Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok cnm genelde internet uzeri okuyorum ve youtubeden ebe doktorlari falan dinliyorum dogumla ilgili :)

Eğer alabilme şansın varsa bu kitapları öneriyorum sana, özellikle küçük olan mükemmel... hiçbir korkun kalmayacak... herşeyi öğreneceksin... internette yok bu bilgiler..

afiyet olsun cnm
Kızlar hepinize mrb bnde kilo vermek isteyenlerdenim bnide aranıza alır mısınız
mrb cnm hg ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var
Sahur yaptım. Çok uykum açılıyor yatamıyorum hemen. Biraz geçmiş yapayım.
sahurdan sonra hemen uyumak iyi değilmiş zaten kız en güzelini yapiorusn

Hoşgeldiniz fazla bir kilonuz yok biraz yediklerinize dikkat edip birazda spor yaparsaniz kolayca verirsiniz inşallah

Demekki benimki uykusuzluktan Ramazan geldiğinden beri uyuyamıyorum da

Gene gecmisin anasini aglatmissiniz kizlar 13 sayfa gecmis vardi

Kuzum eksiyi gordukce motiven artacak zaten
Bak hosuna giden bi spor yapmis oluyosun hemde bebisinle zaman geciriyosun :)
Ay hayallerim başıma yıkıldı
Yikariz canim merak etme her zamannn
Kız 2 yk ne emziren bir anneye iftar için
1 yumurta vardı içinde adam akıllı yiyemedim doymadım tabi
Ama vaska seylerde vardi bisi olmaz
Ekmek olmasada olurmus canim afiyet olsun
Yok abla alistirmam dun öyle yemis bulundum
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
1 kaşık menemen
3 erik

İftar
1.5 kepçe ezogelin çorbası
3 kaşık ali nazik
1 tane kürdan kebabı
Salata
2 kayısı

Su:2 lt
Afiyet olsun canim
Valla karar veremedim hala azmi cokmu diye ben
Sagol tatlim
Amma geçmiş birikmiş yahu 1 saattir oku oku bitmedi. Nadir gelen kızları merak ettim nasıl yapıyorlar onca geçmişi Bu hafta çok yazmayın anacım hem merak ederim hem zamanım olmayacak
Ayyy suan bende ayni durumdayim sayfalarca gecmis var
Van tuuuu tri forroooo
Burdayım cancağızım:) yoğun bir gün oldu lakin geleceğim
Ahanda geldiiiii
Kiz niye gelmiyosun sen bakiimmk
maaşallah kuzum Allah sağlığını arttırsın inşallah
maşallah canım zaten sağlıklı kadınlarda mens belirtileri diye bir şey olmaması gerekiyor...
Sagol bebegim
Bende diyorum bendemi sorun var
Afiyet olsun canim
Kızlar hepinize mrb bnde kilo vermek isteyenlerdenim bnide aranıza alır mısınız
Hosgeldin canim hilal bende mezunlardanim 27 yasindayim 6 yasinda oglum var.
günaydın kızlaaarrr
Gunaydin kizlarr bugun erkenden uyandim evin ici cook sıcak olmus camlari actim. Cicekleri suladim. Esimde gececiydi birazdan işten gelcek belki onla biraz uzanirim ama uyuyamam daha heralde
Gunaydin kizlarrr

Hoşbulduk kubracigim .kızımın adida Kübra pek severim kubralari oyuzden:)
Canım ben emzikliyim oyuzden çok kismadan kilo vermeyi deniycem
İsmiyle yaşasın canım maşallah:) yavaş kilo vermek istiyorsan bilemem canım fakat 3 sene önce bende emzirirken yine bu takımla kilo vermiştim İnan bana tahin değil yeşillik ve su oldu sütümü artıran. Tavsiye ederim

Aman masallah. Isyerindekiler bi regli oluyor sanirsin ameliyattan çıkmışlar gibi hic anlamiyorum onun icin ama genel olarak vücudum böyle benim kolay kolay hasta olmam yatak doseklik hasta olduğumu hatırlamıyorum bile
Kızzzz maşallah de nazar değecek şimdi

Hosgeldin bende pinar :) bu ara hamileyim

Eki Görüntüle 2271062

Eğer alabilme şansın varsa bu kitapları öneriyorum sana, özellikle küçük olan mükemmel... hiçbir korkun kalmayacak... herşeyi öğreneceksin... internette yok bu bilgiler..

Bi bakayim cnm avmye gittigimde sagolasin insallah bulurum :) bayadir kitapda okumadim iyi olur aslinda

Günaydın canımmmm
Gunaydin kubracimmmm valla ben regli oldum gitti orucum sahurdada yedigimle kalmis oldum kahvalti yapcam birazdan
Sende ne var ne Yok

Gunaydin kubracimmmm valla ben regli oldum gitti orucum sahurdada yedigimle kalmis oldum kahvalti yapcam birazdan
Sende ne var ne Yok
Ya ben de dün regl başlıyor gibiydi sevindim. Bugün kesildi anlamadım. Kekik çayı içicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…