- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.481
cuma gunu gidiyoruz spor salonuna hem kayit icin hem de program yapacakmisiz bakalim neler olacak heyecanla bekliyorum..
bilmiyorum benim odun hakediyor mu benden bir bebis sahibi olmayi
bilmiyorum benim odun hakediyor mu benden bir bebis sahibi olmayi
benimki de bazen fikrimi alir bazen de kendi basina isler yapar beni sinir ederbenim odun birşey yapıcagı zaman benim fikrimi alır eskiden ben yokmuşum gibi davranırdı
ahh ah ben de yontmaya calisiyorum aslinda biraz yontuldu 2 yil oncesine kiyasla simdi cok daha iyi.. neyse kiben bizim oduna 4 tane dogurdum ama pişman degilim o odunluguyla kalsın eskiden daha odundu şimdi yonttum biraz onu
risk al diyorsun yani ya bebisle oynamaz da hersey benim basima kalirsaiyi düşünmek lazım tabikişaka bir yana ne yapsın kız adamcağız seviyo oyun oynamayı hem bebiş olursa belki bırakır bebekle oynar ne dersin
benimki de bazen fikrimi alir bazen de kendi basina isler yapar beni sinir eder
ahh ah ben de yontmaya calisiyorum aslinda biraz yontuldu 2 yil oncesine kiyasla simdi cok daha iyi.. neyse ki
risk al diyorsun yani ya bebisle oynamaz da hersey benim basima kalirsayok yok odun dedik ama o kadar da kutuk degildir heralde
şu şoray uzunun oynadıgı diziyimi diyorsun dün bizde izledik
yok ya yok benimki adam olmayacak kesinlikle anladim. gitmis yataga yatmis ustunu ortmus aklisira bana kusmus. kendi suclu oldugu halde agzindan bir "pardon" bile cikmadigi gibi bir de beni sucluyor. 16 yasinda bir cocuk gibi davraniyorsun evlilik senin neyine dedim, aciyorum sana dedim bide ciktim odadan. o kadar sinirlendim ki agliyorum elim ayagim titriyor su an. bavulumu alip gidesim var....
hmm..sen benden öndesin..benim kızımda 1,5 yaşında..yanında spor falan hakgetire...evde koala gibi , devamlı bana yapışık..3 yaşında canım
kıs sen memurmusunn???vah vahhhüff ne olcak bu halimiz
çok sinirliyim çokvatandaş laftan anlamıyo iyi iyi konuştukça tepene çıkıyo istiyoki onların eksiklerini görmeyelim işlerini kolaylaştıralım buda olmayınca yalan yanlış konuşmaya başlıyo memurluk dışardan bakıldığı kadar kolay değilmiş
hadi bakalım fadimee..medarı iftiharı ol topiğin..bütün kızlar burdaymış bu tatilde bende tembel oldum uyudum sabah biraz kalkamadım sonra kahvaltıyı yeni yaptım bu hafta ben çok güzel sonuçlar görücem inşallah hedef 98 .8
murçum sen nerdesin bakimm??Slm Kızlar ....
Ne bu herkeste motıvasyon sıfır...Bendede durum aynı havalardanmı dıorum ne anlamadım ? Neyse onemlı olan bole durumlarda yemeye saldırmamak ...Ayrıca fotolar hala gelmedı kızalar.Eger yapmıycaksak gündemde tutmayalım konuyu bosuna !
