Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesef

Hoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesef
Kiloyla da mı alakalı ben 100 kilo halimle sürekli hamile kalıyorum ne alaka ki,

Kuzum ismim melek biz eşimle çocuk düşünüyoruz iki sene oldu ama maalesef olmadı bbu konuyu rafa kaldırıp kilo vermem gerektiğii düşünüyorum bnde çok memnun oldum hepinize çok tşk ederim

Evet kuzum Bi onu yazmamışım ismim melek inş yaa çok mutlu olurum

Kiloyla da mı alakalı ben 100 kilo halimle sürekli hamile kalıyorum ne alaka ki,
Bnde herhangi Bi sıkıntı yok doktor öyle dıyunce bana şimdi şişmanlar hamile kalıyor diyeceksin dedi bnde evet dedim ama bunyeden bünyeye değişiyor dedi ve gittiğim 3 doktorda kilo vermem gerektiğini söyledi..

Bu kürtajlar dengemi bozdu resmen ya CurukElma
Sonucta disardan mudahalr kuzum tabiki vucudun değişecek
Olabilir kuşum. Adet söktürücü bildiğin bişey var mı. İnternetten baktım kekik çayı diyor
Hic bilmiyorumki tatlim ya
Evet çok mutlu ve heyecanlıyım bu haftanın rekorunu sanırım ben kırıcam dün 98.3 çıkan kilom bugün 97.7 1 günde giden 600 gram yihuuu
Kiz hani sen tartilmicaktinnn
Ins kuzum hayirlisiyla kalırsın allah isteyen herkese evlat nasib etsin

İlginç hergün yeni birşey öğreniyoruz kilo herşeye zararlı zaten boşver ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…