- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.881
tabi ki öyle gülümHerkesin fikrine saygım var kuzum. Önemli olan mutlu olmaksa hangi yoldan gidildiği önemli değil zaten
Tmm ben gebelik için kilo vermek istediğini anladım...tabiki kendin için vermelisin.Biliyorum kuzum Bn yoruldum onla uğraşmayı kendım için birşeyler yapmak istiyorum artık hiç Bi kıyafetim bana olmuyor kendim için şuan uğraşmak istiyorum çocuk için değil
ooo yeni akideşşş taze kannnnnBiliyorum kuzum Bn yoruldum onla uğraşmayı kendım için birşeyler yapmak istiyorum artık hiç Bi kıyafetim bana olmuyor kendim için şuan uğraşmak istiyorum çocuk için değil
Aynn öyle canım şimdi kilo vermek için sabırsızlanıyorumTmm ben gebelik için kilo vermek istediğini anladım...tabiki kendin için vermelisin.
Her şeyde bir hayır vardır, çocuk şart değil bence evlilik için... önemli olan huzurlu ve mutlu bir hayat.
Mesajını yeni gördüm canım hoş buldum tşk ederim düzenli giriş yapmakta ne sıkılıcaksınız artık bnde bu arada ismim melek bnde çok memnun oldumguzel olmuş cnm
Aksama salatada ekliyebilirdin
Hosgeldin cnm adiin neydi
Zühal ben
Duzenli katilim yapar kurallara uyarsan kisa sürede hedefe ulaşırsın
buldummm :)): böyle mi yapmam lazım
Yaşı:29
Evli/bekar:evliyim
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun: hyr
Boy:165
Kilo:72
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : stres sıkıntı
Bize kısaca kendini anlatırmısın:2 senedir evliyim çalışmıyorum :)
Bian korkmadım değil kendimi vampir filmimde hissettimooo yeni akideşşş taze kannnnn
hoş geldin gülüm ben takımın free demir baş üyesi ekim anladığın üzere az çatlak az manyak ama sevimliyimdir korkma benden
az geçmiş yapıp bulayım senin takıma giriş mesajını sonra devam ederiz tekrar hoş geldin takıma
Kore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldumKiz niye uzuluyon ne guzel gencecik gorunen fit bi Annesin :) senin yerinde olmak isteyen cok insan vardir eminim
Hosgeldin cnm dogumun nasil gecti normalmi oldu :) saglikla buyut insallah canim. Erkekmiydi seninde ismi ne:)
:) the rain var bide 1 sezon izlemistm 2 sezon 17mayista yuklendi daha izlemedim ama 1 sezonu begenmistim. Senin varmi bana onerebilcegin :)
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsaAfiyet olsun tatlim
Kuzu cuma cok yogunum ama halletmeye calısıcam. Gec saate bırakmasın kızlar bildirimi arada girmeye calısıcam
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymisŞehir efsanesi....
Mantıken düşünsene 200 ml kan kaybedeceksin altı üstü...
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündürPazartesi Menüm
Sahur yok
Iftar 21.30
1 hurma
1 dil. Firinda püreli köfte
2 ince dil. Firinda kabak mücver
Salata
2 kş yogurt
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmıştiGerçekten alakası yok..
Ödeminin nedeni uykusuzluk, aşırı yorgunluk, fazla spor, can sıkıntısı, vücudunda biriken toksinler, sıcak hava, karışık yenen besinlerin vücutta etkileşimi vs vs gibi nedenlerden kaynaklıdır...
Normal adet dönemlerinde vücut biraz su tutar, ama bu ödemi adetin 2. İla7. günü arası atar.(normalde 82 kilosundur, adete 1-3 gün kala 1-2 kg alır 83-84 olursun, adet bitince yine 82 olursun..) bu farklı ...
Senin dediğin doğumdan sonra ilk adet .. öyle ilk adetle ciddi anlamda kilo atamazsın...