canım onun için değil kendin için yapacaksın bebişi..onu kullanıcan işteee..bilmiyorum benim odun hakediyor mu benden bir bebis sahibi olmayi
fulyacım önce bir sakin ol bence..öfkeyle kalkan zarala oturur derler..birşeye kalkışmadan önce etraflıca düşün..eşinin davranışları sanki benim eşimin ilk evlendiğim yıllardaki davranışlerı gibi..şimdi düzeldimi diye soracağına eminim ama herhangi bir tartışmada ben haklı olsam dahi küser konuşmaz adam yaw..birde o kadar inatçı...kendi kendimi yer dururum yani..yok ya yok benimki adam olmayacak kesinlikle anladim. gitmis yataga yatmis ustunu ortmus aklisira bana kusmus. kendi suclu oldugu halde agzindan bir "pardon" bile cikmadigi gibi bir de beni sucluyor. 16 yasinda bir cocuk gibi davraniyorsun evlilik senin neyine dedim, aciyorum sana dedim bide ciktim odadan. o kadar sinirlendim ki agliyorum elim ayagim titriyor su an. bavulumu alip gidesim var....
ben bizim oduna 4 tane dogurdum ama pişman degilim o odunluguyla kalsın eskiden daha odundu şimdi yonttum biraz onu
benim odun birşey yapıcagı zaman benim fikrimi alır eskiden ben yokmuşum gibi davranırdı
fulyacım önce bir sakin ol bence..öfkeyle kalkan zarala oturur derler..birşeye kalkışmadan önce etraflıca düşün..eşinin davranışları sanki benim eşimin ilk evlendiğim yıllardaki davranışlerı gibi..şimdi düzeldimi diye soracağına eminim ama herhangi bir tartışmada ben haklı olsam dahi küser konuşmaz adam yaw..birde o kadar inatçı...kendi kendimi yer dururum yani..aslında bu bizim kocalarımıza ait bir durum değil..bütün erkekler böyle..yani onlara çocuğa nasıl davranacaksan öyle davranacaksın..karşımızda gördüğümüz kocaman adamlar ama beyinleri çocuk beyni gibi çalışıyor..15 sene içerisinde edindiğim tecrübe bu..bence sende eşine biraz daha töleranslı davaran ve çoook sabırlı ol..yok benim vaktim yok dersen sen bilirsin ama bunların kıvama gelmeleri bayağı bir uzun sürüyo maalesef
çok sağol canım valla iyi geldi söylediklerinahh ah bu kocalar ya benimkinin de sabah odunlugu tuttu sozde oyun oynamayacakti bugun soz vermisti ben ondan erken kalktim internette birkac yere is basvurusu yapiyordum geldi benden cay istedi yaptim ayagina goturdum ben kendi isime devam ettim sonra bir baktim acmis oyun oynuyor!! hani soz vermistin dedim ya iste kem kum.. hem de bide ben ona hizmet ediyorum isimi birakip, beyefendi rahat rahat oyununu oynasin diye. aldim cayi lavaboya doktum benden hicbirsey bekleme dedim. konusmuyoruz su an
arada vucut siskinlik yapabiliyor canim ben de 1.1 kilo fazla cikmistim cok uzuldum ertesi gun 1.3 eksik ciktim siskinligim gitmis yani zaten incelme de varmis cok guzel gidiyorsun bence sakin moralini bozma harikasin
sen de bana yetisceksin yakinda sanirim hemen motivasyonumu yeniden toparlamam lazim :18:
cok haklisin canim bakarlarsa baksinlar utanmadan gidip yapicam sporumu, kurtulmak istiyorum artik evet ayh
senin kızın daha küçükmüş gerçi bakma 3 yaşında pek bişey değişmiyor sürekli onunla oynamamı istiyor canı sıkılıyor tek başına sürekli anne anne annehmm..sen benden öndesin..benim kızımda 1,5 yaşında..yanında spor falan hakgetire...evde koala gibi , devamlı bana yapışık..
kıs sen memurmusunn???vah vahhh
hadi bakalım fadimee..medarı iftiharı ol topiğin..
murçum sen nerdesin bakimm??vallahi özletiyosun kendini..benim fotolar pc de..sana nasıl yollyucam bilmiyorumki..özel mesajlamı??
canım onun için değil kendin için yapacaksın bebişi..onu kullanıcan işteee..yoksa valla hiçbiri haketmiyo çocuğu..
