- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.781
Canım hamur kızartması istiyoraynen abla vala ablam ye bugünu mu buldun yemeyecek dio bi tane bari ye dio sigara boreginden ama tuttum vala kendimi
kayiplarda bi mezun oldu yok kiz
gunde iki kez bende
vala bu ara yedim ben yiyeceğimi gerci ama bu hamur işi zaafimiz nolcak bilmiorum kokusu falan mest ediyor beni artik kokusuyla idare edicem bi sure
Geveze deyince bizim @gevezebiidik nerelerdeYok kimseye sus demeyiz
Geveze üyeleri severiz
hem hamur hem kizartmaCanım hamur kızartması istiyor
Evet ya benim hafiza cok kotu yeminle görünmüyor hicGeveze deyince bizim @gevezebiidik nerelerde
Evet ama su içtimhem hamur hem kizartma
Evet ya benim hafiza cok kotu yeminle görünmüyor hic
Sonuna kadar irade böyle devam eder insAllah cnmEvet ama su içtimben hiç kaçamak yapmıyorum çok zor dayanıyorum ama allahtan iradem kuvvetli
İnşallah hepimizinSonuna kadar irade böyle devam eder insAllah cnm
aman küsmesin masallah diyelim :))Abla metomun yerindw olsam yüzüme bakmazdim mındar ettim yıllardır 1 senenin yarisi diyetle yarisida hunharca yemekle geçiyor yazık günah bu bunyeyede valla
Bu sefer istikrar olsun yasomun dediği gibi hanımefendi gibi yemeyi hayatıma geçiriyim. İnşallah
basladin ya artik ins. Yine o iradeli günlere donecenKomşularla bahçede piknik yapmıştık bende ozaman takım da ve sıkı bir yaristaydim millet hamur işi tatlı yerken salata yemiştim peynir koyup için hala o irademi anlatirllar
hep o bitaneler bizi bu hale getirdi zatenaynen abla vala ablam ye bugünu mu buldun yemeyecek dio bi tane bari ye dio sigara boreginden ama tuttum vala kendimi
izine cikti kayboldu cnmGeveze deyince bizim @gevezebiidik nerelerde
Aynen öyle en güzeli ağzını hic degdirmemek tadini alinca arkasi da geliyor geneldeaman küsmesin masallah diyelim :))
En azindan verebiliyossun cnm
Bende ayni sekilde işte seneyi 2 ye bölüyorum
basladin ya artik ins. Yine o iradeli günlere donecen
hep o bitaneler bizi bu hale getirdi zaten
izine cikti kayboldu cnm
Maalesef haklisin protein ve vitamin alımım az. Hep khidratlı şeyler. Az yemek bi işe yaramıyor. Onlarıda buraya yazdiktan sonra farkediyorum. 6 ayda veremezsen dogumdan sonra bi daha vermen çok zor olur dediler çocuk 5 aylikguzelim hep diyorum aslinda sen fazla yemiyosun ama içerik karbon agirlikli oluyor genelde
Pro metoyu hizlandirir hemde kas kaybini onler
neden 1 ay :)
kahve kötü degilki sekersiz olduktan sonra cnm
Lutfennnnnnn kahvaltina yesillik ekle
Yarindan itibaren helva hamurisi vs. Olmasin
Burdayım cancağızım:) yoğun bir gün oldu lakin geleceğim
Burdayım cancağızım:) yoğun bir gün oldu lakin geleceğim
Ben yatıyorum bebeklerHerkes uyuyor mu kızlar nerde sahurculae
Ben baya freecan olmuşum hakkaten, tartılmayı bile unuttumTarti bildirimini alalim şekerim
Sanırım en geç ben uyuyorum sabahlıyorum geneldeHerkes uyuyor mu kızlar nerde sahurculae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?