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeliSahur 02.00
Peynirzeytin
Salatalık
5 yeşil erik
İftar 20.26 🍽
2 yk menemen yemek( çay döktüler devamını yiyemeden gitti )
Peynirzeytin
Taze soğan bir parça
1 tatlı kaşığı bal
Su1 lt şimdilik
Spor15 dk tempolu yürüyüş
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydinBugün menum
10.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarım dilim normal ekmek (evde tbe bitmişti)
14.00 2 kaşık kadar şekersiz tbden yapılmış helva
1 sade türk kahvesi
18.00 1 lahmacun
Salata
Ayran
20.00 1 sade türk kahvesi (misafir gelince tek kalmasın dedim mecbur eşlik ettim)
Su 2 l spor 30 dk gym 90p @Pnrrr-20
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedimSıra geldi menüme:
Ne yalan söyleyeyim çok aç hissediyordum iftara yakın biraz gözüm döndü, umarım çok facia bulmazsınız
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Marul
Sütlü çay
1/2 tb ekmek
İftar
1 kepçeden biraz az Mercimek çorbası
5 kaşık fırında sebze
5 kaşık bulgurlu madımak
3 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirimgüzel olmus cnm spor yapmadinmi bugun
Suyuda biraz artirmaya calis
guzelim hep diyorum aslinda sen fazla yemiyosun ama içerik karbon agirlikli oluyor genelde
Pro metoyu hizlandirir hemde kas kaybini onler
zaten 2 hafta kaldi cnm belki son hafta orucu bozabilirim
gecmis 2 haftadir ne yaptiysan aynisini yap cnm
sende sporda etkili oluyor heralde tatlim
Tabiki neden olmasin
gayet guzel cnm
hosgeldinizzz dilek hanimcimzuhal bende
Bastonumla bu takimda kalicam heralde
neden 1 ay :)
Aaaa ne oluyor ece hanimcim
Cumaya eksi gelincek o kadarrrrr
cumartesi - 1degilmiydin cnm
Bu hafta min. 1.5 bekliyorum senden
kefiri meyveli olanlardan almasan daha iyi cnm
Iftsrrda disardaymisin iyi tutuşsun kendini ama biraz yetersiz olmus
özlendin yasimcim
Senden min. 800 bekliyorum cuma
corba ve püre oldugu icin ekmek olmasa daha iyiymis cnm
gece hurmanin yaninda bikac ceviz iyi olur cnm
Aksamda tavugu daha fazla yiyip pilav olmasa da olurmus
Sonradan sporda gelmis harika
kendini gec vakit yemeye alistirma cnm
baslangic icin bence guzel olmus cnm
Simdiden soyliyim emzirmek, kacamak icin hafifletici sebeb degil
Doogru seyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin
menu guzel hafif olmus cnm
Su da icmisin niye basin agridiki
Cokmu aciktin
Gece 2 yumurtada yiyebilirsin
oyyy boşa gitti desene paket
Listeyi ben yapabilirim ama renklendirmeyi yapamiyorum
En kötü renksiz paylasiriz :))
fikir neyse zikir oymuş derler ya
kizz masallah de kendine
aksam biraz fazla yemistim cnm
Bugunde tarti olunca ekstra gece yemedim
aksama salata türü de olsa iyi olurmus cnm
sade soda abartmadan icilebilir cnm
sanki takim acildigindaki istikrarini tekrar yakalicaksin gibi geliyor bana tatlim
Hep diyorum ya gecmis icin uzulmek bosa enerji, önümüze bakalim
kahve kötü degilki sekersiz olduktan sonra cnm
Lutfennnnnnn kahvaltina yesillik ekle
Yarindan itibaren helva hamurisi vs. Olmasin
Aaa tabiki sevincez tatlim
Baslamamis olsak kimbilir daha ne kadar arti olacaktik
vayyyyy edibeden beklenmeyen hareketler geliyorduuuuuu
güzel olmuşMenüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
1 kaşık menemen
3 erik
İftar
1.5 kepçe ezogelin çorbası
3 kaşık ali nazik
1 tane kürdan kebabı
Salata
2 kayısı
Su:2 lt
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara meselabana da yanlış geliyor sadece proteinn ve sebze yeterli gelmiyor bana nednse cok cok az yiyip verilem kilolar saglikli gelmiyor diyet formundan ciktgn anda vucut şaşırıyor
tskler cnm
bamyayi biz genelde corba olarak yapioruz cnm ama sebze olarakda sayabiliriz tabi sknt yok
Evet cnm cok kararliyim bu gunden itibaren bi de annemdeydik iftarda çıtır çıtır sigara borekleri tatlilar vs bi tanr almadm cok mutluyum tskler cnm
