- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.901
İnş kuzum bnım ne güzel böyle olman daha iyi kesinlikle benım gibilerde Herseyi takar o kadar takar ki uyku düzenim bile bozuldu valla ne mutlu sanaayy pek severim zaten vampirli film dizi anime
hayat güzel bakmayı bilince eğlenceli be gülümm kazık kadar kadınım hala geldi mi tutamam muzipliğimihapşırık gibi....ilk izlenim önemlidir yaa , anacım yok tutamıyorum ki kendimi şöyle ağır başlı aklı başın da biri gibi tanıtayımm zaten öyle biri de değilim çok şükürr heheheh
şaka bir yana burada hem beslenme şeklin hem psikolojik açıdan birbirimize çok güzel destek verip yanlışlarımızı düzeltiyoruz çok rahat zorlanmadan istediğin kiloya ineceğine eminim sen yeter ki kendini sev ve güven :)
Kilo vermek korumanın yanında nekadar kolay gerçekten bir kere ucunu kacirdimi Gr Gr verdiğin kilolar hop birden gelivermis sinsince bu sefer bu düşmana yenilmemek lazım gözümüzu dört açalım agzimizi kapatalım mezun olunca arkadaşımKuzum geçen sene 80 kilocuk olmuştum. sonra 65 e kadar düşmüştüm. sonra hızla 70 e çıkınca tekrar 80 olmiim dedim
küçük bebekle ne kolayına geliyorsa onu yap gülüm , dereotunu sütün artsın diye mi kullanacaksınGünaydın kızlarbüyük kızı okula yolladım küçük kızı uyutmaya çalışıyorum dışarı cikicam bugün buğday ekmeği dereotu aliyim evdede meyve yok onları hallederim
Akşama ne yemek yapsam ki
eeee zamanın da ben de taktım troid hastası oldum, daha beter oldum, ameliyat oldum tüm troid bezleri alındı 111 kiloydum o zamanlar doğuştan neşeli yaratılmış olan ben cidden mutsuzdum 35 inden sonra zayıflamaya çalışmak yerine beynin bilinç altının nasıl çalıştığını araştırmaya başladım sonun da nirvanaya erdim gibi bir şey hala araştırıp okuyorum 3-5 ay kurs alıp sertifakasını asıp ,kişisel gelişimciyim diye ortada dolanan kişilereden çok daha donanımlıyım allaha şükür ( bu konu da artık mütevazi olmuyorum aştım kendimii) :))İnş kuzum bnım ne güzel böyle olman daha iyi kesinlikle benım gibilerde Herseyi takar o kadar takar ki uyku düzenim bile bozuldu valla ne mutlu sana
Wayyy be iyi Bi seçim olmuşeeee zamanın da ben de taktım troid hastası oldum, daha beter oldum, ameliyat oldum tüm troid bezleri alındı 111 kiloydum o zamanlar doğuştan neşeli yaratılmış olan ben cidden mutsuzdum 35 inden sonra zayıflamaya çalışmak yerine beynin bilinç altının nasıl çalıştığını araştırmaya başladım sonun da nirvanaya erdim gibi bir şey hala araştırıp okuyorum 3-5 ay kurs alıp sertifakasını asıp ,kişisel gelişimciyim diye ortada dolanan kişilereden çok daha donanımlıyım allaha şükür ( bu konu da artık mütevazi olmuyorum aştım kendimii) :))
hayatım da olmasını istediğim şeylerin çok basit bir şekil de olabileceğini öğrendim herkesin rahatça yapabileceği zaten için de var olan öz enerjisini kullanması gerektiğini istenirse ama gerçekten kalpten istenirse mutluluk , başarı , para , zenginlik ,iş , aşk v.s. nin kapına servis edildiğini öğrendim nasıl mutlu olmayayımmmmmmm
yeni bir şey öğrendiğimin her defasın da ellerim , içim titredi bedenim buz gibi oldu sevinç heyecan hepsini aynı anda yaşadım veee elimden geldiğince de herkese öğretmeye çalışıyorum hayat çok basit yeter ki istemeyi bilelim :)
haaa bu arada işimi arada savsaklasam da takımın manevi destek koçuyum , motivasyon koçuyum yani :)))
