- 31 Ekim 2013
- 21.662
- 72.861
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.921
Hakkında hayırlısı olsun canım28 haziran boşanma tarihim verildi =)
sen de vur dedik öldürdün haaa:))))))))
aynı kocayla iyi sevgi dolu yaşa didim kızz
Merhaba hoşgeldinKızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım . 1 oğlum var: böyle mi yapmam lazım
Yaşı:29
Evli/bekar:evliyim
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun: hyr
Boy:165
Kilo:72
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : stres sıkıntı
Bize kısaca kendini anlatırmısın:2 senedir evliyim çalışmıyorum :)
İnşallah bundan sonra da böyle gider . Bu kadar güzelliği görmemeliyim, yememeliyimAfiyet olsun. Menülerin çok iyi gidiyor, gözüm korktu. Fena yenileceğim galiba
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canim
Kız 13 sayfa ne ki ben gece 40 küsür sayfa geçmiş yaptımAyyy suan bende ayni durumdayim sayfalarca gecmis var
Sağ ol canımgüzel olmuş
Hayırlı olsun senin adına28 haziran boşanma tarihim verildi =)
Teşekkür ederim aminHoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım . 1 oğlum var
İnşallah bundan sonra da böyle gider . Bu kadar güzelliği görmemeliyim, yememeliyim
Teşekkürler tatlım
Kız 13 sayfa ne ki ben gece 40 küsür sayfa geçmiş yaptım
Sağ ol canım
Hayırlı olsun senin adına
Amin inşallah öyle olur =)Hakkında hayırlısı olsun canım
Hakkında hayırlısı olsun canım28 haziran boşanma tarihim verildi =)
Isyerindeki gold master evdeki sinbo canim ama ben isyerinde tartiliyorum geneldeKızlar tartı alıcam önerisi olan var mı
Hosgeldin tatlimm hilal ben ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilirmisinKızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
Kizzzz soyle evlenmesinnnKUZum eşimin yeğenini istemeye gelecekler
Daha yeni kagit verdiniz nasil bu kadar cabuk gun verdiler ?28 haziran boşanma tarihim verildi =)
Biliyorum kuzum ama ozledimKuzummm benim de aklım hep burda ama bi yandan isteme telaşı bi yandan taşınma bi yandan ufaklıklar inan teli elime almamla bırakmam bir oluyor
Aaa senin melismi isminn aha ilk defa ogrendimmHoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım . 1 oğlum var
İnşallah bundan sonra da böyle gider . Bu kadar güzelliği görmemeliyim, yememeliyim
Teşekkürler tatlım
Kız 13 sayfa ne ki ben gece 40 küsür sayfa geçmiş yaptım
Sağ ol canım
Hayırlı olsun senin adına
Dedik valla ama yok istiyor evlenmekIsyerindeki gold master evdeki sinbo canim ama ben isyerinde tartiliyorum genelde
Hosgeldin tatlimm hilal ben ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilirmisin
Kizzzz soyle evlenmesinnn
Daha yeni kagit verdiniz nasil bu kadar cabuk gun verdiler ?
Biliyorum kuzum ama ozledim
Aaa senin melismi isminn aha ilk defa ogrendimm
Ayyy 40 olsa bayilirim kesin
Valla yarına vermişler aslında ama şehir dışında olduğum için gelemez başka tarih yokmu demiş eski eşim diğer aya vermişler =) mudanya küçük yer veriyorlar hemen =)Isyerindeki gold master evdeki sinbo canim ama ben isyerinde tartiliyorum genelde
Hosgeldin tatlimm hilal ben ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilirmisin
Kizzzz soyle evlenmesinnn
Daha yeni kagit verdiniz nasil bu kadar cabuk gun verdiler ?
Biliyorum kuzum ama ozledim
Aaa senin melismi isminn aha ilk defa ogrendimm
Ayyy 40 olsa bayilirim kesin
Amin tuhaf hissettim hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun canım
Kendiliğinden gitti onlar yoksa şekerli şeyler yiyip duruyorumMerhaba hoşgeldinMefkurem North River yardımcı olacaktır katılman için
Hayırlı olsun bebişin hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmışız
12 kilo iyi vermişsin kendinden gitti rejim mi yaptığın
Anladım canımKendiliğinden gitti onlar yoksa şekerli şeyler yiyip duruyorumgeriye kalanlar da kendi aldığım demek ki. Suan sabit ne aliyorum ne de veriyorum
Evdeki hesap çarşıya uymadı gidemedim alışverise akşam melemen yapicamGunkuk menu yazacaksin tatlim saatleriyle
Tamam kuzu ben gene burda olmaya calisicam cuma cumartesi ve pazartesi full oluyorum çünkü.
Kabak yap kiz kabak
İnşallahhAnladım canım
Verirsin geri kalanını da inşallah
Aynen öyle yapicam ablacığım menemen:)küçük bebekle ne kolayına geliyorsa onu yap gülüm , dereotunu sütün artsın diye mi kullanacaksın
Ayyy temizlik aşkınız oldurecek beni sonundaaaMerhabalar arkadaşlar
Nöbetten çıktım cocuğu okula bıraktım. Gittim alışveriş yaptım. Eve geldiğimde saat 11 e geliyordu yattım 2 ye doğru tekrar kaktım gittim çocuğu okuldan aldım.
Şimdi evdeyim ama acayip başım ağrıyor ve yorgunum. Güya bu gün temizlik fln yapacaktım pehh
Evlensindr sorariz sonrasinda nasil oldugunuDedik valla ama yok istiyor evlenmek
Ben de özledim balım bu haftasonununa taşırsak evi tam gaz buradayım
Anladim tatlimValla yarına vermişler aslında ama şehir dışında olduğum için gelemez başka tarih yokmu demiş eski eşim diğer aya vermişler =) mudanya küçük yer veriyorlar hemen =)
Merhaba göksucum hosgeldin tekrar canim. Hem emziriyosun hemde yeni dogum yapmissin bence hizlica verirsin kilolariAdı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Keyif yap kuzu kendine zaman ayir o zamanEvdeki hesap çarşıya uymadı gidemedim alışverise akşam melemen yapicam
Eşim iftarını işyerinde yapıyor oğlumda dersane bugün iftar telasim yok menemenle gecistiriyim bugun
Olmus tatlimOldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?