- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.841
Birşey mi okduBu kürtajlar dengemi bozdu resmen yaCurukElma
Papatya çayida olur, civanpercemi de içebilirsin...Ya ben de dün regl başlıyor gibiydi sevindim. Bugün kesildi anlamadım. Kekik çayı içicem şimdi
HoşgeldinizHosgeldin bende pinar :) bu ara hamileyim
Bi bakayim cnm avmye gittigimde sagolasin insallah bulurum :) bayadir kitapda okumadim iyi olur aslinda
Allah kucaklamayı nasip etsin inş darısı başımaHosgeldin bende pinar :) bu ara hamileyim
Bi bakayim cnm avmye gittigimde sagolasin insallah bulurum :) bayadir kitapda okumadim iyi olur aslinda
Hoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesefGene gecmisin anasini aglatmissiniz kizlar 13 sayfa gecmis vardi
Kuzum eksiyi gordukce motiven artacak zaten
Bak hosuna giden bi spor yapmis oluyosun hemde bebisinle zaman geciriyosun :)
Yikariz canim merak etme her zamannn
Ama vaska seylerde vardi bisi olmaz
Ekmek olmasada olurmus canim afiyet olsun
Yok abla alistirmam dun öyle yemis bulundum
Afiyet olsun canim
Valla karar veremedim hala azmi cokmu diye ben
Sagol tatlim
Ayyy suan bende ayni durumdayim sayfalarca gecmis var
Ahanda geldiiiii
Kiz niye gelmiyosun sen bakiimmk
Sagol bebegim
Bende diyorum bendemi sorun var
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim hilal bende mezunlardanim 27 yasindayim 6 yasinda oglum var.
Gunaydin kizlarrr
İnş kuzum dediğim gibi iki senede aldım bütün kiloları sizlerin sayesinde vericeğime inanıyorum inşHoşgeldiniz fazla bir kilonuz yok biraz yediklerinize dikkat edip birazda spor yaparsaniz kolayca verirsiniz inşallah
Kiloyla da mı alakalı ben 100 kilo halimle sürekli hamile kalıyorum ne alaka ki,Hoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesef
Hoşbuldum cnm seni diğer sayfadan tanıyorum zatenafiyet olsun cnm
mrb cnm hg ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var
sahurdan sonra hemen uyumak iyi değilmiş zaten kız en güzelini yapiorusn
Mrb Tuğçe ben 23 yaşındayım 1 kızım var evli değilim inş memnun oldum,Hoşbuldum cnm seni diğer sayfadan tanıyorum zaten
Kuzum ismim melek biz eşimle çocuk düşünüyoruz iki sene oldu ama maalesef olmadı bbu konuyu rafa kaldırıp kilo vermem gerektiğii düşünüyorum bnde çok memnun oldum hepinize çok tşk ederimEvet böyle, ismini de paylaşırsan sana nasıl hitap edeceğimizi biliriz...
Hoşgeldin canım, ben Niran, burada hep birlikte ortak hedefimize kitlenip zoru başarıyoruz...
Hayatındaki stresin sıkıntının nedeni nedir bilemem ama bunu muhakkak çözmen lazım, çözemesende vurdumduymaz olman lazım...yoksa stres kilo verme sürecini baltalar...
Evet kuzum Bi onu yazmamışım ismim melek inş yaa çok mutlu olurumAz kaldı zaten, iki hafta var. Ben takmıyorum. Her gün başka alem uykum. Yine de oruç tutabildiğim için huzurlu ve mutluyum. Sen de boşver sık dişini.
Sahur yapmamak metonu yavaşlatmaz umarım. İftar çok iyi, afiyet olsun.
Çok süper, hadi hiç duraklamadan birlikte 90’a inelim
Ay Dilek çok güldümiyi ki geldin kız çok özlemişim seni
Adın Melek mi? Hoşgeldin tatlım. Ne güzel çok fazlan yok. Kolayca verirsin inşallah. Sık sık gel buraya
Bnde herhangi Bi sıkıntı yok doktor öyle dıyunce bana şimdi şişmanlar hamile kalıyor diyeceksin dedi bnde evet dedim ama bunyeden bünyeye değişiyor dedi ve gittiğim 3 doktorda kilo vermem gerektiğini söyledi..Kiloyla da mı alakalı ben 100 kilo halimle sürekli hamile kalıyorum ne alaka ki,
Bnde çok memnun 8ldum kuzum Allah bağışlasın..Mrb Tuğçe ben 23 yaşındayım 1 kızım var evli değilim inş memnun oldum,
Sonucta disardan mudahalr kuzum tabiki vucudun değişecekBu kürtajlar dengemi bozdu resmen yaCurukElma
Hic bilmiyorumki tatlim yaOlabilir kuşum. Adet söktürücü bildiğin bişey var mı. İnternetten baktım kekik çayı diyor
Kiz hani sen tartilmicaktinnnEvet çok mutlu ve heyecanlıyım bu haftanın rekorunu sanırım ben kırıcam dün 98.3 çıkan kilom bugün 97.7 1 günde giden 600 gram yihuuu
Ins kuzum hayirlisiyla kalırsın allah isteyen herkese evlat nasib etsinHoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesef
Amin tatlım inşSonucta disardan mudahalr kuzum tabiki vucudun değişecek
Hic bilmiyorumki tatlim ya
Kiz hani sen tartilmicaktinnn
Ins kuzum hayirlisiyla kalırsın allah isteyen herkese evlat nasib etsin
Dayanamadım hahahaSonucta disardan mudahalr kuzum tabiki vucudun değişecek
Hic bilmiyorumki tatlim ya
Kiz hani sen tartilmicaktinnn
Ins kuzum hayirlisiyla kalırsın allah isteyen herkese evlat nasib etsin
İlginç hergün yeni birşey öğreniyoruz kilo herşeye zararlı zaten boşver ver gitsinBnde herhangi Bi sıkıntı yok doktor öyle dıyunce bana şimdi şişmanlar hamile kalıyor diyeceksin dedi bnde evet dedim ama bunyeden bünyeye değişiyor dedi ve gittiğim 3 doktorda kilo vermem gerektiğini söyledi..
İlginç hergün yeni birşey öğreniyoruz kilo herşeye zararlı zaten boşver ver gitsin
Aferin sanaDayanamadım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?