degilde sen dogum yaptin geldin ben hâlâ yerimde sayiyom :))
Bana yetismeden hizlanmam lazim

Bu arada kızlar benim menüye hepiniz cok gözüyle baktnz sanki ama neydi fazla olan melemen azdı zaten corba bi kepceydi salata vazgecilmez zaten 1 kasik tavuk haşlama vardi 2 bardak ayran bi 4 kaşık pilav o da 1 dilim ekmek yapar gercektsn cok mu yedim ya diyetisyenin verdigi listeye gore az bile yedim

Listeni unuttum nasıl bulucam onu da bilmiyorum bu kk yı bi çözemedim arkdş

Ins. Yine o incecik dileğe geri döneceksin cnm

O degilde sen dogum yaptin geldin ben hâlâ yerimde sayiyom :))
Bana yetismeden hizlanmam lazim
Sen şimdiye kadar verirdinde beni bekledin ben biliyorum birlikte aynı kilolarda olursak daha keyifli olur yarisiriz diye

Pumpkin00 menüm buydu cnm

Valla bende dolu dolu menülerle kilo verdiğim için bence normal
Açıkçası fazla kalori kısıtlamasınida doğru bulmuyorum vucud biyerden sonra kitleniyor hedefe yaklaşınca kilo vermek çok zor oluyor bennceee:)

Miktar olarak cok degil di cnm sadece cesit fazlaydi :))
Bamyada yemek gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…