Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman böyle devam etde sonradan ben yapamiyorum deme
Valla Allah bozmasın kk dan mı bilmiyorum çok istikrarlı ve halimden memnunum önceden olsa tatlıları hamur işlerini çoktan gömmüştüm bazen canım istese de bi gelip gitsede genel anlamda sağlıklı beslenme düşüncesine kendimi alıştırdım. Diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak düşünüyorum. Eksi gördükçe de daha motive olmam gerekiyor tek sorunum tartı aslında şuan eksi görüyorum mutlu oluyorum ama duraksadığımda motive mi kaybetmemek adına bukadar sık tartılmamalıyım bakalım onuda bırakcma inş

Kontrollü gitmek iyidir ama bi sure sonra bagimlilik yapmasin. Tabiki giden kilo azalmaya basladiktan sonra motive düşüklüğüne sebep olabilir

tahmini ne zmn karar verirsin
Hoşbuldum cnm seni diğer sayfadan tanıyorum zaten
Gebelik topiklerinden sanırım dimi benim hafiza biraz kötü

Eşine bakıldı mı canım

oooo sizin işiniz baya zormuş gülüm 3 öğün yemek işçilere hazırla kendinize iftar hazırla sahura kalkınca da uyku yok sabah yine işçilere kahvaltı hazırlanacak allah yardımcınız olsun çok yorucu be gülüm, kız kuzeyi attın mı çayların içine debelensin diye :)))

Eşine bakıldı mı canım
Bakıldı kuzum bizde morfoloji sıkıntı maalesef % 1 Di aktaran aldıklarımla iki oldu sonra da 3 ay ilaç kullandı eşim etkisi oldu mu bilmiyorum 3 ay sonra ilacıda bıraktı testte yapmadı bekliyoruz öyle

Kızlar ben şimdi iftarda ne yediğimi falan birde yaptığım sporu yazıcam dimi birazdan çıkıp tartı alıcam sonrada her cuma tartışıyoruz değil mi
Hergün gün içinde saati ile birlikte ne yiyip ne içtiğini yazıyorsun

Pazartesi ara kontrol olduğu için tartı sonucu bildiriyorsun

Cuma tartı günü tartılıp % hesabı yaparak bildirim yapıyorsun...

Hergün gün içinde saati ile birlikte ne yiyip ne içtiğini yazıyorsun

Pazartesi ara kontrol olduğu için tartı sonucu bildiriyorsun

Cuma tartı günü tartılıp % hesabı yaparak bildirim yapıyorsun...
Yüzde hesabı ilk sayfada okumuştum galiba dur bakayım nasıl oluyormuş

Bakıldı kuzum bizde morfoloji sıkıntı maalesef % 1 Di aktaran aldıklarımla iki oldu sonra da 3 ay ilaç kullandı eşim etkisi oldu mu bilmiyorum 3 ay sonra ilacıda bıraktı testte yapmadı bekliyoruz öyle
Canım eşinde morfolojik sıkıntı varsa bu senin kilondan daha önemli, önce onu çözmeniz lazım.

ben yaptırmadım bizim sitenin bayan kuaförü 1-2 günlüğüne bu işleri yapan bir arkadaşını getirdi kaş çiziyorlardı ipek kirpik takıp kalıcı sürme yapıyorlar ya onların anlatıp fiyat uygun yaptırın v.s. diye anlatmıştı ben de kaş zaten mübarek dolu dolu kirpikleri de serum kullanıp sıkılaştırdım uzadılar ihtiyaç kalmadı şükür kalsa da yaptırmam yabancı bir şey sürekli suratımda olunca alerji kaldırırım kiii:)
kadının her yaşının güzelliği ayrıdır sen kiloya taktın ya güzellik mi kaldı diyorsun hele 10 kilo ver o egosunu sevdiğim havalı mefkurem bir geri gelsin o zaman görürüm seni :)

Canım eşinde morfolojik sıkıntı varsa bu senin kilondan daha önemli, önce onu çözmeniz lazım.
Biliyorum kuzum Bn yoruldum onla uğraşmayı kendım için birşeyler yapmak istiyorum artık hiç Bi kıyafetim bana olmuyor kendim için şuan uğraşmak istiyorum çocuk için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…