hah çok iyi yapıyorsun gülüm sakın çocuğunu 1 dk bile bırakma , işin aslı ben seni tedirgin etmeden kuzeyi sorup muhabbeti buraya getirmek istemiştim ama sen zaten zeki bir anne olduğundan direk yazmışsın , gözünün önünden ayrılmasına izin verme hatta yemek yansa bile çocuğuna dikkat et gülüm , bilinçli anne olup çocuğunu koruyup kollamak ilk işin zaten gerisi sonra gelirSahuru ve kahvaltıyı kv hazırlıyor abla , öğle akşam ve iftar bende :) kuzeyi çaylara atamam yılan vardir içindeormanlarda çok yağışlı olduğu için çok karışık yürüyemez bile ancak düz yolda işte geziyor tozuyor ... Son olan olaylardan sonra insan zaten köyde hile özgür birakamiyor ki şimdi heryer işçi olacak Gürcistan nüfusu rizeye aktarılıyor gibi hayatta bırakamam
Gunkuk menu yazacaksin tatlim saatleriyleKızlar ben şimdi iftarda ne yediğimi falan birde yaptığım sporu yazıcam dimi birazdan çıkıp tartı alıcam sonrada her cuma tartışıyoruz değil mi
Tamam kuzu ben gene burda olmaya calisicam cuma cumartesi ve pazartesi full oluyorum çünkü.Kore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldum
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsa
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymis
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündür
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmışti
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeli
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydin
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedim
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirim
güzel olmuş
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara mesela
eller havayaparti bitmedi galiba ne yiyorsun acaba cipslere gömülmedin dimi
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diye
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlen
soğan kaynatıp canım çok etkili
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimi
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demedi3 sene sonra oldu oğlum ve 1senedir ikici için deniyoruz ama olmuyor kısmet ol derse olur stres en büyük etken kilodan daha önemli bir etken , reglin düzenli mi pko filan var mı
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyoristinasnalar kaideyi bozmaz
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdinşaka bir yana kk nin gebelik isteyenler topiginde tanıdığım 3 arkadaş var biri Samsun'da biri Antep'te biri İstanbul'da ve hepsi ile bulup görüştük çocuklarımızla
Kabak yap kiz kabakGünaydın kızlarbüyük kızı okula yolladım küçük kızı uyutmaya çalışıyorum dışarı cikicam bugün buğday ekmeği dereotu aliyim evdede meyve yok onları hallederim
Akşama ne yemek yapsam ki
bu topik ayrım yapmadan herkese uğur getiriyooorrr :)))Wayyy be iyi Bi seçim olmuşinş bu topik bana da uğur getirir
Boşver işi, git yat biraz enerji depola canım...yaav hava birden döndü güçlü rüzgar esiyor bulutlar kapattı gök yüzünü benim kafa yine uyuştu uykum geliyooorrrr ,
bu gün az evimi topalıyayım ilk iş arka odadaki sandığın üzerini boşaltıp sandığı açıp içine lavanta kolonyası püskürtücem ama önce önündeki 2 çamaşırlığı kaldırıp çamaşırı katlamam lazım gözüm de büyüyor şu an 5 dk sonra havanın ağır akımının enerjisini kendimi çekip işe girişmeyi deniycem yada gidip yatacam :))
KUZum eşimin yeğenini istemeye geleceklerAynen öyle tatlim kim durabilir senin karsinda
Ay hadi ins kuzumm
Tamam kuzum
Aaa kimi istiyolar beybi
Valla bi arkadaşla uyardık bak evlenince böyle oluyorsun emin misin diye eminim dediHayırlı olsun canım
(evlenenlerin başı göğe ermiyor ama olsun)
Sağol canımartida degiksin ne guzel cumaya eksisin demektr bu
bence az da olsa karbonda yararlı en azindan ekmek cok nadir pilav gibi gibi ömür boyu yemiycek misin biraktgn anda yeniden tepki vericej vücut bence bi farki olmiycak
afiyet olsun canım
sen aslında cok yemiyorsun ama nie böyle oluyor acaba
afiyet olsun canım
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında bi kızım var
