Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkesin fikrine saygım var kuzum. Önemli olan mutlu olmaksa hangi yoldan gidildiği önemli değil zaten
tabi ki öyle gülüm
benim demek istediğim kader diyip geçmemek o kaderin çoğu elimiz de güç elimiz de bunun herkes farkına varsa var yaaa dünya da mutsuz insan kalmaz:)

Biliyorum kuzum Bn yoruldum onla uğraşmayı kendım için birşeyler yapmak istiyorum artık hiç Bi kıyafetim bana olmuyor kendim için şuan uğraşmak istiyorum çocuk için değil
Tmm ben gebelik için kilo vermek istediğini anladım...tabiki kendin için vermelisin.

Her şeyde bir hayır vardır, çocuk şart değil bence evlilik için... önemli olan huzurlu ve mutlu bir hayat.

Biliyorum kuzum Bn yoruldum onla uğraşmayı kendım için birşeyler yapmak istiyorum artık hiç Bi kıyafetim bana olmuyor kendim için şuan uğraşmak istiyorum çocuk için değil
ooo yeni akideşşş taze kannnnn
hoş geldin gülüm ben takımın free demir baş üyesi ekim anladığın üzere az çatlak az manyak ama sevimliyimdir korkma benden
az geçmiş yapıp bulayım senin takıma giriş mesajını sonra devam ederiz tekrar hoş geldin takıma

Tmm ben gebelik için kilo vermek istediğini anladım...tabiki kendin için vermelisin.

Her şeyde bir hayır vardır, çocuk şart değil bence evlilik için... önemli olan huzurlu ve mutlu bir hayat.
Aynn öyle canım şimdi kilo vermek için sabırsızlanıyorum

guzel olmuş cnm
Aksama salatada ekliyebilirdin

Hosgeldin cnm adiin neydi
Zühal ben

Duzenli katilim yapar kurallara uyarsan kisa sürede hedefe ulaşırsın
Mesajını yeni gördüm canım hoş buldum tşk ederim düzenli giriş yapmakta ne sıkılıcaksınız artık bnde bu arada ismim melek bnde çok memnun oldum

buldummm :))
zayıflamak isteyen bizlerin genel hatası nedir biliyor musun kilo aldım diyet yapayım zayıflayayım diyip yüzeysel çözümlerle uğraşmak , kilo alımının sebebi neydi o bence çok önemli sen de açıkça yazmışsın stres -sıkıntı ....
gülüm zayıflarken sadece bedenini değil yaşantını da değiştirmeye bak stresle baş etmeyi öğren ki hem bir daha kilo sorunun olmasın hem de başka sorunlar olmasın burada ikisini de hallederiz allahın izniyle muhteşem bir guruba geldin hadi hayırlı uğurlu bol eksi rakamlar olsun

Bian korkmadım değil kendimi vampir filmimde hissettim bnde çok memnun oldum

Kore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldum
Afiyet olsun tatlim

Kuzu cuma cok yogunum ama halletmeye calısıcam. Gec saate bırakmasın kızlar bildirimi arada girmeye calısıcam
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsa
Şehir efsanesi....

Mantıken düşünsene 200 ml kan kaybedeceksin altı üstü...
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymis
Pazartesi Menüm

Sahur yok

Iftar 21.30
1 hurma
1 dil. Firinda püreli köfte
2 ince dil. Firinda kabak mücver
Salata
2 kş yogurt
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündür
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmışti
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeli
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydin
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedim
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirim
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
1 kaşık menemen
3 erik

İftar
1.5 kepçe ezogelin çorbası
3 kaşık ali nazik
1 tane kürdan kebabı
Salata
2 kayısı