eller havayaVan tuuuu tri forroooo
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var: böyle mi yapmam lazım
Yaşı:29
Evli/bekar:evliyim
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun: hyr
Boy:165
Kilo:72
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : stres sıkıntı
Bize kısaca kendini anlatırmısın:2 senedir evliyim çalışmıyorum :)
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diyeSahur yaptım. Çok uykum açılıyor yatamıyorum hemen. Biraz geçmiş yapayım.
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlenHepinize günaydın kızlarrrrrbugün kimseyi davet etmedim. Kimse de davet etmedi. Eşim de akşam yok. Ayıptır söylemesi çok mutluyum. İki haftadır heryere koştur koştur canım çıktı. Eeee yok mu dedikodu???
soğan kaynatıp canım çok etkiliYa ben de dün regl başlıyor gibiydi sevindim. Bugün kesildi anlamadım. Kekik çayı içicem şimdi
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimiEvet çok mutlu ve heyecanlıyım bu haftanın rekorunu sanırım ben kırıcam dün 98.3 çıkan kilom bugün 97.7 1 günde giden 600 gram yihuuu
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demediHoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesef
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyorKiloyla da mı alakalı ben 100 kilo halimle sürekli hamile kalıyorum ne alaka ki,
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdintahmini ne zmn karar verirsin
Gebelik topiklerinden sanırım dimi benim hafiza biraz kötü
Çok tşk ederim kuzum benım şimdiden kendimi sizlerin mesajlarıyla iyi hissetmeye başladım bilebuldummm :))
zayıflamak isteyen bizlerin genel hatası nedir biliyor musun kilo aldım diyet yapayım zayıflayayım diyip yüzeysel çözümlerle uğraşmak , kilo alımının sebebi neydi o bence çok önemli sen de açıkça yazmışsın stres -sıkıntı ....
gülüm zayıflarken sadece bedenini değil yaşantını da değiştirmeye bak stresle baş etmeyi öğren ki hem bir daha kilo sorunun olmasın hem de başka sorunlar olmasın burada ikisini de hallederiz allahın izniyle muhteşem bir guruba geldin hadi hayırlı uğurlu bol eksi rakamlar olsun
Benim kine bakıldı hocamEşine bakıldı mı canım
Yeşilliği soframdan eksik etmemeye calisacam ozamanİsmiyle yaşasın canım maşallah:) yavaş kilo vermek istiyorsan bilemem canım fakat 3 sene önce bende emzirirken yine bu takımla kilo vermiştim İnan bana tahin değil yeşillik ve su oldu sütümü artıran. Tavsiye ederim
Kuzum pco yok ama görüntü olarak öyle gözüküyor dedi doktor adetletlerim günü gününedir.. Rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin inşKore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldum
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsa
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymis
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündür
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmışti
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeli
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydin
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedim
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirim
güzel olmuş
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara mesela
eller havayaparti bitmedi galiba ne yiyorsun acaba cipslere gömülmedin dimi
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diye
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlen
soğan kaynatıp canım çok etkili
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimi
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demedi3 sene sonra oldu oğlum ve 1senedir ikici için deniyoruz ama olmuyor kısmet ol derse olur stres en büyük etken kilodan daha önemli bir etken , reglin düzenli mi pko filan var mı