ghzel eksi cnm
afiyet olsun canım
hayırlı olsun canım
Ayy ne güldüm ya
Kuzummm benim de aklım hep burda ama bi yandan isteme telaşı bi yandan taşınma bi yandan ufaklıklar inan teli elime almamla bırakmam bir oluyor
BEn de özledim vallagüzel olmus cnm spor yapmadinmi bugun
Suyuda biraz artirmaya calis
guzelim hep diyorum aslinda sen fazla yemiyosun ama içerik karbon agirlikli oluyor genelde
Pro metoyu hizlandirir hemde kas kaybini onler
zaten 2 hafta kaldi cnm belki son hafta orucu bozabilirim
gecmis 2 haftadir ne yaptiysan aynisini yap cnm
sende sporda etkili oluyor heralde tatlim
Tabiki neden olmasin
gayet guzel cnm
hosgeldinizzz dilek hanimcimzuhal bende
Bastonumla bu takimda kalicam heralde
neden 1 ay :)
Aaaa ne oluyor ece hanimcim
Cumaya eksi gelincek o kadarrrrr
cumartesi - 1degilmiydin cnm
Bu hafta min. 1.5 bekliyorum senden
kefiri meyveli olanlardan almasan daha iyi cnm
Iftsrrda disardaymisin iyi tutuşsun kendini ama biraz yetersiz olmus
özlendin yasimcim
Senden min. 800 bekliyorum cuma
corba ve püre oldugu icin ekmek olmasa daha iyiymis cnm
gece hurmanin yaninda bikac ceviz iyi olur cnm
Aksamda tavugu daha fazla yiyip pilav olmasa da olurmus
Sonradan sporda gelmis harika
kendini gec vakit yemeye alistirma cnm
baslangic icin bence guzel olmus cnm
Simdiden soyliyim emzirmek, kacamak icin hafifletici sebeb degil
Doogru seyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin
menu guzel hafif olmus cnm
Su da icmisin niye basin agridiki
Cokmu aciktin
Gece 2 yumurtada yiyebilirsin
oyyy boşa gitti desene paket
Listeyi ben yapabilirim ama renklendirmeyi yapamiyorum
En kötü renksiz paylasiriz :))
fikir neyse zikir oymuş derler ya
kizz masallah de kendine
aksam biraz fazla yemistim cnm
Bugunde tarti olunca ekstra gece yemedim
aksama salata türü de olsa iyi olurmus cnm
sade soda abartmadan icilebilir cnm
sanki takim acildigindaki istikrarini tekrar yakalicaksin gibi geliyor bana tatlim
Hep diyorum ya gecmis icin uzulmek bosa enerji, önümüze bakalim
kahve kötü degilki sekersiz olduktan sonra cnm
Lutfennnnnnn kahvaltina yesillik ekle
Yarindan itibaren helva hamurisi vs. Olmasin
Aaa tabiki sevincez tatlim
Baslamamis olsak kimbilir daha ne kadar arti olacaktik
vayyyyy edibeden beklenmeyen hareketler geliyorduuuuuu
Sağol canımGayet güzel gitmiş tebrikler
Kaçamakların sonucu canım malesef. Ama bu gece çok istikrarlı gördüm seni
İnşallah gider canım
Bence gayet iyi canım
Sen halledersin cumaya kadar canımcım
Tebrikler canım çok güzel
Tebrikler canım güzel ilerliyorsun
Afiyet olsun canım
Cumaya güzel eksi gelir o zaman
Off süper abla❤
Sabit olman gayet iyi canım
Güzel canım afiyet olsun
Sen halledersin canım
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Tekrar hoş geldin takımına o zaman canım. Ben de Melis.30 yaşındayım. 1 oğlum var
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Hayırlı olsun canım. Sabit olman da iyi
Pide dışında güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım menün zaten dolu dolu pilava gerek yokmuş
Diyet başlangıcına göre iyi bence afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Geçmiş olsun
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Şekersiz kahveyi her saatte içebilirsin sorun yok
Afiyet olsun canım çok facia değil sadece ekmek fazla bence
Teşekkürler canım
Kesinlikle arkadaşım bir daha almak istemiyorumKilo vermek korumanın yanında nekadar kolay gerçekten bir kere ucunu kacirdimi Gr Gr verdiğin kilolar hop birden gelivermis sinsince bu sefer bu düşmana yenilmemek lazım gözümüzu dört açalım agzimizi kapatalım mezun olunca arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?