Su:2 lt
güzel olmuş
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara mesela
Van tuuuu tri forroooo
eller havaya parti bitmedi galiba ne yiyorsun acaba cipslere gömülmedin dimi
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
Sahur yaptım. Çok uykum açılıyor yatamıyorum hemen. Biraz geçmiş yapayım.
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diye
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlen
Ya ben de dün regl başlıyor gibiydi sevindim. Bugün kesildi anlamadım. Kekik çayı içicem şimdi
soğan kaynatıp canım çok etkili
Evet çok mutlu ve heyecanlıyım bu haftanın rekorunu sanırım ben kırıcam dün 98.3 çıkan kilom bugün 97.7 1 günde giden 600 gram yihuuu
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimi
Hoş buldum kuzum rabbim bağışlasın bnde kalmak istiyenlerdenim doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi çok yemekle aram yok ama çok az su tüketiyorum 58 kiloydum iki senede 72 ulaştım malesef
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demedi 3 sene sonra oldu oğlum ve 1senedir ikici için deniyoruz ama olmuyor kısmet ol derse olur stres en büyük etken kilodan daha önemli bir etken , reglin düzenli mi pko filan var mı
Kiloyla da mı alakalı ben 100 kilo halimle sürekli hamile kalıyorum ne alaka ki,
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyor istinasnalar kaideyi bozmaz
tahmini ne zmn karar verirsin

Gebelik topiklerinden sanırım dimi benim hafiza biraz kötü
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdin şaka bir yana kk nin gebelik isteyenler topiginde tanıdığım 3 arkadaş var biri Samsun'da biri Antep'te biri İstanbul'da ve hepsi ile bulup görüştük çocuklarımızla

Çok tşk ederim kuzum benım şimdiden kendimi sizlerin mesajlarıyla iyi hissetmeye başladım bile

Yeşilliği soframdan eksik etmemeye calisacam ozaman

Kuzum pco yok ama görüntü olarak öyle gözüküyor dedi doktor adetletlerim günü gününedir.. Rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin inş

Sahuru ve kahvaltıyı kv hazırlıyor abla , öğle akşam ve iftar bende :) kuzeyi çaylara atamam yılan vardir içinde ormanlarda çok yağışlı olduğu için çok karışık yürüyemez bile ancak düz yolda işte geziyor tozuyor ... Son olan olaylardan sonra insan zaten köyde hile özgür birakamiyor ki şimdi heryer işçi olacak Gürcistan nüfusu rizeye aktarılıyor gibi hayatta bırakamam

Canım benim iyki gelmişim kesinlikle

Kuzum pco yok ama görüntü olarak öyle gözüküyor dedi doktor adetletlerim günü gününedir.. Rabbim isteyen herkese bizede nasip etsin inş
Geçen söylemiştim bana doktor bir folik verdi inofolicti yanilmiyorsam kullananlar baya memnun yumurtayı inceltip catlamayi ve sperm griisini kolaylaştırıyormis , bizde hiç sebep yok herşey normal ne pko ne eşimde ama kolay kolay olmuyor kısmet

Bebekle mi çıkacaksın dilos yakın olsak bırakırdın kız sen bı ucuunda ben bir ucunda olmuyor

Bian korkmadım değil kendimi vampir filmimde hissettim bnde çok memnun oldum
ayy pek severim zaten vampirli film dizi anime
hayat güzel bakmayı bilince eğlenceli be gülümm kazık kadar kadınım hala geldi mi tutamam muzipliğimi hapşırık gibi....ilk izlenim önemlidir yaa , anacım yok tutamıyorum ki kendimi şöyle ağır başlı aklı başın da biri gibi tanıtayımm zaten öyle biri de değilim çok şükürr heheheh
şaka bir yana burada hem beslenme şeklin hem psikolojik açıdan birbirimize çok güzel destek verip yanlışlarımızı düzeltiyoruz çok rahat zorlanmadan istediğin kiloya ineceğine eminim sen yeter ki kendini sev ve güven :)

Onuda kullandım kuzum şaşe olandan dimi kuzum şimdi sadece solgarın folıc asitini kullanıyorum

kore dizileri candırrr cannnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…