haklisin kayinpederim de aslinda kuser konusmaz kayinvalidem hala anlatir durur.. erkekler gec olgunlasir derler ya bence hic olgunlasmiyorlar desem yeridir
gelip ozur diledi az once ama hala bozuk atiyor.. anladi heralde sacma sapan davrandigini ama yigitlige de b.... surdurmuyor tabiri caizse... suklum puklum gelip yarim agiz ozur diledi gitti. ben de gittim kucuk odama yerlestim tvmi actim, aldim yagliboyalarimi resim yapicam biraz. aylar once almistim tuval falan hala duruyor.. hazir adama sinir olmusken dedim kendi dunyama cekileyim resim muzik film vs.. kafami dinleyeyim. zaten sanatla ugrasinca insan siyriliyor butun sorunlardan. bu sirada zaten o kendi basina cani sikilacak, dusunup duracak uzulecek... sonra da kendine ceki duzen verme kararlari alacak kendi kendine... genelde boyle olur yani bizde. sonra gelip sarilir ozledim der sonra bir suru soz verir (hic tutamayacagi sozler de verir bir daha seni uzmicem gibi mesela). neyse bakalim en azindan tum gunu kus geciremeden gelip bir adim atti, bu da bir gelisme.
normalde sabirli biriyim ama benim de tam regl donemim bir de isten ciktim onun stresi ust uste gelince ben de cok sabirsiz biri oldum ciktim dogruya dogru. biraz resim yapayim kendime gelirim
valla onun bir saati varmı bilmiyorumki:44:birde aldığın çayın bağırsaklar için bir etkisi varmıki:44:??en iyisi edda gelince bir sor sen...Kızlar yine wc sorunum başladı şişkinlik moral bozukluğu kendimi kötü hissediyorum gerçi tartıda 55.6 çıktımama yinede bu durum sanırım pskolojik olmaya başladı... Doğadan kayısılı çay önermişti edda...Bulamadım onun yerine doğuş kayısılı form aldım etkisini ne zaman görcem bilginiz varmı yada ne zaman içmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim :2:
ohh maaşallah yaa..anne-kız spor yapıyosunuz işte ne güzelsenin kızın daha küçükmüş gerçi bakma 3 yaşında pek bişey değişmiyor sürekli onunla oynamamı istiyor canı sıkılıyor tek başına sürekli anne anne anne
bir kere leslie yapmaya kalktım yanındayarıda kaldı ama stepperde adımlayabiliyorum twesteri kızım biniyor kendini döndürüyor bende adımlıyorum anne beraber spor yapıyoruz diye bide seviniyor
canım eşinin gelip senden özür dilemesi bile bence büyük bişey..sonuçta hatasını kabullenmiş oluyo değilmi..ama dediğim gibi olgunlaşma devresi biraz zaman alıyo.biraz sabır:))bende eşimle kavgalarımı hep regl zamanları yaparım..çok dikkat ettim , reglime 1-2 gün kala bende bir hassasiyet, bir duygu yoğunluğu, bir gerginlik...ufak şeyleri büyütme..sonuçda ya eşime ya çocuklara patlamanetten okudum melisa çayı regl dönemleri için çok iyiymiş..sakinleştirici etkisi varmış..alıp denemek lazım...
Kızlar yine wc sorunum başladı şişkinlik moral bozukluğu kendimi kötü hissediyorum gerçi tartıda 55.6 çıktımama yinede bu durum sanırım pskolojik olmaya başladı... Doğadan kayısılı çay önermişti edda...Bulamadım onun yerine doğuş kayısılı form aldım etkisini ne zaman görcem bilginiz varmı yada ne zaman içmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim :2:
valla onun bir saati varmı bilmiyorumki:44:birde aldığın çayın bağırsaklar için bir etkisi varmıki:44:??en iyisi edda gelince bir sor sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?