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyoristinasnalar kaideyi bozmaz
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdinşaka bir yana kk nin gebelik isteyenler topiginde tanıdığım 3 arkadaş var biri Samsun'da biri Antep'te biri İstanbul'da ve hepsi ile bulup görüştük çocuklarımızla
Sahuru ve kahvaltıyı kv hazırlıyor abla , öğle akşam ve iftar bende :) kuzeyi çaylara atamam yılan vardir içindeoooo sizin işiniz baya zormuş gülüm 3 öğün yemek işçilere hazırla kendinize iftar hazırla sahura kalkınca da uyku yok sabah yine işçilere kahvaltı hazırlanacak allah yardımcınız olsun çok yorucu be gülüm, kız kuzeyi attın mı çayların içine debelensin diye :)))
Canım benimAz kaldı zaten, iki hafta var. Ben takmıyorum. Her gün başka alem uykum. Yine de oruç tutabildiğim için huzurlu ve mutluyum. Sen de boşver sık dişini.
Sahur yapmamak metonu yavaşlatmaz umarım. İftar çok iyi, afiyet olsun.
Çok süper, hadi hiç duraklamadan birlikte 90’a inelim
Ay Dilek çok güldümiyi ki geldin kız çok özlemişim seni
Adın Melek mi? Hoşgeldin tatlım. Ne güzel çok fazlan yok. Kolayca verirsin inşallah. Sık sık gel buraya
Geçen söylemiştim bana doktor bir folik verdi inofolicti yanilmiyorsam kullananlar baya memnun yumurtayı inceltip catlamayi ve sperm griisini kolaylaştırıyormis , bizde hiç sebep yok herşey normal ne pko ne eşimde ama kolay kolay olmuyor kısmetKuzum pco yok ama görüntü olarak öyle gözüküyor dedi doktor adetletlerim günü gününedir.. Rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin inş
Bebekle mi çıkacaksın dilos yakın olsak bırakırdın kız sen bı ucuunda ben bir ucunda olmuyorGünaydın kızlarbüyük kızı okula yolladım küçük kızı uyutmaya çalışıyorum dışarı cikicam bugün buğday ekmeği dereotu aliyim evdede meyve yok onları hallederim
Akşama ne yemek yapsam ki
ayy pek severim zaten vampirli film dizi animeBian korkmadım değil kendimi vampir filmimde hissettimbnde çok memnun oldum
Onuda kullandım kuzum şaşe olandan dimi kuzum şimdi sadece solgarın folıc asitini kullanıyorumGeçen söylemiştim bana doktor bir folik verdi inofolicti yanilmiyorsam kullananlar baya memnun yumurtayı inceltip catlamayi ve sperm griisini kolaylaştırıyormis , bizde hiç sebep yok herşey normal ne pko ne eşimde ama kolay kolay olmuyor kısmet
kore dizileri candırrr cannnnnnnnnnnKore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldum
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsa
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymis
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündür
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmışti
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeli
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydin
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedim
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirim
güzel olmuş
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara mesela
eller havayaparti bitmedi galiba ne yiyorsun acaba cipslere gömülmedin dimi
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diye
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlen
soğan kaynatıp canım çok etkili
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimi
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demedi3 sene sonra oldu oğlum ve 1senedir ikici için deniyoruz ama olmuyor kısmet ol derse olur stres en büyük etken kilodan daha önemli bir etken , reglin düzenli mi pko filan var mı
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyoristinasnalar kaideyi bozmaz
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdinşaka bir yana kk nin gebelik isteyenler topiginde tanıdığım 3 arkadaş var biri Samsun'da biri Antep'te biri İstanbul'da ve hepsi ile bulup görüştük çocuklarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?