Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım hamur kızartması istiyor

aman küsmesin masallah diyelim :))
En azindan verebiliyossun cnm

Bende ayni sekilde işte seneyi 2 ye bölüyorum
Komşularla bahçede piknik yapmıştık bende ozaman takım da ve sıkı bir yaristaydim millet hamur işi tatlı yerken salata yemiştim peynir koyup için hala o irademi anlatirllar
basladin ya artik ins. Yine o iradeli günlere donecen
aynen abla vala ablam ye bugünu mu buldun yemeyecek dio bi tane bari ye dio sigara boreginden ama tuttum vala kendimi
hep o bitaneler bizi bu hale getirdi zaten
Geveze deyince bizim @gevezebiidik nerelerde
izine cikti kayboldu cnm

aman küsmesin masallah diyelim :))
En azindan verebiliyossun cnm

Bende ayni sekilde işte seneyi 2 ye bölüyorum
basladin ya artik ins. Yine o iradeli günlere donecen
hep o bitaneler bizi bu hale getirdi zaten
izine cikti kayboldu cnm
Aynen öyle en güzeli ağzını hic degdirmemek tadini alinca arkasi da geliyor genelde

Maalesef haklisin protein ve vitamin alımım az. Hep khidratlı şeyler. Az yemek bi işe yaramıyor. Onlarıda buraya yazdiktan sonra farkediyorum. 6 ayda veremezsen dogumdan sonra bi daha vermen çok zor olur dediler çocuk 5 aylik
Yeşillikle alakalı çok buyuk tedirginliklerim var abla mesela ben maydanozu çok severdim oturur taze taze sapıyla beraber yerdim. Hamileliğim zor geçti yasaklandi yiyemedim. Emzirirkende sütü azaltır falan dediler yiyemedim. Kahvaltıda salatalık midemi kötü etkiliyor yiyemiyorum. Aksamları salatada tüketmeye çalışıyorum şu an hangi otu yemeğe katsam zarar vercekmiş endişesi var her kafadan bi ses cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…