Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnş kuzum bnım ne güzel böyle olman daha iyi kesinlikle benım gibilerde Herseyi takar o kadar takar ki uyku düzenim bile bozuldu valla ne mutlu sana

Kuzum geçen sene 80 kilocuk olmuştum. sonra 65 e kadar düşmüştüm. sonra hızla 70 e çıkınca tekrar 80 olmiim dedim
Kilo vermek korumanın yanında nekadar kolay gerçekten bir kere ucunu kacirdimi Gr Gr verdiğin kilolar hop birden gelivermis sinsince bu sefer bu düşmana yenilmemek lazım gözümüzu dört açalım agzimizi kapatalım mezun olunca arkadaşım

küçük bebekle ne kolayına geliyorsa onu yap gülüm , dereotunu sütün artsın diye mi kullanacaksın

İnş kuzum bnım ne güzel böyle olman daha iyi kesinlikle benım gibilerde Herseyi takar o kadar takar ki uyku düzenim bile bozuldu valla ne mutlu sana
eeee zamanın da ben de taktım troid hastası oldum, daha beter oldum, ameliyat oldum tüm troid bezleri alındı 111 kiloydum o zamanlar doğuştan neşeli yaratılmış olan ben cidden mutsuzdum 35 inden sonra zayıflamaya çalışmak yerine beynin bilinç altının nasıl çalıştığını araştırmaya başladım sonun da nirvanaya erdim gibi bir şey hala araştırıp okuyorum 3-5 ay kurs alıp sertifakasını asıp ,kişisel gelişimciyim diye ortada dolanan kişilereden çok daha donanımlıyım allaha şükür ( bu konu da artık mütevazi olmuyorum aştım kendimii) :))
hayatım da olmasını istediğim şeylerin çok basit bir şekil de olabileceğini öğrendim herkesin rahatça yapabileceği zaten için de var olan öz enerjisini kullanması gerektiğini istenirse ama gerçekten kalpten istenirse mutluluk , başarı , para , zenginlik ,iş , aşk v.s. nin kapına servis edildiğini öğrendim nasıl mutlu olmayayımmmmmmm
yeni bir şey öğrendiğimin her defasın da ellerim , içim titredi bedenim buz gibi oldu sevinç heyecan hepsini aynı anda yaşadım veee elimden geldiğince de herkese öğretmeye çalışıyorum hayat çok basit yeter ki istemeyi bilelim :)
haaa bu arada işimi arada savsaklasam da takımın manevi destek koçuyum , motivasyon koçuyum yani :)))

Wayyy be iyi Bi seçim olmuş inş bu topik bana da uğur getirir

hah çok iyi yapıyorsun gülüm sakın çocuğunu 1 dk bile bırakma , işin aslı ben seni tedirgin etmeden kuzeyi sorup muhabbeti buraya getirmek istemiştim ama sen zaten zeki bir anne olduğundan direk yazmışsın , gözünün önünden ayrılmasına izin verme hatta yemek yansa bile çocuğuna dikkat et gülüm , bilinçli anne olup çocuğunu koruyup kollamak ilk işin zaten gerisi sonra gelir
iyi ki paylaşmışsınız kv ile öğünleri böyle daha iyiymiş

Kızlar ben şimdi iftarda ne yediğimi falan birde yaptığım sporu yazıcam dimi birazdan çıkıp tartı alıcam sonrada her cuma tartışıyoruz değil mi
Gunkuk menu yazacaksin tatlim saatleriyle
Tamam kuzu ben gene burda olmaya calisicam cuma cumartesi ve pazartesi full oluyorum çünkü.
Kabak yap kiz kabak

Wayyy be iyi Bi seçim olmuş inş bu topik bana da uğur getirir
bu topik ayrım yapmadan herkese uğur getiriyooorrr :)))
gülüm ben az cinsimdir bazen hislerim güçlenir hani olur ya herkese 6. his v.s. deriz ondan işte , şimdi ben sana bir şey sorucam benim hisler açılmış sanırım doğru hissettim mi sen söylersin :)
normal de sen gayet normal birileri varken neşelisin bile değil mi ama birine kızdın mı bir sabredip ikinciye allah yarattı demeden onu bir güzel yerin dibine sokuyor musun , lafını aman aman esirgemeden konuşuyorsun değil mi , dobrasın , iki yüzlülüğü sevmiyorsun hatta en kızdığın şey iki yüzlülük yapan yalancılar , hakkın olduğunu düşündüğün şeyi açıkça söylersin değil mi gülümm

yaav hava birden döndü güçlü rüzgar esiyor bulutlar kapattı gök yüzünü benim kafa yine uyuştu uykum geliyooorrrr ,
bu gün az evimi topalıyayım ilk iş arka odadaki sandığın üzerini boşaltıp sandığı açıp içine lavanta kolonyası püskürtücem ama önce önündeki 2 çamaşırlığı kaldırıp çamaşırı katlamam lazım gözüm de büyüyor şu an 5 dk sonra havanın ağır akımının enerjisini kendimi çekip işe girişmeyi deniycem yada gidip yatacam :))

Boşver işi, git yat biraz enerji depola canım...

Sağol canım

BEn de özledim valla
Perşembe kabak detoksu yapayım diyorum
Bi günden bişe olmaz sütüme diye düşünüyorum bakalım cumaya ne olacak

Sağol canım

Kesinlikle arkadaşım bir daha almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…